Ana içeriğe atla
9 Ağustos 2011 tarihinde Elvviiss tarafından gönderildi

İzmir Çiğlideki Ufolar

İzmir çiğli üzerinde 7.8.2011 tarihinde saat: 23:18 de 2 tane kuvvetli kırmızı ışık saçan ufo gözlemledim. Arkadaşlar şunu belirtmeliyimki Gözlemimden bir yarım saat kadar önce videoda duyduğunuz sesi kullandım ses sanki cisimleri kendine çekiyor. Bu arada videomun kızılötesi açık olduğu için kırmızı renk beyaz gözüküyor.İlk gözlemlediğim ufonun önce kaybolup, sonra tekrar kadrajın dışında sağ tarafta  ortaya çıkması  ve sonra tekrar kaybolması ve en son gözlediğim ufonun ise ilk gördüğüm noktadan baya yükseğe çıkması yukarı doğru hareket etmesi  ve sonra gözden kaybolması gözlemin ilginç yanları. Ayrıca gözlem yaptığım nokta Balçova cismi gözlemlediğim yer ise Çiğli bölgesi kameram sony 4 mp HD 80 x zoom yani cisimler bana olan uzaklığı 13-15 km takribi böyle olunca kamera daha net görüntü almamda yetersiz kaldı ama cisimlerin büyüklüğü ve şiddetli ışık saçması belli oluyor ve şunuda belirteyim bu o bölgede gözlemlediğim ve kayda aldığım 2. olay.

Video Kaydı :  [video:http://www.youtube.com/watch?v=LTYmIhRBmvk]

Fotoğraf Kaydı :1000x Zoom

Çiglideki ufolar

 

gece çekilen ufo videosu izmir çiğli ufo 2 tane ufo

Yorumlar

sevgili kardeşim, youtube da ki her iki videonuda izledim, tebrik ederim nefis yakalmışsın... naçizen tavsiyem ''tripod'' kullanman olur, en azından full-zoom esnazında titreşimleri azaltabilirsin... bu arada bende narlıdere ilçesinde oturmaktayım balkonumdan hemen hemen aynı manzarayı seyretmekteyiz;)... bakalım ara sıra bende nöbette dikilirim artık... sevgiler saygılar!

Yorumun için teşekkür ederim dostum tripod almak lazım tabi ama öncesinde iyi bi kamera almak lazım. Bu olayı ve önceki olayı 80x zoomla çektim ve ne kadar yetersiz kaldığını gördüm ve iyi bir gözlem yapmak için en az 150 ila 500 x zooma sahip bir kameran olması lazım. Yaşadığım son 3 olayda "Balçova toplu ufo filosu"ki gözlemleyen biçok kişi oldu malesef o olayda kameram ablamdaydı üstelik 3 tanesi tam tepeme gelmişken hayatım boyunca unutamam heralde sonra çiğli askeri ana jet üssü olayı ve en sonda bu çiğlideki 2 ufo olayı. Bu 3 olayda da iyi bi kameramın olmayışı yüzünden belkide hayatımın fırsatını kaçırdım yeni bir kumburgaz bombası patlatabilirdim belkide ama o adam bunu 500x zoomla başardı. Şu bi gerçekki son 1 aydır acaip bi hareketlilik var özellikle izmirde. Bence mutlaka nöbete dikil dostum.

sesleri şöyle izah edeyim o ses epey uzun zaman oldu şuan hatırlamıyorum tam yerini ama nasaya dünya dışından gönderilen  2 uzaylı yaratığın konuşmasını içeren radyo sinyali mesaj ben bunu nette dinlediğimde çok ilgimi çekti müzikle uğraşan biri olarak kullandığım programlardan birinde bu sesi değişik işlemlerden geçirip mp3 formatına soktum ve telefonuma attım. O ses telefonumdan çıkmakta. Sanki bir nevi sinyal gönderiyorum. Temmuz ayı içersinde tüm izmirde yaşanan toplu filo olayında hakim ve yüksek bi noktada bulunan evimizin çatısına çıktığımda gözlerime inanamamıştım işte o an aklıma o telefondaki ses geldi ve sesi açtım ve cisimlerden 3 tanesi tam bizim evin üstüne geldi çok heycanlanmıştım ve olay anı yalnız olduğum için bayada bi tırstım bi tanesi biraz alçalır gibi oldu sesi kapatıp hemen kapıya doğru yöneldim ve orda beklemeye başladım bi süre sonra gittiler bu ilk olaydı. 2. olayda çiğli askeri jet üssü olayında ise cisimler çıkmadan önce o sesi çaldım yine ve son olaydada yine aynı şekilde sesi kullandım. Gecenin sesizliğinde ne zaman bu sesi açsam bişiler oluyo. Şansta olabilir tabi ama bu kadarda raslantı bana biraz tuhaf geliiyo. Ben artık yavaş yavaş bu sesin çekiciliğine inanamaya başladım galiba.

