Ana içeriğe atla
28 Eylül 2015 tarihinde mcedemir tarafından gönderildi

ONLARLA İLETİŞİM KURMA ÜZERİNE

Aşağıdaki kısa alıntı yazı aslında Dünyadaki internet kullanımının kapsama alanını genişletme üzerine yeni teknoloji uygulanması üzerine ama bu konu üzerinden atlayarak bugüne kadarki yapılan UFO iletişimine atfen kendi düşüncelerimide paylaşmak istedim.Biz yıllarca onlarla kontakt kurma üzerine nerdeyse tek pencereli bir evde yaşayıp oradan gökyüzüne bakmışız meğer.Burdan neyi nereye kadar göreceğimiz belli zaten yani radyo teleskop dan bahsediyorum,bununla ufolarla iletişim kurma diye bir uğraşı ile oyalanıp durmuş ilgili ve bilgili camia??!!benim düşünceme göre atomik radyasyon benzeri bişeyi dünyadan bütün evrene gönderebilsek yani dünya ve insan hakkındaki bilgiyi bu şekilde evrene yaysak,yıllarca yayın yapsa otomatik bant kaydı gibi heralde radyo teleskop aldatmacasından daha fazla işe yarardı.Tabi ben böyle bir teknoloji içeriğini bilemem ama mantıklı olan şeyide bilmesem bile kabul edebilirim.Çünkü bildiğim kadarı ile evrende izi görülen insan yapımı tek şeyin atomun parçalanmasından sonra açığa çıkan enerji olduğu ve bunuda evrende varsayılan ufo ların bile anlayabileceği...sonuçta konuşma dili olarak enerji kullanılıyor,anlamasınlarda göreyim...onlarda enerjinin parçası olması gerekiyor.

ALINTI:

Konusu :Uzaydan İnternet erişimi yöntemi. / İki ayrı amerikan şirketinin ilgilendikleri proje:

Bildiğiniz gibi projelerin gerçekleştirilmesi için uyduların uzayda belirlenmiş olan konumlarına ulaştırılması gerekiyor. Bu konumlara uyduları fırlatmak konusunda SpaceX, OneWeb'ten çok daha avantajlı çünkü şirketin önceki projelerinde kullandığı birçok roketi bulunuyor. OneWeb ise uyduları konumlarına fırlatmak için Rus bir şirketle anlaştı. 2017 yılında 10 uyduyu, Rus Soyuz Roketi'ni kullanarak yörüngeye çıkarmayı planlayan şirket, bir anlamda diğer fırlatmalar için deneme yapacak. Bu fırlatma başarı ile sonuçlandığı takdirde OneWeb, her biri 32 uyduyu taşıyacak 20 adet roketi uzaya fırlatacak. Ayrıca şirket, 3 adete kadar uydu taşıyabilecek olan Richard Branson'un özel roketlerinden 39 tanesinin fırlatılması için anlaşma imzaladı. Bütün bu roketlerin sayısı toplandığında 2017-2019 yılları arasında OneWeb, uzaya 648 adet uydu fırlatmış olacak.
Bütün bu engellerin bir gün çözülebileceğini ve hem SpaceX'in hem de OneWeb'in uzaydan interneti sağlayabileceğini umuyoruz. Bazı firmaların iddia ettiği gibi bu internete erişim bedava mı olur bilinmiyor fakat her yerde kullanılacak kaliteli bir internet bağlantısı için ödenecek fiyat, çok abartılmadığı sürece kullanıcıları rahatsız etmeyecektir.

İşte bu konu gerçekleşir ve bundan farklı etkileşimlerde ortaya çıkar ve  teknolojide bu yönde ivme kazanıp doğru açıyıda yakalarsa yepyeni bir yöntemle ufo ile kontakt konusu değişmiş olur.Radyo teleskop oyalanmasınıda bırakırlar artık.

 

