Ana içeriğe atla
19 Kasım 2009 tarihinde Stars tarafından gönderildi

21 Aralık 2012 Kıyamet Günü mü ?

 

Maya takviminin son bulacağı ve yeni bir dönemin başlayacağı tarih olarak kabul edilen 21 aralık 2012, öncesi ve sonrası hakkında herşeyi tartışmak için Ufoloji Forum'da "2012" başlığını açtık, şu ana kadar gönderilmiş alakalı içerikler de bu başlığın altına taşındı. Lütfen bundan sonrası için, bu konudaki paylaşımlarınızı bu başlık altında toplayın.

BURAYA TIKLAYARAK YENİ AÇILAN 2012 FORUM BAŞLIĞINA GİDEBİLİR VE BU YENİ BAŞLIK ALTINDA ZENGİN PAYLAŞIMLAR SUNULMASINA KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ.

Katkılarınız için şimdiden teşekkürler.

 

2012 teori Ufoloji.net Fenomen Marduk Kıyamet Doomsday Maya Duyuru

Yorumlar

knowing 300x282 2012 Kıyamet Kehanetleri

Takvimlerimiz 2012 yılını gösterdiğinde birçok kehanete göre kıyamet kopacak. İşte kahinler ve kıyamet kehanetleri..

2012, Maya Uygarlığı’na göre dünyanın sonu

2012, Maya Uygarlığı tarafından kullanılan bir takvime göre “zamanın sonu” olacak. Dünya çapında binlerce kişi bu kehanete inanıyor. Hatta insanlığın sonu olacağına inandıkları bu büyük felaketten canlı olarak kurtulmak için hazırlıklara başladılar bile.


Videoları izlemekte sorun çekiyorsanız! Firefox kullanmanız gerekmeketedir.

M.Ö. 900 ile 250 yılları arasında altın dönemini yaşayan Maya Medeniyeti gelişmiş matematik ve astronomi bilimleriyle tanınan bir uygarlıktı. 2012’yi kıyamet tarihi olarak gösteren ise “Tazolkin” (gün sayımı) oldu. Takvim, tam 5 bin 126 yıl sürüyor ve sonra da yeni bir çağın başlangıcını müjdeleyerek başa dönüyordu. Şimdiye dek dört kez sıfırlanan takvim, 13.0.0.0.0’ı gösterdiğinde yani Miladi takvime göre 21 Aralık 2012 Cuma günü devrini tamamlayacak. Ayrıca 21 Aralık 2012 tarihine Nostradamus, Albert Einstein, Edgar Cayce ve Merlin gibi düşünürler de işaret etti. İnsan kurban edecek kadar ilkel bir medeniyetin takvimine inanmayanlar için Mayalar’ın teorisini destekleyen diğer iddialar şöyle:

 

Ani kutupsal kayma: Bu iddiaya göre son yıllarda giderek artan Güneş’teki aktiviteler 20 ya da 21 Aralık 2012’de günlerinde Dünya’nın manyetik kutuplarının aniden yer değiştirmesine sebep olacak. Pusulalar kuzey yerine güneyi gösterecek ve güneş artık batıdan doğacak. Bu değişim, büyük deprem ve selleri tetikleyecek. Dev gel-gitler oluşacak. Tüm binalar yıkılıcak, nükleer reaktörler erimeye geçecek. Aktif hale gelen volkanlardan fışkıran küller, güneş ışınlarının dünyaya gelmesini engelleyecek ve dünya 40 yıl süren bir kış mevsimi yaşayacak. Bir zamanlar ılıman bir iklime sahip olan ülkeler kalıcı bir kar tabakasıyla kaplanacak. ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA uzmanlarına göre bu olay, yeryüzü tarihinde her 10 bin yılda bir dört kez meydana geldi ancak son gözlemler yakın zamanda ani bir kutup değişimine işaret etmiyor. 2012’ye inananlar bu değişimi Maya takviminin 4 çağıyla ilişkilendiriyor.

X gezegeni: Bu teoriyi destekleyenler, “Nibiru” ismi verilen dev gezegenin elips şeklindeki yörüngesinin 2012 yılında Güneş Sistemi ile çakışacağına inanıyor. Bu, yer çekiminin dengesi bozacak ve Dünya üzerinde büyük boyutlarda yıkıcı bir etkisi olacak. Güneş Sistemi’ne 10’uncu bir gezegen ya da küçük bir yıldızın dahil olabileceği teorisi 19 ve 20’nci yüzyıllarda Uranüs ve Neptün’ün yörüngelerinde meydana gelen düzensizlikleri gözlemleyen astronomlar tarafından ortaya atıldı. 1983’te de bir NASA uydusu 50 milyar ışık yılı uzaklıkta bulunan gizemli bir cisim tespit etmişti. Komplo teorisyenlerine göre bu cisim, o zamandan bu yana giderek Dünya’ya yaklaşıyor ve 2012’de Güneş Sistemi’ne girip dünyayı
yok edecek.

İncil: 1994’te bir grup istatistik uzmanı, İncil’deki Eski Ahit metninde birçok kehanetin gizli olduğunu öne sürdü. Birbirine eşit aralıklarla yer alan harfleri bir araya getiren uzmanlar, bu sayede anlamlı kelimeler ve cümleler kurarak Dünya’ya 2012’de bir ya da birden çok astroidin çarpacağını ortaya koydu.

Webbot projesi: 1990’ların sonunda internetten anahtar kelimeleri kullanarak bilgi toplayıp bunları işleyerek hisse senedi piyasaları için tahminde bulunmak üzere geliştirilen Web Bot projesi, daha sonra her alanda tahmin yapmak için kullanıldı. Proje, şu ana kadar 11 Eylül 2001 terör saldırıları ve 2008 küresel ekonomik krizi önceden tahmin edebildi. Web Bot 2012 için dünyanın sona ereceğini ön görüyor.

Roma kehaneti: M.S. 6’ncı yüzyılda İtalya’da yaşayan rahibe Cumaean Sibyl’ın gerçekleşen kehanetleri kendisine o kadar büyük bir saygı kazandırdı ki resmi Sistine Şapel’inde bile yer aldı. “Gezegen yangınlarla kavrulacak, depremlerle harabeye dönecek ve gökyüzü külllerle dolacak” ön görüsünde bulunan Sibyl’a göre dünya şu anda yaşadığımız 10’uncu nesille sona erecek.

