Ana içeriğe atla
2 Nisan 2012 tarihinde fishéyé tarafından gönderildi

Sizden parçalar...

Bu forumda müzik paylaşım bölümü yok neden?Ben müzik hastasıyım, olsun : ) Bir parça gelsin bütün foruma : ) İyi günler...

[video:http://www.youtube.com/watch?v=urmViay-6F0]

http://www.youtube.com/watch?v=urmViay-6F0

Yorumlar

Müzik demişken, Geçmişten bugüne çok üretken olupta halen müziğe devam eden Alman asıllı Elektronik müzik grubu vardı ve Da vinci nin Vitruvian Man adlı tablosu ile birlikte bunların müziğide USA tarafından güneş sistemi dışına gönderilmişti.Bu grup TANGERİNE DREAM di.Yaptıkları albüm olan RİCOCHET/part two,Bir nevi elektronik senfoniydi.http://www.youtube.com/watch?v=oQ-WwZSNFL0&feature=related Diğerleri yani o zamanın ürün adı ile LP leri olan RUBYCON,STRATOSFEAR,PHAEDRA.vb.

Uzun zamandan beri kullandığım avatar resmi buydu.Fakat yeni bir üye tarafından maalesef kullanılmaya başlanınca değiştirmek zorunda kaldım.Carl Sagan'ın bendeki yeri ayrıdır.Ama seni kırmayıp belli bir süreliğine başka bir resim kullanacağım :)

 

 

Evet sonradan farkettim heryerde karşımıza çıkıyor ya parçayı sevmiştim diğer kapaktan sıkıldım başka yerde o kapağı kullanmıştım çünkü bunu seçiyim dedim bunda da üçgen varmış : ) Illuminatiya bağlayanlar olmuş alaka? Üçgense üçgen her üçgeni ona mı bağlamamız gerekiyor?