Ana içeriğe atla
24 Ağustos 2011 tarihinde asdeseye tarafından gönderildi

Kaçırılmış olabilirmiyim

Arkadaşlar ben 1996 yılında doğmuşum sorun şuki bundan yaklaşık 6 ay öncesine kadar garip rüyalar görüyordum sorun şuyduki rüyalar sadece Çarşamba günleri ben yattıktan sanırım 2 saat sonra başlıyordu rüyamda garip şekilde adamlar beni bir masaya bağlamışlar üzerimde deneyler yapıyorlar sonra aralarından biri elinde garip bir aletle gelip aletin ucunu burnuma doğru getiriyordu sonra burnum kanıyordu o andan sonra rüyamda çığlık atarak uyanıyordum ve dahda kötüsüyle karşılaşıyordum burnum kanıyordu rüyadan uyanıpta burnumun kanadığını görünce çok acayip bir his hissetmeye başladım bu rüyalar her çarşamba günü oluyordu ve son gördüğüm rüyadan sonra dahada rüya görmedim ama son gördüğüm rüya en kötüsüydü anlatmaya başlıyorum aynı şekilde adamlar yine aynı yerdeğim bu sefer koluma küçük çizikler atıyor aynı aleti burnuma sokuyor ve burnum yine kanıyor bu sefer adam elindeki garip bir şeyle burnumun önündeki kanları siliyor ama silerken burnum kanamaya devam ediyor burnumun kanlarından birazı koluma ve ayaklarıma sıçrıyor ve sonra çığlık çığlığa uyanıyorum sonra elimi isteksizce burnuma götürüyorum ve kanadığını görüyorum sonra yavaşça kalkıp lavaboya gidiyorum elimi yüzümü tam yıkıyacağım aynaya bakıyorum burnumun belli bir kısmının silindiğinin farkına varfıyorum ve o anda buz kesiliyorum ve rüyayı yavaş yavaş hatırlıyorum kolumu açıyorum ve hala sızlayan çiziklerin farkına varıyorum sonra paçalarımı çemirliyorum ve o anda kafayı yiyecek hale geliyorum burnumdaki kanın aynı renginde kanın bacaklarımdan süzüldüğünü hissediyorum ve o anda kendimden geçiyorum bu rüyaları artık görmüyorum ama arada birkafamı kaldırıp gök yüzüne akşamları baktığımda garip şeylerin beynime girmeye çalıştığını hissedermişim gibi kulaklarım garip bir hale geliyor sanki kulaklarım arasından hava akımı oluyor arkadaşlar bunun bir çözümü yokmu daha önce gitmediğim bir yere gittiğimde sanki daha öncede ordaymışım gibi hissediyorum bunun bir çözümü yokmu

Yorumlar

arkadasim bence eger maddi imkanin varsa hipnoz terapisi yaptir derim,gerci o anlari tekrar yasamak istermisin bilemem ama eger neler oldugunu bilmek istiyorsan bu faydali olabilir.Bir ikincisi ise sirius ufo sitesinin yöneticilerine bir sekilde ulasip Haktan Akdogan yada ilgili biri  ile irtibata gecebilirsen sana yardimci olabileceklerdir. Amarikali bir profesor kacirilan kisilerde cip var mi yok mu diye arastirip ,eger vücutta cip bulunuyorsa   cikartiyormus. gecenlerde cnn türkte sanirim bu yil ekim yada kasim aylarinda türkiyeye gelip haktan akdoganla birlikte birkac kisi üzerindeki cipleri cikaracakalr diye duyrulmustu. Eger bu yönde bir süphen varsa harekete gecmeni öneririm ki eger anlattiklarin tamamen dogru ise bence kesinlikle bir uzmana basvurmalisin derim ,cünkü tekrar tekrar yasanilan olaylarda genellikle cip bulundugunu biryerlerden okumustum.

Sunu sormak istiyorum carsamba geceleri yasadigini söyledigin olayda yaninda buna sahit olan biri hic olmadi mi ? ve yasadigin bu olaylardan herhangi birinde baska bir yerde bulunuyormuydun( yani kendi evin haric, bir tatil ortami yada akragba yada bir arkadasinin evi vs) eger baska bir ortamda da bunu yasadiysan ozaman cip olayindan ciddi olarak süphelenmen gerekir diye düsünüyorum.

 

paylastigin icin sagol..

