Ana içeriğe atla
22 Aralık 2012 tarihinde StorM tarafından gönderildi

Kıyamet değil ama çağ atlamış olabiliriz.

Merhaba saygıdeğer ufoloji.net üyeleri ve yönetim gurubu.

2012'yi herkes kıyamet olarak nitelendirdi, ama kıyamet değil. Foton enerjisine girmiş olabiliriz. Dünya'da ve uzayda enerjiler değişiyor. Hemen olmayabilir. Belki oluşumu yıllar süren bir şey olabilir. İnanan var mı aramızda?

Yorumlar

İnsanlar neden uzaydan gelebilme ihtimali belirsiz olan bir etkiye ihtiyaç duysunlar,foton kuşağı aslında insanın kendi oluşturabileceği bir düşünce sistemi olmalı.Yada eğer varsa foton kuşağının amacı fiziksel etkisi,insanları bilinçlendirmek mi olmalı.Yani bu kuşağın insan üzerindeki etkisi "bilinçlendirme" yönünde mi olabilir.Daha başka etkilerinin olma ihtimali olamaz mı.

Son günlerde gündemin başına tırmanan konular olmaya başladı,Telif hakkı,eser sahibinden izinsiz alıntı vb derken iki satır yazmak bile zorlaşacağa benziyor,sanki internet ortamında asayiş berkemal olduda yayın hakkı,izin vb en başlı başına olay...Doğan grubu da kendi sansürcülerini oluşturacakmış galiba,eee,insan ne yazacak çizecek artık önce belli bir hizaya gelip,bir elinde cımbız bir elinde dikiz aynası ona göre yazar artık.Konu dışı ama böyle bir şey de görüş alanına giriyor gittikçe..

muzaffer hocam burada bir çok görüş öne sürülüyor ve bu görüşlerin  %90 ' ı kişisel inanışlardan oluşuyor, benim sözümde anlatmak istediğim bazı şeylere inanırken biraz daha akılcı davranmak , inanılan şeyleri körü körüne değil de biraz daha akıl süzgecinden geçirerek tartarak yorumlamak, foton enerjisine girmek nedemek açıkçası ben anlayamıyorum, insanlık aydınlanacaksa bunun fotonla ne alakası var bunu anlamanın mümkünatı yok, bana göre tarikatların insanların kandırılmasında araç olarak kullandıkarı uyutucu bir zihni sinir fikirden ibaret, haa inanmak bedava inanın kardeşim...

Bazı bilinmezlikler olduğu sürece tabii olarak insanlar soracak araştıracak veya ben inanıyorum siz inanıyormusunuz şeklinde sorular da yöneltilecektir.Mesela 21 Aralık bilmecesini tam olarak kimse çözemedi ve çözemeyecek te.Foton kuşağının ne olduğuda bunun gibi sır olmaya devam ediyor ve edecektir.Kişiler inanır veya inanmaz,herkes farklı fikirler ortaya atıp budur diyecek ve öyle de inanacaktır.Yani kimilerine göre bir tür yeni oluşum bir tür akım olarakta görülebilir bu tip olaylar.Eskiden bu yana bu böyle olmuştur ve olmayada devam edecektir.Bilim bu tarz konularda doyurucu bir açıklama yapmıyor yapamıyor kaale almıyor,bu durumda insanlar kendi fikirleri ile bir şeyler anlatmaya çalışıyor.Bunun gibi bazı olaylar insanları o kadar meşgul etti ki,her alanda herkes aylarca ve yıllarca bu tarz konular hakkında yorumlar yaptılar,düşünüp acaba ? dediler ve neticede bu konular yine de bir türlü çözülemedi.Yığınla programlar ve araştırmalar yapıldığı halde doyurucu bir sonuca ulaşılamadı maalesef.Böyle olunca en aklı başında insanlar dahi nedir bu? diye düşünmek zorunda kalıyor.Neyse düşünmek her zaman iyidir :) biz öyle yapalım.Kalın sağlıcakla..