KONTAKT KURMA ÜZERİNE

Yorumlar

Karadeliğin bir yıldızı yutması güncel haberini okurken nedense yine onlarla iletişim kurma üzerine yine daha önce söylediğim konu aklıma geldi,aşağıya ek olarak aldığım yazıda ''Karadeliğin olağanüstü çekim gücüne karşı koyamayarak parçalanan ve karadelik tarafından yutulan yıldız, uzaya X-ray ışınları saçmaya başladı. Kozmik olayın ardından uzay boşluğun saçılan ışınlar, Chandra X-Ray Gözlemevi, Swift Gamma-ray Burst Explorer ve XMM-Newton teleskopları tarafından tespit edildi.''Bu cümle işte dikkatimi çeken.Radyo dalgaları yerine xray ışınları yada buna benzer bişeyle iletişim kurmaya çalışılsaydı belki farklı sonuçlara ulaşılırdı,tabi yanısıra biraz uçuk kaçık düşünce olacak ama,hatta önümüzdeki yirmi otuz yılda bile belki zor ,boyutlarla ilgili ne tür yazı ve çalışmalar var pekte araştırmadım ama asıl gelecekteki konu bence bu.Hemde onca teknolojik gelişme yaşansada hatta marsa bile gidilip yerleşilse bile onların hepsinin üzerinde bir konu Boyutlar.Biz üzerinde yaşadığımız adına Dünya dediğimiz gezegende bize uygun görülmüş üç boyutlu evrenimizde yaşarken aynı gezegende adının ne olduğunu bilmediğimiz kimbilir bizim üstümüzde kaçıncı boyutta yaşayan canlılar yokmudur,evet kutsal kitaplara göre var onlar kendi kutsal olan boyuttalar.Ya bizim dünyada başka boyuttan olanlar varsa,ufo dediklerimizde ordalarsa ondan dolayı kütlesi yokçasına uçuyorlar gibi görünüyorlarsa??ondan dolayı dünya fiziğine göre uçuyormuş gibi görünmüyorlarsa,tek neden başka boyuttan geliyorlarsa?Biz uzak mesafelerden,başka gezegenlerden onları beklerken onlar burnumuzun dibinde bize aynaya bakar gibi bakıyorlarsa??Henüz bu konular uzaydaki sınırsız boşlukta yüzüyor gibi görünsede akla geliyor işte..Kısaca bağlarken,Biz insan olduğumuz için insanca duyularımızın peşine takılıp gezmek zorundayız,ve araştırmaların boyutuda buna göre olmak zorunda doğal olarak, Teknoloji ise bu duyguları kendi metal soğukluğuna sarmalayıp farklı modlarda yol almamızı sağlıyor ve sağlıyacak,önümüzdeki yıl nisan ayından itibaren Dünyayla birlikte 4.5 G ye geçildiğindepratik olarak,(şimdiden kullanan ülkeler var tabiki)NESNELERİN HABERLEŞMESİ mümkün kılınacağı ve bu aşamadan sonrada elimizdeki cep telefonu bile sanallaşıp bulut'dan kullanılır hale gelince sahiden insanlığın üzerine sihirli değnek dokunmuşta olacak,İşte bundan sonra İnsanlığın açtığı yelkenin kendisini nereye götüreceğide heyecanla beklenir olurdu,elli yıllık,yetmiş yıllık teknoloji ve düşüncelerin ürünleri ile ufo peşine takılıp gitmeyeceğiz artık,Bunları kastetmiştim Radyo dalgaları ile ufo aranmasının demode kaldığını söylemekle.Ek yazı altta.

ASA, PGC 043234 adı verilen galaksinin merkezindeki karadeliğin, kütlesi Güneş'ten birkaç milyon kat daha fazla olan bir yıldızı nasıl parçaladığını gözlemledi. Karadeliğin olağanüstü çekim gücüne karşı koyamayarak parçalanan ve karadelik tarafından yutulan yıldız, uzaya X-ray ışınları saçmaya başladı. Kozmik olayın ardından uzay boşluğun saçılan ışınlar, Chandra X-Ray Gözlemevi, Swift Gamma-ray Burst Explorer ve XMM-Newton teleskopları tarafından tespit edildi. ASAS-SN adı verilen ve Kasım 2014'te yapılan çalışma, son 10 yılda bir yıldızın karadelik tarafından parçalandığı en yakın mesafeli gözlem olarak açıklandı. Araştırmada yer alan Michigan Üniversitesi'nden Jon Miller, 'karadeliğe yaklaşan bir yıldıza ne olduğuna dair en iyi gözlemlerden birini yaptıklarını' söyledi. Yıldız yok olduktan sonra karadeliğin içine çektiği kalıntılar milyonlarca dereceye ısınıyor ve büyük miktarda X-ray ışını oluşturuyor. Karadeliğin ışığın bile kaçamadığı 'olay ufkuna' düşen materyalin artmasıyla, yayılan ışık miktarı azalıyor. Elde edilen yeni bilgiler, karadeliğin çok yüksek kütleli yıldızı sindirmekte çok hızlı davranamadığını ve yıldız materyalinin bir kısmını dışarı çıkardığını gösterdi. Işık saçan yıldız materyalinin karadeliğin var olabilecek tek sabit yörüngesi içindeki veya yakınında yer aldığı düşünülüyor. Bilgiler aynı zamanda karadelikten uzaklaşan bir rüzgarın oluştuğunu ancak karadeliğin çekim gücünden kaçamadığını gösterdi. Bunun bir açıklaması olarak, yutulan yıldızdan saçılan gazların karadeliğin etrafında eliptik bir yörünge izlediği ve bulunabildiği en uzak mesafede en yavaş hızda hareket ettiği ifade edildi. Gökbilimciler, ASASSN-14li olarak adlandırılan kozmik olay sayesinde karadeliklerin çevrelerini nasıl etkilediği hakkında yeni modeller çıkarabileceklerini belirtti.