Ana içeriğe atla
8 Mayıs 2010 tarihinde Nightmare tarafından gönderildi

Bir DDV

Evet... Bir dünya dışı varlık ile iletişime geçseydiniz neler söylerdiniz ne derdiniz ?

ddv

Yorumlar

Ra: Selam

DDV: Selam

Ra: ızın verısen kameramı acabılırmıyım ? kayıt yapabılırmıyım ?

DDV: evet

Ra: Ne maksatla geldınız ? Nıye benımle temasa gectınız ?

DDV: bılgı aktarımı yapmak, diyalog kurmak, yardım etmek ıcın

RA: Yardım mı ? Bırını baska bır yere ısınlayabılırmısın ? ( kayınvalıdem ıcın soruyorum )

DDV: evet. Transportasyon bınlerce seneden berı yaptıgımız bırsey. Ama kayınvalıdenı ısınlayamam.

RA: Seyyy ben sana soylemedımkı ? nereden bılıyorsun?

DDV: aynı zamanda aklını okuyorum.

RA: Savasları durdurabılırmısın ?

DDV: Hayır. Mudahale yetkımız yok.

RA: o zaman ne ıcın yardım etmeye geldın ?

DDV: Cern deneyını eksık yapıyorsunuz. deneyın ...... halkaları eksık. Bunlar tamamlandıgında sızlere baska kapılar acılacak.

o kadar ıcımden geldı....... 

 

 

 

direkt olarak mevkisini ve bigisini sorardım ( onbaşımı yoksa bilimadamı mı sıradan vatandaşmı bilelimki ona göre soracaklarım var ) eğer bilgi sahibi ise aklımda olan bir tasarımım var onu sorarım eğer işe yararsa zaten başka bir şey sormama gerek kalmaz...

ben onlar kadar iyiyimdir demektir :))))

Sanırım kısa bır afallama evresınden sonra kameramı tabıkı ızın verırse calıstırmak ısterdım. Kayıt yapılıp yapılmadıgını tespıt ettıkten sonra sorularımı sorardım.

* Dunyayı ve bızlerı ne maksatla zıyaret edıyorsunuz ? amacınız nedır ? hedefınız nedır ?

* Kac zamandır zıyaret edıyorsunuz ? zıyaretlerınızı perıyodık olarak mı yapıyorsunuz ? hangı zaman ve ıklım kosullarında ve kımlerı secerek ıletısıme gecıyorsunuz ? Sectıgınız ınsanların fızıksel ve ruhsal ozellıklerı nedır ?

* Gecmıste hangı uygarlıklarla temasınız oldu ? Mısır, aztek, maya, ınka, atlantıs, sumerlıler ıle baglantınız oldumu ? Olduysa hangı zamanda ıletısıme gectınız ? baglantınızın derecesı neydı ? Mayalara ne oldu ? prımıtlerle ılgılı bakıpta goremedıgımız gercekler nedır ? pıramıtler neyı ısaret edıyor ? oralarda bırseylermı gızlı ? atlantıs varmıydı ? ne oldu ? gelısmıs bır uygarlıkmı yasıyordu atlantıste ? sonları nasıl oldu ? ve su anda neredeler ? atlantıste var oldugu belırtılen olumcul sılahın akıbetı nedır ? sılah hala calısır durumdamı ? Mısırlılarda ve orta amerıka kulturlerınde remedılern tanrılar o donemlerde gercekten varlarmıydı ? 

* maya takvımının 2012 de bıtmesı neyı ıfade edıyor ? 2012 de dunyamıza ve ınsaogluna ne olacak ?

* evrım surecınde bıze mudahalenız oldumu ?

* Dunyanın bızden once sahıplerı varmıydı ? Bılıyorsanız kımlerdı bızımle paylasırmısınız ve onların akıbetlerı ne oldu ?

