Ana içeriğe atla
6 Nisan 2011 tarihinde muzaffer tarafından gönderildi

Dünya Dışı Akıllı Canlılar İle Dünyalıların Savaşı Nasıl Olur ?..

Dünya dışı canlılar bir gün dünyanın atmosferinde devasa uzay gemileri ve orduları ile ansızın ortaya çıkar ve dünyayı istila etmeye başlarlar ise,ve uzaylılar dediğimiz bu canlılar ile aramızda muhtemelen bir savaş çıkarsa dünya dışı canlıların bizimle nasıl bir savaş yapacağı hep merak konusu olmuştur..Peki dünya dışı akıllı yaşama ait canlılar böyle bir savaşta nasıl bir taktik kullanacaklar veya kullanabilirler ve dünyaya karşı bu savaşı nasıl yapar veya yapabilirler ?..

Böyle bir savaş olur ise, dünyalılar yani dünya devletlerinin uygulayacağı taktik plan nasıl olur,insanlar olarak ne yapabiliriz ve neler yapmamız gerekir ?..Hangi silahları kullanabiliriz ve daha da önemlisi böyle bir savaşta sonuç ne ve nasıl olur ?..Acaba dış dünya canlıları mı kazanabilir yoksa dünyalılar olarak bizler mi kazanabiliriz,veya her iki tarafta mı kaybeder ?..

Böyle bir savaşta dünyadaki süper güçlerin durumu ve izleyecekleri yöntem,plan,taktik vs. nasıl olur ve nasıl olması gerekir ?..Ve savaş esnasında ve savaştan sonra dünyanın durumu nasıl olur neler olur ?..

Sizin düşünceleriniz nedir ?..Yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar..

Alıntı yoktur..

Yorumlar

bence uzaylılar atmosferde birden bire belirecek we  dünyamızı ateş altına alacaklar ondan sonra büyük uzay gemilerinden yüzlerce ufo çıkar we uzaylılara karaya indirirler ve uzaylılar yerden saldırıya geçer .. ki eger böyle bir savaş olursa dış dünyanın gücü belli olmadıgı için kesinlikle onlar kazanır

dünya dısı varlıklar dosttur.ancak gün gelecek ve amerika yani illüminati ve masonlar sahte bir ufo saldırı düzenleyecek.bunun temelleri geçmişimzde atıldı halen devam ediyor.suan ki örnegi libya savası bir savas öne sürdüler dünyayı karıstırıyorlar.televizyon denen aletten beynimize 25.kare teknigi ile gizli telkinler veriylior bizlere,büyüklerimize ve küçüklerimize hepimize subliminal mesajlar veriliyor.bu savaslar git gide yön degişirecek ve suç'u uzaylılara atacaklar.nasa'nın mavi ısık projesinide arastırın.bunlar tamamen illüminati ve masonların planlarıdır.yoksa dünya dısı varlıkların cogu dosttur.saldırı olmasına izin vereceklerini sanmam

Eğer uzaylılarda Dünyamıza gelecek kadar zekilerse büyük ihtimalle onlarla iletişimde kurabiliriz. Yani uzaylılar birden atmosfere girip gemilerinden ışık çıkartıp dünyayı yoketmeye çalışmazlar. En azından aramızda bir anlaşma sağlanır ya da tartışma çıkar vs vs. Böyle bişey olmadan neden saldırsınlar.

Böyle bir olay olacaksada önceden öncü saldırılarda bulunup bize karşı önlem almalılardı. Çünkü şuan bizim onlara karşı olan güçlerimizi bilmiyorlar. Daha doğrusu hiçbir şekilde gücümüzü bilmiyorlar. Yani insanların insanlara karşı olan gücünü bilmiyorlar. Çünkü son yarım asır içinde olan gelişmelerin ve teknolojinin sonuna kadar kullanıldğı bir savaş olmadı dünyada.

.............................................

Eğer böyle bir savaş olursa:

Büyük ihtimalle bütün ülkeler kardeş gibi olurlar. Tabi aralarında çıkar sağlamak isteyenler çıkıcaktır. Ancak ilk amaçları dünyayı kurtarmak olur. Eğer sadece bir yerden saldırırlarsa bütün orduların bir bölümü toplanıp ittifak kurup birlikte savaşırlar. Neden birbirimize düşman olsakta br yerlerimiz tutuşunca kesinlikle kardeş gibi oluruz :) insanların yapısında var bu :D 

Sosyal hayatta ise kaos herşeyi mahveder. İnsanlar birbirlerini yok etmeye başlar. Nede olsa açlık vsvs yani önemli ihtiyaçlarımız düzensizleşicek. Bu yüzden insanlar etrafa saldırmaya başlıyacak.

Benim düşüncelerim bunlar.

ilk önce uzaylilarin biz insanlari tanimlari lagzim onun içim öncü birlikler gönderiyolar ufo vakalari uzun bi araştirma sonucu insan oğlunun zayif yönlerini bulup ansizin hiç unulmayan bi anda atmosferde dev uzay gemileri içlerinden binlerçe ufo ilk önce hava harekati olur askeri unsurlar yok edeilir nükleer tessiler hava sahalari sonra 2. Evre göğüs göğüse çarpişma bence uzaylılar bi amaç doğrultusunda gezegenize gelir ya su için ya madenler icin ( bor platin altin elmas uranyum vs.) gibi madenler için yada bizim için gelirler.Bizim kanimiza ihyiyaçlari vardir bilinmez dunya dişi varliklar çekirge gibi bir gezegenden gider gezegene yok edene kadar dururlar sonra yeni gezegenler bulurlar yani milyarlarca gezegen var sirf bizim gezegenimizde hayat oldunu dusunmuyorum binlerce alem binlerce ırk vardır eğer uzaylılar varsa eğer dunya saldirma niyetleri varsa onlarin teknolojileri karsinda dunya en fazla 1 hafta dayanir yani nebilmem kaç ısık yılı uzaklıgından dunyaya bi amaç dogrultusunda gelirler dostca dusmanca bilinmez umarim ogunleri yasamayiz ALLAH insan oğlnu korusun ALLAH Türkleri korusun . . .

