Ana içeriğe atla
1 Nisan 2011 tarihinde SeFa tarafından gönderildi

astral seyahat

Astral Seyahat Nasıl Yapılır?
Öncelikle bedeniniz çok rahat olmalı ve hiç kimse tarafından rahatız edilmeyeceğiniz bir odada tek başınıza olmalısınız.
Astral seyahati gerçekleştirememenizin önündeki en önemli engel endişe ve korkularınızdır. Kendinize ve yapabileceğinize inanın. Her zaman ilk seferde başarılı olunamaz.Ancak bedeninizden ayrılırken eğer korkar ve vazgeçerseniz yeniden bu noktaya ulaşmanız çok zaman alabilir. Bu yüzden korku duygusunu içinizden atın. Astral seyahat zarar verici değildir.
Astral seyahat yapmak için en önemli noktalardan biri imgeleme konusundaki başarıdır. Yatağınızda sırt üstü yatarken kendinizi tavanda hayal edin aşağıdaki bedeninize baktığınızı düşünün. Bunu ne kadar canlı olarak yaparsanız beyninizin bunu kabul etmesi ve bedeninizden dışarı çıkmanız o kadar kolaylaşacaktır.
Astral seyahat yapmak için beyninşz mutlaka alfa pozisyonunda olmalıdır. Yani meditatif bir durumda olmalısınız. Hiç bir şey düşünmeden gevşemeli ve aklınıza düşünceler gelirse onlara takılmadan geçip gitmelerine izin vermelisiniz. Burada en önemli noktalardan biri de tam gevşemiş bir durumda olmanızdır. Vücudunuzda hiç bir gerilim olmamalı. Eğer herhangi bir yeriniz ağrıyorsa yada bir sıkıntınız varsa astral seyahat girişiminde bulunmayın.
Astral bedene çıkış yolu göbek chakrasıdır. Eterik bedeniniz göbek chakrasından dışarı çıkar ve bir kordonla bedeninize bağlıdır. Dolayısıyla bu chakranın düzgün çalışması astral seyahat için size kolaylık sağlayacaktır.
Astral seyahate çıkma deneyimi yaşayacağınız gün bir kaç havuç yemeniz, et yemekten kaçınmanız, meditasyon yapmanız, kendinize Reiki uygulamanız sonuca ulaşmanıza yardım edecektir. Ayrıca astral seyahat deneyimi esnasında sarı renk giysiler de bu konuda yardımcı olacaktır.
Astral seyahate çıkyığınızda asla korkmayın bu bedeninize geri dönmenize yol açar. Eğer böyle bir şey olursa yapabileceğiniz en iyi şey uykuya dalmak olacaktır.
Astral seyahate çıkarken kalpte aşırı çarpıntı,kulaklarda uğuldama, göbek bölgesinde rahatsız edici bir duygu gibi hisler yaşayabilrisiniz. Bunlar son derece normaldir ve çıkmak üzere olduğunuzun işaretleridir. Bir çok kişi bu noktada korkar ve geri döner, ancak bir daha bu noktaya gelmek kolay değildir. Bu belirtilerle karşılaşınca korkmayın. Sağlığınıza zarar verecek bir sorun olmayacaktır. (Kalp yada tansiyon hastası iseniz dikkatli olmalısınız.)
Astralde iken ne zaman isterseniz bedeninize dönebilirsiniz. Bunun için sadece düşünmeniz yeter. Size yön veren düşünceleriniz olacaktır.
Astralde iken odada eşyaların yerini farklı görebilirsiniz, bu son derece normaldir.
İlk deneyimlerinizde odanızda çıkmayın, sadece havada dolaşın ve kendinizi, odayı seyredin. Astral bedeninizi yönlendiren düşüncelerinizdir. Bu konuda hakimiyet kazandıkça evinizin dışına çıkabilir ve zamanla daha uzak yerlere gidebilirsiniz.
Her ne kadar astral ile uzaya ve diğer galaksilere gitmek mümkün olsa da güneş sisteminden çıktıktan sonra geri dönüş konusunda sorunlar olabilir ve kaybolabilirsiniz. Bu konuda kesin hakimiyet kazanmadan böyle bir girişimde bulunmayın.
Astralde iken bazı varlıklarla karşılaşmalardan söz edilir. Bu tamamen sizin elinizdedir. Eğer böyle bir amacınız varsa elbette olabilir ama böyle bir isteğiniz yoksa bundan korkmanıza gerek yok, böyle bir şey olmayacaktır.
Bedeninize dönerken ani bir sıçrama hissedebilirsiniz. Bu durumda yataktan kalkmayın ve uyumaya devam edin.
Astral seyahat bazen ilk seferde mümkün olsa da genelde bunun için çalışılması gerekir. Bu konuda sabırlı olun ve düzenli olarak çalışmalar yapın.

