Ana içeriğe atla
30 Haziran 2012 tarihinde ukikar tarafından gönderildi

UFO' lar Neden Bu Yıl Fazla Gözlenemiyor?

NEDEN GÖREMİYORUZ?

Arkadaşlar sanırım sizlerinde dikkatinizi çekmiştir. Bu yıl neredeyse hiç ufo gözlemi yapılmadı. Daha biraz evvel Sirius'un sitesine girdim. Ümit Paker'in bile 2012 yılına ait herhangi bir gözlemi yüklenmemiş siteye.  İlgimi çekti bu durum. Aslında uzun zamandır bu konudaki bir düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Sizlerin görüşlerinizi almak için bu konuda bir başlık açtım. Dediğim gibi mutlaka sizde farketmişsinizdir bu sene gözlem sayısındaki düşüşü. 

Benim asıl dikkatimi çeken şey tam önemli bir ekonomik, sosyal yada siysi kriz arefesindeyken görüntülerde müthiş bir artış olması ancak kriz esnasında ufo gözlemlerinin bir anda azalması. Özellikle bakın tam Suriye ile kriz yaşadığımız şu günlerde hiç bir hareket, gözlem yok. Ama geçen sene Edirneden Antepe kadar olan kıyı hattında  bir çok gözlem yapıldı. Hatta uzaylıların Antalya'yı mesken tuttuğu söylendi bazı internet sitelerinde. Benim bu konuda bazı fikirlerim var.

a) Gelecekten gelenler olayları canlı canlı yaşamak için önceden gelip kriz olacak bölgelere yerleşip kriz yada olağanüstü hal bittikten sonra gemilerine atlayıp giyorlar.

b) İyi niyetli uzaylılar kriz çıkmadan önce duruma el koymak için bölgeye akın ediyorlar.

c) Çok önceden bölgeye Amerika, Rusya yada başka gelişmiş ülkeler tarafından askeri amaçlı gizli araçlar gönderilerek kriz çıkması sağlanıyor yada krize neden olunuyor?

ç) Yada her şey bir tesadüf.

Sizlerin bu konudaki fikirlerinizi almak istiyorum. Düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

Yorumlar