Ana içeriğe atla
18 Nisan 2011 tarihinde tetragrammaton tarafından gönderildi

Elenin / Niburu / Marduk *** Yorungesel Cizelgesi (NASA Tarafindan)

Merhabalar, Beklenen oldu. Niburu'nun yorungesi NASA'nin resmi sitesinde aciklandi... Dunyanin 44 kati buyuklugunde bir cuce gezegen (PlanetX, Marduk, Niburu ve hatta Ahura Mazda) yorungemize girdi. 16 Ekim tarihine gittiginizde, 0,232AU mesafemizden gececek. bu 30 mil km yakinimizdan gececek demek. Jupiterin 4, dunyanin 44 kati arkadaslar... Turkce yayinlarda cok detayli bilgiler yok, hala!!! Mumkunse ingilizce kaynaklardan "Comet Elenin" diye arastirin. Nasa'nin linki: http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=C%2F2010%20X1;orb=1;cov=0;log=0;c… Hazirlanin (Bilincsel) saygilar, TeT

2012 Marduk Maya kuyrukluyildiz elenin niguru

Yorumlar

ben yapılan yorumlar için söyledim. açtığın konu gayet bilimsel bi konu bi sorun içermiyor benim için. ama arkadaslar su 22 aralık olayıyla kafasını bozmuş durumda. Bu sadece hayal gücü beyler kıyametin belirli bir tarihi yok her an kopabilir. Bu nedenle biraz daha araştırmanızı tavsiye ettim. Kıyamet senaryolarıyla ünlü olan holywood filmleride insanlarda kötü izlenimler bırakmakta. Ve dikkatinizi çektiyse ne zaman bir uzay filmi cekilse uzaydan gelen her kim olursa olsun düşman belleniyor ve kahraman ise ABD. Bu duruma aldanmanızı istemiyorum. Forumumuzda bu konular hakkında bir çok konu var biraz daha diplere bakmanız yeterli olacaktır sadece okuyun ;)

 

Tetra kardeşim beni yanlış anladığını düşünüyorum umarım bu yorumda yanlış anlaşılma ortadan kalkar 

Saygılar ;)

Arkadaşlar bu konuda kafa yordum sayılır epey :) Güneş dünyanın milyonlarca katı; yaklaşık 109 kat büyük çapı var ordan hesap edin... güneşin 5te biri mesafeye gelse bile, yine de uzak ve dünyadan görünmeyecek bile... bu haberler korku yönetimi bence.. ve hiçbir tv ciddiye alıp haber yapmadı bunu... güneş 93milyon mil uzaktaymış.. 5te biri hadi gelsin 10milyona.. düşünün koskoca güneş bile fazla büyük görünmüyor... ağustosta harbiden görürsek ve iddia edilen tarihlerde deniz suyu seviyesi yükselirse falan düşünürüz... ha uzaylılar gelebilir bence 2012de o da olası.. ama heyecan verici kabul edersem, foton çağına geçmek falan :) ama ne demiş yaşam koçluğu işini yapanlar.. iyi düşünürsen iyi olur.. uzaylılar ne diyor sevgi herşeyi yener diyor... kalbinizden sevgiyi eksik etmeyin, önümüze ne çıkarsa çıksın yeneriz:)