Ana içeriğe atla
20 Mayıs 2012 tarihinde Vrillon tarafından gönderildi

Uzaylılar ne zaman gelirler ?

Böyle bir haber bundan 8-9 ay kadar önce yayınlanmıştı.

Haber Milliyet web sitesinde halen mevcut.

http://www.milliyet.com.tr/inanilmaz-iddia-/dunya/sondakika/28.12.2010/1331608/default.htm

2012 Yılı içerisinde dünyamıza ulaşacak bir uzay gemisi filosundan sözediyordu.
Bu haber o zaman birçok yabancı ve türk haber sitelerinde yayınlanmıştı ancak nedense gündeme gelmemişti. İlginç olan bu haberin çıkmasından birkaç ay sonra SETI projesinin durdurulduğu ve iptal edildiği haberi çıktı. SETI şu anda artık herhangi bir arama tarama işlemi yapmıyor.
Şu aralarda bazı bilimsel astroloji sitelerinde bazı uzay kaynaklarından sinyaller alındığı yönünde haberler yayılmaya başladı.

 

 

Yorumlar

Uzaylılar zaten gelip gidiyorlar.Ama kalabalık topluluklar yani filo halinde dünyaya gelmelerinin önemli bir sebebi olmalı.Sanki dünyada bazı büyük toplumsal veya coğrafi olayların olmasını bekliyorlar gibi.Olay olmadığı müddetçe uzaktan kontrol yapmaya devam edebilirler.Fakat dünya insanının kaldıramayacağı çapta büyük olaylar olursa o zaman müdahale gerçekleşebilir.Aynı olayı dünya için düşünecek olursak yani,ulaşabileceğimiz bir gezegen olduğunu düşünelim ve bu gezegende her hangi büyük bir sorun olmadığı müddetçe onlara müdahale etme/ziyaretlerde bulunmayı neden yapalım.Ki bunun bedeli sandığımız gibi de asla olmayacaktır.Yani bu durumu kaldırabilmeleri kolay değildir.Aynı şekilde uzayın bir yerlerinden dünyamıza kalabalık olarak,sebepsiz bir temas halinde dünya insanının bunu kaldırması da hiç te düşündüğümüz gibi olmayacaktır.Tarih yeniden yazılacak,dinlerde ve kutsal kitaplarda anlatılanlar yeniden gözden geçirilecek.Bilim yeni bir boyuta taşınacak,evrene bakışımız çok daha başka şekiller alacaktır.Psikolojimiz artık daha başka olacak.Yani kolay olmayacak uzaylıları karşımızda görmek.Bedelini çok zor ödeyebiliriz.