Hopi Kızılderilileri gelenekleri: Kuzey Amerika’nın en eski yerli kabilelerinden Hopi Kızılderilileri, dünyanın dört kez yaratılıp, yıkıldığına inanıyor. Kuzey Arizona’nın Black Mesa bölgesinde bulunan bir kayaya kazınmış olan kehanetlere göre beşinci dünya uygun şartlar tamamlandığında başlayacak. Bunlar arasında büyük depremler, kabaran denizler ve havanın giderek ısınması da bulunuyor.

Güneş döngüsü: Bilim adamlarına göre Güneş’in üzerindeki lekelerin büyüyüp, küçülmesi ve yer değiştirmesi olan Güneş döngüsü 11 yıl sürüyor ve 2012 bu aktivitelerin en yüksek seviyeye ulaştığı yıl. Bu yıllarda yüksek eletromanyetik akımlardan radyo, TV, telsizler aksıyor, uydular arıza çıkarıyor hatta yüksek voltaj aktarma hatları, güç santralleri bile olumsuz etkileniyor. Birçokları 2012’de bu etkinin çok daha fazla olacağına ve dünyanın dengesini bir daha geri dönülemeyecek şekilde bozacağına inanıyor.

Fos çıkan Kehanetler

Tarih boyunca birçok bilim adamı, kahin ve gök bilimci dünyanın ne zaman yok olacağı konusunda taminlerde bulunmuştu. Hatta Hristiyan dünyası
1000 yılında İsa’nın geri geleceği ve kıyametin kopacağı konusunda neredeyse emindi.
2000’de kıyametin kopacağı haberleri yeniden alevlenmişti. Dünyanın sonunun ne zaman geleceğiyle ilgili 200’ün üzerinde tahmin bulunuyor.

4 Temmuz 1999: Dünyanın en ünlü kahini sayılan ve 16’ncı yüzyılda yaşamış olan Fransız Nostradamus, 1999’da büyük bir felaketle dünyanın sona ereceğini öne sürmüştü ancak bu öngörüsü gerçekleşmedi.

5 Mayıs 2000: ABD’li yazar Richard Noone, Güney Kutbu’nda biriken milyonlarca ton buzulun dünyanın dört bir yanına dağılacağını ön gördü. 9 yıl geçti ancak buzullar hâlâ sadece eriyor.

2060: Ünlü İngiliz fizikçi Isaac Newton, 1704’te dünyanın 2060 yılında yok olacağını ön gördü.

11 Haziran 2085: Bilim adamları, Catalina isimli bir yıldızın bu tarihte Dünya’ya çarpma riskinin 300 binde bir olduğunu açıkladı. Bir kilometre yarıçapındaki kuyruklu yıldızla çarpışma, insanlığın sonu olabilir.

3786: Nostradamus’un gerçekleşmeyen “1999 dünyanın sonu” kehaneti sonrasında uzmanlar, ünlü kahinin 2012, 3786 veya 3797’yi işaret ettiğini iddia etti.

3 milyar yıl sonra: Dünyanın sonuna en olumlu bakan tahmin bu. Bir grup bilim adamı, Andromeda isimli galaksinin Samanyolu Galaksisi ile çarpışarak dünyanın sonunu getireceğini öne sürüyor.

Kıyametten kurtulma timi bile kuruldu

Binlerce insan, hızla yaklaştığına inandıkları sona hazırlanıyor. Kıyamete hazırlananlardan biri de Patrick Geryl isimli 53 yaşındaki Belçikalı. Geryl, 2006’da mühendislik işinden istifa ederek 2012’deki kıyamet için hazırlıklara başladı. Aralarında “2012’de Nasıl Hayatta Kalırsınız”ın da bulunduğu 3 kitap yazdı. Sonra da kendisine 20 kişilik bir kıyametten kurtulma timi bile kurdu. Ekip, Afrika kıtasında dağlık bir bölgeden bir arazi satın alarak hazırlıklarını burada sürdürmeyi planlıyor. Bu sayede kendilerine inşa edecekleri mağaralarda dev dalgalardan uzak ve güvende yaşamlarını devam ettirip kıyametten sonra da yeni bir uygarlığın temellerini atacaklar. Amaçları ise dünya nüfusunu olabildiğince düşük tutmak olacak. Diğer yandan 2012’ye inananlara kıyamette hayatta kalmak için gerekli malzemeleri satan bir internet sitesi ise haftada birkaç bin müşteri ile oldukça iyi iş yapıyor. Üzerinde “Kıyamet 2012” ve “2012 Son” yazılı tişörtlerin de satıldığı sitede ayrıca kıyamet için geri sayım yapan bir saat de bulunuyor.

Hollywood filmini çekiyor

Ve tabii ki Hollywood da 2012 kehanetinde üzerine düşen rolü yerine getirdi. Colombia Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği “2012” filmi 13 Kasım 2009’da vizyona girecek. Filmin başrol oyuncusu John Cusack, 2012 yılında dünyayı saran birçok felaketle nasıl başa çıkılacağını araştıran bir bilim adamını canlandırıyor. Yönetmen ise küresel ısınmanın dünya için doğurabileceği yıkıcı etkileri anlatan “The Day After Tomorrow” (Yarından Sonra) filmini yöneten Roland Emmerich. NASA’nın internet sitesinde ise en popüler araştırma konusunun 2012 olduğu açıklandı. 35 yıldır bu konuda araştırmalar yürüten Maya uzmanı Anthony Aveni, “Bu bir kandırmacadır. Hiçbir ciddi bilim adamı bu iddalara inanmaz. Zaten Mayalar hakkında 2012’yi destekleyen çok az kanıta sahibiz. 2012’ye inananlar 2013’te kendilerine yeni bir tarih bulacak” diye konuştu.

Nostradamus 2012 kıyamet kehaneti

Kehanetleri Tutuyor Mu?

Mars, Merkür, Ay birleşecek Güneyde büyük kuraklık olacak
Asya’nın derinlikleri sarsılacak. Sarsıntılar sona kadar sürecek.
Ürkütücü iddia: 26 Aralık ve 28 Mart depremleri, Nostradamus’un 1555′te yazdığı kıyametin alametleri… İngiliz uzmanlar sağ üstteki dörtlüğü şöyle yorumluyor: 26 Aralık’ta ilk satırdaki gibi dolunay vardı. İki ve üçüncü satırlar Güney Asya’yı gösteriyor. Son satır ise devamı beklenen artçıların ilkini, 28 Mart’takini temsil ediyor… Fransız kahin kıyamet tarihi olarak 2012′ye işaret ediyor.
Ürkütücü iddia: 26 Aralık ve 28 Mart depremleri,
Nostradamus’un 1555′te yazdığı kıyametin alametleri…

Kıyamet alameti mi?