Gerçekten güzel videoyu izlemedim birazdan izliyeceğim ve bende karşıyakada bir akrabanın balkonunda konuşurken aynı senin gibi 2 ufo gördüm ve biri sabit dururken diğeri etrafında nedense çember çiziyordu böyle 2-3 dk onları izledim malesef videoya alamadım ne de bir foto çekemedim...uzaklığına bakılırsa bayraklı taraflarındaydı benim gördüklerim ve burda paylaşmak istemiştim ama ne bir foto nede bir videom olduğu için vazgeçtim ama bu çektiğin 2 ufo açaba benim gördüklerim miydi ve o sesi indiricem bilgisayarıma bakalım ne olucak pek fazla ufo görmedim sanırım 4. görüşümdü ilerde güzel bir zoom kalitesi olan bir cihaz alırsam muhakkak yanımda taşıyacağım artık benimde bir kanıtım olsun istiyorum kimseye inandıramıyorum

Dstm orda bildiğin gibi askeri üs var ve ufolara en çok rastlanan yerlerden biride askeri üsler bu zaten bu benim  o bölgedeki 2. gözlemim ayrıca konunun başında tarih ve saat belirttim senn gördğn ufo o saate uyuyorsa aynı gözlemdir . İyi bi makine alcaksanda tavsiyem 150x zoom le 500X zooma kadar bak aşağısını alma derim.

Arkadaşlar temmuz ve ağustos ayı başı dahil yaşadığım 3 olaylada bu ses doğrudan bağlantılı idi. Yaşadığım son olaydan sonra bunda bi gariplik olduğunu düşünmeye başladım ve ege ünvrstsi ile bağlantı kurdm ve o sese şuan cripto kondu yani ses şuan incelemede gelişmelerden sizi haberdar edicem.

benim gördüğüm  temmuzun ilk haftalarında ve 22:02 de görmeye başladım senin olayından 1,5 saat önce görmüşüm muhakkak aynı ve videoyu izledim ve aynısını videoda görülenleri gördüm ama senin gördüklerin birbirlerine daha uzaklarmış benimkiler baya yakındı kesinlikle aynı gördüklerimiz ve tavsiye için saol fiyatları ne kadardır...ege üniversitesine gidip konuştuğunda ne dediler sana ilk başta.

Evet ikimizde aynı heyecanı paylaşan kişiler olarak ufo gerçeğine dair saat farkıylada olsa iyi bir gözlem yapmışız walla fiyatlar biraz pahalı 800 1000 1500 2000 teknolojiye para yetişmez biliyosun teknoloji canavarı = para canavarı  ama dediğim gibi alabiliyosan 500 x al bu iş için ideal bide tripod al tabi onsuz olmaz prof çekimler yapman için yok pahalı gelirsede 150 x den aşağı alma derim. Ses olayına gelince dediğim gibi ordan bi profla görüştüm durumu tüm detaylarıyla anlattım sesi dinledi ve sesi incelemeye alcaz dedi daha sonra beni telefonla aradılar ve sese cripto uygulandığını ve onlardan haber alıncaya kadar hiçbir şekilde hareket etmememi ve beklememi söylediler bende merakla bekliyorum bakalım nolcak.

Dstm ilk videoda izlediysen bu ses bi kısmı ordada var çok sinir bozucu kulak tırmalayıcı bi ses muhtemelen 2 dünya dışı varlığa ait bi ses belli çok uzaklardan gönderilmiş bu radyo sinyali mesaj ve bende uyandırdığı izlenim sanki bizleri bi tehlikeye karşı uyarıyo gibi misal bağrırsn ya kaçıın kaçııın kaçııın  3 4 kez tekrarlıyo ton hiç değimiyo gerçekten çok ilginç bişi. Benide şeytan dürttü gittim onun loglarıyla oynadım ve sonra telime kaydettim çaldığın zaman sanki yanında konuşuyomuş izlenimi yaratıo aklım sıra o sesi  ufoları çağırmak için kullnacaktım telefonuma ta ozman yükledim ve hiç kullanmadım çünkü inanmıyordum böle bişiin olasılığına taki 25 temmuzda Balçovada yaşanan toplu ufo olayına kadar beni arkdşm telefonla aradı hemen çatıya çıktım sesi kullanmak ilk orda geldi aklıma telefonu çıkardım gökyüzüne doğru tuttum ve çalmaya başladım ve biranda 3 tane cisim tam tepeme geldi geri hikayeyi biliyosun zaten  çılgınca ve inanması gerçekten zor bakalım ne diyecekler bende sabırsızlıkla bekliyorum.

