Ana içeriğe atla
1 Kasım 2010 tarihinde BarisAslier tarafından gönderildi

kabe deki ilginç görüntü...

sevgili dostlar, 2008 yılında çekildiği iddia edilen bu görüntülerde, Kabe’de yapılan tavaf sırasında gökyüzünden bir cisim hızla Kabe’nin üzerine doğru iniyor ve okunan dualar eşliğinde gökyüzünde dolanmaya başlıyor. Bir süre sonra ise Kabe’nin üzerinde sabit olarak kalıyor. O cismi gören bir Müslüman telaşlı gözlerle etrafı arıyor…

[video:http://www.youtube.com/watch?v=N5ZhL7cmw9A&feature=related]

 

ilahi dir veya bilimsel dir bilmiyorum ama, her neyse çok etkileyici....

Yorumlar

Bunun görüntüsünü geçen haftalarda Haktan beyinde katılmış olduğu bir programda göstermişlerdi oradan hatırlıyorum sabah 7   8 gib..

kendisi kameralarda ve ortamda çok fazlaışık olduğunu ama buna bir ad vermek için çok iyi incelenmesi gerektiğini söledi. kendiside  ilk kez seyrediyordu anladığım kadarıyla.. haberi yoktu daha önce bundan

 

ama gerçek ten çok ilginç bir  kaç tahmin yapıldı ama haktan bey hiç bişi sölemedi. En güzel iincelendikten sonra ortaya çıkabilir  dedi.

bi ara siluetin bier kısmını açılmış bir kanata benzetti bayan spiker  doğru hatırlıyorsam..

ama şu ana kadar izlediğim en ilginç video görüntüsüydü..

bakalım neler olacak beklemedeyim.bende araştırıyorum.umarım sonuç alırım

saygılar.

 

videoda birşey dikkatimi çekti,adamın biri ara sokak gibi bir yerden kabeye inen meleği farkediyor ve alçak bir yerdeler,sonra görüntü değişiyor,çekim yüksek bir yerden yapılmaya başlanıyor.video çeken adam gökyüzünden inen meleği aynı anda bir kaç kameradan çekemiyeceğine göre..bence gerçek değil..

Ben bir insanoğlunun meleği görebileceğine inanmıyorum.Ayrıca zaten bedensiz olan bir varlığın kanada ihtiyacı olmazki.Kaldıki öyle birşey olsa oradaki insanların durumlarını ve psikolojilerini düşünsenize.Yukarıdan bir melek inecek ve oradaki insanlar öyle rahatça dolaşacaklar.Böyle birşey olsa bütün dünya çalkalanır.Şu an dünyanın tüm gündemi orada olurdu.Daha öncede bir plastik heykel sanatçısının yaptığı bir heykeli sözde Kur'an okurken ona hakaret etmiş bir kişinin ne hale geldiğini göstererek insanları kandırmışlardı.

Sn ttyfunn

konudaki görüntünün gerçekte ne olduğu ve aslı hakkında henüz bilgim yok

ama insanoğlunun meleği göremeceği derken sıradan insanları kastediyorsanız hem fikirim ama ( dini inanışınızı bilmiyorum ama) peygamberler evliyalar ve ermiş adını verdiğimiz kişiler bu konu kapsamı dışında kalır. Meleklerin neye ihtiyacı var yok o kadar bilemem ama Yaratanın takdiri ve yaratılışının elbet bir hikmeti ve sebebi vardır. Meleklerin kanatları ile ilgili çok fazla detaylı bilgim yok ama olanlarıda burada paylaşmanın yeri olduğunu düşünmüyorum konunun dinsel tartışmaya dönmemesi için.

"Daha öncede bir plastik heykel sanatçısının yaptığı bir heykeli sözde Kur'an okurken ona hakaret etmiş bir kişinin ne hale geldiğini göstererek insanları kandırmışlardı."

bu tarz çeyler çok dönuyor nette filan bunlara takılmamak lazım  herkes kendini biliyor. birilerine ders vermek yada başka amaçlarla butür paylaşımlar bende tasvip etmiyorum.

 

saygılar..