Depremlerin arttığına ve zamanlamasına dikkat çeken İngiliz yazar Hal Lindsey, “Nostradamus’un Dünya’nın sonunun depremlerden sonra 2012′de geleceğine dair kehaneti gerçek mi oluyor” dedi.
Türkiye, İran, Japonya, Endonezya ve geçtiğimiz gün yine Endonezya… Ünlü Fransız kahin Nostradamus’un kehanetlerinden yola çıkan bazı İngiliz tarihçiler bu depremlerin “yaklaşan kıyametin alameti” olduğunu öne sürdü. İngiliz gazetelerine konuşan bazı tarihçilere göre Nostradamus, kehanetlerinde dünyayı büyük depremlerin beklediğini ve kıyametin bir dizi depremden sonra yaşanacağını öngörmüştü. Ünlü kahine göre 2012, kıyamet yılı olacak… Nostradamus’ün “Felaketler, gezegenlerin özel bir sırada dizilmesiyle baş göstermektedir” kehanetine atıfta bulunan tarihçiler, Gölcük depreminden 6 gün önce güneş tutulması yaşandığına dikkat çekti. Dünya, Pluton, Güneş’in bir tarafta; Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn’ün ise diğer tarafta kaldığını söyledi. Nostradamus’ün üçüncü kehanetinde ise “Mars, Merkür ve Aybirleştiğinde, güneyde büyük bir kuraklık yaşanacak. Asya’nın derinliklerinde büyük bir titreşim yaşanacak” sözlerinin geçtiğini belirten tarihçiler, bu kez de yaklaşık 300 bin kişinin öldüğü Güneydoğu Asya depremine ve o sırada yaşanan dolunaya dikkat çekti. Nostradamus’un kehanetlerini bazı din adamları da İncil’e dayanarak destekledi. Hıristiyan din yazarı Hal Lindsey, “Arka arkaya depremlerin olacağı ve depremlerin artacağı İncil’de de var” dedi. İsmini vermek istemeyen bir başka yazar da Lindsey’le aynı görüşte: Zamanlama, dünyanın sona yaklaştığının işareti. Son deprem Paskalya’dan hemen sonraydı. Asya depremi de Noel’den hemen sonra olmuştu. Bu kadarının tesadüf olması mümkün değil. Bunların mutlaka bir anlamı var…

arkadaşlar  bakın inanmıyor olabilirsiniz ama  bu bence çok mantıklı 21 aralık 2012 ki bence kıyametin geldiğini işaret gösteriyor. çünkü 

dünyada küçük alametlerin nerdeyse hepsi yaşandı ve artık büyük alametler kaldı. japonyada 8.9 şiddetindeki deprem lidyadaki saldırı ve 

dünyanın sonu geldiği birçok bilim adamı tarafından açıklandı. yaşamımızdaki depremler lav patlamaları ve daha birçok şey var.  maya 

takvimine göre 21 arlakı 2012 tarihinde depremler lav patlamaları  savaşlar vb daha çok felaketler olucagı tartışılıyor. ve 2011 deyiz şuan 

felaketler artıyor ve dünyamızdaki vatandaşlar bunu kıyamet olarak dünyanın sonu olarak söylüyorlar ama 2012 tarihinde bunları görücez. 

 

 

saygılarımla 

2012 yılı için herkesin beklentisi o kadar büyük ki.. küçük veya büyük illa ki bi olay olucak bu tarihte.ufolar,hayaletler,psişik çocuklar ve daha birsürü paranormal olayın giderek daha sık yaşanması dünyadaki değişimlere bi örnek aslında.Dünya boyut değiştirdikçe bu tür olayların artması normal.

eskiden dinler vardı tabi ilk din adem peygamberin diniydi. yani tek tanrılı. adı bugün islam oldu. yoksa allahın dini birdi.

biz şimdiki teknolojiyle bunu öngöremezken onlar nereden bilecek. üstelik 21 aralık demişler yani isanın doğum günü. anlayın artık inancı fazla olan ama bozulmuş bir dine inanan hıristiyanları kandırmak için uydurdular. 2012 yılı geçince diyeceklerki hesapta hata varmış 2015 de kıyamet kopacak diyecekler.

yok canım o kadar da değil artık..mısır,maya,hopi gibi antik kültürlerde..nostradamus,edgar cayce,incil,webbot,i-ching kehanetlerinde..medyumların ve dünyadışı varlıkların öngörülerinde..astrologların,parapsikologların,ufologların söylemlerinde  hep 2012 tarihi öne çıkyor.bu kadarı tesadüf olamaz.

ademle ilk varoluş peygamberıdır, bızım paylaşmış oldugumuz dönemlerde sızın duşundugunuz gıbı tek tanrılı dınler yoktu.tek tanrılı dınler donemı zebur la beraber başlamıştır.onla evvel farklı ınanış sekıllerı vardı buda adem  peygamberle alakalı degıldır.adem ılk varoluştur.ışık sızınle olsun

Sayın Uyeler ;

 

 

2012 nin kıyametle uzaktan yakından alakası yoktur. Maya takvimindeki 5 .nci 26000 yıllık döngünün başlagıcına tekabul ettiğini çeşitli haber ve yazılardan öğrenebilirsiniz.  Ayrıca kıyamet öncesi için çeşitli alametler bildirilmiştir. Bunları çoğu çıkmış diyeceksiniz ama aralarındaki zaman dilimlerinin periyodik olmadığına dikkat çekmek isterim. Bursa ulu cami tasvirleri , ve peygamberimiz' in bazı verdiği bigilere dayanarak en az bir kaç asırlık bir süremiz olduğunu tahmin edebilrisiniz. ama Kesin Tarih Allah katında ve Allahın kendisinde gizli olduğunu herkes bilir.

bunlar muhtemelen çeşitli çıkar ve rant uğruna uydurulan haberler....

mutlu günler..

 

Sayın zuhren.. Zaten zaman gittikçe kısalmakta,hızla 2012 ye doğru ilerliyoruz ve insanlardaki 2012 heyecanı giderek artıyor, bakalım ne ve nasıl olacak..2012 ye artık sekiz dokuz ay kaldı ve bakalım şimdiye kadar 2012 ile ilgili olarak yazılıp çizilenlerin ne kadarı doğru çıkacak ne kadarı yanlış çıkacak..

