Ana içeriğe atla
27 Mayıs 2011 tarihinde yaramazpiton tarafından gönderildi

UFO düntadışı uzay aracı

UFO DÜNYA DIŞI ARAŞTIRMA GEMİSİ

1.ana kumanda dokunmatik hologram panel üniteleri.

2.geminin merkezi enerji ve data ünitelerinin bulunduğu bölüm bu bölümdeki işlemci ve entegreler in içyapısında altın yerine canlı sinir lifleri bulunmakta

3.DÖNER DİSİK VE HIZ AYARI

( hareketli şaft yukarı aşağı hareket ederek döner diskin hızını ayarlayabilme olanağı sağlar

 hareketli şaft  sayesinde alttaki döner disk  ana gemiye bağlıdır. Disk döndüğünde ortaya çıkan ters kuvveti de döner diskin oluşturduğu rüzgarı kullanarak önleniyor hava çıkışlarını da  döner diskin üstünde bulunan ana geminin muhtelif yerlerinden hava üfleme menfezleri tarafından dışarı atılır bu hava boşaltma işlemi alttaki döner diskin ters istikametine doğru dışarı atılır örneğin (helikopterin kuyruk pervanesi gibi görev görür  Döner diskin üzerine  bağlamış olan  ışık manyetiği tüplerini yüksek hızda döndürerek ışık manyetiği meydana geliyor ve bu ışık manyetiği dünyamızın manyetik alanını simle etmelerini sağlıyor.

4. üst metal manyetik alan. bölümleri

5. manyetik alan boşluğu

6.alt metal manyetik alan Bölümleri

 Metal manyetiğini kullanarak ortadaki dönen diske ışık manyetiği yayan materyalleri bağlayarak  ışık manyetiklerini çevirebiliriz ve bunu hiç bir elektrik enerjisi kullanmadan yapa bilinir sadece büyük ölçeklerde yapmamız yeterli metal manyetiğin ömrü minimum 100  yıl dır  metal manyetikler sökülüp yerine yenisi eklenebilir.

7.ışık manyetiği üreten tüpler.bu ışık tüpleri döndürüldüğünde ortaya yüksek miktarda ışık manyetiği çıkar  ve bu manyetik alan bizim dünyamızın manyetik alanına  %85 uymaktadır diyorum

Biz dünyamıza kendi çekim manyetiğini kendine  uygularsak .

iki aynı kutuplu mıknatıs gibi olur ve manyetik birbirini iter bizi dünya dışına atma eylimi gösterecektir  bu itmemin hızını da 3 numaralı şaft ın sayesin de  yukarı aşağı hareketle  dönme hızını ayarlayarak manyetikleşmeyi  azaltabilir yada çoğaltabiliriz. Böylece üreticimiz ışık manyetiğin de kontrol altına alabiliriz.

8. geminin muhtelif bölümlerindeki IŞIK manyetiklerinin istege göre yakıp söndürerek geminin seri bir  şekilde manyetik alan  içersinde  manevra yapma özelliği sağlar.

Çünki bir ışık manyetiğini bozan başka 1 ışık manyetiğidir bu ters ışık manyetiğini yaktığımızda  geminin bir bölümündeki kaldırma küvetini azaltır .

 Böylece   çok olan itme kuvveti az olan itme kuvvetine doğru ilerlemeye başlar.

Uzay aracımız manyetik alan içersin de istediği hareketi yapar.

9.mikro film monitörler dokunmatik.  Cam kullanmadan dışarıdaki 3 boyutlu görüntüyü geminin ecirsine aktarıyor.

10. görsel ana kumanda ünitesi dokunmatik mikro film monitör.

10.geminin kontrol bilgisayarları

Kumburgaz görüntülerin dede ışık oyunları yapan geminin  görünmezlik kalkanını nasıl kullanıldığını görmekteyiz  o ışık oyunlarını yapan aslında gemiyi kaplayan oled monitörler sayesinde olmaktadır.

yada benzer teknoloji sayesinde

11.ışık manyetiği diskine dönerken oluşturduğu kuvveti  ters kuvvet uygulayan hava çıkışı panelleri. Döner diskin oluşturduğu hava sirkülasyonunu 11 nolu menfezlere yönlendirilerek  ters itme gücü elde eder. uzay aracımız sabitlenir

12.    Uazy aracımızın görünmezlik kalkanının nasıl 1 çalışma prensibi vardır.

uzay aracının alt bölümüne ek 1 ilave olarak dayanıklı şeffaf bir materyalle kaplanır dış etkenkere karşı koruma yapar görünmezlik kalkanının olması gerektiği yer  2 numaralı resimde gösterilmektedir .

Çalışma prensibi geminin altındaki görünmezlik kalkanın üzeri şekillendirebilinen oled  monitörler gibidir tek farlı  uygulama yapıldığı yüzeyin şeklini alabilme özelliği var  ekstradan. Uzay aracının üst bölgesinde mikro ölçekte kameraları da belli 1 milimetrik aralıklarda dizilir  ve her kameranın karşısına denk gelen oled panele görüntüyü yollarız böylece kamera yukarının görüntüsünü geminin görünmezlik kalkanının üzerindeki  oled panele yollar ve bu işlemi bütün kameralara uygular  kameraların çektiği görüntüleri  oled panellere  geldiğinde uzay aracına altından bakan bir insan için görünmez olur  çünkü  o insan aslında dev bir ekranda gökyüzünün seyrediyor olacaktır .

cünkü kameralar yukarıdaki görüntüyü aşağıdaki oled paneller de göstererek 1 çeşit iliz yon yapıyorlar ve yeni üretilen kaleme bile sarıla billen   oled monitör teknelojisi gelişiyor.

