Ana içeriğe atla
28 Aralık 2010 tarihinde tetragrammaton tarafından gönderildi

İnanilmaz İddia !

Dünya dışı akıllı yaşama dair izler arayan organizasyon, inanılmaz bir rapor yayınladı

01:00 | 27 Aralık 2010

milliyet.com.tr

Özellikle 20. yüzyılın ortalarından itibaren sıklıkla karşılaştığımız UFO olaylarının artık gözardı edilemeyeceğini savunanların sayısı gün geçtikçe artarken, bu konuda ortalığı çok karıştıran bir iddia gündeme oturdu.
Rus Pravda gazetesinin haberine göre, SETI (Dünya Dışı Akıllı Yaşam Arama) adlı organizasyonun yayınladığı rapora göre, gezegenimize yaklaşmakta olan üç devasa uzay gemisi bulunuyor. En büyüklerinin 240 kilometre genişliğinde olduğu vurgulanan gemilerin şu anda Plüton'un yörüngesinin dışında olduğu söyleniyor.
SETI'de yer alan araştırmacılar, Alaska'daki HAARP araştırma sistemi ile farkedildiği açıklanan objelerin, dünya dışı uzay gemileri olduğundan eminler.
Gemilerin, Mars'ın yörüngesine ulaşmasıyla normal teleskoplarla izlenebilmelerinin de mümkün olduğunu söyleyen araştırmacılar, gemilerin 2012 yılı Aralık ayında Dünya'ya ulaşacağını iddia ediyorlar.
Bu tarihin, dünyanın sonunu ilan ettiği öne sürülen Maya takviminin son günü olan 21 Aralık 2012 ile örtüşmesi de komplo teorilerini güçlendiriyor.
Kimileri dünyayı hedef alan üç uzay gemisinin 2012 yılında insanoğluna "saldıracağından" eminken, astronomlar SETI araştırmacılarının "istekleriyle", "gerçeği" birbirine karıştırdığını düşünüyorlar. Astronomlar, SETI'nin uzayı gözlemleme projesinin elli yıldır bir sonuca ulaşamadığına dikkat çekiyorlar.

2012 Marduk

Yorumlar

SN tet:) valla bazen bende iyi niyetlerinden şüpheye düşüyorum:)iyi niyetli olsalar kendi gezgenlerinde huzurlu mutlu olsalar yollara düşüp gelmezlerdi:))ne arıyor ki bunlar??uzayda gemilerinin içinde sabırla ileri bir düzeye çıkmamıza, onlarla dostca dünyayı paylaşmamızımı bekliyorlar acaba:)))ya sabırları biterse:((şaka bir tarafada eğer güneş sisteminden gelenlerse bende iyi niyetlerinden şüphe ederim...sonuçta her varlık kendi türünün devamı için uğraşıyor bu onlar için niye farklı olsun...bütün dünyanın gözü ortadoğuda nedenide belli:)zihniyet aynı olabilir mi?

Feray'a katılıyorum..İnsanoğlu zaten saldırgan bir yaratık..Eğer geleceklerse bunu araştırıp geliyorlardır.Çünkü tanımadığımız her yaratığa ya taş atılıyor ya da silah sıkılıyor.Böyle olunca insanlarla kolay kolay anlaşılamayacağını anlamışlardır.Ya da en kötüsü hasata geliyorlardır.Çoğu bilim kurgu filminde dem vurulduğu gibi ya insan kanı ile besleniyorlardır (Dünyalar Savaşı filmindeki gibi),Ya İnsan beyniyle besleniyorlardır (Birçok filmdeki gibi) ve en kötüsü insan soyunu büyük bir tehlike olarak görerek tamamen yok etmeye geliyorlardır (İndepence Day'deki gibi).
 Stephen Hawking ve Mayalar zaten bizi uyarmak için her şeyi yaptılar ama anlayana tabii...

Mehmet, dediklerine katılmıyorum. araştıra araştıra geliyorlar belki bunu bilemeyiz.Ya da birden degilde bizim onları gozlemlemiz icin bu kadar yavaslardır.Dusunsene bi anda bilmen kaç bin uzaylının dunyada olduğunu.

Değerli arkadşalr tamamen sansasyonel bir haber...

 

"Alaska'daki HAARP araştırma sistemi ile farkedildiği açıklanan objelerin, dünya dışı uzay gemileri olduğundan eminler."

Benim bildiğim HAARP teknolojisi  elektromanyetik sinyallerle deprem yaratan bir cihazdı. Bir tek rusyada vardı. onuda soğuk savaş döneminden sonra akıbetinin ne odluğuna dair hiç bir bilgi yok ancak bildiğim ve kesin olan şu .. ekonomik sıkıntılardan dolayı ABD ye sattılar.Şuan ABD nin elinde.