Çekirge sürüsü gibi küçük hayvanlar veya hayvanımsı canlılar olma ihtimalleride olabilir ve dünyaya toplu halde saldırmaları,ve dünyadan sonra başka bir gezegene yönelmeleri..Olabilir neden olmasın..Afrika sahanlarındaki çekirge sürülerinin yaptığı gibi..

Bizler uzaylıları hep akıllı canlılar olarak,makineleşmiş teknolojik akıllı toplumlar olarak biliyoruz,ya böyle değilse,ya tıpkı çekirge sürüleri gibi hayvan iseler,o zaman işimiz daha zor olacak gibi..Milyarlarcasının toplu halde dünyaya saldırdığını düşünün,acaba uzaydan böyle bir tehlike gelebilirmi..Aklımıza yecüc mecüc geliyor tıpkı çekirgeler gibi...

Simdi öncelikle uzaylilarin ne istedigini bilmemiz gerek önce. Mesela  amaclari gelismekte olan bir irki yani bizleri yok etmekse iki dakika bile sansimiz olduguna inanmiyorum. Yani amac dünyada yasayan bütün canlilari yok etmekse isleri kolay olur. Bizim teknolojimizin bile atom bombasi yapabildigi ortamda muhtamelen bu canlilar dünyaya bile giris yapmadan gönderecekleri bomba benzeri bir silahla dünaydaki yasami kolayca sonlandirirlar. Ama bence bu olmasi düsük olan ihtimal. Istila daha yakin ihtimal gibi düsünüyorum.sebebi bazi madenler yada sadece yasanabilir bir gzegen olmasi (kendi gezegenlerinin bir sekilde yok olmaya yakin olmasi sebebi ile) yüzünden dünyayi istila planlari olabilir. Ozaman kimyasal olarak dünyayi zehirlemeden isi halletmek isteyecekelrdir. Buda istila ve yakin savasla olabilir. Ben hala sansimizin düsük oldugunu söyleyebilirim fakat dünyayi onlardan  daha iyi tanimamiz bir avantaj olucaktir. Stratejilerimiz onlarin silah / teknoloji üstünlügüne karsi  etkili bir silah olucaktir. Birde sayica / insan üstünlügümüz bir avantaj olucaktir. Istila ihtimaline karsi en büyük silahlari su olabilir. Havaya salacaklari zehirli bir gazla dünya üzerindeki  bütün yasami kolaylikla sonlandirabilirler.

 

Yani isin özeti hic bir sekilde gelismis bir beyne karsi sansimiz olduguna inanmiyorum. Cünkü onlari dünyaya gelemden tespit edebilecek ve durdurabilecek bir teknolojiye sahip degiliz. Eger elimizde bu imkanlar olsaydi durum farkli olurdu.Ama gerek gönderecekleri cok güclü bir patlayici ile gerekse  havaya karistirabilecekleri ölümcül bir gazla dünya üzerindeki yasami kolaylikla sonlandirabilirler. Yada havaya karisan  virüs benzeri birseyle..Tek umudumuz uzaylilarin bariscil olduklarini ummak yada hic uzayli olmadigini yada bize cok uzaklarda biryerlerde bizden habersiz yasadiklarini ummak durumundayiz :)

Sayın muzzi55.Bana göre de dünyayı tamamen yok etme,ortadan kaldırma yerine ki,gerçekten de bunu neden yapsınlar.Eğer dünyayı tamamen ortadan kaldırmak isteseler ve bunu yapsalar bu onlar için hoşlarına gidecek görsel bir şölenden başka bir şey olmaz..

Sizin belirttiğiniz ikinci şık,yani dünyayı zehirlemeden ele geçirmeleri,istila etmeye çalışmaları şu an akla daha yatkın ve çok mantıklı.Bu durumda ise onların dünya üzerine yani karaya çıkmaları gerekmekte..Çünkü istilayı dünya yüzeyi ile temas sağlamadan yapmaları oldukça zor bir olay..Dünya yüzeyine inip insanlarla bire bir savaşmak zorundalar.Yani uzaylılar ile göğüs göğüse bir çarpışma da yaşanabilir,yaşanabilir çünkü bu neticede bir savaş ve böyle bir savaşta mutlak surette uzaylılar ile kişisel yakın temaslar olacaktır..

Sn uye muzaffer ;

 

 Olmadığını bildiğim için söyledim.  Yoksa tabiki beyin fırtınası yapmak güzel bir olay  bu konuda , tıpkı her konuda olduğu gibi.

Ayrıca burada gerçekten ufo ( DDV ) lerden korkan uyeler olduğunu hesaba katarak ve düşünerek yazdım. bu yorumlardan sonra akıllarında sürekli bir şüpheyle dolaşmalarına gönlüm razı gelmedi. kaldki küçük yaşta üyeler yada takipçilerde olabilir. ve onlar çok daha fazla etkilenebilirler bundan..

mutlu günler...

Sn uye muzaffer

 merak tabiki olacaktır. hiç bilmediğimizi ve görmediğimizi düşündüğümüz varlıklardan bahsediyoruz.. ilgi alaka tamam ama bunun yanında şunuda kabul etmek lazım .. teknolojileri bizden üstün ve onlardada topkı bizlerde olduğu gibi  kabaca iyi-kötü yada pozitif -negatfilik var. yani bu insanı yada kişiyi endişeye sevkedebilir.

evet söylediğimin altında bir takım bilgiler var. sadece farklı kanallardan alınan bilgilerle bu açıklamayı yaptım. ( bu kanalların içinde bizzat DDV lerin kendiside mevcuttur)

çok fazla detay veremiyorum.  Takdir sizin...

mutlu günler..

O halde sizinde uzaylıların niyetlerinin değişebileceğine inandığınızı söyleyebiliriz,ve yine sır dolu bir cümle kullandınız.

