Ana içeriğe atla
23 Temmuz 2011 tarihinde volcano51 tarafından gönderildi

Norvecteki patlamada gözlemlediğim ufo

Yorumlar

Reklam zeplinlerinden olabilir.Daha iyi video kayıtları olması gerekli..En azından helikopterler yukarıdan kayıt alabilirdi.Şu durumda tüm felaketler sonrası ve öncesi ufoların gözükmesi tüm bu felaketlerin onlar tarafından yapıldığı şeklinde bir düşünceye sebebiyet verebilir.

Görüntü ilk başta ufo izlenimi yaratıyor fakat ne yazıkki değil arkadaşlar. Video çok net değil fakat ikinci videonun sonunda(görüntünün durdurulduğu an) aynı cisimden arkada iki tane daha gözüküyor. Bu cisimler aslında iki bina arasına çekilmiş kablolara sabitlenmiş sokak lambaları. Video kötü olduğu için kablolar gözükmüyor. Zaten yorumları da okursanız diğer insanlar da bu cisimlerin ufo değil sokak lambası olduğunu söylüyor.

Hep aynı hikaye,japon tusunamisi hemen bir ufo,norveç trajedisi hemen bir ufo,bunları yapanların başka bir işi yokmu anlamıyorum,ellerinde bol miktarda döküman varki kaza,felaket vb olayların arasına tuz biber gibi hemen serpiştiriyorlar,demiştim ya patagonyada fil hapşırsa ufo koyacaklar!!!....Resmen gına geldi artık..

Yuvarlak uçan bir cisim görüyorum. Biz buna UFO diyoruz galiba. :D

 

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/19646/0/1/norvec-te-buyuk-patlama.aspx

http://www.youtube.com/watch?v=WjxAGw1POWk&feature=feedu

 

Yukarıdaki iki videodaki '' UFO '' sanılan görüntüler aynı. Yani ufomuz iki videoda da aynı olarak kendini gösteriyor. Eğer fake değilse, zeplinde değil o. O halde geriye ihtimallerden ufo kalıyor. Hadi rastgele.

 

 

Böcek olduğu anlaşılıyor , çünkü uzaklaşırken üzerinden yansıyan ışığın yavaşca kaybolması. En garip olayda yabancı ziyaretçilerin bu araçlarını dünyada bukadar gelişmiş video teknolojisi olmasına rağmen henüz hiç bir videonun resmi olarak doğruluğuna güvenilmemektedir çünkü ufo olarak tanımlanan bu cisimlerle ilgili medyada şarlatanlık yoluna gidilerek birçok sahte video üretilmesidir. Bu saatten sonra bu ufoların uzaylı aracı olduğuna inanılması imkansızlaşmıştır.