Gezegen Teorisi Sil Baştan
Jüpiter boyutlarında 10 gök cismi gözlendi
Astronomlar, Samanyolu Galaksisi'nde, Güneş sisteminin en büyük gezegeni olan Jüpiter boyutlarında gezegen benzeri 10 gök cismi keşfetti. Bir yıldız etrafında dönmeyerek, bilinen tüm gezegen teorilerini çürütme ihtimali olan bu cisimlerde hayat olabileceği varsayımı 'heyecan verici' olarak nitelendiriliyor.
Nature dergisinde bugün yayınlanan araştırmaya göre, Dünya'dan yaklaşık 10 bin - 20 bin ışık yılı uzaklıktaki bu yeni gök cisimlerinin ya hiç yörüngelerinin bulunmadığı ya da belirli yıldızlar etrafındaki gezegenlerin yörüngelerine göre oldukça geniş yörüngelere sahip oldukları düşünülüyor.
'Gizemli' gök cisimlerinin bazılarının Jüpiter gibi gaz topu olduğu sanılıyor. Teleskopla tespit edilemeyen cisimlerin, sahip oldukları yer çekiminin arka planında kalan yıldızların ışınlarını bir lens gibi bükmesiyle var oldukları anlaşıldı.
Araştırma, 2006 ve 2007'de Samanyolu Galaksisi'nin merkezini tarayan Japon Osaka Üniversitesi ile Yeni Zelanda'daki Microlensing Observations in Astrophysics (MOA)'nın ortak çalışmasıyla yapıldı.
Alıntıdır.
Yorumlar
buda marduk ya da nibiru
buda marduk ya da nibiru gezegeninin olabileceğini ispatlar çünkü o gezegende güneş sistemine sonradan giren ve 3661 yılda bir sistemden geçen bir gezegen.
bu gök cisimleri metor taşı
bu gök cisimleri metor taşı olabilirmi
Gerçekten böyleyse birgün biz
Gerçekten böyleyse birgün biz biz değilmişiz diyeceğiz artık...İnsan olmak zor zenaat,neye nereye kadar inanacağız ,inandığımız şeylerdeki sınırlar uzaya kadar dayanacak anlaşılan..