Ana içeriğe atla
19 Haziran 2011 tarihinde SiriusB tarafından gönderildi

Mısır Piramitleri Alternatif Elektrik Üreten Dev Elektrik Santralleriydi

Yorumlar

mükemmel bir paylaşım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ben her zaman derim teknoloji hiç bir zaman sıfırdan başlayıp günümüze gelmedi teknoloji geçmiş zamanlarda belli birevreye gelip omedeniyetle beraber geri batmıştır bu döngü devam etmiştir günümüz teknolojosi ise değişik bir türdür daha hızlı ilerleyen elekronik ve nano teknoloji bileşimi buda batmayacak gibi gözüken sağlam bir zwmin alt yapısı vardır çünkü eski zamanlarda az bir medeniyet kullanıyordu medeniyet battığında teknolojiside batıyordu fakat şimdi tüm dünya birbirinin ortaya çıkardığını devamlı geliştirmektedir şu andaki mevcut teknolojinin batması için tüm dünya medeniyetlerinin aynı anda batması lazım yani kıyamet olması lazım paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim.

yok daha neler!!! elektriği hangi kanallarla bir enerji deposu haline getirip tek noktaya odaklamışlar? piramitler bir anıt mezar değildi, diyor. tam anlamıyla yalan! hiyografik yazılarda açık açık keops piramidinin Mısır firavunu Khufu adına inşa edildiği anlatılmaktadır. Hani, eski Mısırlıların dünya dışı canlılarla ilişkisi olduğuna inanırım, ama bu kadarına pes artık!! 

Sevgili rood a katılıyorum..Pramitlerin yapılış sebepleri ve nasıl yapıldıkları belli..Bunların tek amaçları mezar olmalarıdır..Mısır firavunlarının yaptırdıkları ve mısır inançlarına göre firavunların öldükten sonra diğer alem yani diğer hayat ile irtibat kurabilmeleri için yaptırdıkları devasa mezarlardır..Bu diğer hayat inanışı belki bizim inandığımız ahiret hayatı gibi,belki de onlara göre çok daha değişik bir alem olabilir ve pramitlerin yapısına bakıldığında daha çok uzay ile ilgili bir diğer aleme inandıklarını sanıyorum, zaten pramitlerin yapısı gereği gök yüzünü baz aldıklarını görüyoruz..Pramitlerin teknolojik olarak birçok görevleri var fakat asıl amaçları mezar olmalarıdır.

Piramitler hem mezar hem de elektrik santrali olarak kullanıldı bence. Çok amaçlı bir yapı olarak düşünün yani. Mezopotamya'da bulunan zigguratlar örnek olabilir bu anlattığıma. Ayrıca dikkatinizi çekmek isterim; o hiyeroglifler piramidin sadece belli bölümlerinde(genellikle mezara giden koridorlar ve mezar odası) var. Geri kalan bölümlerde ne bir yazı ne de bir resim var. Son olarak belirtmek isterim ki piramitlerde hiç is yüzünden kaynaklanan siyah leke yoktur. Bu da elektrik ampüllerinin kullanımını aklımıza getirir. İnternette bağdat pilini arattırırsanız da ta o zamanda bile pillerin kullanıldığını görürsünüz.

SiriusB öncelikle yorumunuz icin tesekkürler. Ben 15 senedir piramiler hakkinda onca kitap okudum ve

fazladan belgeselerini izledim o yüzden piramit yapmak o kadar zor bir aşama değil farklı teoriler var bunu

kapsatan mesella taş üstüne taş ve çamur atıp kuruduğunda bu aşamanın rampanın üstünde diğer bir rampa

yapılır bunu simule etmek o kadar da saçma değil bence. Piramitleri yapmak / Kaynak neden yok demek sormak da gereksiz

soru şu olabilir kimler o aletleri yok etti ve bugüne kadar mısır devleti bu aletleri bulduysa neden saklıyor?

Ben cevap vereyim insanlar olağan üstü bir fıravuna inanması için. O kadar çok kanıt var ki binlerce kölenin piramitleri

inşa etikleri..

 

tanrıların evi orionda diye bir kitap var, bu takımyıldızının ortasındaki yıldızların dizilişiyle üç büyük piramitin dizilişi aynı. buradan orion takımyıldızında özel birşeyler olabilir yada en azından yıldızlara merakından kendi mitolojilerini çıkartmış olabilir fakat bir şey varki bu mısır uygarlığı ezoterik bilgiler ışığında atlantisin devamı niteliğinde bir uygarlık bence (en azından şimdiye kadar okuduğum bilgiler doğrultusunda) yani teknolojisi atlantisten gelme, buna kablosuz elektrik dahil, hatta 1900 lü yıllarda fizikçi nikola tesla bu teknolojiyi bulmuş fakat bazı şerefsizler tarafından engellenmiş yada insanlığın hizmetine sunulmamıştır. yani insanları kablolara boğmak parasal açıdan daha cazip, bazı örümcek kafalar kendilerine rant sağlamakta bu işten yada hastalıklılar.

atlantis batınca; mısır, uygur (günümüzde çinin içinde bulunur) aztek, inka gibi bölgelere kendi bilgilerini yaymak ve yaşatmak amacıyla bazı temsilciler gitmiş ve teknolojilerini oralarda kullanmış olabilirler, insan kendi doğası gereği belli bir zaman sonra bazı kişileri veya nesneleri tanrılaştırma salaklığına sahib ucube bi yaratık olduğundan bu temsilcilerin belki soyundan gelenleri, ya da toplumda sivrilen çıkıntı kişileri tanrılaştırıp firavun gibi atmasyon bi kavram oluşturmuş olabilir. ama eski gelenekleri ve hiyerogliflerde atlantisin izleri bulunmuş yada bulunacak olabilir, ki çinde bulunan piramitler çin devletinin izin vermemesi sonucu incelemeye alınmamış ve soru işaretleri cevaplarını bulamamıştır.