Ana içeriğe atla
5 Haziran 2010 tarihinde cann tarafından gönderildi

"Global Ufo İfşaat Kampanyası"

 

                                                                                    “BİRLEŞİK BİR DÜNYA ve BİRLEŞİK BİR İNSANLIK İÇİN”..
                                                                                                        " DÜNYA UFO İFŞAAT KAMPANYASI”

Kampanya

UFO İfşaat Kampanyası” kar amacı gütmeyen, dünya çapında bir kampanyadır. Kampanyanın ana amacı, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun, UFO’lar/Dünyadışı Canlıların yeryüzündeki varlığına ilişkin olarak, kamuoyuna açık bir oturum düzenlemesini sağlamaktır. Ayrıca, yine Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun, bu konularla bağlantılı olarak, dünyaya açıklandığı takdirde küresel çevre vb. sorunlara çözüm getirecek ileri enerji ve sevk sistemlerine ilişkin, kamuoyuna açık oturumlar düzenlemesini temin etmek de kampanya amaçları arasındadır.

Bugüne kadar bütün dünyada silahlı kuvvetlerin her branşından, çeşitli kuruluşlardan ve ülkelerden binlerce tanık kayda geçirilmiştir. Tanıkların ifadelerinin ciddiyetinin yanısıra, resmi devlet dökümanları ve diğer kanıtlar, dünyadışı yaşam formlarına, UFO’lara ve bu araçlar üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda elde edilen ileri enerji ve sevk sistemlerine ilişkin gerçeği, hiçbir kuşkuya yer bırakmayacak şekilde ortaya koymaktadır.

Tüm kanıtlar, dünyadışı uygarlıkların, nükleer nitelikli veya uzaya konuşlandırılmış silah sistemlerimiz ve dünyada süregelen savaşlar konusunda son derece büyük bir endişe taşıdıklarını göstermektedir. Uzay boşluğunu başka uygarlıklarla da paylaşıyor olmamız dolayısıyla, uzun zamandır örtbas edilen bu bilginin insanlığa açıklanması kritik bir öneme sahip bulunmaktadır.

Bu bilginin ifşa edilmesi, insanlık tarihinin en heyecanlı ve etkileyici anı olacaktır. İnanıyoruz ki, UFO gerçeğinin dünyaya açıklanması, dünya tarihinde benzeri görülmemiş, yepyeni bir çağın başlangıç noktasını oluşturacaktır. Bu açıklama aynı zamanda tüm insanlığı yeni bir barış ve kardeşlik ruhu ile biraraya getirerek, insanoğlunu galaksilerarası iletişim ve bilgelik devrine taşıyacak yepyeni bir süreci başlatacaktır.

Birleşmiş Milletler’in, eksiksiz, açık ve güvenilir bir açıklamanın bir an önce yapılabilmesini sağlamak üzere, tüm tanıkların yeminli ifade vermelerine olanak sağlayacak adımları ivedilikle atması gerekmektedir. Birleşmiş Milletler’in bu kritik misyonu insanlık adına üstlenmesini bekliyoruz.

“Dünya UFO İfşaat Kampanyası” ile, dünya hükümetlerinin UFO/Dünyadışı Canlılar konusu üzerindeki gizlilik perdesini kaldırmalarını ve gerçeği açıklamalarını tek ses halinde talep eden milyonlarca UFO meraklısının ve Ufoloji aktivistlerinin imzalarını toplamayı hedefliyoruz.

Dünya çapında gerçekleşecek büyük bir katılım ile, yetkililerin dikkatini bu konuya çekmeyi ve Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun, UFO’lar ve Dünyadışı Canlıların yeryüzündeki varlığına ilişkin açık ve hiçbir gizlilik içermeyen oturumlar düzenlemesini sağlamayı amaçlıyoruz.

Kampanyaya buradan katılabilirsiniz: http://www.siriusufo.org/worldufodisclosure/index.php
Alıntı:http://siriusufo.org/

 

Yorumlar

Yazıdaki şu satır '' UFO gerçeğinin dünyaya açıklanması, dünya tarihinde benzeri görülmemiş, yepyeni bir çağın başlangıç noktasını oluşturacaktır.''zaten herşeyin nedenini açıklıyor,Burada herşey UFO gerçeği,Neden de Her zamanki gibi Amerika oluyor,Bu satırıda devam ettirirsek dönüp dolaşıp Dünya Enerji ve dolayısı ile Ekonominin kontrolunu kaybetmek istemeyen yine Amerika ve Avrupa oluyor ve bu şu anda tüm ülkelerin Dünyadaki ekonomiyi bu haliyle sürdürme düşünceleri nedeniyle ne UFO ifşaatına evet derler nede yakın gelecekte böyle bir düşünceleri olur.Bu benim gördüğüm fotoğraf,farklı düşüncelerede saygım olur elbette...Haktan beyin yıllarca amatör ruhla bu ifşaatı istemesi tabiki doğrudur ama sınırlı kalmaktadır.Maalesef ufo lar gibi bizde Amerika nedeniyle pek şanslı sayılmayız.