 

Uzaylı varlıklar tarafından kaçırılmayı sıradan basit bir olay olarak görmememiz gerekir..Çip takılma olayının ve çip takıldığını söyleyenlerin bu iddialarınında sadece uydurma olduğuna inananlardanım.Sıradan olan,yani normal bir insanın uykuda veya her hangi bir şekilde hiç bir şeyin farkına varmadan kaçırılıp vucüduna çip takılması imkansız olarak görülen bir durumdur..

Dış dünyaya ait varlıklar bir insanı kaçıracak Veya o insanın bulunduğu yere gelip ve o kişinin vucüdunun bir yerine bilemeyeceği ve bulamayacağı şekilde çip yerleştirecekler,fakat bazı insanlar da bu çipin yerini tesbit edip o çipi çıkartabilecekler..O zaman madem ki bu çiplerin yeri tesbit edilebiliyor ise dış dünya varlıkları yani çipi takanlar bu çiplerin bulunabileceğini bilemiyorlar mı bunu düşünemiyorlar mi..Farzedelim ki evet çip takılma olayı gerçek.Gerçek olsa dahi o zaman kimsenin bulamayacağı şekilde yerleştirilmeleri gerekmez mi,veya yine insan vucüdu ile barışık olabilecek,insan vucudunda asla bulunamayacak bir maddeden yapılmış olması gerekmiyormu..

Takılan çipin sonradan bulunabilme ihtimalinin uzaylı varlıklar tarafından bilindiğini düşünüyorum,yani burada çip takma olayı yok..Bir insanı o insan hiç farkına varmadan kaçıracaksınız ve vucüdüna çip takacaksınız ve o insanı yine hiç bir şeyin farkına olmadan yattığı yatağa geri gönderebiliyor iseniz o zaman burada uzaylı varlıklar yerine başka varlıkların olabileceğini söylemek isterim..Ve bu başka varlıklar da zaten çip takmaz ve takamaz..

Çip takılıp ve çipin bulunabilme ihtimalinin olduğuna göre dış dünya canlıları o halde neden çip taksın..İnsanları kaçırabilme veya kendilerinin o insanın yanına gelebilme gibi bir becerileri var ise o zaman kaçırdıkları insanın beynini okuyup bütün bilgileri pek ala alabilirler.. Çok uzaktan gelip kişinin yanına kadar gelebiliyor ve çip takabiliyorlar ise ,yani bu denli gelişmiş bir ilimleri var ise pekala çok gelişmiş cihazları ile incelemede bulundukları kişinin bütün hayat ve yaşamsal bilgilerini çip takmadan da alabilirler..Bu durumda yine burada çip olayının olamayacağı kanısındayım..

 

 

 

sevgili Muzaffer,

Tabiki arkadasin durumu nedir ne degildir bilemiyoruz, siradan bir saglik vakkasi bile olabilir.Ama en son anlatigi kisim oldukca ilginc olani ,

yani aynaya baktiginda rüyasinda yaratiklar tarafindan yüzünün bir kisminda kanlarin silinmis oldugunu ve gercekten de aynaya baktiginda bunu fark etigini söylüyor arkadas.

Simdi bu kacirilma ve cip cikarma olaylari dünyada binlerce kisinin basina gelmis vakkalardir.Bu isin birkac  uzmani vardir bir taneside cok saygin bir universitenin profesörüde olan Dr Roger Leir dir. Google da aratirsaniz ameliyat esnasinida iceren onlarca video su mevcuttur..Hatta bu sitede bile yayinlanmistir buyrun ben ekliyeyim :

http://ufoloji.net/ufo-forum/1653/uzaylilar-tarafindan-yerlestirlen-mic…

Bu is cok az profesör tarafindan yapilabilmektedir ki zorluk derecesi cok yüksek ameliyatlarmis. Hemde bu ise girismek sandiginiz kadar kolay degildir , "uzayli falan yoktur delirmis bu adam" damgasini yemek istemeyen uzmanlar bu tür olaylardan uzak durdugu icin de cok kolayca yapilabilen bir ameliyat degildir. Ayrica bazilari beynin cok hassas kisimlarina yerlestirilmis oldugu icin cikarilamiyormus da( yoksa beyinde hasar görebilirmis bir ameliyat videosunda bundan bahsediyordu).

Ciplerin farkedilip edilememesi meselesine gelince bu siradan röntgenlerde farkedilen cinslerden degilmis ,bazilari organik yani kendi hareket kabiliyeti bile olanlar mevcutmus. teknik imkanlarin cok ileri oldugu bir enstütüde bu ameliyatlar yapiliyormus yani öyle siradan bir dikis ameliyati gibi düsünüyorsaniz yaniliyorsunuz :) Videolari seyrederseniz sanirim bunlari görebilirsiniz.

