Ana içeriğe atla
29 Aralık 2009 tarihinde anah tarafından gönderildi

Roswell Rods, çubuk ufolar

Gökyüzüne baktığınızda hiç anlayamadığınız bir hızda geçen nesneler gördünüz oldumu? benim küçüklükten beri olur, jose escamilla bu cisimleri senelerdir araştırmakta, ortaya çıkan tekşey yavaşlatılmış görüntüler .[video:http://www.youtube.com/watch?v=gul1bjImnuM&feature=related]

ufo Roswell Rods çubuk ufolar

Yorumlar

yeni çubuk ufolar italyada görüldü. bir geçit töreni edasında geçen ufolar ancak görüntü yavaşlatılınca görünüyor ve aynı videoda arka fonu yavaşlatıp  bakarsanız, bulutun arkasında ışık küreleri belirmektedir.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=v6ZFhys5xyM]

bu video da çeşitli şekillerde oynanmış durumda olanıdır ve daha detaylıdır.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=csLnXiqa96A]

arkadaslar 1 videoda o cok kucuk boyutlardaki anten :) tipli seylerde ne,evet tanımlanamayan bişey gibi ama ne,pnu ucuran bir canlı var ise  boyutu ne kadardır merak ediyorum,ikinci videoda ise cubuk ufolar var ama boyutu yine garip geldi okadar ince duruyorlarki içine canlı sıgamaz gibi geliyor,dogruları bilen varsa acıklarsa sevinirim.videoları soyle guzelce orumlayacak birisi mesela

bunlar yanılmıyorsam 1985 te jose escamilla tarafından keşfedildi. şimdiye kadar yakalanan bir örneği yok. hiç olmazsa biz öyle biliyoruz.ama bildiğimiz şey bunların uzay mekiği kalkışlarında da görülgüğü. insan gözünün algılayamayacağı(saniyenin 30x1'i) kadar hızlı seyrettikleri için bu canlılar ilk videoda da görüldüğü gibi 2xHD kamera ile görüntülenebilmektedir. benim görüşüme gelince , bunların çeşitli boyları olmasından ve herhangi bir yere konmamasından dolayı bunlar canlı olamaz. olabileceği tek şey keşif aracıdır. zaten 2. videoda da dikkatli bakarsanız bulut arkasında küreler bulutun içinde ise bir cisim gizli.

roswell rods baghdat

roswell rod

Arkadaşlar benim kanaatimce bunlar çeşitli ufak böcekler, tozlar ve uçuşan diğer nesnelerdir. Çünkü doğada bu tip binlerce nesne car ce biz bunların bir çoğundan haberdar değiliz. Ayıca bırakın uzay mekiğini bu tipcanlılar dünyanın her yerinde görülebilirler. Küçük oldukları için radar tarafından da algılanmazlar. Ama Canlılık için boy ve kalınlık önemli değiidir. Boyları nanometre ölçeğinde canlılar vardır. Virüsleri de unutmamak gerekir.

bencede sadece nesne , ufolarla bi alakasi yok , birde rosewell üstünde yaziyor bence bu daha önce hic kesvedilmemis bir hayvan , o magara nerede oldugunu bilmek isterdim , peki o seyleri o kadar cok arastirmis neden bir kac tanesini yakalayamamis ?insanin kafasina böyle mantikli sorularda takilioyr.