Ana içeriğe atla
11 Temmuz 2012 tarihinde creagirl tarafından gönderildi

CIA ajanı Chase Brandon'dan 65 yıl sonra Roswell itirafı

 

CIA ajanı Chase Brandon, 65 yıl önce Roswell kasabasına UFO düştüğünü gösteren kesin kanıtları gördüğünü söyledi

ABD'nin New Mexico Eyaleti'nde Roswell kasabasına 1947'de düştüğü öne sürülen UFO ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. CIA'in gizli operasyonlar masasında çalışan ajan Chase Brandon, olayın 65'inci yıldönümünde komplo teorilerine bir yenisini ekledi. ABD hükümetinin meteoroloji balonu olarak açıkladığı cisimlerin UFO olduğuna dair kesin kanıtların CIA merkez binasında gizli bir kasada tutulduğunu belirten Brandon, "Meteoroloji balonu değildi. İnsanların ilk bildirdikleri şeydi. Uçak bu dünyadan değildi" dedi.

TAM OLARAK AÇIKLAMADI

25 yıl CIA için çalışan ve daha önce birkaç kitap yazan Brandon, kutunun içinde tam olarak ne gördüğünü açıklayamayacağını, ancak olayla ilgili aklındaki şüphelerin silindiğini belirtti. Roswell olayı, ABD'nin Idaho eyaletinde orman servisi için kurtarış pilotluğu yapan Kenneth Arnold'un, kayıp bir uçağı Washington'daki Cascade Dağları üzerinde aramaya gittiği sırada uçan daireler gördüğünü söylemesinden iki hafta sonra meydana geldi. Bir uzay gemisinin ele geçirildiği haberleri medyada yer aldıktan sonra ABD ordusu iddiaları yalanlayarak, bulunan cismin meteoroloji balonu olduğunu açıkladı. Daha önce de askeri bir yetkili UFO'dan uzaylı cesetleri çıkarıldığını ve birçok teknik bilgi edindiklerini açıklamıştı. 

 

Roswell CIA Chase Brandon

Yorumlar

Amerika Başta Ay yolculukları olmak üzere,Mars ve Uzaya gönderdiği bir kaç roketle ne amaçladığı aynı zamanda  neyi ne kadar saklasada artık bu zamanda herşeyin üzerini kalın bir örtüyle kapatan bir ülke olduğu biliniyor,İyiki bu tür olaylar sadece kendi ülkesinde olmamış yoksa kimsenin bir şeyden haberi olmayacaktı.