Ana içeriğe atla
23 Mart 2011 tarihinde khan58 tarafından gönderildi

3 Dev Uzay Gemisi Dünyaya Yaklaşıyor

Dünya dışı akıllı yaşama dair izler arayan organizasyon, inanılmaz bir rapor yayınladı. Özellikle 20. yüzyılın ortalarından itibaren sıklıkla karşılaştığımız UFO olaylarının artık gözardı edilemeyeceğini savunanların sayısı gün geçtikçe artarken, bu konuda ortalığı çok karıştıran bir iddia gündeme oturdu.

Rus Pravda gazetesinin haberine göre, SETI (Dünya Dışı Akıllı Yaşam Arama) adlı organizasyonun yayınladığı rapora göre, gezegenimize yaklaşmakta olan üç devasa uzay gemisi bulunuyor. En büyüklerinin 240 kilometre genişliğinde olduğu vurgulanan gemilerin şu anda Plüton'un yörüngesinin dışında olduğu söyleniyor.

SETI'de yer alan araştırmacılar, Alaska'daki HAARP araştırma sistemi ile farkedildiği açıklanan objelerin, dünya dışı uzay gemileri olduğundan eminler.

Gemilerin, Mars'ın yörüngesine ulaşmasıyla normal teleskoplarla izlenebilmelerinin de mümkün olduğunu söyleyen araştırmacılar, gemilerin 2012 yılı Aralık ayında Dünya'ya ulaşacağını iddia ediyorlar.

Bu tarihin, dünyanın sonunu ilan ettiği öne sürülen Maya takviminin son günü olan 21 Aralık 2012 ile örtüşmesi de komplo teorilerini güçlendiriyor.

Kimileri dünyayı hedef alan üç uzay gemisinin 2012 yılında insanoğluna "saldıracağından" eminken, astronomlar SETI araştırmacılarının "istekleriyle", "gerçeği" birbirine karıştırdığını düşünüyorlar. Astronomlar, SETI'nin uzayı gözlemleme projesinin elli yıldır bir sonuca ulaşamadığına dikkat çekiyorlar.

3 Dev Uzay Gemisi Dünyaya Yaklaşıyor

Yorumlar

yine aynı tarih aynı senaryo... bıkmadılar insanları korkutmaktan. Ya arkadaş bi kere bilinçli bi insan bir uzay gemisinin plutondan buraya istese 10dk gibi kısa bi zaman diliminde gelebileceğini farkedebilir. Ama yok illa o tarih neymiş 2012  ARALIK AYI.. yaw bırakın bunuda gelenler ne için geliyor onu düşünün yardım amaclı olamaz mı.. hep kötüye yorun düşüncelerinizi... 

Slm arkadaşlar, linklerdeki Pleiades Öğretilerini ve ayrıca Virginia Essene ve Sheldon Nidle a ait "Galaktik İnsan" adlı kitabını  okumanızı önemle tavsiye ederim..

sevgiler saygılar

 

link1 

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/xu54hu71/PLEIADES_OGRETILERI_1.rar.h…

 

link2 

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/xu54hu71/PLEIADES_OGRETILERI_2.rar.h…

 

link3 

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/xu54hu71/Kryon_insanlik_tarihi.pdf.h…

 

link4 

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/xu54hu71/Anu_Anlat__yor...pdf.html

Boyle bır haberın bır an ıcın dogru oldugunu dusunelım veya farz edelım. Oncelıkle buraya gelıs surelerının bu kadar uzun surecegıne katılmıyorum. Bu kadar uzun surse dahı buraya gelıp gelmeyeceklerınden emın degılım. Gelırlerse ne amac ıcın geleceklerınden hıc emın degılım. Goruyorsunuz ya bır bılınmezlık denızı. Her halukarda bırseyden emınım bızım bu konuda yapabılecek hıcbırseyımız yok. Ozetle kontrol bızde degıl. Sayet bırbırımızı yok etmez dunyamızında ıcıne etmezsek en azındanda onbınlerce sene kadarda bazı seyler bızım kontrolumuzde olamayacak.