"sadece farklı kanallardan alınan bilgilerle bu açıklamayı yaptım. ( bu kanalların içinde bizzat DDV lerin kendiside mevcuttur)"

Yarın açıklamalarını bekliyoruz merak ettik şimdi..Hayırlı geceler..

sayın zuhren  bugun amerıkanın ve daha sonra butun dunyanın kullandıgı bu kadar teknolojıyı acaba kım verdı  ve neye karsı evet  istıla edemezler ama sız ozgur ıradede dunyanızı satarsanız onlarda yok demezler  pozıtıf ve negatıf  ddvler hepsı yaratıcıya baglıdırlar ama unutmayın yaratıcı özgür ırade vermıştır sız kabul edersenız onlarda gelır burda onemlı olan bulanık suda balıgı yakalamak.ışık sızınle olsun

Sn uye Galaktik

 Başata ABD , Rusya ve sırayla diğer ülkelerin teknolojilerinin temeli normalde kendileridir ancak son 100 yılda artan ufo vakaları ve kazalarnda dolayı , ele geçen madde ve materyaller evet teknolojinin gelişmesinde önemli yer edinmiştir.
 
şuanda  DDV lerle irtibatta olan ulke veya ulkeler var . bunlardan Rusyanın Karşılıklı Anlaşma yaptığını biliyorum. Teknolojik işbirliği.. Bunun karşılıında ne gibi şeyler veriliyor henüz netleştirmedim ama en başta ihtiyaç duydukları madenler olduğunu bilyorum. belki diğer istekleri insanlar üzerinde genetik deneyler yapma arzularıda olabilr.Abd Ve diğer Ülkelerle ilgili bilgilerimi henüz teyit etmedim.

Ayrıca Ruslarla iritbatta olan DDv lerin negatif olduklarınıda bilyorum. Zaten sadece mantıkla düşünseniz eğer istila etmek isteselerdi. Asırladır dünyamızı ziyaret ediyorlar. bunu şimdiye kadr çoktan yaparlardı..

mutlu günler..
 

sayın zuhren bunun anası amerıka oldugunu beşıktekı bebekte bılıyor ayrıca baqlıstık fuze projesı amerıka  ve rusyanın ortak projesıdır.bu konunun içinde ırak vurulmasından tut iranı bu projeye dahıl etmek bıle vardır.kaynak olarakta sıze sırıus komplosu kıtabını tavsıye edrım general is,imlerınden başkanlarına kadar.ışık sızınle olsun

Sn uye galaktik 

  ABD zaten dünyada ufo ele geçiren 3- 4 ülkeden biri. bu  çok  aleni olduğu için yazma gereği duymadım...

Abd nin dünya sömürge planları her daim vardı hala var ve super gücünü bu yolda kullandığı içni her zamanda olacaktır....

her dönemde projelerinde taktik değiştirir amamantık hep aynıdır. Rusya ise sadece ortak çıkarı olduğu konularda destek verir yada sessiz kalır konjoktüre göre.

diğer kitap e bilgileri kayda değer olanları zaten alıyorum lazım olduğunda.. Bire bir canlı kaynak olunca diğerleri havada kalıyor biraz.

ama yinede herşeyi  bilemeyebilirim onda "bilmiyorum"  derim..

mutlu günler..

 

Muzaffer bey,

Aslinda demek istedigim bizden binlerce yil ileride  bir uygarligin dünyaya inmeden de dünyayi istila etme sansi oldugudur. Yani gögüs gögüse carpismaya gerek kalmadan. Bugün Bazi ülkelerde havaya karistirilan degisik zehirli gazlarla kismen o bölgede yasayan halklarin katledildigini biliyoruz. Bunun biraz daha gelismisi muhakkak ki onlarinda bildigi bir durumdur. Kisacasi kendi biyolojilerinin etkilenmeyecegi bir virüs yada zehirli bir gaz ( sadece insanlar ve hayvanlarin etkilenecegi) bir saldirisi ile istila planlarini harekete gecirebilirler diye düsünüyorum.

Bunun haricinde burada yazdiklarimiz simdilik sadece bilim kurgu sahneleridir. Bir önceki yazimda dedigim gibi belki ddv denen akilli canlilar bile olmayabilir (kücük ihtimal kanimca) ve niyetleri saldirmak ,istila gibi bizim uygarligimizin düsünebildigi  basit amaclardan da uzak olabilirler Yani burada yazdiklarimiz birini korkutmak amaci ile degil daha cok fikir üretmek niyetiyledir.Birde bazi kesimler vardir israrla ddv´lerin  iyi niyetli oldugunu ve bize yardim etmek istediklerini yazarlar .Birazda onlarin dikkatini cekmek icin :) Daha hic karsilasmadigimiz bir uygarligia karsi  bukadar sevecen ve kendimizi teslim etmis olarak yaklasmanin karsisindayim acikcasi. Kafamizda biraz süphe bulunmasinin bir zarari yok. Ama ben en güclü ihtimalin bizleri tanimak amaci ile izledikleri ve gelismisligimizin ölcülerini anlamaya calistikalridir. Yani onlardan ne bir iyilik gelecegine nede bir istila gelecegine pek ihtimal vermiyorum dogrusu.

Sayın muzzi55,bütün bunlar evet şu ana kadar birer bilim kurgu,bizlerin ürettiği varsayımlar..Fakat dikkat ederseniz bunun gibi varsayımları sadece bizim yapmamız mümkün değil,yani böyle varsayımları sadece biz değil bütün dünya bunu yapıyor,özellikle de hollywood bunu sıkça yapıyor..Baksanıza uzaylı filimlerinin bir çoğu ve hatta tamamı uzaylı istilasını,uzaylı savaşlarını anlatıyor..

Bu arada dış dünya akıllı canlıları dünyayı istila etme esnasında göğüs göğüse çarpışma yerine,bunu dünyaya inmeden yani karaya inmeden bir tür gaz veya benzeri uzaktan yönetilip kullanılabilen kısaca bir tür kimyasal bombaları silahları ile bu istilayı yapabilirler bunda hemfikiriz..Ama,eğer bunlar akıllı canlılar ise bu şekilde kimyasal bir istila olabilir,

Fakat bunların akılsız canlı olma ihtimalleri de var.Yani  akılsız canlılar iseler, o zaman  bu canlıların yeryüzüne inip insanlarla bire bir teması mutlaka olacaktır..

sayın uyeler ;

 

 Bu havaya gaz karıştırma olayı ile ilgili olarak , bunun 2. dünya savaşı zamanındada olduğu idda edildi. Bu kesinlikle DDv ler tarafından yapılmış olduğu iddası asılsızdır.  Gazla ilgli bir takım uygulamalar olmuşsa  bile Bunun kaynağı asla ve asla DDv ler değildir..

mutlu günler..

