Ana içeriğe atla
14 Mart 2011 tarihinde rood tarafından gönderildi

Deprem Felaketine Dünya Dışı Canlılar mı Yol Açtı?

Japonya'daki 8.9'luk depremden sonra meydana gelen tsunami görüntülerinde görülen beyaz bir nesne, UFO iddialarını gündeme getirdi.

Tsunami görüntülerindeki bir ayrıntı izleyenleri şaşkına çevirdi. 

Tsunami dalgasının içinden çıkan beyaz tanımlanamayan bir nesne, 'UFO' ların dünya üzerinde deneysel çalışmalar yürüttükleri konusunda

kafalarda ciddi soru işaretleri doğurdu. 

Deprem sonrasında ortaya çıkan bu görüntüler sonrası yetkililerin bir açıklama yapmaması ise düşündürücü bir diğer nokta. 

Dünya dışı canlıların, bizlere zarar verecek düzeyde dünyanın manyetik enerji akımları ile uğraştıkları, dünyanın merkezinde bulunan enerjiyle ilgili 

çalışmalar yürüttükleri ABD'li Ufologlar tarafından gündeme getirilmişti. Hem fotoğraflar hem de videolar söylenilern tezi doğrular nitelikte. 

 

Video: 

[video:http://www.youtube.com/watch?v=sipUuY2eWzU]

 

 

Yorumlar

merhabalar dogru sızın lınkınızdekı helıkopter yalnız bızım seyrettıgımız 4-5 adet başka çekımlerın hıçbırısı helıkopter ve uçak mantıgında uçmuyor ayrıca haberturktekı son goruntu sıyah yuksek derecelı hız yapıyor ve sıyah renkte ıyı ınceleyın.ışıksızınle

Sn uyeler ;

Bu japonyadaki deprem herhangi bir ülkenin eseri dğeil. tamamen doğal ama bu doğallık sanki bir takım güçlerin devreye girdiği hissi veriyor. Ancak kesinlikle her hangi bir ülkenin bir mudahalesi yada oyunu değil.

tıpkı 17 ağustos depremi gibi doğal..

oradada Haarp deprem silahı olarak gündeme gelen bir teknolojiyi öne süren komplo teorileri ileri sürüldü hatta bir dönem bende acaba demiştim. ama çok detaylı araştırmam sonucu depremin tamamen doğal olduğunu öğrendim.

Ayrıca Haarp teknolojisinin bir çok özelliği olsada açıklanan bunların arasındaki Deprem yaratma özelliği tamammen asılsızdır. Şuan dünyad çalışan ve deprem yaratan hiç bir silah yoktur. ama bunun için çalışmalar olduğu bilinmektedir.

mutlu günler..

sayın zuhren bılgı olarak nerrden aldıgınızı bılmıyorun yalnız bunu deprem olmadan mayıs aylarında kanadalı bır bılım adamı ınternette paylaşmıştı saroz korfezı cıvarı  olarak sonra ortalık karıştı bu adamın peşıne duştu bunu açıklayan sıte dahıl çalışanları sırra kadem bastı,ayrıca o gece merkez sıstemler dahıl elektrıkler kesıldı ve verılmedı ayrıca golcuk te o sabah rus gemılerı dahıl metal parça topladılar bılgılerınıze ayrıca o gece 2 deprem oldu ılkı olagan olandı  2 ci olan zaten yıkıcı oldu ondada haarp projesının aslında 1900 yıllarında nıkola testa yapmış oldugu sıstemı kullanmışlardır. isıksızınle olsun

Sn uye galaktik

 

   araştrma yapan bir grup yada abilm adamı olabilir ama  bunu komplo teorisine çevirmek çok kolay oldu o dönemde... Haaarp projei ile ilgili bilgileri detaylı takip etmiştim orada anlatılan bazı özellikler tamamen asılsız. çünük çalışan bir depren silahı yok şuanda....

HAAARp ın asılsız olan  özelliklerinde bazıları

 deprem yaratma  ( asılsız.. ama üzerinde çalışmalar yapılıyor halen )
 iklim değiştirme ( asılsız ve başarısız )

mutlu günler..

sayın zuhren bu sıstem var sevgılı kardeşım 1900 yıllarında nıcola testa nın projesi bu projeyı yok ettıklerını soyluyorlardı ama bu var  haarp projesının asıl amacı gelecek atmosfer saldırılarına karşı ıyosfer de boluncuk denılen sıstemın çalışmasıdır haarp projesındekı deprem çalışmaları sadece bu projenın bır koludur.ısık sızınle olsun

Sn uye galaktik ;

 

 Bu projenin var olduğunu bilyorum ufak bir hatırlatma yapayım. sonrad gerçek olmayanları altına ilave edeceğim.
.....

Bu proje 6 yıldan beri, Alaska’da Gakona askeri üssü yakınlarında, ABD Hava ve Deniz Kuvvetleri’nce gerçekleştiriliyor. Resmi amacı, İyonosfer’de araştırma yapmak. Bu projenin gerçekleşmesinde üç Amerikan şirketi ARCO, Raytheon ve E-Sistemleri, önemli rol oynadı ve hâlâ oynuyor..

 

Amerikalı askeri yetkililere göre, HAARP şunları gerçekleştirecek:

 

1- Atmosferdeki termonükleer araçların elektromanyetik vuruşlarını değiştirmek,

 

2- Denizaltılarla haberleşmeyi kolaylaştırmak,

 

3- Radar sistemlerini son derece geliştirmek,

 

4- Çok büyük bir bölgede, ABD ordusu dışında tüm haberleşmeyi durdurmak,

 

5- EMass ve Cray bilgisayarları ile ortaklaşa, toprağın altını çok derinlere kadar incelemek,

 

6 -Büyük alanlarda petrol, doğalgaz ve mineralleri tespit etmek,

 

7- Cruise füzeleri gibi her türlü saldırı silahı ve uçağı havada imha etmek.