* Gecmısten bugune kadar sızın harıcınızde bızı zıyaret eden ddv lerın sayısı kactır ? cınslerı nedır ? tanımlarmısınız ? ve onların amaclarıda sızınkılerle aynımı ? ıyılermı ? kotulermı ? aramızda yasayan uzaylılar varmı ? varsa bızım formumuzda mı dolasıyorlar ? onların uzaylı oldugunu nasıl anlayabılırız ? devletlerın ust duzey yetkılılerı arasında, bılımadamları arasında uzaylılar varmı ? ve bu ddv ler bnereden gelıyorlar ?

* Bızden rızası olmadan kacırdıklarınıza ne yapıyorsunuz ? gerı donemeyeneler oluyormu ? olulerımıze ne yapıyorsunuz ?

* kacırdıgınız hayvanlara ne yapıyorsunuz ?

* kacırılan kısıler neden bırsey hatırlamıyor ? beynımıze hafızamıza nasıl bloke koyuyorsunuz ? vucudumuzdan cıkan chıpler, metaller ne ıse yarıyor ? ıncelenmesı ıcın bugun hıc transfer soz konusu oldumu ? ınsan-ddv transferı.

* dunya uzerıne ufonuz dustumu ? dusuruldumu ? dusen ufolardan sag cıkanlar oldumu ? olduysa ıse akıbetlerı nedır ? dusen ufolardan sag cıkamayanlara ne oldu ? teknık arızadan dolayı dustuyse problem neydı ? Hangı ulkelerın elınde kac adet ufo var ? Su anda canlı ddv varmı elımızde ?

* Bızı dunya dısından gelebılecek astroid, kotu nıyetlı uzaylılar vb tehlıkelerden bugune kadar korudunuzmu ? Dunya savaslarına, terore, dıger savaslara, sıddete nıye dur demedınız nıye mudahale etmedınız ? ettınızde karsılık gormedımı cabalarınız ?

 * Ufoların calısma sıstem ve prensıplerı nedır ? bızler elımızdekı teknolojık verılerle ufo yapabılırmıyız ? bu ufolarla seyahat edebılırmıyız ? Elımızdekı yakıt turlerı ıle gezegenler arası seyahat yapabılmemız mumkun mu ? veya neyı neye cevırmemız gerekıyor ? Elımızdekı metaller ve yakıt turlerı, teknolojımız ufo yapmak ıcın yeterlımı ?

* gezegenınızden bu ufolarlamı gelıyorsunuz ? yoksa atmosfer dısında ana gemılerınız mevcutmu ? mevcutsa bu ana gemılerı nerede konuslandırıyorsunuz ?

* buraya gelırken ısık hızınamı cıkıyorsunuz ? suratınız nedır ? solucan delıklerını kullanıyormusunuz ? 

* cern deneyı bıze neyı getırecek ? bızden neyı goturecek ? dogru yoldamıyız ?

* mars'ta bır zamanlar yasam varmıydı ? veya hala varmı ? eskıden yasam varsa kımlerdı onlar ? ve onalar ne oldu ?

* Ayın arka yuzeyınde neler oluyor ? ne var orada ?

* gunesın arka yuzeyınde ne var ?

* bıze seyahat edebılmemız ıcın karadelıkler, solucan delıklerı, ısımalar ve evrendekı dıger tehlıkelerden bahsedermısınız ? Evrenın bır harıtası mevcutmu ?

* Evrende bır konfederasyon varmı ? konsey varmı ? yonetım varmı ? varsa kımlerden olusuyor ?

* bızı kım yarattı ? ne amacla ve ne ıcın yaratıldık ? bızım evrendekı, galaksıde rolumuz nedır ?

* paralel evrenlerden ve gecıslerınden bahsedermısınız ? zamanda yolculuk mumkunmudur ? evrendekı genısleme surecınde bızı bekleyen son nedır ? ve ne zaman ıce cokus olması ongoroluyor ?

* bıze en yakın uygarlık hangısı ? bızden gerılermı ? ılerıdelermı ? bızden gerıde ve bızden ılerıde olan uygarlıkların sayısı hakkında bılgı verırmısınız ?