Eğer 2012 de hani tabiri caizse yer yerinden oynamaya başlarsa vay halimize ama yada her şey sıradan,olması gerektiği gibi cereyan etmeye devam ederse o zaman da kendimize başka 2012 ler aramaya başlayacağız,daha doğrusu biz değilde başkaları yeni tarihler saptayıp yine gündemden hiç düşmeyecek olan kıyamet tarihi ile ilgili yeni varsayımlar yeni senaryolar yeni korkular yazmaya devam edeceklerdir,bakalım ne ve nasıl olacak,artık sabaha da az kaldı misali artık 2012 ye az kaldı...Sevgiler..

evet doğru diyosun sevgili muzaffer 2012 ye sayılı gün kaldı.aslında değişimin hızlandığını görmek mümkün.uzaylıların insanlarla daha sık temas kurması,ufoların dünya semalarında filolar halinde görülmeleri,dünyadaki bi çok ülkenin nedense birdenbire binlerce ufo dosyasını kamuoyuna sunması gibi. 

Evet Kıyamet Kopmayacak bende diliyorum.Çünkü Kıyametin kopması için ciddi bir risk görünmüyor ama Doğa olayları, Seller,Depremler vb. Olaylar Şiddetlenecektir.Şu bir gerçek İnsanoğlunun son 70 yılını iyi değerlendirmesinde fayda var.Kaynak HARUN YAHYA web sayfasında.Ha siz Harun YAHYA Mehdilik iddiasında bulunuyor diye soracak olursanız Bende diyorum ki Harun YAHYA MEHDİ DEĞİLDİR.ARAŞTIRMACIDIR.Bu konuda gönlünüz kavi olsun.Zaten kendisi Mehdilik iddiasında bulunmuyor.Eğer Mehdiyim derse ben bile kaynak olarak tavsiye etmezdim.Unutmayın 21.12.2012 HZ.MEHDİ döneminin başlangıcı olacak.Zaten Bu web sayfasında da duyuruldu.ALINTI olarak olsa bile bazı olayların gerçekleştiği hem fikir olundu.

 

Hz Mehdi kim arkadaş böyle bir kişi mi var islamiyette hangi ayette geçiyor siz kimi kandırıyorsunuz, sizin mehdi dediğiniz zatlar Allahın peygamberleridir, hem mehdi kim oluyorda insanlara yol gösterecek Hz muhammedden sonra dünyaya gelecek tek peygamber hz isa olacaktır oda size yol göstermeye değil deccali öldürmeye gelecek o saatten sonra zaten yol aramasına gerek yok kimsenin herkes safını tutmuş olacak... Lütfen arkadaşlar kendi fantazilerinizi dine alet etmeyin....

Buradaki amaç kıyametin kopması falan değil, dünya üzerinde geniş kitleler üzerinde bu gibi telkinler ve vakalar vasıtasıyla insanları koyun sürüleri gibi yönlendirmenin yollarının aranması, bu işlerle uğraşan ve aklını dünya hakimiyeti ile bozmuş odakların test amaçlı uyguladıkları yöntemler acaba 2012 de kıyamet kopacak mı, acaba marduk gelip yanaşacak uzaylılar saldıracak mı, şimdi size soruyorum arkadaş okadar yıldır uzaylıların zeki yaşam formları olduğuna inandınızda yıllardır bizi gözetlediklerini söylediğiniz zeki varlıklar istila için insan oğlunun en gelişmiş silahlara sahip olmasını mi beklediler , e ozaman demezmisiniz bu uzaylılar harbi salakmış, mayaların dünyanın sonuna dair bulunmuş bir tane bile tarihi eseri yoktur, böyle bir şeyden o kadim devirlerinden kalan saçma sapan duvar resminde bile böyle bir şey yer almamakta tamamen takvimin sonunun olup olmadığına göre günümüzün araştırmacı dangalaklarının eseridir, millette buna inanmıştır, zaten artık kıyametin zamanına gerek kalmamıştır benim kendi görüşüme göre insanlar bir takım tuhaf sayabileceğimiz ve şaşıracağımız olaylara alıştırılmaya çalışılmalta ve dünya bu tip sanal oyunlarla bir teste tabi tutulmakta.... Ayrıca bazı örgütlenmelerin bu zamana kadar bilinen tüm kıyamet senaryolarını gerçekleştirmeye çalıştığını ve bunun için tonlarca para harcadığınıda duymuştum ilginç ama illumunatinin kartlarına kim yalan diyebilir... Kontrol etmekte fayda var arkadaşlar bir uzaylı tuturmuşsunuz gidiyorsunuz, neler döndüğünden bi haber......

gecen yila ait olan ve üzerinde cok konusulan bir konu..fakat yine her zaman oldugu gibi kiyamet kopmadi..2012 yili ise dört hafta sonra bitecek..eski medeniyetlerden bizlere bazen son derece enteresan bilgiler gelsede bu konu üzerinde mayalara dayanilarak yapilan söylemlerin dogru olabilecegi düsüncesinde degilim..bizlerin mayalardan ne eksigi var??eksigimiz degil fazlalarimiz oldugunu bile düsünebiliriz dogal olarak..buna ragmen, yarin neler olacagini bu halimizle,bu teknolojik imkanlarimizla dahi bilemeyiz..su anda elimizin altinda olan normal ev bilgisayarimizin teknolojik marifetleri ,aya ilk giden apollo aracindaki astronotlarin teknolojik imkanlarindan daha fazladir..hal böyle iken yarini dahi hicbirimiz bilemeyiz..bir takim üstün meziyetlere sahip kisiliklerin varligini bilmekle beraber yinede,asirlar öncesi yok olmus bir uygarligin dünyanin sonunu bildirecek aciklamalari olabilecegini düsünmüyorum..1912 yilinda kiyamet olacakti,olmadi..2000 ve 2001 yillari icinde aynisi söylendi yine kiyamet olmadi,,sira,2012 yilina geldi..bu yilda kiyamet kopmayacak ve yasam yine belli düzeninde devam edecektir..sundan kesinlikle emin olun ki,gelecegi bilen sadece Hazreti Allah"tir..Kuran"a göre günes aksi istikametten dogacak ve ay ikiye bölünecektir..bilim adamlarida ,en azindan komsumuz olan ayda catirti patirtilarin olmadigini,bölünme hareketlerine rastlanmadigini düsünecekler ki, bu konuda bir aciklama yapmamislardir..iciniz rahat olsun,22 aralik 2012 sabahi herkes yine yeni ve güzel bir dünya gününe uyanacak:))

meseleyi baska acidan ele alarak,mesela yakin tarimize ait olan 2000 yilinda kiyamet kopacak uyduruklari nerelerden cikmistir,2000 yilinin anlami nedir vs gibi konulara yogunlasirsak,ve cikar cevrelerini anlamaya calisirsak süphesiz ki daha akillica hareket etmis oluruz...

tüm arkadaslara sevgi ve saygilarimla...

