Ana içeriğe atla
22 Haziran 2010 tarihinde western tarafından gönderildi

51.Bölge Hakkında Bildiklerimizi Bir Derleyelim

"Dışardaki hayatın kesin olarak keşfedilmesi herşeyi değiştirirdi. Felsefe ve dinle vardığımız sonuçlar kendimizi aciz hissetmemize neden oluyordu, çünkü biz de artık yalnız ve özel olmadığımızı düşünmeye başladık..." Sizce hükümetin insanlardan bir şey saklaması mümkün mü? Onlar bunun ülkenin güvenliği için gerekli olduğunu söylüyorlar, peki ortada hiçbir şey yok iken tüm bu gizlilik neden? Eğer varsa böyle evrensel bir olayın insanlardan saklanması doğru mudur?
Yüzyıllardan beri tartışıla gelen UFO hikayelerini ezberlemişizdir artık. Kimileri UFO'lara kuvvetle inanıyor, hatta gördüğünü söylüyor, kimileri ise konudan uzak duruyor, işte böyle bir ikilem içinde dönen bu konuyu tartışmanın bir anlamı yok. Ancak size bahsetmek istediğim, ortada bazı elle tutulur olayların ve somut sonuçların olduğu... Bir devlet sırrı ve çevresinde dönen yüzlerce gazete haberi, televizyon röportajı, binlerce kitap, döküman, hatta bir de ölüm olayı....Tüm bunlar hep bir bölgede odaklanıyor, Las Vegas'ın 95 mil kuzeyinde yer alan ve bir hükümet toprağı olan Alan 51'de.. Burası Amerikan bilim adamlarına teknolojik yönden yardım eden uzaylı varlıkların bulunduğu iddia edilen yer… Şu anda kimi UFO araştırmacıları, Amerikalıların askeri ve teknolojik yönden uzaylılarla işbirliğine girdiğine inanıyorlar. Amerikan hükümetinin UFO konusunu bir sır ve dokunulmazlık altına alması, gösterdiği aşırı duyarlılık bu iddiayı doğrular gibi…
Peki nedir bu Alan 51 esrarı? Alan 51 Nevada'daki Groom Dry Gölü yakınlarında yer alan Amerikan askeri üssünün bir parçasıdır. Belli ordu mensupları dışındaki herkes için girilmesi yasak bir bölgedir ve büyüklüğü İsviçre'nin büyüklüğü kadardır. Bölgenin tümü Nevada Askeri Test Alanı ve Nellis Hava kuvvetleri sahası tarafından çevrelenmiştir. "Alan 51" ismi Nevada Test Alanı'nın eski bir haritasındaki isimden gelmektedir. Bu üssün temel amacı pilotların eğitimine ve uçuş mürettebatlarının gerçek hava çarpışmalarına olanak sağlamaktır. Alan 51 içinde Groom Dry Gölü yakınlarında hükümetin halka varlığını açıklamadığı bir hava kuvvvetleri üssü daha vardır, Dreamland ya da Alan S4 olarak bilinir. İşte burası Amerikan devletinin mülkiyeti içinden olan ve birkaç uçan dairenin indiği iddia edilen yerdir!... Alan 51'de yeni deneysel uçakların yapımında çalışan 2000'den fazla işçi vardır. İşçiler kimsenin şüphelenmemesi için normal elbise giyerler. Alanda ayrıca takma adları "Cammo Dudes " olan ve askeri sınırı devriye gezen anonim özel güvenlik güçleri de bulunmaktadır. Bu kişiler rütbe işaretsiz kamuflaj elbiseleri giyerler ve hükümet armalı beyaz Jeep Cheeroke'ler kullanırlar.
Bunlar sınıra birkaç mil yaklaşan ziyaretçileri yakın takibe alır ancak kontak kurmaları yasaktır. Bu güvenlik güçlerinin koruduğu askeri sınırı geçmenin bedeli hapis ve 600$'lık para cezasıdır
. Yolun sınırdan geçtiği her yerde, geçilmemesi gereken yasak bölge işaretleri vardır. Her 50 yardda bir sınır turuncu devriye noktalarıyla işaretlenmiştir. Gece bu noktalar görünmediğinden burada dolaşmak hiç de akıllıca olmaz! Las Vegas'tan 130 mil kadar uzakta Nevada Otoyolu üzerinde yerli bir çiftçi tarafından kullanılan bir posta kutusu vardır. Bu 'Siyah Posta Kutusu' bu otoyol üzerindeki tek işaret olduğundan, burası gerçek UFO meraklılarının geldiği yerdir. Çiftçinin kendisi hiç görmediğini iddia etse de, birçok ziyaretçi burada uçan daire gördüğünü iddia ediyor. (Ancak şunu da hesaba katmak gerekir ki burada çok miktarda şiddetli askeri savaş oyunu aktiviteleri var ve bunlar gökyüzünde birçok enteresan ışık oyunları oluşturuyor, yani harika UFO'lar, kimbilir?) Ama şu bir gerçek ki Alan 51 ve Roswell hakkında araştırma yapan bir çok insanın birbirine çok benzeyen Alan hikayeleri var. Bunlardan biri hatta en güvenilir olan Bob Lazar'a ait.