kardeş demiştim ama görmemişin sanırım o telefonndaki ses kaydını upload edebilirmisin linkine versen burda indirsek bi kullanıyım nolcanı merak ediyorum 1 hafta ard arda aynı saatte 1 saat boyunce pencereden dinletiyim bu sesi merak ediyom sen bi upload ed ideo felanda cekcem

Dostum mesajını daha önce okudum cevabınıda verdim yukarıya bakarsan görürsün. Ses şuan incelemede ve o inceleme sonuçlanıncaya kadarda  hiç bişekilde hareket edemem üzgünüm. Ayrıca zaten o seside paylaşmak için yapmadım kendim için yaptım ama artık bilmeden bi tür mesaj yada başka bişimi yarattım bilemiyorum bunu ilerleyen zamanda hepbirlikte görücez.

Bence bu kadar yakınımıza gelmelerinin sebebi bi şeyin peşinde olduklarından diil insanoğlunu ilk tarihinden bu yana izliyorlar bence evrende, dünyanın oluşumundada eski dünya dışı uygarlıklar var ve bizi süreki bu uygarlıklar sürekli bizi izliyorlar ve yol gösteriyorlar ve yardım ediyorlar belkide hazır konuma gelene kadar destek veriyorlar.

 

benim bir duyduğuma göre bazı değerli meteryalleri almak için geliyorlarmış.yakınımıza bizi gözetlemek için geliyorlar ama dostça değil bence casusluk görevi için olabilir bir teoride amerkianın uzaylılarla anlaştığı yani eğer anlaştılarsa amerika için casusluk yapıyorlardır veya kendi türleri için de casusluk yapıyor olabilirler.

Valla dostum herşey olabilir bu mümkün tabi ama bence amerikanın uzaylılarla falan anlaştığını düşünmüyorum amerikalılar kadar açgözlü ve paragöz bir millet yokki eğer bunlar uzaylılarla bilgi alışverişi yapıyo olsalardı çoktan dünyayı bırak ayı ve marsı elegeçirmişlerdi. Kanımca evrende bizim bilmediğimiz ve içinde olmadığımız bir birlik var aynı nato gibi ve evrendeki birçok bilinçli varlıkta bu birliğin parçası insanoğlu birgün bu birliğe girermi girmezmi bilmem ama amerika bazında insanoğlunu değerlendirirseler insanları bu birliğe alcaklarını sanmam. Ayrıca DDV (dünya dışı varlık) ların dünyadaki birçok meteryale önem verdiklerini düşünüyorum hatta bizim hiç önem vermediğimiz meteryaller onlar için arayıpta bulamadıkları şey olabilir zaten birgün dünya istila edilirse bu yüzden edilir. bir ek bilgi daha sistemimizin dışında tespit edilmiş 3 tane çok büyük cisim var (Ana Gemi Olduğu düşünülüyor) bunlar hızla dünyaya yaklaşmaktadırlar ve çok ilginçtirki yapılan hesaplara göre bu cisimler 2012 aralık ayında dünya yörüngesine gireceği söyleniliyo. Ben o kadar yolu katedipte bi çayınızı içmeye geldik diyeceklerini hiç sanmıyorum Allah sonumuzu hayretsin ama insanlığı çok zor günlerin beklediğine eminim.

dediğim gibi meteryallerden olabilir amerikanın her tarafı ele geçirmemesindeki neden de başka bir neden vardır diye düşünüyorum ve o 3 cismi nasa yalandı tabi kim doğru söylüyor bilmiyorum zaten gerçekse gelceklerse gelsinler birazcık heyecan yaşarız :D zaten şöyle bir şey olupta gelselerdi öyle ta 2012 de burda olcakları bir yolculuk yapmazlardı onlar eğer o kadar gelişmiş varlıklarsa muhakkak ışık hızında seyehati bulmuşlardır ve bu ışık hızını kullanmadan gelmeleri sahte olabileceklerini düşündürüyor insanı.