Bu konu ile ilgili bi bilgisi olan paylaşabilirmi böyle bişey mümkünmü yorumlarınızı bekliorum.

Yorumlar

Sayın sefa..Astral seyahat konusu için nasıl yapılacağını yazmışsınız fakat nasıl yapılacağını bilmenin yanında önemli olan bunu yapabilmektir..Daha doğrusu insan evet bunu nasıl yaparım diye pratik yapsada yinede başarılı olma şansı çok zayıf olabiliyor..Bu biraz da benim ilgi alanıma girdiği için yazıyorum,Ve uyanık iken normal bir insanın bunu yapabilmesi çok ama çok zordur ve hatta imkansızdır diyebilirim..

Ancak ve ancak kendini bu konuda aşırı derecede geliştirmiş olan bazı kişiler uyanık iken astrale çıkabilir, fakat sıradan insanların uyanık iken bunu becerebilmeleri mümkün olmaz..Ancak sıradan bir insanın bunu yapabilmesi için mutlaka uykuda olması gerekir,yani bir tür rüya ve rüya benzeri bir olay ile,yani yarı rüya yarı uyanıklık hali ile bunu yapabilmesi daha olağandır..

Astralde Güneş sisteminin dışına çıkan bir kişinin geri dönemeyeceğini söylerken ben buna pek ihtimal vermiyorum,öyle olsaydı astrale çıkan tecrübeli kişiler ve bunların bedenlerinin hali ne olurdu,yani benliklerini kaybetmiş daha doğrusu deli ve akılsız birer insan olurlardı..Ayrıca korku olmamasıda mümkün değildir,düşünün bir kişi astral seyahate çıkacak ve korkmayacak,hayır korku her zaman olacaktır ve olmasıda gerekiyor zaten..

Çünkü insan hiç bilmediği mekanlara gidecek ve çeşitli olaylar ve görüntülerle karşılaşacaktır,yani korku mutlaka olacaktır..Peygamberin miraca çıkma olayını hatırlarsanız eğer, peygamberinde burada yaşadığı bir tür korku ve endişe ve heyecan olmuştur ki, peygamber olduğu halde..Teşekkürler..

muzaffer abi böle bişeyi hiç denedinmi benim denememde bi sakınca varmı kötü bi durumla karşılaşırmıyım acaba bilemiorum yapabilmeside çok zormuş yapsam bile geri tekrar nasıl uyanabilcem birisi bununla ilgili bi konuda ben uzun zamandır yapmak için uğraşıodum yapabiliorum artık ama sadece odamda dolasıorum daha dışarıya çıkacak seviyede deilim die bi yorum yapmıs nekadar doğru bilemiorum ama bu çok güzel bi durum bence yapmayı denesemmi bilemiorum

muzaffer abi böle bişeyi hiç denedinmi benim denememde bi sakınca varmı kötü bi durumla karşılaşırmıyım acaba bilemiorum yapabilmeside çok zormuş yapsam bile geri tekrar nasıl uyanabilcem birisi bununla ilgili bi konuda ben uzun zamandır yapmak için uğraşıodum yapabiliorum artık ama sadece odamda dolasıorum daha dışarıya çıkacak seviyede deilim die bi yorum yapmıs nekadar doğru bilemiorum ama bu çok güzel bi durum bence yapmayı denesemmi bilemiorum

Sayın sefa kardeşim,yazdığın yazıya bakılırsa biraz acemi olduğunuzu anlıyorum,dediğim gibi bunu yapabilmek çok tecrübe ister,sizin anladığım kadarı ile biraz daha tecrübeye ihtiyacınız var..Biraz daha kendinizi geliştirmeniz gerekecek..Yapmayı denesem mi acaba derken, dene fakat yapabileceğinizi pek sanmıyorum,dediğim gibi biraz daha zamana ihtiyacınızın olduğunu düşünüyorum ve ayrıca da bunu yapabilmek için hani nasıl desem sanki biraz insanın kalp gözünün açık olması lazım yani altıncı hissinizin mükemmel çalışması gerekiyor...Teşekkür ederim..