Size biraz bundan bahsetmek istiyorum... Bob Lazar dünya üzerindeki süper bir bilgisayara sahip olan pek az insandan biriydi. S4 Askeri üssünde geçmişte bu ülkeye düşmüş olan bir uzay aracını tamir eden ve bu araç üzerinde çalışan bir teknisyendi. O, Alan S4'te (Alan 51'in 16 mil güneyinde yer alan Papoose Gölü yakınında) "griler" denen yaratıklara ait uzay gemisinde çalıştığını iddia ettiğinden beri 51.Bölge UFO'lar açısından zengin bir mekan haline gelmeye başladı. Aklınıza gelecek herşey; yakalanmış uzaylılar, yeraltı üsleri, uzaylı hükümet işbirliği, hepsi...
Bob Lazar 1989'da Alan S4'te dünya dışından gelen dairelerle ilgilenen mühendislerin yanında bulunduğunu ancak kendisinin bizzat UFO görmediğini söyledi. Ortada iddialarını doğrulayacak ya da yalanlayacak bir yol görünmemesine rağmen, Alan 51 Amerikan devletinin üstünü örttüğü iddia edilen UFO hikayeleri için popüler bir sembol olmaya başladı ve devletin saklamaya çalıştığı bu gizler Amerika'daki video oyunlarından "60 DAKİKA" gibi ciddi haber programlarına dek yayıldı. Ancak herşeye rağmen Amerika böyle bir yerin varlığını henüz resmi olarak tanımadı. Lazar'ın yerel bir TV' de yapılan röportajındaki iddialarından sonra birçok turist üssün yakınlarında uçmakta olan bir uzay aracını kısa bir süre olsun görebilmek için akın etti.
Lazar orada 9 uzay gemisi ve 2 uzay simülatörü olduğunu ve kendisinin Mayıs 1989'da Aralık 1988'den itibaren 5 ay süre ile hükümetin teknolojilerini kendi yararları için uyarlamaya çalıştığı bu uzay gemilerini incelediğini açıkladı. Röportaj sırasında "Dennis" ismini kullandı ve sesi elektronik olarak bozuldu. O, kendisinin ve karısının sürekli ölüm tehditleri aldığını söylüyordu. Ancak Lazar uçan dairelerin her çarşamba test edildiğini ve bazı arkadaşlarını onları yasaklanmış bölgeden seyretmeleri için getirdiğini söyleyince ordu tarafından yakalandı, tutuklandı ve ona çalışmalarına sadece ordu için devam etmesi konusunda ısrar edildi, ancak o tüm bunları reddetti ve daha sonra otoyolda giderken vuruldu.
Lazar'ın iddiaları ölümünden sonra da tartışılmaya devam etti. Uzay gemisini çalıştırabilmek için insanlar simülatörlerde günlük olarak çalışıyorlardı. S4'teki tüm binalar casus uydulara karşı kum renginde gözükmesi için kamuflaj boyasıyla boyanmıştır. Kum rengi onun etrafındaki çölle uyuşmasını sağlıyordu, böylece siz bir uydu resmi çekecek olursanız, o sadece bir çöl gibi gözükecekti. S4 veya Alan 51'de çalıştığını iddia eden bir başka işçi olan Bill House'ın dediğine göre orada ismi "Jay-Rod" olan ve teknisyen ile mühendislere yardım eden bir uzaylı varmış. Jay-Rod onlarla telepetik olarak ve kendi sesleriyle konuşabiliyormuş,gri bir uzaylıymış, aşağı yukarı 4,5 fit boyunda, soluk gri derili, büyük gözler, küçük uzantılar...(ne dersiniz?)
Groom Gölü'ndeki üs yıllardan beri Amerikan son jenerasyon gizli uçaklarının test bölgesi olarak kullanılmaktadır. U-2,A-12,SR-71 ve F-117 uçakları halka açıklanmadan uzun süre önce burada birçok teste tabi tutuldular. Hükümet üs hakkında herhangi bir açıklama yapmadığı için burada neler olduğunu bilmek zor. Ancak yaygın söylentiler iki uçak hazırlığı üzerinde yoğunlaşıyor. F-117 A'nın yerini alacağı düşünülen B-2'nin daha küçük bir versiyonu ve Aurora olarak bilinen ultra -yüksek hızda bir casus uçağı… Peki nedir bu Aurora Projesi ve onun çıkış noktası? 30 Şubat 1992 sabahın erken saatlerinde Güney Kaliforniya'da yaşayan tüm insanlar büyük bir gürültü ile uyandılar. Bu pencerelerinin camlarını çatlatan ne ilk ne de son olaydı. Amerikan Yerbilim Araştırma uzmanları, bu olayı alışılagelmiş yer sarsıntılarından sadece biri olarak kaydeden sismograflarına baktılar. Birkaç saat sonra, bu sarsıntının bir UFO tarafından oluşturulduğu sonucuna vardılar ve yerini tespit etmekte de gecikmedikler: Amerikan Hava Kuvvetlerinin Nevada'daki gizli Groom Gölü Bölgesi. Tüm resmi inkarlara rağmen bu ve benzeri olaylar A.B.D.'nin gizli bir casus uçağı hazırlığı içinde olduğunun göstergesi.

