Ana içeriğe atla
19 Mart 2011 tarihinde uzay22 tarafından gönderildi

bu bi uzaylımı

Merhabalar arkadaşlar. Haberlerde sizlerde görmüşsünüzdür. Meksikada 2007 yılında bir çiftçi tarafından bulunan ve öldürülen bu yaratığın akibeti henüz belli değil. Çünkü 2007 den bu yana yaratığın cansız bedeni bilim adamları tarafından inceleniyor ve bir çok garip olaylara şahit olunuyor.

Yaratığın bir uzaylı olduğu ya da dünya üzerinde bilinmeyen bir yaratık türü olduğu hakkında söylentiler var. En garip durum ise yaratığın bir DNA yapısına sahip olmaması. Yaratığı yakalayan Francisco Garcia 70 cm boyunda yaşayan ikinci bir insancık gördüğünü ve onun kensinden kaçarak uzaklaştığını belirtti. DNA yapısı çözülemeyen bu yaratık hakkında bilim adamları ” DNA yapısı yok, varsa dahi bugünki teknikler ile bulamıyoruz” dediler.


Yorumlar

madem bu bi maymun türü..ikinci bi insancık gördüğünü söyleyen şahide ve bu canlının dna sı bulamadıklarını söyleyen bilimadamlarına ne demeli.bu kişiler durup dururken niye yalan söylesin.ufolarla ilgili olay yaşayanların hepsi mi yalancı?ben bunu anlayamıyorum bi türlü.

O şahidin de yalanın bir ortağı olduğu ihtimali gelmiyor mu aklına :) Ayrıca DNA nın bulunamama ihtimali gayet doğal. Bilgin var mı bilmiyorum ama DNA kolay bulunabilen bir madde değil kan grubu gibi. Ayrıca DNA nın bulnmasını zorlaştırmak için canlı öldükten sonra kimyasal maddelere de maruz bırakılmış olabilir. Çünkü baya emek harcanmış bu olay üstünde. Herkesin yapabileceği türden bir kandırma değil bu. Bir süre için başarılı oldular da zaten.. Kaldı ki Haktan Bey bu olayın peşini bırakmazdı gerçek olsaydı. Şimdi neden sesi çıkmıyor bu olay hakkında? Üç beş iftiracı yüzünden millet UFOlara inanmaz oluyo hemen, çünkü insanlar zaten bu konuya karşı oldukça ön yargılı. Bu yüzden Haktan Bey gerçeklerin peşinden koşuyor. Yanlış anlama lütfen sana karşı değilim aksine senin tarafındayım ama herşeye körü körüne inanma :) Uzaylılara ben de inanıyorum fakat bu canlı ne yazıkki dünya dışından bir misafir değil.