Diyelim ki Mayaların takvimindeki kıyamet gerçek oldu.Hoş kıyamet gerçek olduktan sonra kimsenin bir yerlere bir şeyler yazacak durumu olmayacaktır ama varsayalım kıyamet gerçekleşti.O zaman kutsal kitaplardaki kıyamet alametlerini nereye sığdıracağız.Hani demek ki mayaların kıyamet takvimi doğruymuş,bizim inandıklarımızın kıyamet ile ilgili söyledikleri doğru değilmiş mi diyeceğiz.Yada varsayalım 21 aralık 2012 de dünyada büyük bir olay oldu,o zaman bu olayı tesadüf olarak değilde mayalara mı bağlamak gerekecek.Ciddi ciddi önlemler alanlar var.Şirince diye bir köy varmış,oraya kıyametten kurtulmak için gidenler olmuş ve sayılarıda çok fazla...

Size doğrusunu söyleyeyim ki; son saati ne oğul (Ben) ne de gökteki melekler bilir.o günü ve saati-Allah diye kendini tanıtmış olandan başkası bilmez.

(Allah diye kendini tanıtmış olan-sadece işini yapmaya programlanmış varlıkların tamamı için "melek" sıfatını kullanmıştır.yani mesela örnek olarak kitaplardan örnek vermek gerekirse,"cennet kapılarınaki melekler,cennet ahalisini yüzlerinden tanıyacaklardır. Kuran"  artık sonun geldiği dünyanın şu döneminde,kapılarda insanları yüzlerinden tanıyan teklojojilerin varlığını biliyoruz yani di mi? öyle ise ne-hala anlamıyormusunuz?)

evet,ben gerçekten herşeyin farkındayım ve bütün belirtilerin de gerçekleştiğini sadece ben bilebilirim.ve saklanmış olan gerçeklere de en çok ben ulaşabilirim.çünkü en çok ben yandım.en çok ben bildim!

evet,her inanan kişinin dünyanın eski dönemlerinde,gizemli ve göksel hesaplamalarda aşmış bir toplumun,devinim hakkındaki ulaştığı bu kesin tarihe inanmış olması lazım aslında.

"mayalar kimdi?" sorusuna gelince; onu ilk önce bir kendine sor veya gökte uçan bir meleğe sor.(eğer yetkisi varsa) o sana söyleyecektir!

tabii ki o mayalar,sizin aranızdalar şu an..

onlar yok olmadılar çünkü onlar seçilmişlerdi ve kendilerine öğretilen bilgiler doğrultusunda hesaplamış oldukları tarihe erişmek için "son"un gelmesini bekliyorlar!

yani demek istediğim şu ki;sen de önceki nesilleden gelen bir mayalı olabilirsin!

yani herşeyden önce,bu tarih kesinlikle doğru bir tarih.

ahirete inananlar bu tarihe inanabilirler yani.bu bir gerçek!

ancak,şöyle bir husus var;

onların zamanından bu zamana kadar tarihte bazı gün kayıpları olmuşmudur?

işte bunun bilgisi,sadece kendini Allah diye tanıtmış olandadır.

YANİ DEMEK İSTEDİĞİM; BU TARİH GERÇEK AMA KESİN TARİHTE BAZI OYNAMALAR OLABİLİR.

 

öyle ise sor bakalım;" Rabbin (kentinin) altında ve üstünde birikmiş olan o büyük sıkıntıyı anlamıyorlar mı hiç?

yoksa göklerin sarsılıp yağacağı ve yerlerin de yarılıp öfkesini çok büyük bir sarsıntı ile göstereceği-ve azap çeken Rabbin kentinde olan herkesi kahredeceği,kar kış kıyamette yollara sereceği,o saatten hala mı gafiller?

işte bu tarih,bunun tarihidir.

inananlar inansınlar.

işte bu tarihin hemen evvelinde seçilmiş olanlar gökleri sarsarak kendilerini diriltmiş olacaklar.

bakın size önceden söylüyorum;

o saatte eğer damda (yüksek katlarda) iseniz; hani o şiddetli depremin yarattığı ilk panik anında hemen dış kapıya koşuyorsunuz ya? işte o zaman,ne üstünüze birşey almak için bile geri dönün! ne de kapıda bekleyip durun!

hiç tereddüt etmeden çıkın! çünkü o saatte kentte büyük yıkım olacak!

yada o günün yaklaştığı şu günlerde,dağlara (tepelik arazilere) doğru kaçın!

çünkü o sıkıntının boşalacağı (Rabbin gökten büyük hışımla ineceği (anlayanlar anlasınlar) o saatte-kentte taş üstünde taş kalmayacak!

(şiddetli) depreme dayanıklı modern binalar hariç,herşey yıkılacak!

"tepelere doğru kaçsınlar!"

hayır,bu kent,şimdiye kadar hiç görmediği-çok şiddetli bir sarsıntı görecek!

bunu da son gelmeden hemen önce "göksel yaşam takipçileri"nin bulunduğu bu yerdeki insanlara da bildirmiş olayım!

yani bu saat; yerdeki ve gökteki bütün varlıklara üstün kılınmış olan "Seçilmiş" ve yandaşlarının yere iniş saatidir!

şimdi sizi önceden uyarmış olaym;

seçilmiş olanlar kendilerini diriltmekte oldukları o saatlere dikkat etsinler!

hani doğum sancıları gibi sancılanacakları o saatleri diyorum?!

işte o saatler-bu saatlerdir!

öyle ki; uyanık olsunlar.dikkat etsinler de o saat başlarına bir tuzak gibi çökmesin!

bilenler blsin.anlayanlar anlasınlar.

 

 

bu konuda daha fazla konuşacağım.şimdilik bu kadarcık.

 

 

 

 

Aslında daha bilimsel yazılar yazılabilir bu konuda.Bu komik olmuş.Daha mantıklı hani elle tutulur şeyler.Yazıda yer yer doğru bilgiler mevcut ama,biraz fazla kişiselleştirilmiş.Yani allahın kıyamet saatini bildiği vs.tamam ama bunun yanında kıyameti mayaların bildiğide söylenmiş.Yani kıyametin saatini mayalar biliyorsa o zaman allahın kıyamet saatini bilmesinin ne anlamı olur.Yada allah kıyamet saatini sadece mayalara mı bildirdi.Veya mayalar mı kıyamet saatini allaha söyledi.Hani allah kıyameti peygamberlerine de değil sadece mayalara bildirmesi.Veya mayalara bildirmiş ise mayaların yüzlerce tanrısı vardı.Hangisinin işi bu.Nasıl olacak şimdi..

