Ana içeriğe atla
16 Ağustos 2011 tarihinde burjuwaa tarafından gönderildi

Ufo ile iligili Bilinmeyen gizli belgeler !

İngiltere gizli UFO belgelerini açıkladı

 

İngiltere Savunma Bakanlığı, 1985-2007 yılları arasına ait yeni "UFO" belgelerini kamuoyuna açıkladı. Belgelerde, birbirinden ilginç uzaylı ve UFO hikâyeleri yer alıyor.

Siyah giyen adamlar, Mork ve Mindy, gökyüzünde parlayan ışıklar ve 20 yılı aşkın bir süre UFO ziyaretlerine ilişkin diğer hikâyeler… Tüm bunlar İngiltere Savunma Bakanlığı’nın kamuoyuna açıkladığı yeni UFO belgelerinde yer alan kayıtlarda görülüyor. Ulusal Arşiv Kurumu'nda halka açılan belgeler bir ay boyunca, www.nationalarchives.gov.uk/ufos adlı internet sitesinden ücretsiz olarak okunabilecek.

Deutsche Welle Türkçe'nin haberine göre belgelerde ilginç hikâyelere de rastlamak mümkün. Bunlardan bir tanesi başkent Londra’nın East Dulwich bölgesinde yaşayan bir anne ile kızın anlattıkları. Kayıtlara göre, anne ve kız, 2003 yılının ocak ayında soğuk bir günde, gökyüzünde kurtçuk şeklinde hareket eden ışıklar gördüklerini ve daha sonra güneş gözlüklü ve uzay giysileri içinde iki adam tarafından ziyaret edildiklerini söylüyor.

Kendilerini Mork ve Mindy diye tanıtan iki adam, anne ve kızı radyasyon nedeniyle gökyüzündeki şekillere bakmamaları için uyarıyor ve onlara gözlerini bir solüsyonla yıkamalarını öneriyor. “Uzaylı iki adam”, anne ve kızın burçlarıyla ilgili soru sorduktan sonra ayrılıyor. İşin ilginç yanı ise 1970’li yılların sonu ve 1980’li yılların başında ABD’de yayınlanan ve dünyada yaşayan bir uzaylının hikâyesinin anlatan televizyon dizisinin adının da “Mork ve Mindy” olması.

15 Şubat 1954 tarihinde İngiltere'de 13 yaşında bir çocuk tarafından çekildi15 Şubat 1954 tarihinde İngiltere'de 13 yaşında bir çocuk tarafından çekildi.

“İnsanlar inanacak mı?”

Belgeleri değerlendiren Ulusal Arşiv Danışmanı ve aynı zamanda Sheffield Hallam Üniversitesi’nde gazetecilik alanında eğitmenlik yapan David Clarke,”Çoğu kişi bu belgelerin yayınlanmasının sadece bir göz boyama olduğuna ve hükümetin evrende yalnız olmadığımız gerçeğini gizlediğine inanmaya devam ediyor” ifadelerini kullandı. Clarke sözlerini, “Bunun aksini kanıtlamak için yapabileceğiniz bir şey yok. Ne kadar belge açıklarsanız açıklayın, insanlar dosyalarda istediklerini görmedikleri sürece, gerçek olduğuna inanmayacaktır” şeklinde sürdürdü.

Kaynak Yetersizliği

Ntvmsnbc'de yer alan habere göre 1995 yılına ait bir belgede ise daha öncelikli konuların ve kaynak olmamasının, İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana alınan binlerce UFO ihbarının kapsamlı olarak incelenmesini engellediği belirtiliyor.

David Clarke, “Dosyalar, İngiliz hükümetinin uzaylı ziyaretçiler konusunda yalnızca bizim kadar bilgiye sahip olduğunu ve ziyaret edildiğimizi düşündürecek bir kanıta sahip olmadığını gösteriyor. Ben bunun doğru olduğuna inanıyorum ancak insanlar buna inanacak mı?” şeklinde konuşuyor.

İŞTE FRANSA'NIN 50 YILLIK GİZLİ UFO BELGELERİ!..

 

İngiltere Savunma Bakanlığı, 1985-2007 yılları arasına ait yeni "UFO" belgelerini kamuoyuna duyurdu.

Fransa, "tanımlanamayan uçan cisimler" diye adlandırılan UFO’lar hakkında 50 yıldır gelen ihbarlarla ilgili belgelerini açıkladı. Dünyada böyle bir adımı atan ilk ülke olan Fransa, 1600 vakayla ilgili belgeleri, internetten kamuoyunun bilgisine sundu.