bence saten 2012 de bir şeyler olcak mayların takviminin bitisine yani onlara göre kıyamaet günü dedikleri güne 2012 yılının aralık ayında bi tarih vardı sanırım 12 aralıktı o gün bizim dinimizde kıyamet cuma günü kopacaktır ve 2012 aralık aynının maya tahvimi bitişinde cuma gününe denk geliyor belki uzaylı istilası belki başka birşey merakla 2012 aralık ayını bekliyorum

bence saten 2012 de bir şeyler olcak mayların takviminin bitisine yani onlara göre kıyamaet günü dedikleri güne 2012 yılının aralık ayında bi tarih vardı sanırım 12 aralıktı o gün bizim dinimizde kıyamet cuma günü kopacaktır ve 2012 aralık aynının maya tahvimi bitişinde cuma gününe denk geliyor belki uzaylı istilası belki başka birşey merakla 2012 aralık ayını bekliyorum

bir izledgm belgeselde su wardı mayalar,hintliler ve nosturdamus un kitabında bıseyler olucagı soylenıyor we soyle bısey war bu medenıyetler asırlar farkıyla yasamıs we bence bir tane yıldız war ızledklerı adını hatrlayamadgm bu yıldız sondgnde cok buyuk felaketlern basna geldgnı nesllere aktarmak ıcn anlatlmaya calısmıstır ,felaket derken dogal felaketler mesela deprem mesela volkanık patlama gbi, gercekten korkunc teoriler.. 

Bencede bişi var kesin ama bu konuda varsayımlarda çok bu doğrultuda herkes kendi gerçeğine inanmakta tabi. Mayaların takvimi, kahinlerin kehanetleri, güneşin faliyetleri küresel ısınma, bir yıldızın dünyaya çarpması veya dengsini bozması, buzul çağının başlaması ve hatta yine ilginçtir hepiniz duymuşsunuzdur bu siriusun gezici ufo müzesi var geçen onun programına bakıyodum bide ne göreyim ufo müzesi 2012 aralıkta programını bitiyor çok ilginç gerçekten bide son olarak sistemin dışında devasal büyüklükte 3 tane geminin dünyaya yaklaşmakta olduğu varki ben buna sky maptan baktım çok ilginçtirki dedikleri gibi 3 devasal büyüklükte uzay gemisi şekli  Bunların dünyaya ulaşması aralık 2012 de olacakmış şimdi bu noktada tabiki bu adamların teknolojileri çok gelişmiştir muhtemelen isteseler ışık hızındada gelebilirlerde ama sistemin dışındalar şuan belkide insanların panik olmasını istemiyorlar beklemeyi tercih ediyorlar heralde belkide o gemiler insanlığı kurtarmak ve yardım etmek için insanlığın sonu olarak gösterilen 2012 aralık buna göre proramlamışlardır kendilerini dedim ya varsayımlar çok ama bunlar gerçek olmıyacak diyede bişey yok. Şu bi gerçekki herkes kötü olaylar beklemekte ne olur ne biter kimse kesin bişi diyemiyor tabi.

21 aralık 2012 de mayalara göre güneşin manyetik alanı değişecek ve bu değişim dünyayıda etkileyecek ve sonunda kutuplar yer değişecek bu olurkende tsunami ler demrepler aklınıza gelebikelecek tüm felaketler yaşanacak ve bu süreç çok insan ölecek amerikanın batı sahilleri sular altında kalıcak ve bu olay 5. ve son kez olucakmış daha önce de 4 kez olmuş o 4 olayın birinde şöyle söylüyor mayalar "her tarafa su oldu bizler sulardan kaçmak için ağaçların üzerine,kayaların üzerine kaçtık" ve bir diğer o 4 kez olan olayın birinde diyorlar ki "sular gitti yer gözüktü ve biz ağaçlardan,kayalardan sudan kaçtığımız yerlerden geri karaya indik"  bu son olayda ne olur bilinmez ama bana kalırsa uzaylılarla ilgili bir şey olmucağını düşünüyorum ama tedbiride elden bırakmıyorum hatta telefonumun takvimini 21 aralık 2012 den bir hafta önceye kurdum hatırlatsın diye :D bence o üç uzay aracı ise sistemin dışında olması bir şey farketmez hemen gelirlerdi belki doğrudur ama belkide bizim gezegene gelmiyordur fazla iyimser bakmayalım yoksa eğer düşündüğümüz gibi çıkmazsa hüsrana uğrarsınız budistler bu tarihi kendi lehine kullanıp medyada nirvanaya çıkma günü olarak tabir ediyorlar hristiyanlarsa eski ortaçağ dönemlerindeki günleri getirmek için nosradamusun kehanetlerini kullanıyor

ve kesinlikle bu günü kıyamet günü olarak düşünmeyelim kıyamet tüm evrende olucaktır.