 

[quote=Ermiş Keşiş]

(şiddetli) depreme dayanıklı modern binalar hariç,herşey yıkılacak!

[/quote]

 

o saatin evvelinde,yiğitler (çektikterinden dolayı) acı acı feryat ederler!

o gün "feryat ediş"in günüdür.acı,keder,ağlayış günüdür o gün!

o saatin evvellerinde varya?

işte o saatin evvellerinde varya??

yiğitler,suçsuz yere suçlandıkarı için ve çektikleri azaplardan dolayı,acı acı feryat ederler!

 

bilinmeyen ve ansızın gelecek o saat gelip çattığında;

talan,infaz,tecavüz için sokaklara indirilecek olan o yiğitlerden korksunlar!

artık onlar acımazlar!

işte o saat-yıkım saatidir!

talan,infaz,tecavüz saatidir!

o saat; mahvolacakları saat,sokaklara dökülecekleri saattir!

yiğitler artık acımazlar.

çünkü o gün; acımayışın günüdür!

mahvoluş günü! yıkım günüdür!

 

o gün kaybediş günüdür.

acı ve yıkım günüdür o gün!

artık yiğit olanlar acımazlar!

 

21 Aralık 2012 Gerçekleri ve Yalanları..

Merhaba ışık dostlarım,

 

Fenomen halini almış bulunan 21 Aralık 2012 üzerinde yapmış olduğum şahsi tezimi ( bilimsel veriler eşliğinde ) sizlerle de paylaşmakdan mutluluk duyarım.

Misafir olduğumuz bu saygın sitede gereksiz bilgi ve sorumsuz yorumlar yapılmaması dileklerimle.

 

Günlerdir gerek basın,medya ve sosyal paylaşım sitelerinde olmak üzere Nasa'nın resmi sitesi dahil bir çok yerde araştırmalar yaptım ve bir çok ülkeden bazı araştırmacılar ile görüştüm,sonuç mu ?
Nasa dahil saygın araştırmacılar da benim gibi düşünüyor,ortalıkda dolaşan kıyamet alametleri yada dünyanın bir kaç gün enerji kıtlığı çekicek iddeaları yalan dolandan ibaret,ancak ortada bir gerçek var oda biraz sancılı bir dönem olabilir şahsen günler önce dile getirdiğim olay yani gezegenlerin dizilişleri .

 

Bu gezegen dizlimi her ne kadar doğal bir konum alsalarda  dikkat çekici kısmı şu ;geçmişde yaşanan yakın gezegen dizilimleri 1962'de, 1982'de ve 2000?de gerçekleşmişti.İran  1962 yılında 7,3 şiddetinde deprem yaşamış ve 12.230 kişi hayatını kaybetmişti. 13 Aralık 1982 yılında ise Yemen sarsılmıştı ve tablo yine korkunç 3000 kişinin öldüğü, 2000'den fazla yaralının bulunduğu bu deprem Richter ölçeğine göre 6 büyüklüğündeydi.Ardından Turkiye 19 agustos 1999 yilinda (1999 son 4 ay kala ) Golcuk depremiyle tabiri yerinde olursa resmen yerle bir olmus yine 10 binlerce insan hayatini kaybetmisdi. Ve en son Ay'ın dünyaya yaklaşması sonucunda geçtiğimiz  yıl  11 Mart 2011' Japonya 8,9 luk bir şiddetle deprem yaşadı ardından oluşan Tsunami sebebiyle  tam tamına 15,828 kişi hayatını kaybetti ve 3760 kişi hâlen kayıp olarak belirtiliyor.Bunlar tesaduf degil korkmayin ancak bilicli olun istiyorum.

Hatırlarsanız eyer yine dünyanın bir çok yerinde meydana gelen ölü hayvanlar rapor ediliyor ardından da arkçı depremler sinyal veriyordu..
Bugün mü ? Evet malaasef bugün seneryo yine aynı 
2 Eylül 2012 de İngiliz dalgıçlar ve deniz hayatı kurtarma grubu, 26 kılavuz balinanın Pittenweem'de karaya vurduğunu açıkladı,ayrıca grup 24 kılavuz balinanın da Cellardyke'nin 4,8 kilometre açıklarında sığ sularda bulunduğunu belirtti.Birde rapor edilmeyen yada kırsal alanlarda gerçekleşmiş olaylar zinciri ihtimalide tabi ki mevcut,yada insanlık paniğe girmesin izlenimide olabilir haklılarda paylaşmamakda  beklenen güne bu kadar az kalmışken.Depremlere bakarsak Turkiye dahil tum dunya besik gibi sallanmakda bir cok ulkenin deprem arastırma ve inceleme kurumları her gun arkcı deprem sayı ve siddetlerinin arttini bildiriyor.Benim istediğim çalışmış olduğum bu tezi siz ışık dostlarımla paylaşmak bilgilendirmek sadece.Aslında yıllardır arkasında durduğum çalışmamı perçinlemek,her daim söylüyorum gezegenlerin hareketliliği buna uydumuz Ay'da dahil her daim dünyamız yerküresini etkisi altında bırakmıştır ve bırakıcaktır sebebi basit etkiye tepki veriyor gezegen sonuçda açığa çıkan ve biz insan oğlunun etkisini bedensel hissetmediği enerji söz konusu..Ayrıca yine geçmiş tarihlerde büyük doğal felaket önceleri ve sonraları ( enerji açığa çıkması ) UFO görgü tanıklarının artması ve ihbarların çığrından çıkması beklendik bir başka husus.
Umarım hafif etkiler doğrultusunda sadece pozitif yönleriyle anmak zorunda kaldığımız bir geçiş dönemi olur..
Sevgi ve Işıkla kalın
Uzy Blm UFO Arştr Yzr 
Engin Kelemençe

valla 21 aralıkta ne oldu diye soran olursa;

21 aralıkta bişey olmadı...

foton kuşağı hakkında bazı açıklamalar yapmak gerekiyor sanırım;

bazı bu konuda araştırmaları olan çevrelerinde dediği gibi,biz zaten foton kuşağının habercisi olan ilk döngüsünün içindeyiz ama bu dönüşüm,etkilerini birdenbire olumlu bir şekilde gösteremezdi.

nedir bu değişimler?

internet çağı.

internet çağı ne aldı ne verdi?

internet,şüphesiz insanlardan dünyevi yaptırımları ve öne doğru hizalanma gereksiniminin tümünü alır.

şüphesiz siz internette bir işin başında iken-gösterişten de uzak olursunuz.