Çoğu insan bunu başka bir kod adına sahip olmasına rağmen, 1983'te Pentagon bütçe dökümanlarındaki listelerde oluşmuş bir yazım hatası yüzünden "Aurora"olarak adlandırıyor. Bu uçağın varlığının en büyük kanıtı, Amerikan Hava Kuvvetleri' nin yerine yenisini almadan Lockhead SR.71 Blackbird uçaklarını 1990'da hava sahalarından çekmesi. Hava Kuvvetlerinin açıklamalarına göre aynı iş U-2 uçakları ve uydularla da yapılabilir ama gerçek şu ki hiçbir uçak SR.71 kadar supersonik özelliklere sahip değildi. Öte yandan Amerikalı bazı gözlemciler, İngiltere yakınlarındaki Kuzey Denizi semalarında alışılmadık üçgen biçimli bir uçak gördüklerini iddia ettiler.

Son olarak da Kaliforniya'lı bilim adamları delta kanat biçimli bir uçak gördüklerini raporlarına eklediler. Bazıları bunun uydu servis roketleri için bir nakil platformu olduğu görüşündeler ancak spekülasyonların çoğu bunun ileri teknolojik fonksiyonlarının henüz geliştirilmediği resmi olarak açıklanmasına rağmen Aurora olduğu sonucunda birleşiyor. Hangi yorum yapılırsa yapılsın Nevada çölünün dağlarının ardındaki olayların Amerikan silahlı kuvvetlerinin resmi açıklama ve kararlarını bir gün değiştirene dek bir sır olarak kalacağı kesin, çünkü eğer orada sadece uçak testleri ve nükleer testler yapılıyorsa, o zaman hükümet bu konuyu niçin bir sır gibi saklıyor? Eğer bilgi sızdıracak olurlarsa Dünya Savaşı niteliğinde bir kaosun ortaya çıkmasından korkuyorlar. Onların farkına varamadığı, birçoğumuzun böyle birşeyin gerçekten dünyayı ziyaret ettiğini inanılmaz bulacağı...
Şimdiye dek pek çok Alan 51 hikayeleri dinlendi; hükümet, genelde oldukça güvenilir kaynaklar olarak ntelendirilebilecek bu insanları yalancı olarak mı nitelendiriyor? Yoksa buna inanan tüm kaliteli araştırmacıları aptal olarak mı görüyor? Tüm bilinen aslında hükümetin bunun hakkında bilgi sızdığı takdirde paniğe neden olacağını düşündüğü ama bu gerçekte bizi bu konuda daha fazla şüphelendiriyor. Alan 51 hakkında yazılmış kitaplardan sadece biri olan "Alan 51-Kişisel Bir İzahat"ta burada çalıştığını iddia eden bir kişinin Alan 51'in %95'inin durgun olduğunu ve burada sadece uçak testleri ve nükleer testler yapıldığını söylediği biliniyor. Ya diğer %5? Bu soru sorulduğunda cevap sadece: "Bu konuda açıklama yapmaya yetkili değilim!" Konuya bir de bu açıdan bakın! Hükümet, işçileri bilgi sızdırdıkları takdirde federal hapishaneye yollamakla tehdit ediyor. Evet, dünya üzerindeki dünya dışı yaşamın delillerinin saklandığı söyleniyor. Son olarak Route 71 bölgesinin 98 millik bir kısmı E.T. otoyolu olarak adlandırıldı. Bunun, orada sakladıkları bir şey olduğunu düşünmeyi engellemek için yapılmış bir girişim olduğundan şüpheleniliyor.