BURJUWAA hintliler budist oldukları için onlar bu tarihi kullanıyor ve nirvana günü olduğunu tabir ediyorlar ve nostradamusla ilgili bazı belgeseller de kendi aleyhine nostradamusu kullanıyorlar en iyisi maya ve sümer örnekleridir.

21 aralık 2012 yi ben ilk haberlerde duymuştum yok canım olurmu öyle şey felan diodum yalandır felan diodum ama bizim dinimizde kıyamet cuma günü kopacağı için 21 aralıkta cuma gününe denk geliyor o günden sonra 21 aralıkta bişilerin olacağını düşünüyorum HAYIRLISI NEYSE O OLSUN .. :)

ufoya daha dogrusu uzaylilar tarafindan ziyaret edildigimize  inanlara sorular sorarim,.....hatta sorular icinde bogarim........öyleki hicbirine dogru düzgün cevap veremezler.....zaten koyu inanclilar ineternet ortaminda kacamak cevaplar verirler...bir iki soruyu cevaplamaya calisirlar sonra kacar giderler....bunun böyleolmasi bana bu insanlarin USA destekli casus gibi bisey olduklari hissini veriyor....hatta haktan akdoganin usa tarafindan desteklendigini,hatta maas aldigini düsünüyorum.....yani USAnin ajani,gibi birsey kendisi.....milyonlarca isik yili öteden geldiklerine inaniyor ama nazi ufalarina inanmiyorlar...buda bana hic inandirici gelmiyor....

Nazi ufoları bana da inandırıcı gelmiyor zaten nazilerde ufo olsa bugün dünyanın lideri amerikalılar diil naziler olurdu. Dostum burdaki çoğu kişi gibi bende dünya dışı yaşama inanmaktayım eğer müslümansan kuranı kerime inanıyosan ozaman buna da inanıyosun demektir. Kutsal kitapları bi kenara koy şu zamanda insanoğlunun bilgi fırtınası geçirdiği bir dönemde nasıl olurda bir insan koca evrende yalnız olduğunu düşünür anlam veremiyorum doğrusu hala bu düşüncede olan insanların olması insanlığın geleceği açısındanda düşündürücü gerçekten.

Bu Arada Nazılere Gelınce Nazıler UFO Degıldır UFO Olsa Bıle Ne Fark Eder Dunyayı Soguk Bır Savasa Surukledı Nazılerın Bır Calısması Vardı Domuzla Insanın Genlerını Bır Araya Getırmek Basardılarda Bunu Basaran NazılerBunları Korkutmak Amacı Ile Almanyanın Ve Ellerınde Olan Bolgelerı Savunmak ICın Kullandılar ama ISe Yaramadı Ve Bu Konu Kapatıldı  

Sevgili Ronin bizim milletimizin uyduğu doğruda bu konuda diil inanmamam doğal fakat burda bir aldatmaca yok birebir yaşamadıktan sonrada inanmasıda zor gerçekten başa gelmeyince anlamıyor insan ben işin gırgırında yada eğlencesinde diilim o yaşıda çoktan geçtim kanımca cidii bir gözlem yaptm ve bunu sizlerle paylaştm o yüzden inan yada inanma bu ufo gerçeğini değiştirmez. Nazilere gelincede chaos ufo nun dediğine aynen katılıyorum.

Beyler Ben Bu Haberı Duydum Yalan Oldugu Soylendıgı Icın Bende Yalanladım Ama 2 Den Fazlaq Kısı Gormusse Bıse Dıemem Ama Yınede Garıp Gelıp Aynı Yerde Olmaları Sabıt skılde Nazıler Uzaylıları Yok :) Sadece Mutasyonları Var Bu Mutsyonlarda ABDdekı Bır Hastaneden satın Alınmıs Ve Plan Uygulanmıs Bu Mutasyonlar Kullanılıyor Soguk Savasta Ama AIse Yaramadıgı Icın Fes Edılıo

ilk uzaylıları inceleyenler naziler olmuş sanırım daha sonra soğuk savaş bitince almanya yenilince batı ve doğu diye bölünmüş uzaylılarla ilgili deneyler batıda saklanmış doğuyu komünist rusya ele geçirirken batıyada amerika girip uzaylı deneylerini ufoları vs ne varsa amerikaya taşıyıp nazilerin başarısız olduğu işi devralmış ve 51.bölgeyi kurmuşlar orda deneyler yapmışlar vs vs vs. bende böyle duydum :)