Son olarak da onlarca degisik cip, onlarca  degisik uygarlik tarafindan yerlestirilmis oldugu kacirilan kisilerce belirtilmistir. Yani ne amacla taktiklarini, taktiklarinda da aman sakin insanlar bulmasin mi dediklerini bilemiyoruz acikcasi ! Bazilarinin bir nevi verici gibi takilan kisileri bulmak amacli bazilarininda dna yapilarini yada bizim bugün daha kesfedemedigimiz degisik vücüt sirkulasyonlarimizin belli bir periyot süresince takibi  amacli olduklari tahmini yapilmaktadir.Bunlari kendi fiziksel bedenlerini gelistirmek ( varsa bizim arti özellikelrimiz vs) amacli olabilecegi gibi bizim siradan bir fareyi yada kediyi inceledigimiz gibi bilgi edinmek amaclida olabilirligi bulunmaktadir.

 

Yani bu ciplerin bulunup-bulunmamasi onlar icin birinci derecede onemli konu degildir ,zaten bulunduklari zamana kadar onlara gerekli veriyi saglamis olmalari muhtameldir. Bizden on binlerce ileri bir uygarliktan bahsederken neler düsündüklerini tam olarak bilemeiyz sanirim.Kesin olan bu ciplerin bazi kisilerde bulundugu ve bunun ameliyatlarinin yapildigidir.Ne amacla koyulduklari ise hala büyük bir soru isaretidir.Arkadasin böyle bir durumu var midir yokmudur bilemiyoruz  tabiki.Sadece fikir verme amacli bir bilgidir dediklerim.

 

 

ilk önce bilimsel bir açıklama getirmeye çalışmalısınız daha sonra kaçırılmayı düşünün bilimsel olarak şöyle diyebilirim.

Beyin uykuda iken sadece rüya bölümünü çalıştırır yani kollarını kaslarını ayaklarını vs gibi şeyleri kıpırdatamazsın işte bazen çok nadir olarak görülsede uyku sırasında beyin kasları çalışır duruma getirir bundan şu çıkarılır rüyanda gördüklerinin aynısını sen farkında olmadan rüyada iken kendi vücuduna yapabilirsin senin rüyanda olduğu gibi burnunu rüyanda gördüğün çubuk gibi parmağını kullanıp kanatmış olabilirsin sonra parmaklarınla kollarına ayaklarına çizik atmış olabilirsin yada kanın bulunduğu bir yeri elinle veya ordaki yastık veya yorgana silmiş olabilirsin bazen bende de oluyor daha çok sol ayağımda oluyor benim boşa tekme sallıyorum rüyamda olduğu gibi ve beni uyandırıyor bence dediğim gibi.

En çok inanmak istediğim şeylerden biride bu,hep yakından takip etmişimdirde bu konuyu hatta en son TV den birileri Türkiyedede var ama kendilerini deşifre etmek istemiyorlar,hatta bu kişilerin onlarla kontakt larıda varmış güya,Bunu yanlış hatırlamıyorsam Haktan bey demişti,Hal böyle iken bile bir türlü kendimi ikna edipte inanamadım,gerçek hissi uyandırmıyor bende nedense.Türkiyede bu konu henüz dışarda olduğu kadar daha ticarete dökülmedi oda herkesin konuya pek yakın olmadıklarından dolayı sanırım.Örneğin bana bile bir ufo resimli tshirt satamazlar.Halbuki git Amerika-Nevada yakınında area 51 denen yere en yakın  Rachel kasabasına, İşin ticarete döküldüğü bir yer.Yani uzun lafın kısası Ufo litaratürü kendi bünyesinde başlıbaşına bir endüstri demesek bile bir pazar haline gelmiş.Üret üretebildiğin kadar sonrada satışı yapılacak ürünlere çevir,Ben bu boyutunu tamamen ufo konusundan dışlayıp ayıklamış durumdayım,Bilimsel gerçeklikten uzaklaşıp Edebiyat veya başka ayrışımlara yönelecek halimiz yok,Chip takanda takılan da yok.Haktan bey var desede yok.Sevgiler.