 

"Gemilerin, Mars'ın yörüngesine ulaşmasıyla normal teleskoplarla izlenebilmelerinin de mümkün olduğunu söyleyen araştırmacılar, gemilerin 2012 yılı Aralık ayında Dünya'ya ulaşacağını iddia ediyorlar.
Bu tarihin, dünyanın sonunu ilan ettiği öne sürülen Maya takviminin son günü olan 21 Aralık 2012 ile örtüşmesi de komplo teorilerini güçlendiriyor."

Burada yine ticari kaygılar ve kitap yazarların sansasyonel haberleri 2012 ile ilgili kitap ve haberleri kastediyorum. Konu ile hiç alakası yok. Adamla milyon dolarları götürdüler . süper bir mantık tebrik ediyorum.

"Kimileri dünyayı hedef alan üç uzay gemisinin 2012 yılında insanoğluna "saldıracağından" eminken, astronomlar SETI araştırmacılarının "istekleriyle", "gerçeği" birbirine karıştırdığını düşünüyorlar. Astronomlar, SETI'nin uzayı gözlemleme projesinin elli yıldır bir sonuca ulaşamadığına dikkat çekiyorlar."

Binlerce yıldır gelip fiden gemiler var .küçük olanları kastediyorum. eğer kötü olsalar insanoğlunun  en azından nukleer ve diğer tekonlojik gelişmeleri yapmadan önce istila etmeleri daha mantıklı  olurdu. Bu karmı aptal olur bir uzaylı..!!!  eğer varsa gerçekten böyle büyük gemiler,  böyle bir gemi dünya atmosferine girerse ,Atmosfer denen bişi kalmaz dünya yaşamının sonu olur. Kullandıkları teknoloji ve büyüklük göz ününe alındığında Atmosferin yapısnı tamamen bozan ve yok eden bir güçte olur ..

 

eğer binlerce yıldır bizi ziyeret ediyorlarsa daha barut icat edilmeden önce istila ederlerdi. kendilerini tanrı sanıp direk tapardı insalar .ozaman istilayada gerek kalmazdı.

 

Tamamen asparagas haber bana göre...

saygılar..

(-_-) Çok ilginc resimdeki mavi obje star trekdeki gemiyi andırıyor.Eğer bu haber doğruysa o zaman arkadaşların da söylediyi gibi her halde bizi  görmeye gelmiyorlar ayrıca geminin büyüklüyünü de göz önünde bulundurursak bu büyük bir ihtimalle koloni gemisidir diye düşünüyorum.

bencede çok yavaş geliyorlar. bizi işgal edip köle yapıp o gemiyemi dolduracaklar bence inandırıcı değil hepimizi yok etmeleri daha inandırıcı olurdu. o devasa gemilere bizi dolduracaklarsa bence bunu bizi bir felaketten korumak için yapacaklardır ancak o gemiler 7 milyar insan için çok ufak kalır amaçları bu olamaz. ben uzaylıların kötü niyetli varlıklar olduklarına inanmıyorum çünkü öyle olsaydı çoktan işimiz bitmişti. bir tek ufo dünyanın bütün savaş uçaklarını yokedebilir. yani bunlar deli saçması iddialar.

elde ipe sapa gelen bir veri o yokken bu yorumlar :) beni güldürüyor. p.shop da mavi boya atmışlar sonra da  uzay gemisi yaptık pardon bulduk diyorlar :) bu gemi ne yapıyorda mavi bir ışık çıkarıyor. sorum bir uzay gemisi neden mavi renk  çıkarır. başka renk ampulleri kalmadığından ötürü mü ? bence evet uzay gemisi varda başka ampullerinin olmaması olasılıklıktan dışarı kalıcak :D gülüyorum gülüyorum

o mavi obje bana göre gemi değil bi ışık olayı öyle yamuk yumuk biçimsiz gemi mi olur :D hem de bazı yerleri siyah arkası görünüo bence bi ışık olayı yanındakiler de yıldızlar hem gemi olsa nolcak o kadar yıldır  biz var olmadan önceden beri dünyaya gelip gidiolar saldırmadılar da şimdi mi saldırcaklar .

Sn. Haktan AKDOĞAN'ın dediği bilgilere dayanarak şunu kararlılıkla söylemek isterim, uzaylılar bizi işgal etmek isteseydi bunu zaten çoktan yaparlardı. SETI'nin burada bize ulaştırdığı bilgiler son derece önemli. Fakat bu bilgileri okurken korkulacak birşeyin olmadığınıda söylemek isterim. 2012'de dünya yok olacakmış, cuma gününe denk geliyormuş, uzaylılar istilaya geliyormuş vb. teorilere tamamen katılmıyorum. Bunlar batıl inançtan başka birşey değidlir. Amaçları insanları oyalamak.