Sn Zuhren

Zaten kimse ddv ler havaya zehirli gaz saldi demedi.Iyice okursaniz onun gibi bir yöntemle insanligi yok etmek zor olmazdi yazildi. Kimse önceden ddvler yapti demedi..Ddv ´leri bukadar savunmamin da bir manasi oldugunu düsünmüyorum,kendi dediginiz gibi iyi niyetli yaratiklar olabilecegi gibi negatif canlilarda olmasida muhtameldir.

 

Bunun yaninda simdiye kadar neden insanliga saldirmadiklari konusu birkac sebep yüzünden olabilir.. Bizi daha önce kesfedemedikleri icin (varligimizdan haberdar olamadaiklari icin) , onlarin da  yildizlar arasi seyahata yeni baslamis olmalari yada bizim simdiye kadar tehdit olusturucak kapasitede olmadigimizi bildikleri (simdi uzay seyahatlerinin basinda da olsak , atom bombasi , cesitli uzay araclari insaa edebildigimiz icin ) gelecekleri icin bir tehdit olarak algiliyor olabilirler. Yada dünyamizda ihtiyac duyduklari bir maden de olbilir.O yüzden bugüne kadar bir saldiriya ugramamis olmamiz asla ugramayacagimiz anlamina gelmez.

sayın uye muzzi55

zehirli gaz konusu farklı paltformlardada gündeme gelmişti. ve orada DDv kaynaklı olduğu iddası vardır ben bunu genel bir cevap olark verdim zaten..

saldırmama sebelerinin bir kaçına katılıyorum . ama asırlardan beri ziyaret ediyorlar.

 dünyada belli bölgelerde gözlem yoğunluğu olması manidardır.. aradıkları materyal yada benzeri şeyler bunun sebeplerinden biridir.
diğer bir sebepte  dünya yaşamını inclemedir.

nasıl bizler bitki ve hayvanları inceliyor isek , onlarda dünya yaşamını inceliyor aynı zamanda.

fiziksel benzerlikleri ile ilgil iise bir konu paylaşmıştım   bir kaç yorum öncesine bakarsanız  detaylı bilgi görebilirsiniz.

konu başlığı :  

"paralel everenler ve paralel evrenlerdeki benzerlerimizle gizemli bağlarımız"

Rusyanın raporlanmış kayıtlarından alıntıdır..

mutlu günler...

Bence zehirli gaz kullanma isteklerinin olmaması lazım,neden zehirli gaz kullanıp dünyadaki bütün ekolojik dengeyi bozsunlar ve neden dünyadaki canlıları tamamen yok etmeye çalışsınlar bu biraz mantıksız gibi..Bizler varsayalım ki bir gezegeni insanlar olarak istila etmek zorunda kaldık,istila edeceğimiz gezegenin doğallığını ve canlı hayatını zehirlermiyiz tabiki bunu yapmayız ve neden neye dayanarak bunu yapalım ki..

Bunun yanı sıra ekolojik dengeyi bozmak yerine ki uzaylılar eğer canlı hayatı barındıran bir gezegene sahip olmak istiyorler ise, o halde eko sistemin dengelerini bozmadan,milyarlarca yıl devam eden doğal sistemi ve dengeyi bozmadan bir istila yapmak isteyeceklerdir..Haa bu istila nasıl olur o konuda şu an için ancak teoriden varsayımdan başka mantıklı olabilecek her hangi bir fikir yürütmek oldukça zor.Çünkü daha henüz dünya dışı canlıların nasıl bir şekile,nasıl bir yapıya sahip olduklarını dahi bilmiyoruz,ve ancak bunları birer canlı olarak görüp bu şekilde mantık yürütebiliriz..

Sevgili Muzaffer ,

Akilli olmayan canlilarin dünyamiza nasil ulasacagini bilmiyorum dogrusu. En fazla bir göktasindan gelen virüs / bakteri vs seklinde birsey olabilir. Yoksa akilli olmadiklari icin icin yildizlar arasi seyahat etmeyi pek düsünebileceklerini sanmiyorum :) Ama kast etiginiz akilli canlilarin dünya üzerine salacagi bir cesit sürüngenimsi hayvan vs ise orasini bilmiyorum artik. Ama genel olarak akilli olmayan canlilarin genel anlamda kolay yok edilebilecegini düsünüyorum. Sadece yok edilmeleri icin ne gerektigini bulmamiz gerekicek , yeni planlar yapabilecek kadar zeki olmadiklari icin durdurmak pek de zor olmayacaktir saniyorum.

 

Sevgili muzzi55..Akılsız varlıkların dünyaya ulaşmaları için bilemediğimiz ve bilemeyeceğimiz bazı yollar bazı metodlar olabilir,ben bunu belirtirken kabaca bir ihtimalle söyledim..Örneğin sizinde söylediğiniz gibi bir göktaşı ve göktaşındaki bakteriler olabilir, veya küçük canlılar olarak dünyaya salınmaları ve dünyada zamanla büyüyüp çoğalmaları ve insanlara saldırmaları vs.Tabii bunlar kurgu varsayım vs..

Aslında bunların uzaylılar tarafından bir şekilde dünyaya ulaştırılmalarıda olabilir..Ben yecüc ve mecüc'ün dünyayı istila etme konusundan esinlenerek böyle bir kurgu yaptım..Veya dabbetül arz,hani yerden çıkacak olan canlılar..

