Ana içeriğe atla
9 Nisan 2013 tarihinde maske_li tarafından gönderildi

15.2 cm Boyunda Bebek Uzaylı Bulundu!

     Yakında gösterime girecek bir belgesel film, iddialara göre birkaç yıl önce Şili'deki Atacama Çölü'nde bulunan 15.2 cm boyutundaki minik bir “uzaylıyı” gözler önüne sereceği vaadinde bulunuyor.

 Huffington Post'un haberine göre "Sirius" isimli film ayrıca, dünya dışı varlıkların kendidünyalarıyla bizim dünyamız arasındaki mesafeyi katetmek için kullanıyor olabileceklerialternatif enerji teknolojisinden de bahsedecek.

Eğer tüm bunlar gerçekse, insanların evrende yalnız olup olmadıklarına dair yüzyıllardır sorulanbir soruya cevap alınmış olacak.

"Sirius" filminin arkasındaki isim olan eski acil tıp hekimi Steven Greer, yıllardır ABDhükümetinin uzaylı gerçeğine ilişkin bilgiyi açıklamasını sağlamaya çalışıyor. Yetkililer ise herdaim bu yönde bir bilginin olmadığını savunuyorlar.

 uzaylı bebek

  "Sirius," Greer'in diğer gezegenlerden gelen ziyaretçilere ilişkin sözde gizliliğe ışıktutulmasına dair en yeni çalışmasını temsil ediyor.

1993 yılında Greer, hükümetin UFO ve uzaylılara ilişkin iddialar doğrultusundaki bilgisini itiraf etmesini sağlama gayesiyle The Disclosure Project'i (Kamuoyunu Aydınlatma Projesi) oluşturmuştu.

Greer, UFO'lar ve dünya dışı zeka etrafındaki gizliliğin uzaylılarla bir ilgisi olmadığını, bu gizliliğin büyük kurumlar ve maddi çıkarlar içerisinde bulunan gerçeğin bilinmemesini isteyeninsanlarla ilgisi olduğunu savunuyor.uzaylı bebek

   Minik insansının bir başka gezegenden mi yoksa Dünya'ya ait keşfedilmemiş bir tür mü olduğu ya da sadece bir aldatmacadan mı ibaret olduğu henüz belirsizliğini koruyor.

"Bebek" uzaylıya dair detaylar, "Sirius" filminin 22 Nisan tarihinde Hollywood'da galasını yapmasıyla ortaya çıkacak.

[video:http://www.youtube.com/watch?v=gGsJdX7hx7w]

ufo Sirius Şili Uzaylı bebek atacama

Yorumlar

Ne sevimli şeysin sen öyle agu,agu hanimiş benim uzaycanım :)
Bildiklerimiz ve bilmediklerimiz ,gördüklerimiz ve göremediklerimiz o kadar çokki var olan ömrümüz buna yetermi acaba ?
Son zamanlar da DDV'lar gündemi artık çok daha fazla var olmaya başladı.
Buna artık devletlerde her geçengün biraz daha katılarak insanlara imalarda bulunmaya başladılar...
Tabi bunlar gündemi sıcak tutmak için olsa bile dahil varlıklarının gündemde olması her insana artık daha normal gelmeye başlayacak.
Onlarda  artık hayatlarımızın birer parçasıdır.

Paylaşım için teşekkürler