Son yüzyılda hep bir UFO inişinden sonra bu tür olaylar birçok defa meydana geldi, yabancı cisimler görüldü, rapor edildi. Hatta üstte yakalanan herhangi birinin (güvenlik çok sıkıdır)vurulabileceği bile biliniyor!!! Buna rağmen Alan 51'de üssün sadece bir tarafını gören uygun bir seyir noktası var. Aslında sınırın yakınlarında iki tane seyir noktası bulunmaktaydı: Beyaz Etekler ve Özgürlük Sırtı. Buralar bir ziyaretçinin gizli hava kuvvetleri üssünü meşru olarak izleyebileceği yerlerdi ancak bu alanlar hava kuvvetleri tarafından 1998 yılının Nisan ayında kapatıldı.Üssü hala Tihraboo Peak isimli dağdan görmek mümkün ancak bu da tozlu bir yolda zor bir yolculuk gerektiriyor... Ama her türlü zorluğa rağmen birçok meraklı insan hala bir UFO'nun inişini görebilmek için oraya gidiyor. Hatta bazı insanların cisimlerin yanına kadar gidip radyasyona maruz kaldığı biliniyor. Sonuçta, Birleşik Devletler hükümetinin onlar üzerinde araştırma yapıp teknolojilerini kopya etmek şartıyla uzaylılarla bu alanda istedikleri gibi uçabilmeleri konusunda bir anlaşma yaptığı iddia ediliyor. Peki, UFO'lar niye sadece bu alana düşüyor? İşte bu tam bir kısırdöngü! Öte yandan Alan 51'de o kadar çok UFO benzeri doğal ve askeri fenomen var ki bu ikisini birbirinden ayırmak oldukça zor, birçok insan hayatları boyunca bu alanda yaşadılar ve asla bir UFO görmediler!Belki de önemli olan nokta şu: Hükümetin elinin altında bir uzay aracı olduğunu iddia etmekle buraya bir uçan daire görmeye geldiğini iddia etmek arasında fark vardır.Genel olarak ikinci iddia daha az inanılırdı.Son olarak size

Bob Lazar'ın son açıklamalarını yazacağım:

Ona göre S4 Papoose Gölü'nün doğusunda yer alan ve bir dağ büyüklüğünde alan kaplayan bir yeraltı kompleksiydi. Oradaki uçan daireler insan yapımı değildi, çünkü aracın boyutları ve formu insanlara uygun değildi. Görünürde hiçbir bağlantı yeri, kaynak yeri, cıvata ve perçin izi yoktu. Herşey yumuşak, yuvarlak, sanki mumdan yapılmış ve bir süre ısıtıldıktan donra soğutulmuş gibi. Oturulacak yerler tabandan sadece birkaç fit yükseklikteydi. Kemerler mevcuttu ve itici güç sistemi aracın ortasında yer alan içi boş bir sütun aracılığıyla bir anti yerçekimi alanı yayan, beyzbol topu büyüklüğünde küçük bir cisimdi. Lazar aşağı bakan ve uzun kollarıyla bir şeyler konuşan, dünyada bunlara benzer bir şeyin olup olmadığını bilmediği iki adam gördüğünü söylemişti. Lazar'la röportaj yapmış olan George Knapp'ın elinde Nellis'te birçok askeri program yürütmüş olan bir adamın video görüntüleri var ancak bu kaset o adamın ölümüne dek gösterilmeyecek, daha birçok şahit kanıt sağlamak amacıyla başvurdu ancak T.V.'de röportajları yayınlanmayacak!!!