Belki de dabbetül arz uzaylıların dünyaya salacağı bir tür bakteriden oluşacak,bilemiyorum belki.....

biraz bilinçli konuşun
sizce yaradan allahın izni olmadan dünyadaki insanlığa birşey yapabilirlermi
allah kullarını çok sever ve unutmayın yer gök bütün alemler

peygamber efendimiz muhammed mustafa s.a.v. in

yüzüsuyu hörmetine yaratıldı insanlar allahın gözünde değerliler ama rabbimize yönelenler çok azaldı bu zamanda , madde peşinde koşan insan
allah indinde makbul değil hatta yeri geldiğinde bazı temasçılar, uzaylılarla bağlantı kuranlar diyorlarki
duygusal ve akli olarak bilinçlenmeli insanlık savaşmayın bilgi belirli zümrelere bağlı kalmamalı barış olsun diyorlar ve unutmayınki
allah katında en mükemmel olan dini mübin yani islamiyet
uzaylıların istediği algı çerçevesini oluşturan asıl anlayışın ta kendisidir hakiki müslüman bu alemlerin en değerlisidir . sevgilerimle

Bilinçli konuşmak  derken burada konuşulanlar bilinçsiz konuşmalar değil.Allahın izni olmadan hiç bir olayın hiç bir biçimde olamayacağını herkes biliyor ki bir yaprağın kımıldamasından bir karıncanın bir ayağını hareket ettirmesine kadar her şey onun ilminde,bu böyle...Konumuza gelirsek biz burada olabilirmi,ya olursa özelliği taşıyan bir varsayımdan bahsediyoruz ve olasılıkları yazdık..

Evet yaratan dünyayı dış etkilere karşı tabii koruyacaktır fakat bu korumanın olması için allahın istediği şekildeki insanların dünyada olması gerekir.ve yaratıp insanlara bıraktığı muhteşem düzenin gerektiği gibi korunması lazım ki karşılığında O da dünyayı ve içindekilerini uzaylı istilasına veya başka dış etkilere karşı korusun..

Ozon tabakasının delinmesinin bir ceza olabileceğini düşünmek lazım,yani insan gibi yaşamazsanız işte böyle kendinizin sonunu yavaş yavaş hazırlarsınız anlamında..Yoksa her şeyin berbat olduğu ve insanların birbirlerini katlettiği bir dünyayı da korumasının pek anlamı olmasa gerek,ki kötülerin cezalandırılacağını zaten biliyoruz..

sn. muzaffer
içeriği ütopyalarla dolu saçma sapan konu açıyorsunuz ve olmayan vakaların yorumunu yapıyorsunuz .

bundan önce daha doğru ve güncel konuları işlesek ve bu vakayı zamandaki seyri ve konumu hakkında bilgi paylaşsak daha doğru olmazmı ?

ve dini konulara gelince diyorsunuz ki allahın insanları koruması için insanlarında allaha değer veriyor ve doğru yolda olması gerekiyor .

evet haklısın ama bir şeyi atlıyorsun ümmeti muhammed allahın özel kılıp, özel hediyeler verdiği bir ümmettir.
bu ümmete has verilen hediyelerden biride toplu halde helak edilmeyeceğimiz olmasıdır.

dünya dışı yaşamın saldırısından bahsediyorsunuz bu olmaz zaten çünkü ellerinde bizden çok çok ilerde teknolojiler olduğu genel kabul görmüş bir konu bunu yapmak isteselerdi teknolojimiz gelişmeden çoktan insanlığa savaş açarlardı peki bu güçleri varken neden saldırmadılar ?

ayrıca asıl saldırıyı onlardan değil insanlardan beklemek daha doğru olur tıpkı ingiliz hava kuvvetlerinin uzaylılara ateş açtığı gibi

''Savunma Bakanlığı'na bağlı ‘UFO' masasında görev yapan Nick Pop, daha önce Kraliyet Hava Kuvvetleri pilotlarının UFO'lara ateş açtığını fakat düşüremediklerini de açıklamıştı. Sun gazetesine grafik görüntüleri veren Nick Pop, Savunma Bakanlığı'nın UFO'ları vurmak için geliştirilmiş silahlar kullandığını da iddia etmişti. ''

bu konular buradaki bilgi ve paylaşım platformunun ciddiyetine zarar veriyor
olmayan bir şeyin üzerinden kişisel hayal dünyanızı yansıtıyorsunuz özellikle bu paylaşım buraya yakışmıyor

ne demek uzaylılarla savaş siz gerçekleri hollywood yapımı sinemalarda işlenen senaryolardan ibaret bir realite olarak görüyorsanız size zaten bişi diyemem
ama sözümün özü odurki içeriği manalı paylaşımlar buradaki üyelerin görmek istediği şeyler

araştırmaların içerik olarak zengin olması buradaki tüm üyelerin yararına olacağına inanıyorum ve bitirirken diyorumki :

eleştirilerimiz yapıcı olmalı yıkıcı değil inşallah daha güzel konuların konuşulup fikir alışverişi yapabildiğimiz bir ortamı hep beraber yaşarız

sevgilerimle..

Açılan konu zaten teori ve olasılıklar üzerinde senaryo yapılmış bir konudur,yani ne, nasıl, ne şekilde, olabilir şeklinde ucu açık sorular sorulmuş ve kişisel yaklaşımlar ile konu bütünleştirilmiştir..Konuda olsa-yapılsa-olursa-şeklinde varsayım yaratabilecek sorular sorulmuştur bilginize..

Geçen gün siz bir video gönderdiniz ve dediniz ki bundan daha gerçekçi bir görüntü olamaz ve herkesin inanmasını istediniz ve bizler bu görüntülerin gerçekle bir ilişkisi yok, bu siteye bunlar yakışmıyor şeklinde kalkıp ta bir söz söylemedik..

Burada ufolar ile uzaylılar ile dünya dışı canlılar ile bir konu açılıyor ve tartışılıp üzerinde fikirler yürütülüyor siz tutup bunu siteye yakışmıyor mantığı ile ele alıyorsunuz tezat.. Ve konuya saçma sapan deyip küçümsemeniz yine tezat..Güncellikten bahsederken bundan ve buna benzer konulardan daha güncel olan ne var ve ne bekliyorsunuz..