 

 

Arkadaşlar dikkatlice izlediğinizde farkına varacaksınız ki kabeyi saran beyaz şerit diğer karede yok ? Ayrıca 24 saat çekim yapan yüzlerce güvenlik kamerasına yakalanmayan meleğimizin bu videoyu hazırlayan kendini bilmezlerin kamerasına yakalanması gerçekten ilginç? Bu videoya inan arkadaşların kendisine şeker vermek isteyen kişilere inanmaları önemle rica olunur:)

iki isık arasındakı goruş aynı olmaz dıyorum genellıkle sıyah beyaz da baktıgın yada aşırı isıkta baktıgın sulıyetin aynı olması çok zordur eger sonradan montaj degılse bence gerçek olabılır ayrıca unutmayınkı dna yapımız foton kuşagına gırdıgımızden berı degışıme ugruyor buda bızın yarın bırgun 2 sarmaldan kademelı olarak geçecegımız 12 sarmal yapısında duru gozunuz ve telekınetık ve dıger ozellıklere sahıp olacagımız sısteme dogru hareket etmekteyız.onun için bazı şeylerı gormek bu kadarda zor olacagını zannetmıyorum

ışık sızınle olsun

Arkdaşlar

Bunun melek olmadığı vede videonun montaj ve aldatmaca olduğu anlaşılmış . 

 

Yav ne gereği var böle şeyleri yapmaya sanki islam a daha fazla rağbet olacağınımı düşünüyorlar. Kesinlikle yanılıyor lar.yazık  .

Kınıyorum bu tür aldatmacalara dinsel konuları alet edenleri.

Zamanın hiç bir döneminde Ne Allahın Ne peygamberlerin Nede İslamın reklama ihtiyacı olamıştır. olamazda.

 

 

saygılar.

Goruntulerın gercek olamayacagı kanaatındeyım.
Sıradan bır yerde bu bır melektır demek ıle kabenın ustunde melek var demenın ozellıklede muslumanlarda aynı reaksıyonu yaratmayacagını tahmın eden bılen sahıslar maalesef kutsal mekanımızıda buna alet edıyorlar. Uzucu nokta budur. En gelısmıs kameralarda dahıl olmak uzere duyu organlarımızın kendılerı ıstemedıgı surece herhangıbır ruhanı varlıgı gorme tespıt edebılme yakalayabılme gucu maalesef yoktur. Cınlerın seytanların oldugu kadar meleklerınde ınsan suretınde dıger ınsanlara gorunebılecegını tekrar sızlere hatırlatır kapınıza ısınıze yanınıza gelıp herhangıbır sey ıstemek adına sıze yalvaranlara bırsey vermeyeceksınız dahı onları terslememenızı sıddetle onerırım.

Burada kabenin üzerinde meleklerin görünmesi ki, madem ki bunlar melek, (öyle varsayalım)  o zaman bunların bütün hareketlerini sevk ve idare eden de yaratıcıdır..Farzedelimki görüntüler gerçek ve bunlarda gerçek melekler...

O zaman insanın aklına şu geliyor,yaratıcı insanlara kendini ispat etmeye mi çalışıyor,asla..Ve yaratıcı böyle bir şey yaparak hani kutsal kitabımızda verdiği söz var ya,kıyamete kadar sizler imtihan edileceksiniz  şeklinde..O zaman yaratıcı bu melekleri insanlara gösterip kendi sözüne ters bir hareket yapıyor olmazmı..Ki kabedeki meleklerin gerçek olması halinde dünyadaki diğer dinlere mensup olanların halini düşünün..Yani bu imtihan olma olayına ters..

Ve demek istiyorum ki kimse bundan sonra böylesine olağan üstü bir mucize beklemesin.Zaten mucıze peygamberlere has bir durumdur..

Düşünün ki kabenin üzerinde meleklerin görünmesi derken, insanlar bunu sanki sıradan bir olaymış gibi algılıyor.Bunun ne anlama gelebileceğini yaratıcının burada melekleri insan gözüne göstererek ne demek istediğini anlamak kolay değil..Göründüğü gibi basit algılanabilecek bir olay değil bu..

Fakat bunu yapanların bunun ne anlama geleceğinide bilmesi gerekirdi..Batıya karşı bu bir pot kırmaktan başka bir şey değildir..

Barış kardeşimizin bunu konu yapması bilgilendirme açısından isabetli olmuştur....