Ana içeriğe atla
23 Mart 2012 tarihinde neuromancer tarafından gönderildi

Aramızda temasçı var mı?

Merhaba,

Forum üyeleri arasında temasçı var mı?

Yazılanların hepsini inceledim.

Muzaffer'in bağlantısı var gibi sanki bir şeyleri anlatmak alıştırmak istiyor.

Öyle mi Muzaffer Bey? Daha açık konuşabilir miyiz?

Tabi çağrım temasçı olabilecek başka arkadaşlara da...

Yorumlar

 Marijunal’e

“Bİr temasçı aramak yerine  temas kurmayı dene dostum” demişsin ama onlar istemedikçe temas kuramazsın. Tüm temas vaka ve iddiaları dünya dışı varlıkların isteği üzerine gerçekleşmiştir, literatür böyledir.

“Ancak bazen gerçek olgularıda düşün” demişsin . Olgu zaten bilincimizin dışındaki gerçek demektir gerçek olmayan olgu yoktur ki.

Ra’ya

Evet, ben de bilmek için soruyorum , milyarda biri arıyorum.

Muzaffer’e

Böyle bir deneyimi yaşayan kişi ya da kişilerle kontak kurmak amacındayım bir proje için, sorularım onun için doğrudan. 

" Tüm temas vaka ve iddiaları dünya dışı varlıkların isteği üzerine gerçekleşmiştir, literatür böyledir."

Diyorsunuz ama bu sizin neyin peşinde olduğunuza bağlı olacaktır.Yani ne tür bir dünya dışı varlıkla temas kurmayı istiyorsunuz.Eğer kastettiğiniz görünmez varlıklar ise bunu yapmanızın çok ayrıntılı hesaplarının ve çok deneyimli olmanızın gerektiğini bilmelisiniz.Ve böyle bir temasta onların onayını almanıza gerek yoktur.Sizin istemenize bağlı olarak bu yapılabilir fakat olay al gülüm ver gülüm şeklinde cereyan etmeyebilir.Sorumluluk ve akıl sihhati gerektiren bir durumdur bu.

Diğer kastınız ise dünya dışı görünür fiziksel varlıklar ile temas ise bu zaten herkesin olmasını istediği bir olaydır.Keşke böyle bir teması yaşayabilseydiniz .

Kısaca burası görünmez varlıklar ile nasıl temas kurulacağının  konuşulacağı bir yer olmamakla beraber ve forum kuralları gereği de bu tarz konulara burada yer verilmez sanırım.Sevgilerimle..

Temas yada Daha dolaysız anlatımla İletişim öteden beri ddv ile yanyanadır,Ne ilginçtirki tek iletişim olasıllığı Telepatidir ve buda özellikle Rusların uzmanlaşmaya çalıştığı bir alandır. Keşke akapunktur gibi iğne falan kullanılsaydıda beyin zarımızda titreşimini hissestseydik,Yada ne aşılmaz dağları olan bir konuymuşki giden getiremiyor birilerini ordan..İnanıyorum tabiki Telepatiye ama bu Dünyasallıktan nasıl olduda bütün evrende kullanılan sinyal gücüne dönüştü burasını anlamıyorum sadece.Diyelim Almanya ile telepatik bağ kurdum bunu atmosferden falan nasıl aşırmayı becermişimde birde ddv nın beyin dalgasına dönüştürmüşüm,burdan öteye atlayamadım bir türlü,Şu konuyu varsayımlara dayandırmadan,Nesnel, Dünya duygu organları ile algılanabilecek şekilde anlatan varsa burda yazsınki bilelim.Yıllardır en dokunmak istediğim konulardan biriside buydu,Ha birde İsviçreli Maier in gözünde bir şişkinlik yaratmak isterdim doğrusu.Sevgiler.