 

Okuduğunuz için teşekkürler.. Sadece koyu yerleri okursanız yeterli gelecektir...

 

 


ufo area 51 51.bölge bob lazar

Yorumlar

COK ONEMLIDIR:ONCELIKLE BU YAZININ HIC BIR GIZEM DEGERI YOKTUR.

TAMAMEN GLOBAL SONUCLARLA MALUM 51.BOLGE HAKKINDAKI KAOS TEORILERI SOMUTA DEGER SEKILDE BU YAZIDA NET ACIKLAMASI YAPILMISTIR.

    ILK ONCE SU UFO MESELESINI UNUTALIM,TAMAM DUNYA DISI VARLIKLAR MEVCUTTUR LAKIN BUNLAR BIZIM DILIMIZLE UFO OLARAK ADLANDIRABILINIR OLSADA MALUM SU UCAN VE KACAN ESRARLI CISIMLER DEGIL O VARLIKLAR.CUNKI NET BIR SEKILDE SOYLUYORUM:O DUNYA DISI VARLIKLARIN CISIM YADA ARAC KULLANMALARINA BILDIGIM KADARI ILE IHTIYACLARI YOKTUR OLANLARI DA VAR OLSADA ALLAH BILIR KI DUNYA GEZEGENINDE ISLERI YOKTUR YANI NE BIZ NE DE ONLAR BI HABER.BURAYA KADAR BU ...,

  GELELIM 51.BOLGEYE :INSANLAR NE ZAMANDAN BERI OZEL IZNIU OLANLAR HARIC BIR ASKERI USSE VEYA VB.MEKANLARA YAKLASABILIR YADA GIREBILIR,BU HER ULKEDE BOYLEDIR AFRIKA DAHIL.SIMDI USTTEKI UFO SENARYOLARI DUNYA TARIHINDE B AYAGIDIR GLOBALLESTIRILDI AMA KASITLI OLARAK TABI,YANI KISACA TEKRARLARSAK O MEVZUYUDA:BU UFO CULAR ANLASMA YAPMIS EFENDIM YADA CAKIKLMISLAR KALMISLAR FALAN,FIKRA MI BU INSAN BEYNI BU KADAR MI KANDRILABILINIR INANMAM.

BU NU COK KULLANARAK FANATIKLESTIRILEREK OLAYI DAIMILESTIRME BASARISI ELDE ETMISLERDIR KIMLER TABIKI ABD VE INGILTERE 3.SU YOK.BUNLAR 51.BOLE VE DIGER BAHSI GECEM TUM USLERDE NUKLEER VE FIZYOLIJIK ÖZEL SILAHLARI DENEME VE STOKLAMA AMACLI KULLANDIKLARI BU USLEREDE UFOOOO SÜSÜ VERMİŞLER KAMU OYUNU BU SEKILDE ANCAK IDARE EDEBILIRLERDI TABII CUNKI UFO COZULEMEZ VE KAOS UNU ESRARINI DUNYA BITENE KADAR KORURDU AMA BIR BASKA SECENEKLER (DEPREM BOLGESI DESELER,NUKLEEER ATIK BOLGESI DESELER,VS.VS.)SONUNDA SON DU,GELEN SIYASETLERLE YADA KAMUOYU BASKISI ILE VB.UFO EN IYI KILITTIR .BIRAKTILAR KAMUOYU UFO USSU ZANNETSIN ONLAR NUKLEER VE DE HIC TAHMIN EDILEMEYEN SILAH UCAK VE VB.MAKINALARI DENESINLER VE STOKLASINLAR.

  OLAY BU YANI.

SIMDI RAHAT YATIN YATAGINIZDA BU KONU HAKINDA YAPABILECEGIMIZ HIC BIR SEY YOK DUNYA SIMDILIK ONLARIN,

KESKE UFOLAR GERCEK OLSALARDI..............