1954 yılından bu yana Fransa’da "OVNI" diye adlandırılan UFO’larla ilgili 1600 vakanın kayıtlara geçirildiği, bunların yüzde 25’inin ise "D sınıfı" diye nitelendirildiği anlaşılıyor. Bu, "çok iyi ve güvenilir bilgi ile görgü tanığı ifadesi bulunmasına rağmen, gökyüzünde yaşanan fenomenin açıklanamadığı" anlamına geliyor. 

Ciddiye alınan vakalardan biri 8 Ocak 1981 tarihinde yaşanmış. Fransa’nın güneyindeki Trans-en-Provence kasabasında bir adam, tarlasında tuhaf sesler duyduğunu, sonrasında 2.5 metre yarı çapında uçan daireyi andıran bir cisim gördüğünü anlatıyor. Fransız Uzay Ajansı CNES’in internet sayfası, UFO belgelerinin açıklandığı sırada yoğun talep yüzünden geçici süre hizmet dışı kaldı. Fransa’nın UFO dosyaları, www.cnes-geipan.fr adresinde yayınlandı.

Churchill UFO'ları Halktan Gizlemiş 

Dine İnanç Kaybolur 
İngiltere hükümeti dün UFO'larla ilgili en az 50 yıldır gizlenen bir çok belgeyi yayınladı. 
Bu belgelerden biri ise 2. Dünya Savaşı (1939-45) sırasında dönemin İngiltere Başbakanı 
Winston Churchill ile Amerika Başkanı Dwight Eisenhower'ın yaptığı bir toplantıyla ilgili detaylardı. 

Uçağı Taciz Etmişler 
Bu toplantıda yapılan konuşmalara göre o denemde bir ingiliz savaş uçağı Avrupa'dan dönerken, 
UFO tarafından taciz edilmişti. Bir süre uçağı takip eden UFO daha sonra büyük bir hızla çekip gitmişti. 
Toplantıda bu cismin ne olduğu konusu tartışılmış fakat sonuca varılmamıştı. Bunun üzerine Churchill, 
bu durumun halkta paniğe yol açacağı gerekçesiyle en az 50 yıl gizlenmesi emretmişti. 

Peki sizce gizli hükümetler uzaylılarla irtibata geçiyor mu ?

Bana kalırsa geçmemeleri imkansız neden mi? bu evrende tek değiliz ve bu kuranda da böyle yazmaktadır.

Peki sizce neden bizimle değil de gizli hükümetle biliyor musunuz?Çünkü hükümet daha insanların buna hazır olmadığını düşünüyor.Gizli hükümetten kastım da şudur Nasa ve benzeri hükümetler...

Sizce mars'ın görüntüleri ya da başka bir gezegenin görüntüleri nerden elde ediyoruz? uydulardan, robotlar..bunlar kimin elinde ?nasa üst düzey hükümetlerde sizce o fotoğraflarda düzeltme ya da rütuş olabilir mi ?

Ya da her insanın aklına ufo dendiğinde neden hep bir tane klasik resim gelir aklına ? bu sorular belkide herşeyin cevabıdır 

selamlarr...

http://www.sinirsizvideoizle.net/saba-tumerle-ufolu-gece-programini-izle-59440.html

 

 

 

ufo Saba Tümer

Yorumlar

Selam Burj. güzel derleme olmuş,aslında bu gibi haberler sıklıkla yayınlanır ama hiç birimiz asıl kaynagını acıpta okumayız,bu belki ihmal belkide dilde ceviri yapılamayacagındandır.kaldıki asıl kaynagından dahi takip etsek dogrulugu hep süphelidir,aklımızda acaba sorusu herzaman vardır.Evet ülkeler yayınlıyorlar,sahsen ben inanıyorum,yani inanmayı arzuladığım için inanıyorum,ama suda varki ülkelerin işlerine akıl ermez bilirsin belki,düşünüyorum ve diyorumki kendi kendime acaba bu ülke bunları acıklamıs ama yine neyin pesinde yada cidden bu acıklamalar resmi kaynaklaramı  ait diye!!!
Sen ne düşünüyorsun bu konuda,haberin aktarıcısı olarak ?

tesekkurler ben hemen surdan baslamak ıstıyorum bu belgeleri ellernde olsa hıc acıklamazlar cunku bunları takıp eden avukatlar war ve hukumetı zorlayarak bu belgelere ulasabılıyor bı alıntıyla bunu kanıtlayablrm:

( resmi kaynaklara ait olmasalardı haber degeri kazanmazlardı bu arada )

Todd Zechel ve Arizona merkezli UFO araştırma grubu Yeryüzü Uçan Daire İzleme(GSW)’den William Spaulding, beraber verdikleri yasal mücadele sonrası, CIA’in, elinde bulunan yaklaşık 1000 sayfalık UFO bağlantılı dokümanı 1978 yılında Haber Alma Özgürlüğü Yasası (FOIA) dahilinde yayınlamasını sağlamışlardır. GSW’nin yanında yer alan New York’lu 2 avukat, Henry Rothblatt ve Peter Gersten, 1977 yılında Haber Alma Özgürlüğü Yasasından’ndan yararlanarak CIA’i dava etmiş ve gizli servis elindeki UFO dosyalarını açıklamaya zorlamıştır.