Baya bi araştırdımda yapılması okadar zor gibi görünmüo çoğu kişide bunu yapabilio bi takım püf noktaları varmış sbah saatlerinde uykudan uyandığımızda tekrar uzanıp püf noktaları uygulayınca astral seyahate geçmek mümkünmüş tabi herşey çalışarak olur  beyin gücüyle bi insanın bişeyi başarması çok güzel bi durum inş başaranlardan olucam : )Yardımlarından dolayı teşekkr ederim 

Uyanık iken ruh bedenden ayrılırsa beden ceset olur yani ölür..Uyku halinde ise ruh bedenden ayrılır ve uyku hali meydana gelir..Beden uyur, fakat kendini bilmez bir hale gelir,çünkü ruhu o anda yoktur yani alınmıştır..Uykuda iken kendimizi bilmememizin nedenide budur,yani beden aslında o anda canlıdır fakat ruhen ölüdür..Ne zaman ki ruh tekrar kendine yani bedenine geri döner o zaman uyanma hali olur ve beden uykudan uyanır..

Görülen rüyalarıda uykuda iken bizden ayrılıp uzaklara giden ruhumuz görmüştür ve bedenimize geri geldiğinde ise bize bu gördüğü rüyaları getirir ve bizde rüya gördük deriz...Sevgiler ve saygılar..

Sayın zuhren..Belli bir yüzdesinın ayrılması olamaz,çünkü ruh her bedende birer adettir yani ruh tektir bunun yüzdesi yarısı çeyreği gibi bir durum bir bölünme olamaz..Astral seyahat esnasında ruh bedenden bir bütün halinde yani tam olarak ayrılır..Bunun belli bir kısmının ayrılması ruhun birden fazla olması veya olabilmesi anlamına gelir ki böyle bir durumun olması mümkün değildir..Saygılar

...

Sn uye muzaffer

 önceki yazımı kontrol ettim sanırım eksik bir kelime yazmışım onu düzelteyim.
tabiki ruh tek parçadır ve bölünmez .. orada "ruh enerjisi" kelimesi olacaktı ..

Astral seyahat sırasında ruh bedeni terkedebilir ancak onu bedene bağlayan görenmez ve hiç bir teknolojik cihazın yada gözün göremeyeceği , sadece Yaratanın gördüğü ve bildiği bir bağla bağlıdır. Bu bağ adına "ruh enerjisi" dersek , seyahat sırasında ruh ile beden arasındaki  bir nevi iletişimi sağlar. Her insanda farkldır bu enerji.
enerjinin farklı olması her insandaki ruhun seyahat sorasında gidebileceği mesafeninde farklı olduğu anlamına gelir..

 eğer bu uzaklık sınırı aşılırsa yani bu bağ koparsa işte ozaman bedensel ölümde gerçekleşmiş olur.

mutlu günler.

Sayın Zuhren,bugünkü yorumunuzu ben okudum ve daha sonra siz yorumunuzu silmişsiniz..Her halde bir düzeltme yapacak diye düşündüm ve siz bu düzeltmeyi şimdi yaptınız..Evet bu söylediğiniz tamamen doğrudur,yani astralde ruh tek olduğu için bedenden tek parça olarak tamamen ayrılır,fakat sizinde dediğiniz şekilde yataktaki bedenine bir tür enerji ile bağlı kalır ve bedenine iletişimi bu enerji ile yapar ve bu enerjide sadece yine sizin dediğiniz şekilde, yaratanın bildiği ve gördüğü bir tür bağdır..

Bu bağın kopması da yine yaratanın izni ile olur,yani ruh ve beden kendi isteğine göre bu bağı koparamaz,eğer ki bu bağ yaratıcı tarafından koparılırsa ki bu sadece astralde olacak anlamına da gelmez her zaman her yerde olabilir,o zaman zaten bildiğimiz gibi ölüm olayı gerçekleşmiş olur..Teşekkürler..