UMARIM BU YAZILANLARA SOMUT OLARAK BAKARSINIZ E UFOYA BAKILIYOR YA AMA BU YAZININ FARKLI GORUNEN BILINEN OLAAN GERCEK.......................................................................................KURTULUS.............................................................

sayın cat  bu  kadar katı olmanızı hangı olaylar veya durumdan dolayı oluştu bılemem dunya dışı varlıklar olabılır ama  araçları yoktur bu varlıkları ne olarak goruyorsunuz bunu bılemem ama bu kadar maddesel ve kanıt yazı gorgu tanıgı varken neyı yok sayabılırız ,dıyelımkı sızın dedıgınız gıbı varlıklar var ama bu uçan ve kaçanlar global grubun teknolojık yapıları ,kadım uygarlıkları ,eskı resımlerı kayıtları hepsının yalan oldugunu duşunelım.bekı bu globaller 1948 yılına kadar standart sılah ve bunun çeşitlerını yaparken 10 yıl içersınde nasıl bır beyınsel fırtına yasadılarda uzay yolundakı ellerındekı tel kablosu nerde derken bugun kullandıgımız cep tel oldu bırde sıze en buyuk tavsıyem sıze bırşeyler ve hayaller verılmaden onun için hayal kuramazsınız.globaller o hayalı hadı sıze bıze yedırdıler bunların ogretenı nasıl kurdu bır ogretmenı olmadan .ışıksızınle olsun

Dünya dışı canlıların dünya gezegeninde işleri yoktur diye bir şey olamaz..Eğer ruhani varlıkları kasdediyor iseniz ruhanilerin hareket etmek için araçlara ihtiyacı olmaz,araç kullanmak zorunda değillerdir fakat eğer dünyaya ziyaretleri söz konusu ise ve bu ziyaretlerin bir nedeni bir amaçları olacak ise o zaman evet bunlarda araç kullanabilir,ve bunlar dünya dışı görünmez varlıklar olabileceği kadar bu görünmez varlıkların dünya kaynaklı olma ihtimalleride olabilir ve kendilerini bizlere uzaylı olarak gösteriyor olabilirler..

Çünkü görünmez varlık olmaları demek araç kullanamaz olacakları anlamına gelmez ve pekala araçlara yani maddeye hüküm ,tesir, etki edebilirler..Bunun bir örneğini vermek gerekir ise hz.Süleyman mabedini yaptırırken mabedin inşaası esnasında hem insanları hem de görünmez varlıkları kullanmıştır..

Varsayımlardan biri de şudur: Görünmez varlıkların dünyayı ele geçirmek için kendilerini uzaylı dediğimiz canlılar olarak bizlere göstermeye çalışmaları ve bunu yaparken de mutlaka ufo dediğimiz araçları kullanarak bunu yapmaları şeklinde..Tabi bu ancak varsayımlardan sadece biridir.Başka bir varsayıma göre ise dünya dışı canlıların yani uzaylıların ruhani varlıkları kullanarak yani onları emirleri altına alarak dünyayı ele geçirmeye çalışmaları yada dünya hakkında bilgi sağlamaya çalışmaları ve yine bunun için de ufo adlı araçları kullanmaları..

Bunlar birer varsayım olmakla beraber bunun yanında bizler şu ana kadar bu varsayımlara ağırlık vermek yerine dünya dışı fiziki olarak görülebilen canlıların bire bir olarak yani kendileri olarak dünyayı ziyaret ettiklerini düşünüyoruz..Ancak yine insan dünyada daha yok iken dünyada görünmez varlıkların yaşadığını da biliyoruz ve insan meydana geldikten sonra dünyanın sahiplik süresi insana verilmiş olup onların yeryüzündeki sahipliği sona ermiştir ve bu anlamda belki de dünyanın ilk sahipleri oldukları için tekrar dünyayı geri almaya çalışıyor olabilirler fakat bunuda ancak yine bir teori olarak görebiliriz..