Dünya liderleri ekonomik kriz,sılahsızlanma,küresel ısınma açlık toprak vs konular için toplanır bol bol ahkam keserler ve sonrada silah satmaya ve küresel ısınmayı olumsuz etkileyecek her türlü olayı yaparlar.Açlık derler ama açlık çeken ülkeler umurlarında bile olmaz.Ve hatta haritadaki yerlerini bile bir çoğu bilmezler.Her şey çıkar üzerine kurulu olduğundan dolayı göstermelik olarak bazı çalışmalar yapılır ama kesin sonuç hiç bir zaman elde edilmez ve sonuca varılmak zaten istenmez.Durum bu düzeyde iken ufolar ile ilgili doyurucu ve net açıklamalar yapmak istemezler.Amerikan bilim adamları bir araya gelip ufolar nedir ne değildir diye bir açıklama yapmazlar.Adete ileride kullanılmak için bir koz olarak saklı tutarlar bu konuyu.Şimdiye kadar ufoların var olup olmadığı hep saklı tutuldu ve bu gizli tutma işi daha da devam edecektir.En azından amerikanın büyük bir sinema sektörü var ve bu sektörde en çok kullanılan konuların başında evrende yalnız olup olmadığımız ve bağlantılı olarak ta ufo konuları işlenir.Yani ufolardan beslenen dev bir sektör var ve çok ta güzel kazandıran bir sektördür bu.Kimse bozmak deşifre etmek istemez.Düşünelim bir kere farzedelim ki dünyanın en önemli bilim adamları toplanıp ufoların olmadığını söylerse bu sinema sektörü ne yapacak.Var olduklarını açıklamaları da yine çok detaylı sosyal değişikliklere sebep olacaktır.Çünkü var olduklarını açıklamak demek ayrıntılı olarak dünya dışı canlılarının nasıl bir yapıda olduklarını açıklamak demektir.Var demek onları yakından tanımak demektir ve sosyal hayatları fizikleri ve daha bir çok davranış biçimlerini vs bilmek demek olacaktır ve bunları da açıklamak zorunda kalacaklarından dolayı bu açıklamanın henüz olamayacağını düşünüyorlar.Belki de hiç bir zaman böyle bir açıklama yapmayacaklardır.Yaratılış gerçeğine baktığımızda dünya dışında başka hayatların olmaması olamayacağı mümkün değildir ve onlar bir yerlerde yaşıyorlar.Öyle benziyor ki,dünyadan bir açıklama gelmeyecektir ta ki onlar bize gelene kadar.

''birleşik bir dünya ve birleşik bir insanlık için'' mesajı bana tek dünya devleti projelerini anımsattı , yani buradaki mesajdan ufolar bahane amacımız şahane anlamı çıkıyor eğer yok bu sadece araç diye yorumluyorsanız ozaman konu başlığında bu olmaması gerekirdi buradan asıl amacın başka olduğu açık olarak görülüyor

İkinci olarak anlamadığımda o zaten ufolarla küresel çevre sorunlarının ne alakası var , yani varsayalım bu zamana kadar tanımlayamadığımız bu uçan cisimler gerçektende dünya dışı varlıkların uzay araçlarıymış , varsayalım uzaylılar insanlık tarihinin başından beri dünyayı ziyaret ediyormuş yani bunlar ortaya çıkınca ne olacağını zannediyorsunuz uzaylılar çıkıp aaa öğrendiler artık daha fazla saklanamayız mı diyecekler ya da aaa bizi buldular tüm sırlarımızı , tüm kaynaklarımızı , teknolojimizi sizinle paylaşıyoruz mu diyecekler ve yine varsayıyorum ki bunlarında olduğunu düşünelim siz ( sanki böyle bir parametre yokmuş gibi amçlanmışsınız) dünyadaki süper güçlerin bu sunulan teknolojiyi paylaşacaklarını mı zannediyorsunuz... örnek Atom bombası gibi uzay teknolojileri gibi teknolojiler hangisi diğer dünya devletleriyle paylaşıldı... bunları hayal ediyorsanız bu dünya da yaşamıyorsunuz demektir.......