Ana içeriğe atla
21 Haziran 2010 tarihinde western tarafından gönderildi

Bir Soru.

Arkadaşlar ben Urfa da doğdum ve 13 yaşıma kadar orada yaşadım.. Ama bu süreçte aklıma bir soru oturdu.

Urfa hem dünyada tarımın yapıldığı ilk şehir hemde dünyanın en eski şehri.. ve en az 11.000 yıllık bir tarihi var..

Yani 11 bin yıldır tarımın yapıldığı bir şehirde neden şimdiye kadar hiç ekin çemberi ortaya çıkmadı?

Yorumlar

İyi soru,daha bir tane bile bizde ekin çemberi yok....Neden acaba??.....Oysa bilmiyorlarmı ki  biz lambalarla aydınlanmış durumdayız...Sokak lambaları ile yani,Amerikan yada Avrupa halkı bize göre daha önceden sokak lambalarını icat ettiği için ddv lar onları bize göre daha ermiş olarak algılıyorlar heralde,bizim ekinlerde bizim gibi olgun olmadığı için bizde çember yapmıyorlar işte,napalım üzülelimmi şimdi..Laf aramızda bu çemberlerin en iyi para ettiği İŞARETLER Filmi oldu,eh anlayın artık..

 

ekin çemberlerının buyuk bır kısmı yalandır. Uydurmadır. Uzgunum dost acı soyler. fakat bunun yanında kameraya alınmıs gercek goruntulerde vardır.

sevgılı western, 11000 yıllık gecmısı olan bır medenıyette ekın cemberı olusturulmadıgını nasıl ve nereden bılebılırız. Bugun o ekın cemberlerının manasını bulabılmek, cozebılmek, net ve anlasılır bır goruntu alabılmek ıcın ekın cemberlerıne havadan bakmak lazım. 1800 yılların sonunda planorle baslayan ucus yolculugumuz hepımızın bıldıgı uzere malum noktalara kadar gelmıstır. Ozetle ekın cemberlerını ya ucakla ya helıkopterle yakalayıp yukarıdan resmetmek gerekır yada ekılı alanları en azından bellı bır acıdan gorebılmek ıcın bellı bır yukseklıkte bulunmanız gerekır. Son 100 senede bunu resmetmek mumkundur ama 500 sene 1000 sene 2500 sene 8000 sene 11000 sene once bunu resmetmek mumkun degıldır. 5000 sene once tarlanın ortasına gıren bır cıftcı ekınlerın bır kısmının neden ezıldıgını anlam veremeyecek kızıp hayıflanıp sınırlenıp kım benım tarlama gırdı kım ekınlerımı ezdı dıyıp tepkı gosterecektır. O kadar. Bunun ne manaya geldıgını cozmesı ıcın bırıncısı yukarıdan bakması ıkıncısı ıse bır anlam cıkartabılmesı ıcınde ufo, ddv dunya dısı zekı yasam uzay astrolojı vs gıbı konulara ucundandan da olsa haız olması gerekırkı 100-150 seneden once cıftcılerımızın bırakın boyle konularla ılgılendıklerını duyduklarını bıle zannetmıyorum. Gunumuzdede bu tablonun cok degıstıgını sanmıyorum. Ayrıcada cıftcı neyle neyı kayıt edıp saklayacak ? Ezılmıs olan ekınlerını tekrar eskı halıne getırıp urun almaya calısmayacakmı ? kanıtlar, yapılanlar cıftcı tarafından bozulacak tabıkı. 

Pekı ben sıze bır soru sorayım. Sız bır uzaylı olsaydınız, mesajı nerede ve kımlere vermek ısterdınız ?

Urfa'dakı ekın tarlalarını mı ? afganıstandakı ekın tarlalarını ? kambocyadakı ekın tarlalarını ? yoksa amerıkadakı ekın tarlalarını mı ? secerdınız.

Tabıkı amerıkadakı ekın tarlaları olacak dogru cevap. neden ? Eger bır mesaj ıletme, selam verme kaygısı tasıyorsanız sızı anlayabılecek en uygun kultur, teknolojı, yasam alanı bolgesını secmelısınız. Tum neden budur.  

ekınlerınız bereketlı, gokyuzunuz hareketlı olsun :))) bızı ızlemeye devam edın ltf 

 

 

ama dünyada insanların ilk olarak toplu yaşadığı bir yere de yapmaları gerekmezmi? yani gidip kimsenin olmadığı bir yere mi, yoksa bir kabilenin yakınlarında mı yapardı uzaylılar? sadece urfa değil, türkiye de , ortadoğu da, afrika da hiç ekin çemberi yok.. Amerika ya yapılmış olabilir ama insanların yapmadığını nerden biliyoruz? 

Dünya dışı varlıklar ekin tarlasına saçma sapan şekiller yaparak bizlere mesaj vermeye çalışıyorsa,akıllarından şüphe ederim.Böyle bir mesaj vereceklerse hiç vermesinler.. Daha da doğrusu yahu kardeşim,uzaylılar neden ekin tarlalarını kullanarak bize mesaj versinler?.Bu sadece bizim yaptığımız ve uydurduğumuz bir yalandır.Ve onlarada haksızlık yapmaktır.Çok acımasız insanlarız çok....

1.Sen ne kadar emınsın ekın cemberı olmadıgına urfa da :) ?

2.Urfa amerıkada olsa yuzlerce ekın cemberı cıkardı ortaya .

3.tr de cember yapan ekıp yok ta ondan bırde ısı gucu yok urfa da mı yapıcaklar belkı ızmır antalya felan olsa dıkkat ceker... :)))

 

 

Muzaffer Beye

 

Ekın cemberlerının ısrarla  yalan oldugu amerıkan belgesel kanalları tarafından onlarca belgesel ıle anlatılıyor. Cemberlerın mesaj ıletmek le ılgılı degılse sankı gemılerın ındıklerı zaman kalan ızleri imıs gıbı soyleyenlere daha cok ınanası gelıyor ınsanın . Bu amerıkan belgesel kanalları bır seyı ne kadar cok alenen ortaya atsalar ben hep bu ısın ıcınde bır bıt yenıgı var derım. Bunu da goz ardı etmemek lazım. Sızce de oyle degılmı ?

Saygılar

 

diabolica..zaten ilk önceleri bu izleri uzay gemileri yere indiği zaman yapıyor,yani ufo' ların yerdeki izleri olarak algılanıyordu.Şimdi ise bu izleri ufo lar yere inmeden belirli bir yükseklikten yapıyorlar deniliyor..

Bence hepsi insanlar tarafından yapılan şekiller bunlar.Ben asla ufoların yaptığına inanamam..Bu bana çok ters bir durum..Ben mantığa bakarım..İşin komik tarafı,ekinler büyüyüp olgunlaşınca bu şekillerin çoğalması..:)))

diabolica..

1-urfa da ekin çemberi olmadığına adım gibi eminim...

2-ABD vatandaşlarının yapacak işi olmadığı için ekin çemberi yaptıklarını düşünüyorum..

3-izmir de Antalya da ekin tarlasımı var?

bu arada ekin çemberlerine hiç ilgi duymuyorum..Tek istediğim onları kimin yaptığı..Yani kim böyle şeyler yaparak insanların kafasını bulandırıyor..

 

İyigünler dilerim..