Bırazda sert elestırı yapma hakkımı kullanacagım. Yok uzaylılar yoktur yok ufolar yok su boyledır bu boyledır soylemlerı cahıllıkten baska bırsey degıl. Evet elımızde somut bır delıl, kanıt yok. Ve burada hepımız yorum yapıyoruz. ama duzgun ama degıl. Ama sacma ama mantıklı. Fakat her konuda ama her konuda kesın cızgılerle kesın hatlarla bu boyledrı su soyledır dıyen arkadasları burada sıddetle kınıyorum. Akıl almaz kelımeler kullanıyorlar. Iste o zaman burası sızın yerınız degıl arkadaslar. Gıdın geyık muhabbetının oldugu daha magazınsel haberlerın yer aldıgı bos sıtelere uye olun. Bende uzman degılım, profesor degılım ama aklımı kullanıyorum okuyorum arastırıyorum. her gordugum goruntuye her gordugum resme her yoruma koru korune baglı kalmıyorum ama ınkarda etmıyorum.

Evrenın gozlemlıyebıldıgımız yerlerıne dahı ulasmak bızım ıcın su an bıle ımkansızken, evrenın buyuklugu konusunda bır fıkır sahıbı degılken ınsan oturup bır dusunur. Su dunya uzerınde belı tek degılız. Derılerımız sac sekıllerımız suratlarımız yasantılarımız ınanclarımız bıle bır degıl. Bu dunya uzerınde var olan mıkroorganızmalara, hayvanlara bıtkılere bakterılere mıkroplara ne demelı. Dunyamızda bıle bu kadar cok cesıtlıklık varken koskoca evrenın sadece bızım ıcın yaratılmıs olma ıhtımalı buyuk bır bencıllıkten baska bırsey degılmı ?

O yuzden bu cahıllıkten ve bencıllıkten en kısa surede kurtulmalısınız. Onlar ılkcaglardan berı zıyaretlerını surduruyorlar. Magra resımlerınde atalarımız bunların ıpuclarını bıze vermıs. Inkalar, mayalar, aztekler, mısırlılar bıze muhtesem yapıtlarla hem astronomı bılgılerı ıle hemde matematıksel verılerle bıze donelerı sunmuslar. 3 buyuk pıramıdın orıon takım yıldızının dızılısı ıle alakası nedır ? keops pıramıdının pı sayısı ıle dunyanın gunese olan uzaklıgı ıle ne alakası var ? daha bınlerce ornek yuzlerce verı onlarca ıpucu gostermek mumkun. Sızce bu kadar verı ıpucu rastlantımı ? bunlara rastalntı demek aptallıktır.

Sıze ben gecenlerde ve aylar once olu uzaylıların, ufoların ve onlara aıt cesıtlı materyallerın 51. bolgede degıl Houston'da Nasa bunyesınde baska bır yerde saklandıgını yazmıs bu bılgıyıde bunları zamanında Nasa'da yorunge hesaplamaları uzerıne calısmıs olan bununla ılgılı orada profesorlere ve astronotlara egıtım veren yakından tanıdıgım bırınden ogrenmıstım. Bunları cesetlerı ve ufoları gormus bırınden. hayatımda kımseyı kıskanmadım kımseye gıpta etmedım. Bu sahıs harıc. Boyle bır ayrıcılıga kavustugu ıcın o kadar ender ve nadıde bır sahıs kı.

Herkes 51. bolgeye odaklanmıs oradan bırseylerın cıkmasını beklıyor. Bırseyler arayacaksanız ılla Ural daglarına, Hımalayalara, Tıbete, Kuzey kutbuna, Atlantık okyanusuna bakın. Hıc bırsey bulamıyorsanız arkeolojık yapıtları ınceleyın. Eger hala dır dır edıp yok bu boyle yok su soyle dıye emın konusacaksınız gıdın baska yere...

 

 

 

 

Evrenin büyüklüğü o kadar muhteşem ki bilim bunu ölçmek için  ışık hızını kullanıyor..Ve bu muhteşem büyüklüğün içinde sadece dünya olsun ve başka hiç bir yaşanacak yer olmasın bu mümkün değil..Ne fiziki kanunlara göre ne de ilahi kanunlara göre..Bizim evrendeki yerimiz binlerce milyonlarca galaksinin sadece bir tanesinin bir kolunun altındaki küçücük bir dünya gezegeni..Binlerce galaksiden hiç mi birinde canlı hayat yok,ve o zaman bu kadar çok galaksinin var olmasının sebebi ne olabilir düşünmek gerek..Bizim istediğimiz sadece ufoları uzaylıları görmek olunca bunun dışında evrenin çok çok uzak bir yerinde yeşil bir gezegenin olabileceğini düşünemiyoruz..Başka gezegenler ve başka yaşamlarda var ve biz bunu bilmek zorunda değiliz yani bunu bilmek için yeterli değiliz..ve başka yaşamlarında kendilerini bizlere gösterme zorunluluğu da yok.Nasıl ki bizler uzayda başka hayatlar arıyor isek ne malum belki de onlarda başka hayatlar varmıdır diye düşünüp duruyorlar..

