Ana içeriğe atla
2 Eylül 2011 tarihinde ChoasUfo tarafından gönderildi

AY'LA İLGİLİ 10 KOMPLO TEORİSİ

AY'LA İLGİLİ 10 KOMPLO TEORİSİ

Ay'la ilgili 10 komplo teorisi 40 yıl önce başlayan Ay seferinin aldatmaca olduğuna inanan komplo teorisyenlerinin öne sürdüğü en yaygın 10 neden...

1- Astronotlar Amerikan bayrağını diktiklerinde bayrak dalgalanıyor. Ay’da rüzgar yok. 

2- Apollo astronotları tarafından Ay’ın yüzeyinden çekilen fotoğraflarda yıldızlar görünmüyor.

3- Fotoğraflarda Ay’a inen modülün yaratması gereken krater görünmüyor. 

4- İniş modülünün ağırlığı 17 tondu ve kum üzerinde hiçbir iz bırakmadan duruyordu. Halbuki hemen yanıbaşında astronotların kumdaki ayak izlerini görmek mümkündü.

5- Nem ve güçlü yer çekiminin bulunmadığı Ay’ın yüzeyindeki ince kumdaki ayak izleri beklenmedik bir şekilde iyi çıkmış. Adeta ıslak kumda yapılmış gibi duruyor.

6- İniş modülü Ay’ın yüzeyinden ayrıldıktan sonra roketten çıkması gereken alev görünmüyor.

7- Filmi hızlı oynattığınızda Ay’ın yüzeyinde yürüyen astronotların aslında yeryüzünde yürüdüklerini ve filmin daha sonrra yavaşlatılmış gibi olduğu görülüyor.

8- Van Allen radyasyon kuşağından çıkan radyasyona maruz kalan astronotların ölmüş olması gerekirdi. 

9- Ay’dan getirilen kaya parçaları Antarktika’ya yapılan bilimsel keşif gezilerinden toplanan kaya parçaları ile aynı.

10- Ay’a yapılan altı iniş de Nixon yönetimi sırasında oldu. Aradan geçen 40 yıl içersinde kaydedilen hızlı teknolojik gelişmelere karşın başka hiçbir ulusal lider Ay’a astronot indirdiğini iddia etmedi.

Yorumlar

Gercekten Insanı Terettude Dusuruyor ama Roketlerın Kalkıs anı Icındekıler Ve Uzaya Cıktıkları Andakı Butun Vıdeoları Kayıt Edılıo Bır Fılo Onceden Bır Fılo Aydan Donerken Hatırlarsanız Suya dusmustu bu Roket Yorungesını Ayarlayamadı Denmıstı aslında Astronotlar Oraya Vardıgınde Olmus Olabılırmıydı Bır Cogunuzun Bıldıgı Gıbı Roketler Uzaktan Kumada Edılebılınıyor Bos Roketler Yollanıp Uydu Yollamıs Olabılırler

Arkadaşlar aslında bu konuya hiç girmek istemiyordum. Bakıyorum site kendi kendini tekrarlıyor. Öncelikle bu sorunu aşmamız lazım. Yani taze ve yeni konular bulmalıyız. Senin teorine gelince kardeşim. Sen belki bilmezsin 80'li yıllarda bugünkü Rusya Federasyonu'nun yerinde Kazakistan, Azerbaycan, Litvanya, Moldovya, Ukrayna gibi devletlerin yerinde S.S.C.B. (Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği) adında bir devlet vardı. Batı bloğu (Amerika Birleşik Devletleri, Batı Avrupa ülkeleri) S.S.C.B.'nin tam karşıtı idiler. Doğal olarak Amerika ile Sovyetler Birliği birbirlerine rakip iki ülke idi. Soğuk savaş denilen bir dönem yaşanıyordu. Ha bu arada Sovyetleri destekleyen ülkelere de Doğu bloğu denirdi. Aslında Nato Sovyetler Birliği'ne karşı kurulmuş idi. Bu iki bloğun ajanları birbirlerine karşı öylesine bir rekabet içerisindeydiler ki bu konuda yüzlerce roman yazılmış ve filmler çekilmişti. Ünlü ajan 007 James Bond bu dönemin ürünüdür aslında. Yazarı'da eski bir MI5 (İngiliz İstihbaratı) ajanı Ian Fleming'dir. Sovyet bilim adamları uzaya hem ilk uyduyu göndermiş hem de ilk insanı yürütmüşlerdi. Bilirsin Yuri Gagarin. Ancak ondan önce de bir çok kozmonot uzaya gönderilmiş maalesef sağ olarak geri dönememişlerdi. Bazılarının cesedi yanılmıyorsam hala uzayda. Yuri Gagarin'in sağ olarak dönmesi bilim adına her ne kadar büyük bir başarı ise de Batı bloğu açısından tam bir geri kalmayı ifade ediyordu. O nedenle Amerika'nın Sovyetleri geçmesi gerekli idi. Bunun için Aya gitmeyi bir hedef olarak koydular. Dünya da aya benzeyen ortamlarda yüzlerce deneme yaptılar. Sanırım dünyada çekilmiş gibi görünen filmler o denemelere ait olan filmler. Satürn 5 roketini geliştirdiler ve aya gittiler. Aya gidiş ve dönüşleri sırasında yaptıkları tüm telsiz görüşmeleri Dünya'da başta Sovyetler Birliği olmak üzere bir çok ülke tarafından dinlendi. Hatta amatör astronomlar gözledi. Eğer gidilmemiş olsaydı inan bana Sovyet bloğu bu fırsatı hiç kaçırmaz ve Amerika'yı dünyaya rezil ederdi. Uzun bir cevap verdiğimin farkındayım. O nedenle diğer soruların için seni gokbilim. com isimli bir astronomi sitesine yönlendirmek istiyorum. İnan bu konu orada defalarca tartışıldı. Umarım sen oradaki yanıtlardan memnun olursun.

evet anlattıklarınızı biliyorum benim teorilerim değil bunlar daha önceden olmuş olan teorileri yazayım dedim hem yeni katılan arkadaşlar vardı o yüzden aslında telsiz konuşmalarını dinlemiş olabilirler ama doğru mu bilmiyorum bi ara telsiz konuşmasında arıza mı desem sorun mu desem bir şey olmuş konuşmaları herkes duyamamış haberlerde telsiz irtibatı kesildi filan diye çıkmış acaba o arada bir takım gizli şeyleri konuşmuş olabilirler mi?

Eskı Konular Olsa Bıle Yenı Cevaplar Arıyor Insan cunkı Yalanlar ve sırlar Ortaya Cıktıkca Insan Bazı Soruların Gercek Cevabını Istıyor Bu Dedıgınde Yapılmas Olabılırde Cunku Telsız Baglatısı Dunyanın Her Yerınde Cekebılır Ama dunya dısında Sebekenın Olmadıgını veya bır Istasyonu Kurmadıgımızı Farz Edersek Bu Yalanı Ortaya Cıkarırı Boyle Gelısmıs Bır Uydu Icın Katırılıyonları Feda Etmek gGerekır Ve Br Kac Ulkeye Rusvet Vererek ITıbarını Korumusta Olabılırler Teorıler cok Ama tek Bır Dogru Var Bunuda Ancak Bu Olayları Onların Icınden Bırının Kopnusması Ile Cıkar ORtaya