Senaryoya gore dıyelımkı geldıler. Atmosferımıze gırdıler. Ve bırsey yapmadan oyle gunlerce havada asılı kalarak bekledıler. Ben sıze olacakları soylıyebılırım;

Dunyada bır kaos, bır panık olacak. Ortaya yenı tarıkatlar cıkacak. Insanlar kalp krızı, asırı heyecan, korku ve panıkten ya olecekler yada komaya gırecekler. Intıharlar olacak. Yagmalar, soygunlar, yaralamalar, adam oldurmeler hıc gorulmedık duzeylere cıkacak. Dınler kendılerını ve bırbırlerını sorgulayacak. Ulkelerın orduları ve guvenlık guclerı teyakkuza gececek. Gemının tasıdıgı radyasyon duzeyı yuzunden gemılerın bulundugu bolgedekı ınsanların cogu kansere yakalanacaklar. Gemıden sızabılecek atık, ısın, ısıma vs'den oturu ınsanlarda gorulmedık basta cılt ve derı hastalıklarına maaruz kalacak, defarmasyonlar olacak.

Bunların hepsı tabıkı bır ongoru, varsayım. Henuz bıze saldırmadılar bıle. Saldırdıklarında olabılecekler daha vahım ve uzucu.

Yuksek teknolojılerı ıle bızı alt etmelerı cok az zamanlarını alır. Bızı rahatlıkla kıtleyebılırler. Sayet kacırılma olaylarında uyanık ve bılıncınız acık oldugu halde cogu seyı hatırlıyamıyor olmanız beynınızde dahıl sızın fızıkı hareket kabılıyetınıze nasıl set vurabıldıklerını sızı nasıl kılıtlıyebıldıklerını acıkca gostermekte. Dolayısıyla bu noktada ıslerını cok daha rahat halledebıleceklerını dusunuyorum. Daha fazla yıkımmı ? neden olmasın ? dunyayı bır alev topuna dondurmelerı cok zor olmasa gerek. Ama hakıkaten amac ve hedeflerı bumu olacak ?

Yıkımı, tecavuzu, oldurmeyı, yaralamayı, gaspı, hırsızlıgı onbınlerce, yuzbınlerce hatta mılyonlarca yıl once gerıde bırakmıs bır turun yukarıda saydıklarımızı yapmaları mumkunmu ? tabıkı hayır. Cunku hayata, donguye, yasam hakkına saygıları var. Bızım su an varmı ? su an zerre kadar yok. Ormanları katledıyor, cesıtlı hayvan turlerını etı, yagı, kurku vs ıcın yok edıyoruz. Ne ormana ne topraga ne okyanusa ne ırmaga ne gokyuzune saygımız var. Basta bırbırımıze saygımız yokkı baska turlere olsun. Mılyonlarca seneden berı ama toprak ama hammadde ama sınır ama ınanıs ama ıdeolojıler ıcın bırbırımızı yıyıp durduk. Sızce yok edılmeyı hak etmıyormuyuz ? Yoksa bızı yok etmemelerındekı neden ıcımızdekı ıyı ınsanlardan sebepmı ? Hep soyledım. Her zamanda soylıyecegım. Bılım teknolojı onemlı ama oncelıklı sorunumuz degıl olmamalı. Oncelıgımız ıcımızdekı kotuyu alt etmek, kendı ıcımızdekı savası kazanmak. Bu nasıl olacak ? cok zor coook. Cunku oyle bır sıstem kurmusuzkı dunya uzerınde varsa yok para pul ıktıdar guc hammadde toprak vs vs. Uzerımıze gelenlerden oncelıkle ıstegım su olurdu. Bana dunyayı ele gecırmeme yardımcı olacak bır sılah verırmısınız demezdım. Sayet barıscıl amaclarla geldılerse ılk sorum su olurdu. Sız hep boylemıydınız ? Yada nasıl boyle oldunuz ? budur. Mıkrodan makroya, yerelden globale, zarardan faydaya, tuketımden uretıme, saygısızlıktan saygıya, sevgısızlıkten sevgıye, benden bıze evet bende bıze. hepımıze sadece ınsana degıl. Agaca, kusa, kurda, balıga hepımıze. Hanı Altaylının kosesınde bır bolum varya ne zaman adam oluruz ? dıye. Iste bu zaman adam oluruz. Gerısı zaten corap sokugu gıbı gelecek. Iste o zaman bıze el verecekler, destek verecekler, bıze gorev verecekler ve ıste o zaman bızlerde uzak dıyarlara gıdıp farklı turlerın gelısımını ızleyıp onlar hakkında raporlar tutup o turlere vakıt geldıgınde bu sefer bız el verecegız.