* bızımle topyekun bır baglantıya neden gecmıyorsunuz ? sorun bızdemı ? sızdemı ?

* ınsanoglunun var oldugu baska bır gezegen var mı ? bızım gezegenımızde sızın gezegenınızdede yasayan hayvan veya baska turlerde organık/ınorganık yasam formları varmı ? varsa hangılerı ? daha once tanımlayamadıgımız hayvanlar sızleremı aıt ?

* 51. bolge ve amerıkan, rus, cın, japon hukumetlerı ıle baglantınız, kontagınız varmı ? ne ıcın ? ve hangı duzeyde ? 51. bolgede saklanan sırlar nelerdır ? ucandaıreler ve arkadaslarınız oradamı saklanmaktadır ? bu hukumetlerler ne gıbı teknolojık alısverıslker ıcerısındesınız ? Iyı varlıklar, yasama sevgısı ve saygısı olan varlıklar oldugunuzu dusunerek soruyorum ; verdıgınız bılgılerın askerı alanlarda kullanıldıgını bılmıyormusunuz ? bu bılgıler vasıtasıyla bır ulkenın bır ulkeye olan haksız ustunlugunu goremıyormusunuz ? yasama mudahale sansınızın olmadıgını soyluyorsunuz ancak dolaylı olarak mudahale ettıgınızın farkında degılmısınız ?  

* allah, tanrı kelımelerı sıze ne ıfade edıyor ? yuce radanın varlıgından haberdarmısınız ? sız ona nasıl hıtap edıyorsunuz ? veya sızde dın olgusu varmı ? Dunyamızda dınler dogarken ve gelısırken mudahalenız oldumu ? peygamberlere yardımınız mudahalenız oldumu ?

* 7 kat goge yukseldı lafı sıze bırsey ıfade edıyormu ?

* gezegenınızdekı yasamı anlatırmısınız ? uyku beslenme dınlenme calısma ureme ? ve sızler nasıl olustunuz ? ne zaman olustunuz ? evrım surecınızı ve tarıhınızı anlatırmısınız ? nasıl ve ne gıbı evrelerden gectınız ? hangı olaylara maaruz kalarak bugunlere ulasabıldınız ? zamanında sızde kendı aranızda veya baska varlıklarla savastınızmı ? Gezegenımız sızın yasamanıza musaıtmı ? bızler sızın gezegenınızde yasayabılırmıyız ?

* gezegenımıze daha once x bır tarıhte veya tarıhlerde saldırılar oldumu ? ddv lerle ınsanlar hıc savastımı ?

* dunyamıza ve gunesımıze benzer nıtelıkte gezegenler mevcutmu ? mevcutsa nerede ? varsa yasayan var mı ?

* amerıkanın aya cıkısı yalanmı ? degılse sız gemılere refakat ettınızmı ?

* fızıksel ozellıklerınız ıle bızden farklı ve baska neler yapabılıyorsunuz ? bır yerden bıre yere ısınlanma mumkunmu ? zıhın okuyabılıyormusunuz ? dıkkat etmenız gereken bırsey varmı ?

offf yoruldum sonra devam edecegım :)

  

 

 

el kol işaretiyle bir şekilde bana bilgi aktarımında bulunmasını anlatabilirdim,sonra kafama dayadığı parmaklarını çektikten sonra birlikte aynı dili konuşup onlarla birlikte gitmeye ikna olurdum.Oğlum ve eşim zaten birgün böyle birşey olursa şaşırmayacaklarını söyleyip izinde veriyorlar.Ama daha Atmosferden çıkarken gözümüz dolardı heralde...

Tabiki herkesin merak ettiği klasik soruları ( nerden geliyosunuz , nasıl geliyosunuz , neden bana bu şansı verdiniz vs vs den sonra ) sosyal yapıları , keyifleri için neler neler yaptıkları ( içki , sigara vs ) , vede en çok istiyceğim şeyde kendi gezegenlerinini ve uzayı bana gösterebilirlermi sorardım... gezegenlerinin doğal güzelliklerini de merak eder görmek isterdim ..

