Ana içeriğe atla
21 Temmuz 2009 tarihinde Stars tarafından gönderildi

Yöneticilerin tüm forum içerikleri ve forum kullanıcıları üzerindeki yetkileri

Ufoloji Forum'unda yetki almış moderatorler;

  • Forumdaki herhangi bir içeriği sebep göstermeksizin silebilir, düzenleyebilir ve güncelleyebilir,
  • Forumdaki herhangi bir içerik sahibi veya vasıfsız üyenin hesabını süreli veya süresiz sebep göstermeksizin dondurabilir,
  • Forum yapısında değişiklik yapabilir,
  • Forum başlıklarını düzenleyebilir, güncelleyebilir veya silebilir.
  • Forumdaki herhangi bir kullanıcının eklediği, düzenlediği veya sonradan sildiği içeriği tekrar düzenleyebilir, eski sürümüne döndürebilir ve salt okunur (asıl gönderen de dahil) yapabilir.
  • Site genelindeki herhangi bir içeriğe gönderilmiş, "içerik özellikleri taşıyan yorumları" daha verimli paylaşım için forum başlığına dönüştürebilir.

Tüm kullanıcılarımız bu kuralları kabul etmiş sayılır.

Forum Administration Yönetim Yönetici Forum Yönetimi Yetkiler Kurallar

Yorumlar

Yeni forum konuları hakkında; Bence sıradan bir haber, sıradan bir içerik,yani hiç bir özelliği olmayan konuların yeni forum konusu yapılmaması lazım. Yeni forum konusu oluştururken ilginç,dikkatleri çeken,herkeste hayranlık uyandıracak, enteresan konuların yeni forum konuları kısmında yayınlanması gerekir.Herkes istiyorki benim gönderim yeni forum konusu olsun. Ve gönderisini bu kısıma yazıyor.Buda gereksiz kirliliğe sebep olmakta.Adı üstünde zaten,yeni forum konusunun diğer gönderilerden daha ayrıcalıklı daha özel ve daha güzel olması lazım...

Yeni forum konusu, adından da anlaşılacağı gibi "yeni" konuları ele alır. Belirttiğiniz tarzda zengin içerikleri ana sayfamıza yükseltiyoruz. Ayrıca bir çok sosyal paylaşım ağında promo ediyoruz. "Haberler" menüsünden tüm listeye ulaşabilirsiniz. Ufoloji.net kaliteli içeriğe önem verir ve tüm yapı buna uygun geliştirilmiştir.

 

Ufoloji4Q65T9V kullanıcı adım daha önce muzaffer olarak geçiyordu,fakat şifremi unuttuğum için, sayın site yönetimi muzaffer ismi yerine ufoloji4Q65T9V kullanıcı adını girmiş..

Sayın stars ufoloji4Q65T9V adlı kullanıcı adımı muzaffer olarak değiştirmenizi rica ediyorum,teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim..