Ana içeriğe atla
14 Nisan 2010 tarihinde hhhalil tarafından gönderildi

30/11/2009 afyon yolunda beklenmedik cisim görünmüş

selam arkadaşlar. internettde ufo haberlerine bakıyordum. özellikle afyon bölgesinde bakıyordum. Ve haberi sizinle paylaşmak istedim.

buda haberin linki: http://www.haberhurriyeti.com/HaberDetay/11851-yine-afyon-yine-ufo.aspx

Türkiye'de tanımlanamayan uçan cisimlerin (UFO) en çok görüldüğü yer olan Afyonkarahisar'da yine benzer bir olay yaşandı.
Aydoğan ailesi Kurban Bayramı için Ankara'dan İzmir'e gelirken Afyonkarahisar yolunda hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaştılar. UFO'ya benzeyen bir cisim gören aile fertleri hala yaşadıkları bu deneyimin şokunu üzerlerinden atamadılar.

Aydoğan ailesi her bayram olduğu gibi bu bayram da ailelerini ziyaret etmek üzere Ankara'dan İzmir'e doğru yola koyuldular. Afyonkarahisar civarında Özlem Aydoğan uzak bir mesafede gökyüzünde uçak benzeri bir cisim gördü. O mesafeden tam göremediği için cismin uçak olduğuna karar verdi. Ancak araba yaklaştıkça gökyüzünde sabit duran bu cismin elips şeklinde, kanatsız  bir araç olduğunu farkeden Özlem Aydoğan ve kızı Naz hiç akıllarına getirmedikleri ihtimali, yani cismin bir UFO olabileceğini düşünmeye başladılar.
Kemal Aydoğan o sırada arabayı kullandığı için uçan cisme dikkatlice bakamadı. Aile, en sonunda bir benzin istasyonunda durup, UFO olabileceğini düşündükleri bu aracı incelemeye ve cep telefonu kamerasıyla fotoğraflamaya karar verdi. Cisim elips şeklinde, etrafında yuvarlak ışıklar bulunan ve yere doğru dikey ve silindir şeklinde ışık veren bir araç görünümündeydi.
Özlem Aydoğan "Eğer eşim ve kızım da benimle aynı şeyi görmüyor olsalardı kendi gözlerimden şüphe ederdim. Ama üçümüz de aynı şeyi gördük. Gördüğümüz şey kesinlikle bir uçak veya helikopter değildi" dedi.
Özlem Aydoğan'ın anlattığına göre elips şeklindeki cisim daha sonra gökyüzüne doğru yükselerek gözden kayboldu.
"Yanımızda daha iyi bir fotoğraf makinası olsaydı daha net görüntüler alabilirdik" diyen Kemal Aydoğan ise hala yaşadıkları bu olaya anlam vermeye çalıştıklarını, ancak gördükleri şeyin UFO'lar hakkında benzer bir deneyim yaşayanların anlattıklarına çok benzediğini söyledi.

Yorumlar

Rica ederim RA. internet yaptığım araştırmaları sizlerle paylaşmak benim için bir deneyim oluyor. haberde yayınlanan fotoğraflar bunlar ve kalitesi düşük. sen afyona geldiğinde ben sana sucuk kaymak lokum ısmarlarım:)

 

Bide bir haber daha okudum afyon istikametinde uçak pilotları ufo gördü diye tarih 2001 mi 2002 mi neydi.

Mükemmel bir paylaşım, paylaşım için çok teşekkür ediyorum. Türkiye'de artık insanların, dini inançlara ve ideolojilere verdiği dikkat kadar bu fenomen olaylara da daha çok kat be kat dikkat vermesi gerek diye düşünüyorum. 

Görünen ve kanıtlarla dolu olan bu fenomen olayları eğer dışarıda eş ve dostlarla konuşursanız, muhtemelen sizi garip karşılayıp, çok çılgın biri gibi görürler.

Fakat bir kişi daha önce hiç görmediği inandığı dini kitaba inanıp, bu konu hakkında konuştuğunda normal karşılanıp insanların saygı ile dinlediklerinde beni biraz kızdırıyor. Bana göre bir dine inanıp bu olayları boş olduğunu ve yalan olduğunu inan insanlar APTALDIR.

 

Aslında, cehalete ve bilgesizliğe laf yetiştirmek imkansızdır!  

Çünkü, muhteşem beyinler daima sıradan beyinlerin şiddetli muhalefetiyle karşılanmışlardır. 

Biliyorum ki; Kendi gözüyle gören ve kendi yürekleriyle hissedenler çok azdır! 

Gerçeği aramak onu elde etmekten daha kıymetli olduğunu herkesin bilemeyeceğini bilinmesi gerek! 

Fakat şunu da bilmeliyim ki; DEHA ile APTALLIK arasındaki fark, dehanın sınırlarının olmasıdır. 

Bana göre, iki şey sonsuzdur, insanoğlunun APTALLIĞI ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim, çünkü bilsem burada olmazdım. :)) 

Sözlerimin sonunda da, şöyle bir sözle sonlandırmak istiyorum. 

Kendi yaşamının ve diğer benzer canlıların yaşamının olmadığını ve anlamsız olduğunu düşünen insan; sadece talihsiz olmakla kalmayıp, yaşam için de neredeyse YETERSİZDİR. :)))))