Ana içeriğe atla
25 Ekim 2014 tarihinde muzaffer tarafından gönderildi

NASA‘dan dünya için flaş açıklama!

ABD Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA) önümüzdeki Aralık ayında Dünya'nın yarısının 3 gün karanlığa gömüleceğini açıkladı.

NASA yetkilileri yaşanacak bir 'Güneş Fırtınası' nedeniyle, 21, 22 ve 23 Aralık tarihlerinde Dünya'nın bir bölümünün güneş yüzü görmeyeceğini bildirdi.

Haberi medyayla paylaşan NASA'nın Başkanı Charles Bolden, Dünya kamuoyuna olağanüstü olay karşısında sakinliğini korumasına yönelik çağrıda bulundu.

SON 50 YILIN EN BÜYÜĞÜ

Bolden, uzay olayının son 50 yılın en büyük 'Güneş Fırtınası' olacağı için Dünya'daki karanlığın bu kadar uzun süreceğini belirtti.

Yorumlar

Yıllardır bu olay anlatılıyor ve bilim adamları tarafından dikkatlice izleniyor nihayetinde hiç bir şey olmuyor, ben artık bunun doğru olduğuna inanmamaya başladım, nedense aklımda insanların buna inandırılmaya çalışıldıklarına dair bir kanı oluşmaya başladı , içimden bir ses sanki bir tezgah var bu işin içinde diyor. Düşünsenize güneşte neredeyse dünyanın 6 katı büyüklüğünde bugüne kadar görülmüş en devasa kara leke oluşuyor ama dünyaya etkisi sadece auroradan öteye gitmiyor. Ben etkilerin dünyayı bir karanlık çağa götürecek kadar büyük olacağına hiç inanmıyoum.

NASA ile ilgili pek iyimser düşünemiyorum nedense,Uzayla ilgili günümüze kadar olan bilgi beceri ve teknolojik gelişimlerini klasik şablonlar dışında pek paylaşma yanlısı yada doğruları söyleme yanlısı bir tutumda olduklarınıda düşünmüyorum,en basit bir mantık yürütme ile,Bu adamlar yıllardır marsla ilgili bir sürü bilgi ve fotoğraf paylaştılar,ne dedilerse o doğru oldu,ne gösterdilerse o doğru oldu,başka bir ülkenin bir aracı yürütülemedi gitti mars toprağında.herşey amerikan kültürünün diğer ülkelere bakışı ile ilgili,uzay ve keşifleride öyle.Bazende cesurca söylüyorlar bir uydu gönderdik içeriği gizli diye.Böyle diyorlar,tabi akla askeri ve siyasi konular geliyor hemen,Ya değilse,ya insan hakkında bilinmedik bir teknoloji geliştirip yörüngeden kontrolle insanlığın geleceğini dizayn ediyorsa...vb,vb..Teknolojiye kim iyi üfürebiliyorsa onun çaldığına müzik deniyor,