Burada İnsanın öncelikle görme sonrada elle tutulur kanıtlara göre var olduklarını kabul etmeyi konuşurken diğer taraftan Dünya gezegeni ve içinde yaşayan bu çağdaki insanın, kendinden başka bir canlı olup olmadığını araştıran ve Güneş sistemi dışına kadar gönderilen araçla

kendi varlığı dışında birilerinin daha oldukları yada olmak zorunda olduklarına inanılmasının konuşulması.Sadece bizim gezegenimiz bile çeşitlilik üzerine kurulu olduğundan yola çıkarsak evrende yalnız olduğumuza inanmak bence kafayı kuma gömmekten öte bir şey değil.Belkide NASA asit içindeki yaşamla bu dünyadan verilen örnekle bunu kastetmiş olamazmı..Kimsenin kimseyi bir şeye inandırma mecburiyeti yok,herkes bildiği kadarı ile bildiğini sanarak göçüp gidiyor nasılsa,penceresinin çerçeve ebadları hakkında yorum yapsak olmayacak.En iyisi Ufo dediklerimizde bizim varlığımıza inanmasınlar karşılıklı birbirimizi yok sayarsak tartışmada biter zaten.Ben kendi hesabıma varlıklarını kabul edeli çok uzun zaman oldu etmeyenlerede saygılarımla.Artık tartışma boyutundan bari biz çıkaralım bu konuyu bu siteden.Biz olsakta olmasakta Dünya illahide dönüyor,hemde kimbilir nerelere doğru..Herkese sevgiler...

Cok Haklısın Tek Bız Olamayız Nıcelerı Vardır Illakı Bızım Yasam Seklımız Gıbı (Suya, Oksijene v.b ) Seylere Ihtıyac duyacak Degıller Trılyonlarca Canlı Turu  Ve Cesıtı Var Ve Bu Sadece Dunyada Olanları Genele Dogru Acılıp zıhınızı Bosaltım Baslangıctan Dusunmeye Baslarsanız Olan Bıtenlerı KArsılastırme Ve sureklı Arastırma Yaparsanız Dogrulugunu Sızde Anlıyacaksınız

 

kanıt istiyorlarsa kur-an da bile 18 bin alem var diyor dünyadaki alemleri saysak bin bile etmez yani koskaca evrende küçüçük bir gezegende sadece bizim olacağımız çok mantıksız her harikulade de uzayda bir yerde akıllı yaşam formları var gün geçtikçe  uzayda canlı kalıntıları buluyorlar jupiter'in uydusu europa da bile buzun altında bakteri ve bitki kalıntılarına olduğuna dair kanıtlar buldular hal neyi inkar ediyorlar anlamış değilim...

18000 alem şeklinde bir ayet kuranda hiç bir ayette geçmez,bu sadece bazı ayetlerin tefsirlerinden anlaşılan yani öyle olduğu düşünülen ve islam alimlerine göre ortaya çıkarılan bir rakamdır ve 18000 alemin insan yaşamındaki ve hayvan ve bitki dünyasındaki aşamalar ile ilişkili olduğu düşünülüyor..Ayrıca evrendeki oluşum ile alakalı da olabilir yani evrenin safhaları da bu 18000 rakamının içinde dahil olabilir yani doğrusunu yaratıcı bilir..

Uzayın bır Tarafında Kucuk Kucuk Saman Yollarının Olustugu Ve Zamanla Bızım gunes sıstemımız Gıbı Sıstemler Olustugu Ortaya cıkarıldı Eger Her Samn yolunda Bızımkı Gıbı Bır gezegen Ortaya Cıkarsa Tek Bızım Olmadıgımız Ortaya cıkar Ve Area 51 E Gelınce Yakında Area 51 Bir Roportaj Yapmayı Kabul Etmıs Ve Gundeme Bomba gıbı dusmesı Beklenıyor