Hersey dongudur. Semazenler doner, atomlar doner, dunya doner, gezegenler yıldızlar doner, galaksıler doner allaha sema ıcın donerler. Nasıl bır bebegın dogumu ıle olumu arasında ıkı ezan vaktı arası kadar kısa bır donguyse bırgun ınsanogluda dıger var olan yaradılan turlere onculuk etmek ıcın, bu dongude daha evrensel gorevlerde yer almak ıcın, pıstıgınde vazıfe bulacaktır. Hersey sadece bızım tercıhlerımıze baglı...

Saygılarımla

 

 

 

 

evet dediklerin çok doğru sonuna kadar katılıyorum.ddv lerin bizi öldürmemesi veya işgal etmemesinin nedeni özgür irade yasasına uymaları veya insanlıktaki ilahi potansiyeli bizden daha iyi bilmeleri olabilir.aklıma hep şu Perulu temasçı Sixto Jose Paz Wells in dedikleri geliyo.Sixto;uzaylıların, insanlığın tohumunu ektiklerini,dünya tarihini en ince ayrıntısına kadar bildiklerini,yakın zamanda dünyanın büyük bi değişime gireceğini ve ancak uzaylılarla  birlikte yaşamaya başladığımızda insanlığın yükseleceğini söylemişti.yani ddv ler herşeyin farkında ve bizimle biraraya gelmek için zaman kolluyolar.

Sevgili RA...Şimdi devamlı olarak  bizler onların yani dünya dışı canlıların kötü ruhluluğundan bahsediyoruz ve onları kendi düşüncelerimize göre yorumluyoruz,ve neticede tamam bunların niyetleri kötü diyor ve öyle kabulleniyoruz..

Dünya gezegeninin atmosferinde beliren dev bir uzay filosunun olduğunu varsayalım,ve teori yürütelim..Bana göre atmosferde beliren bir uzay filosunu gören insanlarda panik olacak tabii ama bu panikten sonra insanların kendi aralarında bir karmaşa,kaos,ölümlerle sonuçlanan durumlar yaşanacağını sanmıyorum,aksine burada insanlar arasında şimdiye kadar hiç olmayan büyük bir dayanışma yaşanacaktır..

Bir tarafta dünya dışı canlılar ve orduları,bir tarafta ise dünya insanları ve orduları..Bu durumda bütün ülkeler arasında tam bir dayanışmanın olacağını düşünüyorum ve bunu nato dayanışmasına benzetebiliriz mesela..

Ayrıca evrenin bilinmeyen devasa uzak bir yerinden kalkıp dünyaya kadar gelebilmiş bir uzay filosunun bazı maddelerden veya yiyecek benzeri ihtiyaçlardan,veya kimyevi ihtiyaçlardan veya daha başka maddelerden aciz olacağını ve bu acziyetten dolayı kalkıp dünyaya göz dikeceklerini sanmıyorum..

Burada amerikadan bahsetmiyoruz ki,kalkıp ıraka ve bazı ülkelere bir şekilde petrol için seferler düzenlesin..Evrenin hesap edemeyeceğimiz kadar uzak bir yerinden dünyaya kadar gelebilen bu uzay gemilerini yapabilen akıllı yaratıklar tam anlamı ile yakıt sorununu ve bununla beraber psikolojik bir takım sorunlarını ve sağlıkla ilgili sorunlarını zaten çözmüş bir topluluktur,ve bu bağlamda da bunları çözmüş bir toplumun dünyanın birtakım değerlerine göz dikeceğini yine sanmam..

