Ana içeriğe atla
19 Mart 2012 tarihinde muzaffer tarafından gönderildi

Stephen Hawking Komedi Dizisinde Oynayacak..

 

 

Dünyaca ünlü İngiliz astrofizikçi Stephen Hawking 'Bing Bang Theory' adlı dizide rol alacak.

BBC'nin haberine göre,Dünyaca ünlü İngiliz astrofizikçi  Stephen Hawking , "The Bing Bang Theory" dizisinde küçük bir sahnede rol alacak. Hawking, gelecek ay yayınlanacak bölümde Jim Parsons'un canlandırdığı sosyal hayatta beceriksiz bilim adamı Sheldon Cooper ile bir sahnede görünecek. 

Dizinin yapımcıları, "Zamanın Kısa Tarihi" adlı kitabıyla tanınan Hawking'e komedide rol alması için daha önce de teklif götürmüş ancak astrofizikçi sağlık durumu nedeniyle öneriyi geri çevirmişti. The Simpsons" ve "Futurama" çizgi filmlerine sesiyle katılan Hawking, geçen yıl bilim dünyasındaki yeni gelişmelerin değerlendirildiği "Brave New World" adlı kendi televizyon serisini çekmişti. 

21 yaşındayken yakalandığı motor nöron hastalığı olarak da bilinen Amyotrofik Lateral Skleroz(ALS) nedeniyle hareket edemeyen ve konuşamayan Hawking, iletişim kurabilmek için için bilgisayar teknolojilerinden yararlanıyor. 

ABD de 5 nisanda yayınlanacak..

"Two And A Half Man" in ardından ABD'de en çok izlenen ikinci komedi dizisi seçilen "The Big Bang Theory" ise insan ilişkileri konusunda beceriksiz 4 bilim adamı ile komşuları Penny'nin maceralarını anlatıyor. Diziye daha önce de George Smoot ve Brian Greene gibi ünlü bilim adamları konuk olarak katılmıştı. Bu yıl 70 yaşına giren Hawking'in oynadığı bölüm, ABD'de 5 Nisan'da gösterilecek. 

Alıntı..

Yorumlar