Ana içeriğe atla
22 Ağustos 2009 tarihinde Ufoloji8L22X1G tarafından gönderildi

Uzaylılarla Temasa Geçtiğinizi Düşündüğünüz Olayları Burda Paylaşabilirsiniz.

Evet arkadaşlar forumda eminim kaçırıldığını veya temasa girdiklerini düşünen bir çok arkadaş vardır başından geçen olayları uzun uzun paylaşabilirler bu platformda bekliyorum.

Yorumlar

İlk ben olayım bari :)

 

Herkese Merhaba,

Benimde ufolarla ilgili bir deneyimim oldu. Şimdiden söyleyeyim bu anlatacağım olay eminim hiç kimseye inandırıcı gelmeyebilir vede kaçırılıp kaçırılmadığımıda hala bilmiyorum. Yıllarcada bu yaşadığım olayı kimseler inanmayacak diyede sakladım, son bir kaç senedir bir yerlerde konu açıldığı zaman anlatmaya başladım.

Olay 1989 senesinde oldu o zaman ben 14 yaşımdaydım, gece 11 - 12 sıralarıydı izmir/karşıyakadaki evimizin arka bahçesindeydim, önce bir ses duymaya başladım. Duyduğum sesi kedi hırıltısı filan zannettim sonra ses gittikçe yükselmeye başladı, yükseldi, yükseldi daha ne sesi olduğunu anlamadan birden başımı sağ tarafıma çevirdim, hemen yan komşumuzun bahçesinin üzerindeydi yerden 4 - 5 metre yükseklikte ve bana uzaklığı 5 yada 6 metreydi, benim ufoyu görmemle ufonun gitmesi bir oldu 1 saniye bile dolmadan inanılması güç, muhteşem bir hızla etrafını aniden çevreleyen rengarenk ışıklarını açarak oradan gitti.
Gördüğüm gemi aynı flimlerde gördüğümüz gibiydi daire şeklinde ve kenarlarında dikdörtgen şeklinde rengarenk ışıklar vardı, gideceği zaman tüm ışıklarını yaktı.
Bunlar olduktan hemen sonra koşarak içeriye gittim babam ve kızkardeşim içerideydi babama korkudan bağıra bağıra "ufo gördüm baba, ufo gördüm" dedim babam ilk önce anlamadı ne dediğimi, anladıktan sonra çatıya çıkıp bakalım dedi, tabiki çıktık ama nerdeee o hızdaki bi araç kimbilir neredeydi artık... Yani yaşadığım bu olayın hala canlı şahitleride mevcut (her ne kadar onlar görmemişsede), üstelik 2 gün sonra gazetelere manşet haber oldu ufolar, izmir haricinde ankaradada görülmüştü aynı gece...

İnanan ve inanmayan herkese Saygılar Sevgiler...

evet lakin benimde kaçırıldığımdan şüphe ettiğim bir olay var sabaha karşı 3 cismin ışıklar saçarak oturduğumuz sitenin 2 bloğu arasından süzülerek gökyüzüne yükseldiklerini ardından ışınlandıklarını gördüm ve yatağa sert bir şekilde bırakılmamla beraber kısa boylu bir silüeti farkettim bağırmamla gitmesi bir oldu:) işin ilginç kısmı bu rüyayı takip eden günlerde sinir uçlarım çok sızladı şu anda da kulak kısmımdan tıkırtılar geliyor normalin çok az üstünde bir seste bile sağ kulağım cızırdıyor siriusufo yetkilisi ve haktan bey kaçırıldığımı düşünüyorlar:)

Eğer belirttiğiniz kurum sizinle istediğiniz derecede ilgilenmiyorsa herşeyden önce tavsiyemiz bir doktora görünmenizdir. Bunu da tıpkı diğer sağlık olayları gibi ele alarak başlamalısınız. Herşeyden önce sağlığınız önemlidir çünkü. Sonuçta gittiğiniz kurum ne ve kim olursa olsun size uygulanacak ik itemel işlem olacaktır. Bunalrdan biri fiziksel sağlık kontrolü ve bir diğeri ise psikolojik kontrol (gerekiyorsa hipnoz). Bunların her birini siz kendiniz de yaptırabilirsiniz.

Zaten benimde onlardan istediğim sadece doktor tavsiyesiydi başka birşey değil... Her doktor bu olaylardan anlamaz ve diğer herkes gibi onlarında içlerinde bu tür olaylara inanmayan çok fazla kişi var... Psikolojik kontrole gelince eşimde bir psikolog :)) 2 sene öncede bir gece çok uzaktanda olsa beraber gördük bir ufo :) psikolojik herhangi bir şey yok yani... Hipnoza gelince bilinen bir gerçek var, insanlar yalan bile söylüyor olsa söyledikleri yalana kendileride o kadar inanıyorlarki hipnoz sırasında normalde (artık onlara normal geliyordur) söyledikleri yalanların hepsini tekrar edebiliyorlar, kısaca hipnoz olayıda o kadar güven verici değil...

Hipnoz sadece geri dönüp "hadi yaşadıklarını anlat" olmamalıdır, yoksa dediğiniz sonuç ortaya çıkar. inanan insan oldu zanneder. ama profesyonel hipnoz seanslarında bilinçaltının oluşturamayağı ayrıntılar içeren gizli ve sürpriz sorular hipnoz sırasında telkinlenerek %99'luk doğru sonuca ulaşılır. Tavsiyem bu yönde destek almanızdır.

gitmedim tabiki, o zaman 14 yaşımdaydım konu hakkında o kadar bilgi sahibi değildim... ayrıca bahçe dediğim ufacık bir yer 100 m2 bile yok, içinde birkaç küçük ağaçtan başka aranacak hiçbir şey yok orada ... nedenini bilmiyorum ama o gece benim için geldiklerini düşünüyorum...