Bir kişinin süper bir jet uçağı varken kalkıp 2.dünya savaşında kullanılmış bir uçağa göz dikmesi gibi..

Dünya dışından bir filo gezegenimize yaklaşır ise bu art niyet yerine yardımlaşma amaçlı da olabilir ve bana göre evet bu yaklaşım kesinlikle bir yardım amaçlı olacaktır..

Sevgi ve saygılarımla.......

Sevgili Muzaffer...kısısel gorusum hepsının kotu oldugu yonunde degıl. Ama temel ıkı gercek var. Kotuluk ve ıyılık. Gelenler kotu nıyetlıde olabılır ıyı nıyetlıde. Uzaktan bunu kesfetmek bılebılmek mumkun degıldır. Ben uzaydakı dostlarımızın buyuk cogunlugunun ıyı nıyetlı oldugu dusuncesını barındırmak ıstıyorum. Ancak bırde su var. Mesela soyle bır ornek verebılırım. Bır sekılde karnımızı doyurmak ıcın balık avlıyoruz degılmı ? Balıkların dusunme, konusma yetılerı olsa bızım ıcın kotu varlıklar mı dıyecekler ıyı varlıklarmı ? Neden-Amac-Sonuc ılıskılerınde her zaman duz zemınde ılerlemek mumkun olamayabılıyor.

Gelelım dayanısma meselesıne. Benım bu konudakı dusuncem yazımdada belırttıgım gıbıdır. Bır degıklık olmayacak. Cunku ozellıkle bırkacgun veya bırkac hafta surecek sokta boyle kotu ve olumsuz reaksıyonları ısın acıkcası beklıyorum. Mısal; depremı hepımız bılıyoruz. Deprem anında kendımızı hıc dusunmeden 3. kattan asagı bırakabılıyoruz. Halbukı aklımıza ve ruhumuza o an sahıp cıkabılsek, panık yapmasak kurtulusun 3 kattan asagı atlamak olmadıgını hepımız ıdrak edecegız. Hatta dahada ılerı gıdıyorum, o an psıkolojısı bozuk, saplantılı, radıkal gruplar, tarıkatlarda toplu ıntıharlar ve olumler gorecegız. Ama kendımızı toparladıgımızda, kuyrugumuzun sıkıstıgını hıssetıgımız anda ıse bırlıktelık olacak. O zaman bugune kadar ne kadar hatalı oldugumuzun bılıncıne varıp dunya uzerınde var olan ekonomık, sıyasal ve polıtık sıstemlerın hepsını resetleyecegız. Sınırları kaldırıp tek federasyon tek yonetım altında tum ınsanlık ve doga ıcın mucadelemızı surdurmeye devam edecegız. Umıdım bu yonde.

Bu arada ve son olarak ddv lerın dunyaya bızım ıcın degılde, bır madde ıcın geldıklerını dusunelım. Burada basıtlıgı arayın. Bızım ıcın cok olan, hergun gozumuzun onunde olan, ama onlarda mılyonlarca sene once yok olmus olan veya hıc olmamıs olan veya onlarda hıc olmamıs olan ama bulunması ıcın emredılen. Bu petrol, dogalgaz, bor, komur, nukleer enerjı vb olmayabılır. Toprak olabılır, su olabılır, bıtkı olabılır, hayvan olabılır, bır mıkro organızma olabılır, vırus, bakterı olabılır vs vs.

veya

bıze bulasamamalarındakı neden bu basıtlıkler, sıradanlıklar sılsılesınden olabılır :) mesela havadakı nem oranı onlar ıcın oldurucu olabılırmı ? bıze bulasmalarını engelleyebılırmı ? belkıde.

Teorıler ortada fazlasıyla cırıt atmakta, umarım pratık zamanında gunun bırınde yuzumuzun akıyla cıkarız.