.uzay gemisinin her tarafını oled panellerle kaplarsak  üstteki kameralar görüntüyü alttaki oled paneller yollar

alttaki kameraların görüntülerini de geminin üstündeki oled panellere yollarınız uzay aracı biz insanlar icin tamamen görünmez olur  bazı uzay gemilerinin bir anda nasıl ortadan kaybolduğunu düşünürsek ve elektronik mantığı  üzerinden hareket edersek bu teknolojiyle  mümkündür  kaplanmış monitörlere gökyüzünün görüntüsünü yollarsanız bize göre gemi ortadan kaybolur. fakat  kaybolmaz sadece  biz öyle zannederiz aslında gök yüzünü büyük ekranda seyrediyoruz. bizim gözümüz bu farkı uzak mesafeden algılayamaz. İşte biz bu yüzden onların gemileri  bir anda kaybolabiliyor.

örnegin:

bizde  bir f16 uçağının alt bölgesini bu ekranla kaplarsak yeryüzünden uçağa bakan insanlar uçağı görür ama  oled panellere üsten çektiği görüntüyü yolladığımızda uçaga Alttan bakan insanlar için görünmez olur . uçak bir anda kaybolur  bu  harekete savaş halindeyken  gizlenme taktiği denir .  sonuçta yeryüzünden bakan bir insan  gördüğü uçağın bir anda kaybolduğunu zanneder .  Yada buna benzer bir teknolojiyle J

şunu anlamalıyız dünya dışı canlılar dünyamızın her yerinde olabilirler bu gizlenme yeteneğini kullandıkları sürece.  BİZ  ONLARI GÖRE MEYİZ.

13.

 

Uzayda yer çekimi sorununun çözümü:

 uzay aracının altında ürettiğimiz ışık manyetiği dünyamızın manyetik alanı ile  aynı olduğu için  bizi aynı dünyadaymış gibi bizi gemiye yapıştırır. Nasıl dünyaya yapışıyorsak ışık manyetiği sayesin de  biz gemide yerçekimi varmış gibi etki yapacaktır.

Yorumlar

Tarih Öncesi Uzay araçları Vimanalar....

 «Güneş altında yeni birşey yoktur.»

Bu söz, bir mükemmel yapı haline getirilmiş Fizik Dünya üzerinde, şimdiki beşeriyetin bulacağı, keşfedeceği, çözeceği herşey ve her sorunun, yüzbjinlerce yıldır yeryüzünden gelip geçen çeşitli uygarlıklar tarafından da çeşitli şekillerde bulunmuş ve halledilmiş olduğunun güzel bir ifadesidir. Şimdiki teknik uygarlığımızın daha birçok yüzyıllar sonra bulabileceği yenilik ve buluşlar, çok öncelerden olanca geliştirilmiş halde kullanılmışlardır. Sözgelimi, ilkel aerodinamik yasalarına bağlı olan uçak ve uçuş teknikleri, bizims tekniğimizin derecesinin bir İfadesidir.

«Güneş altında yeni olmayan birşey de yoktur.»

Bu söz ise, üstteki ilk söz ile çelişiktir, ne varki aşağıda yapılacak yorum bu çelişkiyi ortadan kaldıracaktır. Dünya üzerinden çeşitli çok yüksek uygarlıklar geçtiği için, onlar şimdiki geri maddî uygarlığımızın çok çok fevkinde teknik ve bilimlere ulaşmışlardır. Bizim uygarlığımızın keşfedeceği hiçbir şey, dünya için yeni olmayacaktır. Fakat, bizim uygarlığımızın bulacağı herşey, bu uygarlık beşeriyeti için yeni ve ilk olacaktır.

«Güneş altında herşey yeni ve eskidir.»

Belirli bir evrim ve şuur düzeyine yükselen varlıklar için, bu evrim seviyesinin kapsadığı herşey eskidir, fakat o evrim ve şuur seviyesine henüz yükselmemiş ve yükselme yolundaki varlıklar için ise, ilk gördükleri ve keşfettikleri şeyler yenidir.

uzay araçları dünya gezegeninin yaydıgı işk manyetigini kullanarak hareket etiklerini idda ediyorum 20 yıl icersinde bu gercek ortaya cıkacaktır.

fakat önce dünyagezegeninin başkenti türkiye cumhuriyeti secildikten sonra olacak bütün bunlar :) tabi ben hayatta olursan bu gercekleri bende göre bilirim diye düşünüyorum

bu bilgi kuraanı kerimden alınmadır.

dünyanın merkezinden arşu alaya yükseldiginizde yıldızlar etrafinıza sacılacakdır.

diyor peki bize anlatıgı dünyanın merkezi neresi ki ordan arşu alaya yükselinecek ve yıldızlar etrafımısı saraçak.

bende diyorumki dünyanın merkezi dünyanın başkentidir

ve bukonuda bilge adama  katılıyorum tşkürler