Ana içeriğe atla
4 Ocak 2011 tarihinde grandrock tarafından gönderildi

dünya dışı varlıkların turizm şirketleri var

bence dünya dışı varlıklar dünyamızı keşfettikten sonra kendi gezegenlerindeki turizim şirketleri dünyaya sık sık gezi düzenliyorlar. biz onlar için çok ilginç bir medeniyetiz çünkü gelişmekte olan bir medeniyetiz. eğer bizimle iletişime geçerlerse bu teknoloji alışverişine neden olacağından  onlar için medeniyetimizin ilginçliği kalmaz. avrupalılar için istanbul ilginç bir şehirdi çünkü boğaz yalıları vardı şimdi avrupayla teknoloji alışverişi yaptığımız için yalıları yıkıp ucuz ve yüksek apartmanlar yaptık ve avrupalılar için istanbul boğazının cazibesi kalmadı. belgesel filmleri bilirsiniz bir aslan güzel ceylanı avlarken belgeseli çeken ekip doğaya müdahale etmemek adına buna göz yumuyorlar. eğer ceylanı kurtarıp aslanın karnını doyursalar belgesel filmin ilginçliği kalmaz kimsede seyretmez. dünya dışı varlıklar savaşçı varlıklarsa neden bizi işgal etmiyorlar barışçı varlıklarsa neden bizimle tanışmıyorlar..

      dünyamızda ilgilendikleri madenler yoksa işgale de gerek duymuyor olabilirler. bizimle tanışmaktan kaçındıklarına ve sık sık ziyarete geldiklerine göre dünyamızı doğa koruma alanı ilan edip turistik geziler düzenliyor olabilirler diyorum siz ne dersiniz?

Yorumlar

evet pek deyinilmemiş bir teori ileri sürmeye çalıştım. dünyadışı varlıklar konusunda bugüne kadar yüzlerce teori iddia edildi ama çoğu inandırıcı değil. artık onların savaşçı olmadıkları belli ancak hepsinin barışçıl olduklarınıda söyleyemiyoruz. o halde güçlü bir dünya dışı medeniyet tarafından korunuyor olmalıyız diyorum.

uzaylı turistler şöyle bir dünyamızı geziyor ve hiç bir şeye karışmadan gidiyorlar olamazmı. ben her zaman bunu düşünmüşümdür. çünkü binlerce ışık yılı uzaktan gelip atmosferde iki tur atıp gitmek bana hiç akıllıca gelmiyor.

           belkide bizler iyi niyetli,  yıldızlararası bir federasyon tarafından korunuyoruzdur.

          uzayda yıldızlararası savaşların olduğunu düşünüyorum. uzayı paylaşmış olmalılar. kendi aralarında aldıkları kararla dünyamız gibi gelişen uygarlıklara teknoloji transferi yapmıyorlar. eğer teknoloji transferi yaparlarsa başlarına bela olacağımızdan korkuyorlar. şimdilik ilgiyle bizim gelişmemizi takip ediyorlar. bu da neden ufoların daha çok havaalanları ve nükleer tesisler etrafında dolaştıklarını açıklar. sıkı bir takip altındayız.

      eğer bu teorim doğruysa teknolojimizin gelişmesi onlarda endişe yaratacak bir boyut kazandığında bize kendilerini tanıtacaklar demektir. bu tanışma dostanemi olur düşmancamı olur bilinmez. belkide önce,

- güneş sisteminizden dışarı çıkmayın -   diye tehdit ederler. eğer buna uymazsak (ki uymayız) bizi yok edebilirler.