öyle ise,yukarıda-kutsal kitaplarda "melekler" diye adlandırılan (insanların ufo diye adlandırdığı ufak keşif-araştırma araçlarında) her daim işlerinin başında olduğunu düşünürsek;

dünya hayatı formunda insanların öne doğru kapaklanmalarından dolayı her türlü düşkünlükten yoksun bırakılmış varlıklardır.

bunlar arkalarında yaşarlar ve sadece (insanlara) kendisini Tanrı Te Ala diye tanışmış olanın kendilerinden istediği işleri yapmaya yöneltilmişlerdir...

 

yani bu varlıklar insanları önlerinden değil arkalarından vururlar!

şimdiye kadar hep böyle yapmışlardır ve ne yazıkki bundan sonra da böyle yapacaklardır!

 

işte Tanrı diye kendini tanıtmış olanın insanları kandırıp-cennet hayatı diye vaad ettiği hayat budur!

ve bu cennet hayatı diye yutturacağı hayatı da insanoğluna vermeden önce ona inanılmaz bir şekilde işkence eder.

"onlar (cehennemlikler) işkenceci meleklerin eline verilirler" Kuran

 

"her insan cehennemi tadacaktır!" Kuran

 

işte bu tip kutsal kitap diye safsata masallar üretip insanların bir bölümünü esaret altında bırakıp zulmeder,bir bölümü de (hem daha sonra zulme alınmak için) serbest bırakılır.(hem) bunlar aynı zamanda zulme alınanlara düşman olarak gösterilir ki; insanlar birbirine düşsün,birbirlerine düşman kesilsin de,onların hepsini arkadan ya vurmuş-yada vuracak olanın pisliği açığa çıkmasın!

 

şimdi bu söylediklerime-sadece bunlara tanıklık etmiş olanlar "evet öyledir" diyebilirler.

diğerleri cahillerdir.onlar inanmazlar!

 

 

şimdi eğer bu düşmanlıklar yaratılmamış olsaydı..

eski insanlara zulm edilmemiş olsaydı,

"falanda filan...ondan sonra biz o insan ırklarını tamamen yok ettik"Kuran

ondan sonra da tek dönemlik azapların ve serbest bırakılşların dönüşümlü olarak üst üste geldiğinden ve azabın her defasında arttırıldığından Kuran da bir surede başından sonuna kadar anlatılıyor.şimdi ismini hatırlamıyorum bu surenin.zaten ben çok bakmıyorum ben..

 

bu dönemlerden sonra da İsrail gerçeği var.

yine aynı surede;

bütün bu dönemlerden sonra,İsraillilerin türetildiği ve kendi halkı olarak seçtiği,sonra da Firavunun (yani düşmanın) ellerine teslim edildiği ve uzun süren esaret ve utanç döneminden sonra çok kahraman-çok müthiş kurtarıcı olan Allahın gelip de halkını (kendi elleriyle teslim ettiği) zalim Firavunun elinden destansı bir şekilde kurtarışı da gerçekten çok övgüye değerdi di mi!?

"Firavun ve halkı onlara (israillilere) zulm ediyordu.erkeklerini boğazlayıp,kadınlarına sahip çıkıyorlardı"

eee,durun bakalım dinleyin daha neler duyacaksınız....

 

ondan sonra bu halk kurtarılıyor ve etraftaki bütün halkları talan edip mahvetmek için bizzat Allah diye kendisini tanıtmış olan tarafından emirle yönlendiriliyor,

(açın tevratı okuyun biraz)

"şimdi şu şehre girin,ne kadar erkek varsa hepsini öldürün,kadınlarını da sağ bırakın!"

"Musa,şimdi yanına sadece birkaç kişi al.

ve (ordugaha) gidin,kendi arkadaş ve ailelerinizden de olsa orada 3000 kişi(tam hatırlamıyorum rakamı) öldürüp gelin.ve bunu benim uğrumda yapmış olacaksınız.bana olan sadakatinizi ölçeceğim!"

şimdi bu ayetlere şaşırmış olanlarınız vardır ama tevratta bu tip (çok anormal) ayetlere çok fazla rastlayabilirsiniz.gerçekten ben sadece birkaç sayfa okumama rağmen çok fazla rastladım!

evet konuya gelelim.

ondan sonra bu azaptan çıkıp etrafta dehşet saçması (vahiy olunmuş!) ve kısa bir zamanda Asi kılınmış olan bu halka,

Firavunun elinde gördükleri eski zulümden sonra,yeryüzünde yeterince terör estirmelerinden dolayı (ki-istenen zaten buydu)

sapıklık yapma haklarını kullandıklarına kanaat getirilmiş ve tekrar peygamberler gönderilmiştir.

"onlar (İsrailliler) bizim gönderdiğimiz peygamberleri boğazlıyorlardı!" Kuran

eee,Firavunun elinde zulm gördükten sonra,yeryüzünde dehşetli işler yapmış ve son derece asi kılnmış bu halktan daha başka birşey mi bekleniyordu acaba?

hayır,size doğrusunu söyleyeyim ki; Tanrının planı tam tıkırında işliyordu!

ondan sonra onlara ;"şimdi de dünyayı tamamen bırakın bakalım çocuklar!" diyecek olan Tanrı Mesih Deccalin en kıymetlisi Mesih İsa (yalancıktan söz) olarak gönderilecekti!

ama tabii ki,asilikte hak olarak ileri gitmiş ama Tanrının gözünde hakkını kullanmış olan bu halk,

hesapta süper kurtarıcı Rabbin sözü olan Mesih İsanın eski antlaşmadan sonra yeni bir antlaşmayla gelerek,"

hayır çocuklar,ben bozmaya gelmedim-ben tamamlamaya geldim..şimdi biraz da ölümü tatmaya ne dersiniz? haydi bakalım şimdi de bu dünyayı bırakalım,hep beraber nefsimizi öldürelim,ne dersiniz?

asi kılınmış israiloğlu "what??" deyince,İsa çok şaşırmamıştı aslında.

