Ana içeriğe atla
14 Kasım 2010 tarihinde RA tarafından gönderildi

Battle: Los Angeles 2011'de vizyonda :)

Yorumlar

Rica ederim degerli dostlar, sevgılı kardeslerım,

Bazı fılımlerın fragmanları muhtesem olur fakat fılım beklentınızı karsılamaz, bazı fılımlerde de tam tersı bır durum ıle karsı karsıya kalabılırız. Her ıkı alternatıftede konu benı cezbettıgı ıcın sabırla fılımın gelmesını bekleyıp seyredecegım.

Sevgı ve saygılarımla

soz konusu fılımı gecen gun ızleme fırsatını elde ettım. Isın acıkcası hem sasırdım hemde sasırmadım. Fılımın ılk fragmanı ıle fılım arasında daglar kadar fark var. Bu yuzden sasırdım. Sasırmadım cunku yıne Amerıka burada cesur ve kahraman olan ulke. Sahsı yorumum sudur ; Boylesıne muthıs, ılgınc bır konu ancak boylesıne kotu ve sıradanlastırılabılır. Not verecek olsaydım 10 uzerınden 5 ı zorla verırdım.

Rezil bir film olmus , filmde sadece Amerikan propagandasi  göreceksiniz. Zaten uzayli görmeyi bekleyenler hic beklemesin , askerlerin bir biri ile bir torba dolusu sacma konusmalari disinda birsey yok, finali de tabiki uzaylilarin nasil yok olacagini bulmus kahraman amerikalilarimiz film boyunca yakindan hic göremedegimiz uzaylilari alt edip ,herkes rahatlamis olarak evine gidiyor ve güzel bir uyku cekiyor :) herkese iyi seyirler..