Uzaylılarla savaş konusu hollywood un en çok kullandığı senaryolardan biridir ve her zaman da bütün dünyada güncelliğini korumaktadır,ve bu filmler de insanların kendi fikirlerinden ortaya çıkar ve film haline getirilir yoksa uzaylıların fikirlerinden değil..Bu anlamda bizler tabii olarak kendi fikirlerimizi yazmak zorundayız,ve de konuların ne söylediğini ve ne anlatmaya çalıştığını lütfen çarpıtmadan idrak edelim ve yazalım..

aferin
 sanki biz ne olduğunu anlamamıştık açıklaman iyi oldu ... ama durup her konuda ahkam kesen bir duruşun var biliormusun ama sana bişi demiyorum benim ne anlatmak istediğimi belliki anlamışsın ama yinede bişiler söylemek istiyorsun söylee söylee konuş anlat derdini ama bilki düzeltmeye çalıştığımız burada az yayınlanan konuların daha içeriği manalı ve bilgilendirici nitelikte olmasını istememdir bu yaptığım uyarı mahiyetindeydi

ama anlıyorumki uyarılmak istenmeyen üyeler var o zaman sizee hobaaaa.. demekten başka bir çare göremiyorum . sevgilerimle

 

Benim gönderdiğim son konunun sizi neden rahatsız ettiğini anlamadım ve ahkam kestiğimi söylüyorsunuz bu ne demek oluyor..Yaptığım yorumları sizin beğenmenizi bekleyemem ister beğenir ister beğenmezsiniz fakat mantıklı açıklamalar yapmak yerine kişileri ahkam kesmekle nitelendirmeniz hoş değil..Varsa mantıklı açıklamanız burada enine boyuna konuşalım tartışalım fakat olayı kişiselliğe getirip yazmanın da mantıklı bir tarafı yok.Burada yazı yazmak artık ahkam kesmek mi oluyor anlamadım..

Her yazdığımın karşısında mutlaka bir muhalif buluyorum,siteye fazla konu gönderdiğim ve çok fazla yorum yazdığım için mi sivrilip göze batıyorum anlamadım bir türlü..Bir konu gönderirsin ve hemen birileri çıkar mutlaka kişisel polemik yaratacak sözler söylemeye başlar..Hayır efendim artık herkesi kaale almayacağım..

Beyinlerin çalışması gerekirken beyinler çalışamaz ve ağızlar çalışmaya başlar ve anlamsız saçma sapan şeyler söylenir..cevap yazmak istemezsin fakat cevap yazacak kadar da sizi zorlarlar....

Artı - Eksi, Negatif - Pozitif, ozetle bırbırıne zıt kutuplar zannetmeyınkı sadece dunyamızda var. Bu evrenın tabıatında vardır. Nasıl Iyı varsa kotude vardır. Sevgılı Muzaffer kardesımızın gundeme getırdıgı konu aslında yenı degıl. Soz konusu tartısma ortalama 150 seneye yakın bır suredır tartısılmakta.

Sımdı, Uzaylılar dunyamızı sadece son 100-150 senedır zıyaret etmıyor. Dahada gecmıse donecek olursak Zıyaretlerını hatta bıraktıkları ızlerı Inkalara, Mayalara, Azteklere, Mısırlılara hatta magra adamlarına kadar dayandırmak mumkun. Sayet bır savas ıstenıyor olunsaydı bunu o zamanda yaparlardı. En azından bız daha azken ve daha guzsuzken. Elımızde teknolojı, teknoljık sılahlar yokken.

Amaclarının bızı yok etmek oldugunu dusunmuyorum. Bız zaten bız bıze yeterız. Kendı kendımızı sınırlar ıcın, ıdeolojıler ıcın, hammaddeler ıcın, para ıcın, altın ıcın, petrol ıcın, dın ıcın bınlerce yıldır kemırıp yok edıp durmusuz.

Ben yınede bunları es gecıp muzaffer kardesımızın bahsettıgı senaryodan yola cıkıp yeke yek bır mucadele ıcerısıne gırersek kımın kazanacagı yonunde bırkac tahmınde bulunayım.

1) Gogus goguse carpısma. Kesınle kazanan ınsan olacaktır. Cunku uzaylı tasvır ve goruntulerınden elde ettıgımız verılere gore uzaylıların yasadıgı yer veya yerlerın dusuk yercekımı olan bır ortamda yasadıları ortada. Sayet yercekımı olan bır ortamda yasamıs olsalardı yercekımıne karsı koyup yuruyebılmek, kosabılmek, ozetle yasamını surdurebılmek adına kas yapılarının bızımkıne benzer olması gerektıgını rahatlıkla soylıyebılırım.

2) Is sılahlara dayandıgında onların bır degıl 1000 adım onde oldugunu dusunuyorum. Manevra kabılıyetı yuksek, basınc ve yukseklıkten etkılenmeyen yuksek g kuvvetıne, ısıya dayanabılen, ısık hızına ulasması mumkun gemılerı bızımkılerının yanında oldukca onde duruyor. 2. Dunya savasında yasanan gercek bır olayda hava taaruzunda ortaya cıkan bır ufo'nun ortaya cıkıp ucaksavar atesınden etkılenmemesıde buna guzel bır ornek olabılır. Ancak mermı top tufek degıl ama oyle bır materyal onları korkutabılır hatta mahvedebılırkı bu kımsenın aklına gelmez. Mesela su mesela nem mesela rutubet mesela sımsek, mesela mıkroplar, bakterıler vs vs . Dolayısıyla boyle bır carpısma zahıyat oldukca fazla olacaktır ama ınsanogluda karsısındakının acıklarını arayıp bulmaya calısacaktır.

3) Su bır gercek. Fızıkı ustunluk veya teknolojık ustunluk bır kenara. Ama kacırılma olaylarındada goruldugu uzere beynımız uzerınde buyuk hakımıyetlerı var. Bır beyın nasıl bloke edılır onu cok ıyı bılıyorlar. Dolayısıyla bu tıp bır gucle gram fızıkı guc kullanmadan emellerıne vakıf olamaları yuksek bır ıhtımal gozukuyor.

4) bıze saldıran uzaylılara baska bır uzaylının saldırması ıhtımalı var. Bu cok genıs bır konu o yuzden sımdılık kısa kesecegım.