Virginia, Langley’deki CIA karargahında 10 binden fazla UFO dokümanının bulunduğuna inanılırken, gizli servis elinde sadece 57 resim bulunduğunu açıklamıştır. Peter Gersten 1980’de, yayımlanan belgelerdeki referanslara dayanarak CIA’in, 200 ya da daha fazla belgeyi açıklamadığını söylemiştir.  

bana kalırsa arkadaşım bu görüntüdeki ufo dediğiniz fotoğraf işgüzar işlerden biri, arka fondaki arabanın fotosunu çekerken el yapımı minyatür bi ufo alınır (dikkat ufo diye yutturduğu nesnenin tepesi gözükmüyor kesin elle tutuyor onu) ve eliyle kadrajın en üstünde tutup fotoğrafı çeker bu resmin ciddiye alınacak bi tarafı yok uçmayalım biraz seçici olalım lütfen

Resmın Olayla Ilıskısını Anlayamadım Ve Resımde Cekılen Aygıtın Projektorunun Usunden Sarkıtılan Bır Sey Bu Tur Seyler Tabak v.b Tutlu Turlu Seylerle Yapıldı ama Ispatlanamadı Insan Oglu Tabı Meraklı Oldugu Icın Bunlara Balıklama Atlıyor Yok Demıyorum Varlıklarına Ama Cogu Sunulan Belge V.b Seyler Insan Oglunun Var Olmadıgını Dusunmesını Saglıyor Aslında Bır Yandan Hukumet Amacına Kavusuyor

resim ufo (gercek mı dgl mı bılemem.)haber ufoyla alakalı arasndakı ılıskıyı kuramamana uzuldm

resmı dıkkat cekıcı olması ıcn koydm kı yorum yapıck kdr dıkkat cekıcı olmus yanılmamısm =)

esas sorun zaten hukumetlern gostermedklerı gızlı belgler bazı avukatlar tarafndan mahkeme kararlaryla alınıyor ve bunlar dger belgelern yannda hıcbsy aslnda. dusunsenıze koskocaaa evrende tek bız mı warız? Uzayda Dunya'yı hıc hayal ettnız mı? pekı hıc Kuranı okudnuz mu bence bu konuları arastırmalısn saygılarmla..

 

Şimdi şu büyük fotoğrafa iyice bakalım,yanılmıyorsam bu resim İsviçreli Maier in albümünden olacak,Ben baktığımda gördüğüm bu dünya çizimi bir resim,yada  neyle nasıl yapılmış olursa olsun bu ufodur alın işte denince hemen hazmedecek değiliz tabiki.Modele baktıkça nerdeyse çizim zamanı bile belli oluyor hemen söyliyeyim 70li 80 li yılların ufo su bu.2000 li yılların kaba saba sülüeti bile buna benzemiyor,ne yani teknoloji onlardadamı aynı bizim gibi ilerliyor.Kumburgaz ufo su daha modern görünüyor buna göre,yan yana koyun.Birde altında 3 top benzeri yuvarlak çıkıntıları olanlar var,artık onlarda başka farklı gezegenlere aittir diyemi düşüneceğiz.Maier in çektiği tüm resimler gerçekmi değilmi anlaşıldımı orasıda şüpheli kaldı.ha birde konuştuğu onlardan not tuttuğu ufo larda var bu ayrı konu,Şu meksikalı da aynı taktiği uygulayıp kitap adı altında yayınladı her neyden bahsediyorsa inanmamızı istediği.Ha bu arada Maier fazlasınıda esirgemedi bizden ve ufo aracının sesini bile dinletti..Hal böyle olunca En net çekilen resimlerin içler acısı durumu bu peki bulanık çıkan yüzlerce resimden ne anlamamız gerekiyor??...ki çoğunluğu resim bile değil.Sevgiler..

Tanrı kocaman bi evren milyonlarca dünyalar yaratmış. Bu kocaman evrende birtek insanların yaşaması saçma olurdu. Kur'an ı Kerim de ve İncil de Tanrı bahsetmiş zaten. Bu koca evreni birtek bizim için yaratmadıgı kesin. NASA'nın açıkladıgı gibi Uzaylılar var bu bi gerçek. Önceden inanmazdım ama başımdan geçen olaylardan ve araştırmalarımdn sonra inanmaya başladım Onlar aramızdalar ..