Ana içeriğe atla
24 Ocak 2011 tarihinde grandrock tarafından gönderildi

benim ufo gözlemim

ben 2 aralık 2009 tarihinde istanbul yeşilköy havaalanı tarafından kuzeye doğru giden bir yabancı cisim gördüm. ufo olduğu iddiasında değilim. siyah bir poşet bile olabilir, ama oturma odamız kadar büyüktü ve yakınından geçen uçağı sanki takip ediyor gibiydi neredeyse uçağınki kadar hızlıydı. hemde kendi çevresinde dönüyordu. bulutlara karışınca kaybettim. birkaç fotoğrafını çektim.

Yorumlar

zeplin değildi,kabartılmış yastığa benziyordu, mat bir rengi vardı ve hiç parlamıyordu alt tarafında bazen kızıl bir parlama oluyordu adeta yeri tarıyor gibiydi belkide bu bir yansımaydı. kesinlikle ufo olduğu iddiasında değilim çünkü metalik disk şeklinde değildi. aynı yükseklite ilerledikten sonra yükseldi ve bulutlarda kayboldu. uçağın yakınından geçtiği ve rotalarının yakınında olduğu için akşam haberlerinde kesin izlerim dedim ama hiçbir haber çıkmadı. yalnız benzer bir cisim kıbrıs ercan havaalanı yakınlarında görülmüş. yabancı cisim fotografları çekme inceliklerini yeni öğrendiğim için şimdi anlıyorum hatalarımı. çok cisim gördüm ama fotoğraflarını çekmemiştim. ben istanbul mahmutbeyde oturuyorum. hava alanına yakınız onların kalkış ve iniş sırasın alçaldığı kuzey tarafındayım. ve burda çok cisim gördüm. herhalde havaalanını ve uçakları inceliyorlar.

 

      bu fotoğraflardan sonra hırs yaptım bir kamera aldım. ama kamerayı aldığımdan beri cisim görmüyorum. ne sinir bozucu.

Arkadaşlar birazcık yakından baktımda fotoğrafa disk şeklinde bir cisim bu cismin zeplin ola bileceğine zannetmiyorum.

Ayrıca arkadaşlar bende 2010 Aralık ayını 24'ünde  gece liğin saat 23:24 23:30 civarıydı o sırada balkona çıktım havaya baktı mbirşey parlıyor du teleskop olmadığı için birde telefonda flaş felan olmadığı için çekemdim foto felan ama baya parıyo ve kend  etrafında dönüyodu  yarım saate yakın durdu ancak yerinde durmadı dönüp durdu yani bizim çevrede ve aniden gözlerime inanamadım sanki yaklaşır gibiydi aniden parlayan şey kayboldu cisim resmen yuvarlaktı çevbe rçeklindeydi.beyaz parlıyodu.Bizd eistanbul kartalda oturuyoruz sabihagökçen havalimanın oraya baya yaknz uçakların inişini başladığı yerin ordayız uçaklar bizim burdan net görünüyo zaten.