Sevgılerımle

 

 

 

 

açıkçası bu sıtede bazı arkadaşların site içerıgındekı fıkır fırtınalarını anlamıyorum arkadaşlar adı üstünde ufoloji ,muzaffer kardeşıme %100 katılıyorum arkadaşlar bız fıkır zıkredıyoruz ,ddv ler olurmu olmazmı veya savaşırmıyız yoksa dunyayı ıstıla ederlermı etmezlermı mantıgının herkes fıkrı  mabında duşuncelerını anlattıgı bır yer oldugunu duşunuyorum yoksa yaratıcının varlıgı veya peygamber efendımızın yucelıgınle alakalı bır sıkıntı olmadıgını duşunuyorum elbette bu platformda islam dınıne mensup olmayanda olabılır onun için bız bu sıteye uygun hareket edersek daha uygun olacagı kanatındeyım.ayrıca uzaylılar istıla edemez dıye bır şey yok eder kardeşim özgür ırade yaratıcının sıstemıdır sen eger bunu çeşitlı yollardan bunu kabul edersen onlarda  gelırler  istıla ederler umumı olarak zaten husısı olarak dunyanın her bolgesınde bır şekılde çalışıyorlar.ayrıca ufak bır hatırlatma bızım çocuklugumuzda uzay yolu vardı adamlar kablosuz konuşarak ya bunu nasıl becerıyorlar acaba gorunmez bır şekıldemı yapıyorlar dıye soruyorduk(bugun için komık bır durum)şimdi cep telefonu olmayan nerdeyse bu dunyadan sayılmıyor.ışık sızınle olsun

Sayın galaktik, sözlerinize bende tamamen katılıyorum ve dediğiniz üzere burada ufo' ların dünyayı istila etme ve dünyalılar ile savaşması söz konusu olamaz diye bir düşüncenin olmaması lazım..Pekala istila edebilirler ve de istila etmeyeceğiz diye dünyalılara bir teminatta vermiş değiller..Daha doğrusu evet uzaylılar dünyayı pekala rahatlıkla istila edebilir fakat bunu yaparlarmı şeklinde de düşünebiliriz..Dış dünyanın en ucra bir yerinden dünyaya kadar gelebilen bir teknolojisi olan bu yaratıkların dünyayı istila etmesi çok kolay olur kanaatindeyim..

Bunu RA.kardeşimizde dünkü yorumunda belirtmişti,uzaylılar dünyayı istila edebilir fakat bunu yapmazlar, yapsaydılar şimdiye kadar çoktan yaparlardı şeklinde..Evet istila olmayabilir fakat ya olursa mantığı ile böyle bir konudaki fikirlerimizi belirtmeye çalıştık..

Fakat bunu yaparlarmı,yapmazlarmı bunu bilemeyiz, ve biz ancak bu konudaki fikirlerimizi yazabiliriz..Fikirlerimizi yazarken dünya dışı canlılarının dünyayı istila edebilirliğini ve bizlerle savaşmalarını yorumlarken biz burada özellikle dini düşüncelere pek yer vermemeye çalıştık..Eğer ki dünyanın istilasını dini düşüncelere göre yazmaya kalksaydık sanırım bunun için sahifeler dolusu yorum yapabilirdik..

Tabii olayın doğası gereği ve yaratıcının yarattığı insanları koruması söz konusu olacaktır ve ben bu konuda da yazabilirdim fakat özellikle bu olayın ilahi boyutuna girmek istemedim..Bu demek değildir ki biz bu konuyu yazarken olayın dini boyutunu atladık ve yazmadık,bir gün bir şekilde uzaylılar ile eğer yakın temasımız olur ise yaratıcı devreye girecektir ve bundan sonrası artık onun takdirine kalacaktır..

Ayrıca konunun dinsel yönünü yazmaya kalksaydım dünyayı istila edecek olan ki en azından kutsal kitaplara göre böyle olacağını sanıyoruz, yecüc ve mecüc olayınıda bu konu ile bağdaştırmak isterdim..Ve bir kavmin gökyüzünden gelen çok şiddetli bir ses ile helak edilmesi ki bu ses nasıl ve kim tarafından geldi gibi daha bir çok konuda da yazabilirdik..

Sizinde değindiğiniz gibi konunun ilahi boyutunu yazmadık diye bu bizim dinsel düşüncelerimizi ve yaratıcı ve peygamberi devre dışı bırakıp öyle düşünüyoruz manası taşımamalı..Teşekkürler galaktik kardeşim..

   Bence Muzaffer arkadasimiz cok isabetli ve yerinde bir konu acmis , bunun icin tekrar kutlamak isterim onu. Kimin hangi konuda baslik acacaginada karismayalim en azindan. Hosumuza gitmiyorsa okumamiza gerek yok , gereksiz gerginlik yaratmaninin hic bir anlami yok. Dünya istila edilemez diye bir kuralda yok ayrica. Bu kisisel yada dini inanclariniza göre olabilir fakat herkesin sizinle ayni fikirde olamayacagini bilmeniz gerek.

  Benim kisisel fikrim daha önceki yazilarimda da belirtigim gibi gelismis canlilarin istila niyetli oldugu düsük ihtimaldir. Ama bizden önce kendilerini düsüneceklerine de  eminim . Cikarlarimizin catisacagi bir nokta olursa yapacaklarindan da geri kalmayacaklardir. Mesela sorgusuz sualsizce istedikleri insanlari kacirmalari vs gibi. Bu hakki kendilerinde gören  varliklar baska haklar  da kendilerinde  görebilirler.Yok efendim bize saldiramazlar , deyip konuyu kapatmak isin kolay kismi. Ra arkadasimziin da belirtigi gibi evrende pozativ varliklar oldugu gibi negativ varliklarda vardir.

Fantastik bir konu olmuş ama zannediyorum ki sonuç net .. haklarında hiç birşey bilmediğimiz bizden teknoloji olarak 1 milyon kat ileri ve binlerce yıldır bizi araştırdıkları ve hakkımızdaki çoğu şeyleri bildiklerini varsayarsak sonuç açık... biz daha aya giderken zorlanıyoruz , gitmek için aylarca yıllarca hazırlanıyoruz onlar taa bilmem kaç ışık yılı uzaktan geliyor .. eminimki böyle bir niyetleri olsa boş gelmezler .. umalımki böyle bir niyetleri olmasın .. saygılar...