 

Gelelim, bu projeye karşıt olan Amerikalı bilimadamları da var. Bunun son derece tehlikeli olduğunu savunuyorlar. Çünkü, onlara göre, HAARP öylesine bir güç haline gelebilir ki, elinde tutan dünyanın tartışmasız hakimi olur..

 

Projenin karşıtlarından biri olan, ülkenin en ünlü jeofizikçilerinden Prof.Gordon J.F.MacDonald’e göre, elektromanyetik teknoloji bakın daha neler yapabilir:

 

1-İklimleri değiştirebilir,

 

2-Kutupları eritebilir veya yerinden oynatabilir,

 

3-Ozon tabakası ile oynayabilir,

 

4-Deprem yaratabilir,

 

5-Okyanus dalgalarını kontrol edebilir,

 

6-Dünyanın enerji alanları ile oynayarak, insan beynini kontrol altına alabilir,

 

7-Radyasyon yaymayan termonükleer patlama oluşturabilir...

-İklimleri değiştirebilir.

2-Kutupları eritebilir veya yerinden oynatabilir.

3-Ozon tabakası ile oynayabilir.

4-Deprem yaratabilir.

5-Okyanus dalgalarını kontrol edebilir.

6-Dünyanın enerji kuşakları ile oynayarak insan biyolojisini ve beynini etkileyebilir.

7-Radyasyon yaymadan termonükleer patlama oluşturabilir.

 

 

Bunlar yapabildiklerinin sadece bir kısmı...

 

bunlardan araştırabildiklerimden asılsız olan bilgilerde aşağıdaki gibidir..

iklim değiştirebilme ( asılsız ve başarısız...)

Deprem yaratabilme  ( asılsız ve başarısız... ama hala üzerinde çalışılıyor )

mutlu günler...

İyonosfer dünya atmosferinin en ilginç katmanı olsa gerek,yeryüzündeki ses'lerin burada depolandığı söyleniyor,belki amerika bu katmanda deneyler yaparak dünyadaki sesleri dinleme ile ilgili bir çalışma yapıyor olabilir..

Öyle ya sesler burada depolandığına göre,eski tarihlerde konuşulanlar da demekki burada depolanmış bulunuyor..Buda şu anlama geliyor,Abd eskiye ait yani eski tarihlerde insanların yaptığı bütün konuşmaları ayırt edebilecek ve bu anlamda istedikleri bir kişinin yaşadığı zamanını tesbit edip kişinin o anda neler konuştuğunu dinleyebilecekler..

Örneğin hz.isanın veya hz.muhammedin veya büyük bir devlet adamının ya da dünya tarihinde çok önemli bir olayı ve bu olay ile ilgili kişinin sır dolu açıklamalarını dinleyip buna göre çalışmalarını yapacaklar ve belki de tarihi yeniden düzenleyip yeniden yazacaklar..Mesela meryeme verilen sır neydi gibi..İlginç hem de çok ilginç..

Ayrıca suç işleyenlerin ve suç işleyeceklerin suçlarını kabul etmemeleri halinde,bağlanın iyonosfere bakalım neler konuşmuşlar deyip kişinin iyonosferdeki ses kaydının deşifre edilmesi..Ve suç planları yapanların iyonosfer var bizi yakalar deyip :) konuşmamaları gibi..O zaman dünyada suç işleme oranı tamamen yok olur herhalde..

Mizahi olarak ta insanların iyonosferden hat almaları ve istedikleri kişinin seslerini dinleyebilmeleri gibi..Bağlan oğlum iyonesfere bak bakalım falanca kişi benim hakkımda ne diyor..Olur mu olur :)

şu alıntının bendeki düşündürdükleri :

ilk tsunami olayından bu güne benim içimde hep bir şüphe oldu doğrusu.Eğer bu teknolojik zaman dilimi gerçekten manyetik alan konusunda bilmediğimiz kadar ilerlemişse(özellikle usa ve rusya nın çalışmaları hep vardı)daha da farklı olaylar bekleyebiliriz.

Delta 4 uydusunun özellikleri.

Amerikan ulusal güvenligi (NSA) icin Askeri ve sivil haberleşme ağlarıni (radyo, Tv, internet, mobil telefon vb..) dinleme, ve izleme , Elektro manyetik alanlar oluşturmak, Televizyon yayınlarını engellemek ve istediği bir yayını ekrana getirebilmek. Ana Server’lara girip bilgi çalma ve virüs gönderebilme, Füzelerin  rotasını bozabilme vb..Bunlar icerisinde ise en cok göze carpan evlerindeki computerlerinde ,ve cep telefonlarinda kamera olanlarin kamera görüntülerinin  izlenebilmesi. simdilik bilinenler ise bununla sinirli.

Bu casus uydu, teknolojisiyle dikkat çekiyor. Bunların içinde dikkat çeken özelliği kuşkusuz, her dairenin,evin  dinlenmesi ve Webcam bulunan bilgisayarlardan  ise görüntü elde edilmesine ilk tepkiler  Rusyadan geldi, bu uydunun korkunç derecede tehlikeli olduğu iddiasına  Fransa, İtalya ve Almanya gibi ülkeler de aynı tepkiyi gosterdi.