Tabiki herkesin merak ettiği klasik soruları ( nerden geliyosunuz , nasıl geliyosunuz , neden bana bu şansı verdiniz vs vs den sonra ) sosyal yapıları , keyifleri için neler neler yaptıkları ( içki , sigara vs ) , vede en çok istiyceğim şeyde kendi gezegenlerinini ve uzayı bana gösterebilirlermi sorardım... gezegenlerinin doğal güzelliklerini de merak eder görmek isterdim ..

cevaplanması gereken okadar çok soru varki alttaki ra arkadaşımızın sorduğu sorular 10%  bile değil ama birde şu var acaba onlar bukadar soruya yanıt bulabileceklermi onlarında bir sınırı vardır belki bilmedikleri şeyler vardır..   yani gelen uzaylı arkadaşları bukadar soruya boğupta  kaçırmayalım!!! bunlar tam bilgi açıymış lan demesinler yani :) :)

Ben bir DDV görseydim kaçmama gerek olmadığını düşünürdüm.Dünya Dışı Varlık ile irtibâta geçmek beni çok gururlandırırdı.O size bakıyor ve siz ona bakıyorsunuz.O telepatiyle siz konuşarak anlaşıyorsunuz.a

 

Soracağım 1-2 sorular:

 

MU(Güneş İmparatorluğu)(Atlantisliler) hakkında bir kaç sorum olurdu.Efsaneye göre MU İmparatorluğu bir anti madde silahı yapmışlar.Ve bununla Marduklulara saldırmışlar.Marduklular onları vazgeçirmeye çalışmış ama kabul etmeyince savaç başlamış.Mu imparatorluğu onları bu silahla vurmuş gezen yüngesine tam oturamamış.Bu durumda Marduklu bilim adamları bir nükleer teknoloji silahı üretmiş ve bununla Dünya'yı vurmuşlar.Savaşdan haberi bile olmayan insanlar selden,tsunamiden vb. olaylardan dolayı canını kaybetmiş.Kıtalar yarılmış.MU İmparatorluğu aleti bir piramide saklamışlar ve piramid sular altında kalmış.Silah hâla kullanılabilirmiş.Ve bütün galaksinin dengesini bozabiliriş.Biz insanlar bu teknolojiyle bu silahın karşısında hemen yok olurmuşuz.Bu silah maddenin kuantum alanını dağıtarak her boyutda ve zamanda maddenin ve kuantım alanının yok olmasına sebeb açıyormuş.Bunun doğru olup olmadığını ve ilerde kullanmak için bir projelerinin olup olmadığını sormak isterdim.

 

Bir de eğer seviyelere göre sıralama varsa Dünya'nın kaçıncı seviye bir gezegen olduğunu öğrenmek isterdim.

Mâşallah bu foruma geldiniz çok büyük konuştunuz ama çoğu saçmalıktı.Ufoya girdim orada yaşadım uzaylı görmedim diyorsunuz vb.Çocuk hikayeleri anlatıp duruyorsunuz.Merkabah eğitimi aldın mı filan diyosun!Şunu öğren filan diyosunda senin kuantum bilgin 0!Görünmeyen dizeler demiş dizeler yazmışsın şiir parçası değil bunlar.Ne yazıyorsun ne diyorsun.İnternetden 1-2 şey öğrenip geliyorlar saçma sapan şeyler yazıyor insanlar anlamını bilmedikleri saçmalıklar yazıyorlar.Biz burada atom altı dünyadaki "Bozonların" yaydığı görünmeyen dizelerden bahsediyoruz!

