Ana içeriğe atla
23 Eylül 2012 tarihinde SENTOX tarafından gönderildi

Güneşin Yanındaki Siyah Küre

http://www.youtube.com/watch?v=quGM_4nfT9o

 

Bunun bir coronal aktivite olduğu söyleniyor ama bana oldukça ilginç geldi. Sanki başka bir şeymiş gibi. bu kadar enerji ve manyetik alanın olduğu bir yerde böyle ilginç şeylerin olması çokta tuhaf değil ama sanki bir cismin güneşten enerji çekermiş gibi bir hali var. Sonrada birden kaçarmış gibi kayboluyor.  Sizce nedir?

Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

ufo Güneş Plazma siyah küre enerji emme

Yorumlar

Video için teşekkürler yeni gördüm oldukça ilgimi çekti hatta innılmaz bir görüntü olduğunu düşünüyorum son zamanlarda rastladığım en şaşırtıcı ve açıklması güç görüntü, doğal bir açıklaması var mı bilmiyorum. Ne çeşit bir koronal aktivite bu böyle? Koronal aktiviteler genelde kısa süreli oluyor ve bu denli sabit salınımlar sergilemiyorlar. Bu video hızlandırılmış mı bilmiyorum. Oradaki küre şeklinde cisimi nasıl açıklayabilirler ki? Bu bir gezegen olamaz herhalde : ) Video kesilmeseydi bu kürenin ayrılışını daha net görebilirdik. Doğal bir oluşum olamaz. Sanki oradan birşeyler çekiyormuş gibi bir uzay aracı yada uzay evi olduğunu düşünelim güneşin yanına yaklaşabilecek teknolojileri olan varlıklar kendilerine bir çeşit toz yada gaz enerjisi topluyor olmasın ne ballılar ama o enerjilerle ne yapıyorlarsa umarım yararlı şeylerdir. Bizim güneşimizden çektiklerine göre yakınlardalar : ) Geçekten ilginç bir görüntü.

Aynen ben de şüpheyle yaklaşıyorum nette kıyaslama yapmak için koronal aktivite avına çıktım videoları vemeniz çok iyi oldu :) Onları izleyince yeniden o videodaki durumun gerçekten sıradışı olduğunu düşündüm sonuçta koronol aktivite küreyi açıklamıyor bu bir, ikincisi o küre ve güneş arasında etkileşim olduğu izlenimi alıyorsunuz buna meyilli değilim kesinlikle ama öyle geliyor objektif olmaya çalıştım  o gaz, toz vs herneyse hortumvari şey normal bir koronol aktivite ürünününe benzemiyor gibi ayrıca hemen ortadan kaybolmaması ve orada kalış süresine taktım sanki yakalanmış gibi belki abartıyor olabilirim yinede şüpheliyim evet aklıma takılanlar bunlar.

Bu bir karadelik ve yeni bir şey değil.Güneş'in arkasında karadelik olduğu zaten uzun zamandır bilinen birşeydi.O bir küre değil.Öyle gözükmüş karanlık taraftan dolayı.Güneşten enerji emiyor gibi.Güneşi yavaş yavaş çekiyor.Ama şaşırt an olay ise ışığı ve zamanı bile emebilen karadelik neden güneşi bu kadar yavaş emiyor.Bu kıyametin başlaması için bir sebeb olabilir.Güneşe fazla enerji yüklerse karadelik yani tüm zamanlar boyunca emdiği enerjiyi açığa vurursa büyük ihtimalle Güneş SüperNova ile patlayacak ve en yakınındaki gezegenleri(Dünya dahil) yok edecektir 1.

 

1.Kıyamet

bunun kara delik olmadığı aşikar kara delikler herkesin yanlış bildiği gibi sadece yutma yapmazlar ve maddenin tamamını yutmazlar maddenin bir kısmını kutuplarından dışarı atarlar. ayrıca kara delik yutarken madde önce kara deliğin çevresinde dönerek birikir sonra bir kısmı yutulur bir kısmı uzaya geri püskürtülür.

yani öyle her gördüğünüz kara daire kara delik değildir.