Haklısında Bu Is Tıcaretı Gectı Ulkeler Nerde

yse Bu Konu Yuzunden Bırı Bırtını yıyecek Bır zmanlar En Cok Tartısılan Konuydu sonra Sıyası Engel Konulunca Kımse Gırmedı Isın Icıne Yanı Devletın Bılmememızı IStemedıgı Cok Sey Var Ha Turkıye Yok cunku Bole Bıse Turkıyede Yasandıgından + Recep Tayıp Erdoganın Bılımden UZak Olmasındna Kaynaklanıo Uzak Durmaya Devam Etsın Hıc Bulasmasak Daha Iyıdır Elını Veren Kolunu Kaptırabılır Bu tur Konularda

buna tanik oln varmı diyen arkadaşımız için şu şekilde çarşamba gecesi bitmişti yani günlerden perşembe idi sabah kahvaltısında benden 5yaş küçük olan kardeşim (kardeşimle aynı odada kalıyoruz ranza da yatıyoruz ve ben altta yatıyorum kardeşimde üstte) babamla annem sabah kahvaltısından kalktıktan sonra abi dün akşam neden sürekli fısıltı şeklinde konuşuyordun dedi bende ona öyle konuşmadıgımı söledim başımdan geçenleri tamamıyla unutmuşum herhalde sonra yatağımı toplamaya gittim ve yastıgîmın ve çarşafımın bazı yerlerinde kan izleri vardı sonra anladım rüyayı haırladım diğer bir tanık olma olayı ise şöyle yine aynı gece annem sabaha doğru uyanmış beni yatağımda görememiş lavaboya banyoya fln bakmîşlar ama bulamamışlar sonra annem salona gelmiş beni balkonda öle hazırolda hiç kımıldamadan gökyüzüne bakarken bulmuş kendime geldiğimde annem yüzûme kolanya sürüyordu tanik olma olayları bunlar telefondan girdiğim için biraz yazım hatası olabilir kusura bakmayın yorumlarınız için teşekkür ederim

Bu Bilinç Atına Gırıyor UFoların UStunde Durmak Cozumlemek Ve Bazı Seylerden Cevap Istedıgın CIın Bılınc Altına Gıdıyor Bu Tur Seyler Ve Uykusuzluk, Şirozfrenlık, ;Uyur Gezerlık, Yatak Islatma V.b Turlu Turlu Seyelerın Bılınc Altında Istemeden Yapılmasıdı Yaptıgını anlamazsın Ama Hatırlamak Veya Dusunmek Istemedıgın ICın Bazen Ruyalarına Gırer Bu Nedenle Konudan Uzak Durmanı Ve Fazla Ilgılenmemenı Onerırım

buna uyku felci denir senin yogun  terapi görmen gerekebilir ailene bunu kaçırıldım yada vb alay edilebilecek şekilde değilde olayı ince bi şekil de anlatırsan anlayış gösterirler ve kaçıncı gün oldu 10 günden sonra beyin nöronların yenilenmeyi bırakır ve acı duymazsın his kaybına ugrar Allah muhafaza yolcusundur öteki tarafa

kardeşim sana yardımcı olmaya çalışacağım bende birşey söyleyeyim bu rüyaları her çarşamba günü görüyormuşsun bende küçüklük yıllarımdan kuran kursu hocamızın söylediği bir şeyi anımsattı demiştiki çarşamba günü kim vücudundan tırnak koparıp atarsa ALLAH ona cin hastalığı verirmiş derdi.Şimdi bazı arkadaşlar diyeceklerki dinle alakası yok vesaire ben sadece yardımcı olabilmek için bunu yazdım.Umarım işine yarar.

 

Bu olayı yaşayan arkadaşım; BENCE SEN BU UFO KONUSUNA COK FAZLA DEĞİNİYORSUN BU DEĞİNDİKLERİN BİLİNÇ ALTINDA HALİSELASYONLARA NEDEN OLUYORDUR (örn:küçük yaslarda ateşlenen çocuklar haliselasyon görur böyle tanımlandığında saçma olan ama kişi onu görduğunde korkması vb.)BU SANA OLAN ŞEYİN CEVABI BU OLABİLİR EĞER BU DEĞİL DİOSAN ODANA KAMERA VEYA ANNENİ VEYA BABANI ÇARŞAMBA AKŞAMI SEN UYURKEN ODANDA BEKLESİN BİRDE O GÖRSÜN.(zaten sen bunları ailene anlatınca annen baban birsey yapmiomu?) HİPNOZLA BELKİ ÇÖZUM BULA BİLİRSİN AMA KESİN DEĞİL KAVSİYE;herşeyi kafana takma yaşın kaç(eğer kucukse zamanla gecer)ufo vb. dunya dışı seylerle cok ilgilenme.Sitres veyatta beyınde olusan bazı şeyler bunlara neden olabilir birde. KOYDUĞUN RESİM VEDE SÖYLEDİKLERİN ÇOK UFO VB. KONULARLA UĞRAŞMISIN GİBİ SORULAR GETİRİO AKLIMA. Nedenini inşallah ögrenirsin.