saygıdeğer arkadaşım muzaffer bey uzaylıların bir taktiğe ihtiyacı yokki onlar her bakımdan bizlerden muhakkak ileridirler bizimkiler A planıda yapsa B planıda yapsa ne plan yaparlarsa yapsınlar uzaylılara karşı koyamazlar 12 saat içinde dünya alt üst olur zaten bunların böyle niyetide yok  eğerböyle bir niyetleride olsaydı eski mısırdan daha eski zamanlarda dünyalılara görünürlülükleri var zaten dünyada ozaman teknoloji zaten sıfırdı hemen buralara savaşsız yerleşirlerdi büyük bir ihtimalle bana öyle geliyorki bizimkiler dünyayı ne zaman dahada kötü duruma getirirlerse ozaman müdahale edebilirler nedeni ise onların bile bu güzelim dünyanın mahvolmasına gönülleri razı olmaz müdahil olabilirler böyle bir konu açtığınız için size çok teşekkür ederim muzaffer bey

Sevgili murataga,bende gelişmiş akıllı uzaylıların dünyaya karşı art bir niyetlerinin olacağını pek sanmıyorum..Konudaki sorulan soru eğer bir şekilde böyle bir savaş olursa nasıl olur varsayımına dayanarak fikir geliştirme yönündedir..Dünya dışı canlıların dünyaya karşı art niyetlerinin hiç olmaması da yine düşünmeye değer ki,dünyalılar olarak bizlere, sizlere saldırmayacağız şeklinde verilmiş bir sözleride yok..Yani amaçlarının ne olduğu konusunda şu ana kadar bir bilgiye sahip değiliz..

Aynı zamanda dünya dışı akıllı canlılar derken,bunların yanında dünya dışı akılsız canlılarında yine dünyaya karşı bir saldırılarının olabilmeside mümkündür..Bu akılsız canlıların araçları olmadan bir şekilde bir musibet olarak ortaya çıkmaları da olabilir..Bu uzayda bir şekilde oluşmuş bir bakteriden kaynaklanan ve gelişen bir tür canlılar topluluğu da olabilir..Bunun bir örneğini dünyada çıkması beklenen dabbet'ül arz a benzetebiliriz..Dabbet'ül arz da bir tür hayvanımsı canlılar topluluğu olacaktır ve insanlarla mücadele edecektir..

Düşünün ki sadece hayvanımsı canlılardan oluşan bir musibet ordusu bir çekirge sürüsü gibi..Veya yecüc ve mecüclerin de dünyaya karşı bir saldırılarının olmasıda olacak olan bir gerçektir..Ve yecüc ve mecüclerin dünyayı istilası düşünüldüğünde bunlarında planlı olarak bu saldırıyı gerçekleştirecekleride bir gerçektir..

Bu canlılar dünya atmosferine bir şekilde gelebilirler..Bu bir göktaşı veya bir gezegen ile de olabilir..

Bizlerin isteği sadece dünya dışı canlıların akıllı olmaları ve dünyayı ele geçirmeye yeltenmemeleri olacaktır.Fakat yukarıda belirttiğim gibi eğer bu canlılar akılsız yani hayvanımsı canlılar iseler o zaman dünyalılar olarak bunlara karşı planlı olarak bir savunma sistemimizin olmasıdır..Teşekkürler..

bence öncelikle düşünmemiz gereken şey uzaydan gelen canlılar veya yansımaları dünyamızda ne arıyorlar.herzaman kontrol halinde tutuyorlar.keşif yapıyorlar.yıllardır incelemeye çalıştıkları şey nedir.acaba amerikanın,rusyanın elinde tuttuğu uzay araçlarımı.bizim dünyamızda işlerine yarıyacak hiçbirşey yok.dünyayı bırakın evrende bizim insanımız kadarda vahşi ve acımasız bir canlı türünün olduğuna inanmıyorum.onların yaşadığı gezegeni biz bulsak o teknoloji bizde olsa sanırım biz onlara saldırırdık.

Bence eğer rasgele yada geçiyorken uğradım şeklinde gelmiyorlarsa mutlaka bizim gezegenimiz ülkelerinin kendi aralarında kurdukları ittifaklar gibi evrensel bir ittifak çerçevesinde saldırmıyor olabilirler,hemde bu ittifak anlayışları bizden çok ileri ve yaradılışa saygılı  olması gerekiyor.Bizim kendimiz hakkında öğrendiklerimizden öte bilgilere ulaşmış olabilirler bu bilgilerde inanılması zor ama onların eksikleri yada kaybettikleri birşeyler olabilir en basiti biz sevgi ile donatılmış varlıklarız belkide bunu merak ediyorlardır.Bizim yarattığımız uygarlıktan ziyade daha çok insanlığımızı merak ediyor olabilirler.Savaş olursa kim kazanır sorusu iki şık olabilir.Doğrudan onlar kazanabilir akla gelmedik bir savaş yöntemi ile,yada bizim öyle yada böyle kaybetmemeye proglanmış olmamız nedeniyle kazananı olmayan şekilde biter.Onlarla karşılaşmamız bir şekilde bir zaman biriminde olacak ama bunun ne amaçla olacağını kestirmek güç.Birde şu var bedensel donanım farklılıklarımız kesinlikle vardır bu farklılıklarla ilgili araştırma konuları nedeniyle Dünyayı ziyaret ediyor olabilirler.Bir gün bizdeki madenler için savaşmaya geleceklerini hiç sanmıyorum.Bizim Dünyamız bizler için yaratılmış,Dışardan bu gerçeği değiştirmeye gelecek varlıkların yaratılmış olduğunu düşünemiyorum.sevgilerle.

Şimdi bu soruyu ters çevirelim. Dünya dışı varlıklar (uzaylılar) biz olalım. İlerleyen yüzyıllarda galaksiye açılmaya başladığımızı varsayalım , arayacağımız ilk şey ne olurdu? -Bana kalırsa merakımızı gidermek , başka yaşam formları? Temasa geçebileceğimiz canlılar? Yani zararsız bir düşüncede ve tanıma sürecinde olurduk. Ancak ilerleyen ve deneyim kazandığımız zamanları düşünün kaynak arama devletler arası yarış. koloni oluşturma tam bir kaos olurdu.

Şimdi gelelim dünyaya;

geliş amaçları keşif mi, kaynak arama mı , koloni oluşturmak mı? yoksa bizim algımızın biraz daha ilerisinde bir arayış mı ?,gibi sorularının  yanıtı gelen uzaylılarn amacı için güzel bir cavap olurdu.