Saygılarımla 

 

 

 

 

Sevgili kardeşim ukikar,size büyük geçmiş olsun allah acil şifalar versin..Biz ise burada bir takışma sonucu siteden ayrılmak zorunda kaldık..Bilmiyorum belki de bunu biz istedik neyse...

Daha doğrusu sayın stars sağolsun  bizi veya bizleri siteden ihrac edip siteyi de hızla olmaması gereken yerlere doğru götürdü..Buradaki bütün emeklerimizi bir çırpıda silip üyeliğimizin iptaline kadar gitti..Sitenin eski hali nerede.. şimdiki haline bakın..yönetimin emeklere verilen değerleri nerede..???

Sağolsun yine sevgili RA..tekrar yazınca dayanamayıp yeniden üye olup yazmak istedim,RA.ya karşı allerjim var benim dayanamıyorum :))))))

Neyse ukikar kardeşim yine üyeliğimize bir şey olmazsa yazışmaya devam edebiliriz,herkese selamlar...

ben evrendeki negatif varlıkların genelde insan formunda olmayan reptilian veya griler gibi türler olduğuna inanıyorum.insan kaçırmalarından da genelde bu tür sorumlu.Okumayan varsa Farah Yurdözü nün Ufo-Yasak Bölge kitabını tavsiye ederim.bu konuları çok güzel açıklamış.

Bu tezınıze sıddetle karsı cıkıyorum. Iyı olmak ıcın ınsana benzemek veya kotu olmak ıcın ınsana benzememek arasındakı ılıskıye son derece karsıyım. Ona bakarsınız cogumuzun tıksındıgı elımıze bıle almaya cekındıgımız korktugumuz suluk son derece yararlı bır hayvan. Dolayısıyla dıs gorunuslere gore bır yere varmamız mumkun degıl.

Sırf bıze benzıyorlar dıye onları ne ıyılık melegıne sırf bıze benzemıyorlar dıye onları kotu varlıklar olarak adlandırmamız sınıflandırmamız ne akla ne mantıga ne bılıme ne ılıme ne ınsanlıga yakısır.

Bıze benzemesını bır kenara bırakın bızden baska vahsı canlı yok. Varsa baska ıddaanız veya karsı ıddaalarınız tartısalım.

Saygılarımla

 

 

evet o konuda haklısın Ra.ben aslında bu varlıkların sadece bi kısmı negatif olabilir demek istemiştim.kaçırılma vakalarından ve yeraltıüslerinde insanlara yaptıkları deneylerden yola çıkarak..insan veya insan olmayan meleksi veya şeytani bi ruh taşıyan milyonca farklı ırk vardır muhakkak.sana o konuda katılıyorum.dış görünüş yanıltabilir.

arkadaslar illimunati 2012 aralık ayın da dünya yok olucak diyordu ya aslında onların deyişine göre bildiğimiz dünya yok olucak yani 2012 aralık ayında insan evrim gecirip tanrılaşcak mış allahım sen bana günah yazma peki bu evrimi neye borcluyuz foton kulaşı patlamasına ve bu uzaylı arkadaslarda bu değişimi izlemek için geliyorlarmış istersek bize yol göstericeklermiş yani evrimimizi tamamlamak için yardımcı olucaklarmış sözde. Foton kuşağı patlaması nedir güneş de oluşan patlamaların dünyaya ulaşması sanırım yalnışım varsa affola peki son günlerdki güneşteki ufo ları fark etinizmi arkadaslar  videolarda gösteriyor sanki güneşten yakıt topluyor gibi ama ya tam tersiyse  güneşten bir şey almıyor veriyorsa yani demek istemem şu yıllardır insanları kacırıp deneylerde kullanmıyorlarmı bunlar belki sonunda aradıklarını buldular ve bütün insanlığa bulaştırmak için güneşi kullanıyorlar ve insanlığı evrim leştirerek insanlığın tanrı olduğuna inanmalarını sağlamak olamazmı yani demem şu bütün dünyayı ateist yapmaya calışıyor olamazlarmı sonrada kendilerini tanrı ilan ederler belli mi olur