Ana içeriğe atla
22 Mart 2011 tarihinde tupac3385 tarafından gönderildi

bi bakın arkadaşlar.

Yorumlar

Düşünüyorum da neden böyle bir videoyu sadece tek bir kamera çeker..Ve internete gönderir ve bizlerde sahte veya gerçek olduğunu tartışır dururuz..Bazan öylesine tartışırız ki ta ki biri diğerini üzene kadar tartışır dururuz..Tartışalım konuşalım tabii fakat asıl anlamaya çalıştığım şu; neden sadece tek bir kamera ile bu videolar çekiliyor..

Ufo ların bulunduğu yüksekliğe bakıldığında yer yüzünden bu ufo ları binlerce insanın aynı anda görmesi gerekir ve görebilir,dolayısı ile bu binlerce insandan en az yüzden fazlası istese bu görüntüleri kameraları ile pek ala rahatlıkla çekebilirler..Kaliteli olarak çekilmiş ufo videoları internet ortamında adeta cirit atıyor..

Bir gün tamamen gerçek bir ufo görüldüğünde,sahte çekimler yüzünden, görülen bu gerçek ufolar için de acaba sahte mi diye düşünebileceğiz ve gerçek ufo görüntülerini de sahte diye sınıflandırmak zorunda kalabileceğiz ve bunda da ısrar edebileceğiz.O kadar sahteleri ile iç içe yaşamaya başladık ki gerçeği ile karşılaştığımızda rahatlıkla işte buda sahte diyebileceğiz..İşte bilimi ve bilimsel düşünceyi baltalamanın en basit yollarından biri de bu..

Bir başka dikkatimi çeken de yine ufo görüldüğünde ve çekim yapıldığında neden bu medyada hiç bir şekilde görünmeyip sadece internet ortamında yayınlanmakla kalıyor..Eğer görüntü tamamen gerçek ve bir çok kişi tarafından görülmüş ve kameralara çekilmiş ise o zaman gerçek bir ufo veya benzeri bir cisim olduğu kesindir ve çok büyük bir yankı yapar bütün dünya bunu konuşmaya başlar ve üzerinde günlerce araştırmalar yapılıp bilim dünyasıda olayı incelemeye alır..

muzaffer arkadaşım sana katılıyorum. Fakat bazı ülkelerin bu gibi olayları saklaması ve örtbas etmesinden bilim sadece o ülkelerde kalıyor. Bu tip olaylar artmaya başladı ve çoğu olay haber kanallarında gazetelerde çıkmaya başladı. Zamanı gelince de kirli çamaşırlar günyüzüne çıkmaya başlar umarım. Bu bilgiler günyüzüne çıktımı da muzaffer arkadaşımın dediği gibi bilim dünyası olayları incelemeyi alır...ama o zamana ömrümüz yetermi bilmem :D

bu videonun gerçek olarak kanıtlanabilmesi için kanıtlar lazım. sadece bu görüntü bana yeteli gelmiyor. mesala uzayda dünyamızı gözetleyen uydular var eğer bu video daki ufo uzaydaki uydularımızın görüş açısına girmiş ise gerçektir diyebilirim ama herhangiş bir uydu görüntüsü yayınlan madı