Ana içeriğe atla
15 Nisan 2011 tarihinde SiriusB tarafından gönderildi

Uzaylılar 8 bin inek kaçırıp parçalamış!

FBI, 1970'lerde UFO'ların kaçırdığı ineklerle ilgili ajan raporlarını internette yayınladı.

Belgelere göre kaçırılan 8 bin ineğin radyasyonlu leşi havadan atıldı. Cinsel organları ile dil, dudak ve kulakları da kesilmişti.

ABD'de Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) 1970'lerin sonunda 8 binden fazla büyükbaş hayvanın ölümünden uzaylıları sorumlu tuttuğu ortaya çıktı.

İngiliz The Sun Gazetesi, Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'na (FBI) ait eski yazışmaları yayınladı. Yazışmalarda 1970'lerin sonunda ülkenin güneybatı eyaletlerinde yaşanan sıradışı hayvan ölümlerine ilişkin ilginç teoriler yer alıyor.

Belgelerde bahsi geçen dönemde 8 binden fazla büyükbaş hayvanın UFO'lar tarafından kaçırıldığı, öldürüldükten sonra da gökyüzünden aşağıya atıldığına ilişkin çiftçilerin ve yerel polis memurlarının verdiği ifadeler bulunuyor.

Belgeler, FBI ajanlarının hayvan ölümleriyle ilgili olarak 1980'lerin başına kadar birçok çiftlik arazisini ziyaret ettiğini de ortaya koydu.

Belgelerde ineklerin vücudunda yüksek oranda radyasyon tespit edildiği bilgisi de yer aldı.

FBI'ın esrarengiz hayvan ölümlerinde olası şüpheli olarak biyolojik silah programları, satanist gruplar ve dünyadışı varlıklar gibi seçenekler üzerinde durduğu, ancak bu ihtimallerin hiçbirisinin ispatlanamadığı ifade ediliyor.

 

 

Yorumlar

hayır sevgili Valkyrie bi şey kaçırmış sayılmazsın :)çünkü bu gibi çok gizli dosyaların belli bi gizlilik süresi vardır.50-60 yıl gibi...Bu gizlilik süresinin bitişinin bu zamanlara denk gelmesi de aslında bi tesadüf.bunun gibi  güzel gelişmeler insanlığın uyanmasını daha da hızlandıracaktır.