"ey asi kesilmiş-imansız halk..." demekle yetindi...

aslında Tanrının planı tıkır tıkır işliyordu...

hatta İsa,sadece bununla kalmayacağı,nefsin ölümünden sonra,son dönemdeki büyük sıkıntı (cehennem) döneminin varlığından da bahsetmişti onlara.

o zamanda İsraillilerin çoğu İsayı terkettiler.ve en sonunda da İsa başa geleceklerin çokluğundan bahsetmeyi sürdürünce de-

ona "uza" dediler ve boylu boyunca çarmıha uzatıverdiler..

işte kitap ehli budur.

evet şimdi tam burdan-şu "Şeytan" diye bahsedilenin hikayesine geçelim.

hani şu şeytanların bir süreye kadar serbest bırakılma hadisesi varya?

işte bu o mesele.

ondan sonra İsanın bu ütopik yürüyüşüne baş koymuş ve eski İsrail halkından seçilmiş olanlar (merak edenlere söyleyeyim;şimdiki dönemde nihayate erdirilip dehşet saçacak olanlar İsrailden değillerdir)

aksine bunlar başta İsraile karşı dehşet saçacak olan Rab Deccalin elit takımıdır.

şu ayeti dikkatli okuyun.

"muhammed,senin Rabbin kovulmuş şeytanlardan değildir!"

ne denmek istiyor burda?

 

neyse konuyu daha faqzla uzatmadan şunu da söyleyeyim ki;

kendilerine bir süreye kadar mühlet tanınmış olan şeytanların (İsrail) ve onların uyarılarına gelmiş olan İnsanların dönemi sona ermek üzeredir!

yani başka bir deyişle,İsrailin bir süreye kadar faydalanmaları istenildiği Tanrıları "verimlilik Tanrısı"nın sonu gelmiştir!

hee bundan sonra gelecek olan ve yeryüzünde dönemler boyu hüküm sürecek olan Tanrının kim olduğunu mu soruyorsunuz?

 

maalesef ki; dünyaya inecek ve dönemler boyu dünyada hüküm sürecek olan yeni Tanrı;

"Cezalandırıcı Tanrı"dır!

işte gerçek Tanrı!

Şeytan (yani verimlilik Tanrısı); kendisinden istenildiği gibi (Tanrının korkunç planı doğrultusunda)

dünyayı çok fazla kışkırtmış,çok özgür kılmış ve istediği herşeyi (özellikle internet vasıtası ile) önüne kadar ve sınırsız bir şekilde getirmiştir!

yani verimlilik Tanrısı,ardından gelecek olan (nihai Tanrı) Cezalandırıcı Tanrının,yolunu hazırlamak için elinden gelen herşeyi yapmıştır.

bundan sonrada cezalandırıcı Tanrının bu kadar açıkta ve çıplak bırakılmış olan İnsan ırkını ve şeytanları cezalandırması haktır!

öyle değil mi ama arkadaşlar?

siz öyle sanın.hala eski masallara inanın bakalım!

işte size işlerin özlerini anlatıyorum.

maksatları ve niyetleri anlatıyorum.

"...öyle ki; Tanrının korkunç planı yerine gelsin." İncil.

"ant olsun ki; cehennemi şeytanlarla ve insanlarla dolduracağım!" Kuran

bu konuda daha fazla da konuşmak lazım ama şimdilik çok fazla yazdım.

 

bu arada buraya asıl geliş amacım depremin zamanı hakkında sizi uyarmaktı.

deprem çok yaklaştı!

hatta neredeyse sallanıyoruz bile!

ama bekleyin! henüz olmayacak.

"Seçişmiş olanın bulunmaması gereken yerde yüceltildiğini görenleriniz olursa diye söylüyorum..."

"Seçilmiş olan, (sur bölgesinde) sur'a ikinci kez üfleyip kendisini açıkça gösterdiğinde ve bütün dünya uluslarının onun için ağlayıp dövündüğü görürseniz eğer..."

"savaş haberleri duyacaksınız,ama endişelenmeyin,-bunlar "son" demek değildir..bunların olması gerek..ama kentin kuşatıldığını gördüğünüzde..."

 

işte en son belirtiler bunlardır ve bunların ne demek olduğu açıklayayım.

evet ben birkaç aydır (sürgün dönemimin son ayları) bulunmamam gereken bir yerdeyim ve orada da muhakkak kendimi göstereceğim!

ikinci olarak,mücadele döneminin asıl geçtiği yer olan bütün ulusların savaşçılarının mabedinde de zaten ilk sefer sur!a üfürülmüştür!

hatta bunun üzerinden aylar geçmiştir.

"o son günlerin sıkıntısı çok büyük olacak.Tanrı o günlerin sayısını kısaltmamış olmasaydı-kimse kurtulamazdı!"

işte aylardır zaten bu dönemdeyiz ve gerçekten o "son" artık müthiş bir şekilde gecikiyor!bu günlerde,seçilmiş olanlar-artık kendilerini asla ateşten çekip kurtaramazlar.artık asla yatışmazlar!

gelelim gerçek hayatta olan ve kentin kşatılmasıyla ilgili olan belirtiye;

ben bunun Rus deniz kuvvetlerinin türkiyeye gözdağı vermek için batı karadeniz veya kuzey ege de tatbikat yapacakları manasını çıkartıyorum.

ve zannediyorum; bu önceden söylenmiş ve "bu olayları gördüğünüzde dağlara doğru kaçın!" denecek olan belirtiler bunlardır.

 

gerçekten ben kimsenin benim Seçilmiş olduğuma inanmasını bekleyen birisi değilim ve buralarda konuşmamın amacı da bu değildir.sur bölgesi ve bulunmamam gereken yer hakkında söylediklerim sadece İncil okuyucuları içindir.bunların biryerlerde olduğunu bilsinler diye söylüyorum.

yoksa benim insanları bunlara inandırmaya kesinlikle hiçbir niyetim yok.

ancak belki inanırsınız diye söylüyorum ki; yemin ediyorum ki-Egedeki depremi ben yaptım!

tam o anda bende göklerin kapaklarını açmış,gökleri fokurdatıyorken-bir de baktım ki yerde deprem oluyor!

yemin ederim ki; tam olarak eş zamanlı oldu! ve eminim ki İstanbul depremi de bunun gibi eş zamanlı olacak.

ama o zaman göklerin kapakları tam olarak açılmış olacak!

 

artık bu günlerden sonra-ip üstündeyiz!

hatta hep sallanıyoruz! ve sallanacağız!

ama daha önceden dediğim gibi; Rus donanması marmara bölgesi kıyılarına yakın bir yerde gözdağı amaçlı tatbikat yapmadan,İstanbuldaki büyük deprem olmayacak.endişelenmeyin!

ve bu olayla neredeyse eş zamanlı olarak gerçekleşecek olan; kendimi sur bölgesinde ve bulunmamam gereken yerde açıkça ıspatladığımda,muhakkak buradaki seçilmişleri ve hatta başını göğe dikmiş olan buradaki herkesi uyaracağım!

çünkü buna söz verdim ve söz verdiğim için yapacağım!

tekrar görüşürüz...