Ana içeriğe atla
23 Nisan 2011 tarihinde SiriusB tarafından gönderildi

Uzaylının Sırrı Çözüldü!

Sibirya'da karların üzerinde bulunan "uzaylı" cesedin videosunu çeken 2 genç, polis tarafından sorguya çekildi. Böylece olayın gerçek yüzü anlaşıldı.

Sibirya’da, karların üzerinde bulunan ve bir uzaylının cesedi olduğu iddia edilen görüntülerin sırrı nihayet çözüldü.

İnterneti karıştıran videoyu kaydedip, YouTube üzerinden paylaşan 18 yaşındaki Timur Hilall ve 19 yaşındaki Kirill Vlasov, Irkutsk’da çektikleri görüntülerle ilgili polis tarafından sorguya çekildiler.

Uzaylının, ikisi de öğrenci olan gençlerden birinin evinde bulunduğunu açıklayan polis yetkilileri, yaptıkları araştırmalar sonucunda uzaylının bayat ekmekten imal edilip, tavuk derisiyle kaplandığını belirttiler.

Soruşturmada çektikleri görüntülerin "sahte" olduklarını itiraf eden iki kafadar, şimdi polisin kendileriyle ilgili verecekleri kararı bekliyor.

Soruşturmacılar gençlerin suç işleyip işlemediklerini değerlendiriyorlar.

Ancak Bazıları Buna İnanmıyor
Bu açıklamaları devletin olayı gizleme ve unutturma çabası olduğunu vurgulayan komplo teorisyenleri, "Biz ne gördüğümüzü biliyoruz. Yüksek mevkilerdeki insanlar bunları görmemizi istemiyor" açıklamasını yaptılar.

 

 

Yorumlar

olayın üstü yine kapatıldı! böyle saçma yalanlara inanmya devam! hiç bir zaman gerçeği ortaya çıkarmayacaklar! o çekilen uzaylı görüntüsüdür, rusya' nın sibirya bölgesinde uzaylı üssü olduğunu söyleyen kgb ajanlarını unutmadık! 

https://ufoloji.net/ufo-forum/1157/ruslarin-dunya-disi-zeki-canlilarla-iliskisi 

 

bu yazı sizlere fikir versin! olayları gizleyen ve insanları buna inandırmaya mecbur bırakan yalanlardan tüm insanlık yara üstüne yara alıyor!!!

Uzaylıya/DDV'a inanmak için bu tarz haberleri  "kesin doğru" diye savunuyor çoğu kimse. Sonra da sonuç hüsran.

Işık oyunları, ölü yaratıklar, kaçırılma hikayeleri artık delil olamayacak kadar fazla sayıda sahtesi olan şeyler.

Ekmek de olur, deri de olur. Çok mu zor böyle bir fotoğraf çekmek? Elbette değil!