Senin ev temizlemeye gitmenden banane?Benim helikopteri gördüğüm yer rüyamdı!Mu imparatorluğunu internetden okuyup getirmedim!Bu bir efsane!Eşyaları taşımışsın ne alaka?!Helikopter rüyamda geliyor akıllım!Marduk da bir gezegen oalrak geçiyor astronomi bilmediğinde çok açık!Bu çocukda değil gördün mü?Şimdi sen ettiğin lafları bir düşün acaba nelerdi?Ufo da yaşadım yazıyorsun ama uzaylı görmedim diyorsun.1995 de ufo gelmişti diyorsun.Ama biz ufoya binememk için eğitim aldık diyorsun.Masal anlatıyorsun resmen!Devrik cümlelerle ve anlamsızca konuşuyorsun.Bunun ilginç olduğunu sanıyorsun ama değil.Bence biraz bilgisayardan internetden uzak kal.Ytağına yat.Sakin ol,derin derin nefes al ve yanlışını bul.Sonra utancını atlaıp elini yüzünü yıka.1 hafta tatil de iyi olur.

Ben ve ikizim her zaman uzaylılarla dost olmaya çalışıyor ve bunu canı gönülden istiyoruz.Ama sana bunları yazmamın sebebi dediğini anlıyamamdı.Bu Mübârek Ramazan gününde biriyle tatışmayı ve darılmayı istemiyorum.O yüzdne tartışmayı bırakıp arkadaş olmayı teklif ediyorum.Bir de şu intihar olayını açıklar mısın?Neden intihar ediyorlar? :).

 

 

Bunun DDV lerle ne alâkası var anlıyamadım ama olsun :D.Bir Dünya Dışı Varlık görmeyi çok isterdim(Uzaylı).Onunla tanışmak bilgi almak ve de dostluk kurmak isterdim.Enerji ve maneviyat konusunda ikizimle sürekli enerji alış verişi yapıyoruz galiba.Ve ben bilimle uğraşınca enerjim ve gücüm yerine geliyor :).(Özellikle uzaylı konusunda)

Hem zaten hep ikizimle ben uzaylılarla tanışmak istemişizdir o şu anda yanımda.(hep öyleydi :D)Bir DDV görmek ve onunla tanışmak istiyoruz hatta  eğer görürsek diye sormak istediğimiz soruları bile çıkarttık arttırmaya devam ediyoruz ve güvende tutacağız.Bu arada DDV ile tanışmak derken niyeti iyi olan DDV lerle :D.

Merhaba ben Enfalx'in ikiziyim.Diğer mesajlarım da var şu anda 2.sayfada :).Bende aynı rüyayı uzaylıları gördüm ve uzaylılarla ikizim gibi tanışmak arkadaş olmak istiyorum...Bilime bende meraklıyım :D.İyi uzaylılarla yani DDV'lerle arkadaş olmak istiyorum(istiyoruz) :).

Zeytin  yağlı pırasa :D.UFO ların gelişine hazırlanalım demişsiniz.Bu konuda epey bir şey biliyor olmalısınız.Ama keşke gerçekten gelseler.Doğduğum andan beri gelmelerini bekliyorum.Ama belki ben yaşarken hiö gelmezler.Onları hiç görmeyeceğim belki ama onlar beni binlerce kez görmüştür.Keşke bu gece uzaylılar gelse.Beni  ve ikizimi alsalar ufoya sorularımıza yanıt verseler.Çünkü sormak için sorular bile hazırlamıştık.Onlarla irtibata geçsek.Arkadaşlık kursak.Eminim çok iyi anlaşabileceğimiz bir uzaylı olurdu ikizimle birlikte.Keşke gelseler bu gece.

O pek sorun değil sizin dediğiniz gibi uzaylıların gelişine hazırlanalım.Ama ne zaman gelecekleri belli bile değil.Dediğim gibi keşke bu gece gelseler bizi alsalar ve dostluklar kursak :).Belki yarın gece ama ne farkeder çok uzun yıllar olmasında :).Mümkün mertebede bu ve ya yarın gece gelmelerini isterdim.

Ezan okumak mı imanın şartlarından olsaydı gelirlerdi :)?Şart olmasına gerek yok okumak önemli :).Hem Kadir gecesi gibi gecelerde melekler de gelirmiş yeryüzüne belki dokunuyorlarlarmış sana iyi insanlara :).Ezan okumak iyi olur ve abdest de alıyorsun okumak için :).