Ana içeriğe atla
27 Şubat 2011 tarihinde Minakilase tarafından gönderildi

Küçük Bir Olay

Merhaba sevgili üyeler, bilgisayarım bozuk olduğundan bir süredir giriş yapamıyorum ve çok meşgulüm.Ama sizinle paylaşacak birşey buldum sanırım.

 Dün gece ilginç birşey oldu.Üzerinde durmalımıyım bilemiyorum, ama anlatmaya değer. Dün sabah saat 5'e 20 kala kedimin zırlaması yüzünden uyandım.Kediyi susturdum ve yatağıma döndüm.Uzandım, tam başımı yastığa koycaktım ki (bu arada yatağım balkon kapısına dönük) turuncu , parlak bir ışık gökyüzünde belirdi, orada değildi, ben yatarken oluştu ve ben bun şahit oldum.Uyku sersemiydim ama bilincim açıktı. :D ... Düşündüm, yıldızmı diye.Yıldız oluşur mu? Hayır, oluşmaz.Ve büyülenmiş gibi 20 dakika o ışığa baktım.Git gide daha da parladı.Kıpırdamasını bekliyordum.Ama kıpırdamadı.Uzanır pozisyonda izlediğim için uykum inanılmaz derecede beni zorladı.Ama izlemeye devam ettim.

 

 İçimden bir ses kıpırdamamam gerektiğini, yoksa onu kaçıracağımı söylüyordu.Tetikte izledim, sonra bir anda uykuya daldım.Rüyamda ışığı görmeye devam ettim...Yazarken sinirlerim bozuluyor çünkü sizlere ne kadar anlamsız gelsede korkutucu derecedeydi.Aynı ortam aynı ışık ama ben uykudayım.

 Rüyamda ışık evin etrafında bir tur attı.Ardından bahçede geniş bir yarım daire çizdikten sonra kayboldu ve ben uyandım.Orda değildi ve güneş doğmaya başlamıştı.20 dakika boyunca yıldızlar bile doğal olarak yer değiştirdi ama ışık inatla olduğu yerde durdu.

Hepsi bu.

Yorumlayın bakalım.

Yorumlar

ya şimdi ben uzayla ve uzaylılarla ilgilendiğim için bunun önemli bir ışık olduğunu düşünüyorum  nasıl diyim keşke yerinden kalkıp o ışığın ne olduğunu daha detaylı görseydin... ama muhtemelen bir ufo olması imkansız bir şey bir ufo sizin veya başka bir bölgeyi daha önce araştırmayıp hiçbir yere inmez yani ilk önce araştırır belkide bu sizin evi araştıran bir ufodur ha ne dersin bana böyle bir şey olursa mesaj atarmısın

Cep telefonu ile görüntü alsaydın keşke...Resim ya da video  olmadan yorum yapamayız ki.Buna benzer bir olayı bende yaşadım.Hemen hemen her gece bisikletim ile gezmeye çıkarım.Bir ay önce yemekten yaklaşık bir saat sonra yine gezmeye çıktım.Mp3 çalarımda Manowardan parçalar dinliyordum.Adrenalin had safhada.Kendimi çok iyi hissettiğim bir anda birden bire gözümün önünde turuncu ışık belirdi.Gece olması sebebiyle sokak lambalarının ışığının gözümü etkilemiş olacağını düşündüm.Önemsemedim.Ancak sonrasında kendimi biraz tuhaf hissetmeye başladım.Sanki enerjim çekildi ve gözümdeki ışıklar daha da büyüdü.Ve bizim klasik ufoların gözleri gibi oldu.Gözümün önünde kocaman 2 göz.Bu şekilde yaklaşık 3 kilometre kadar gittim.Kendime de panik yaptırmak istemedim.O esnada soğuk terler döktüğümü farkettim.Tabi benim gördüğüm ışık bir cisim değildi.Zaman zaman insanların tansiyonları düştüğünde bu şekilde ışıklar görürlermiş.Belki de onla alakalıdır.Bu olayın ertesi günü hasta oldum.Sonrasında bir salgın gibi herkes grip tazı hastalığa yakalanmaya başladı.Hatta bir ara keçi gribi dediler.Bunlar tesadüfler zinciri de olabilir.Fakat ben sanki birilerinin o gece etrafa hastalık yaymış olabileceğini düşündüm.Biliyorsunuz Gelişmiş ülkeler insan hayatını hiçe sayıp para uğruna bu tarz şeyler yapabiliyor.Belki de Minakilase (Adını bilmediğim için nick adını yazdım kusura bakma)arkadaşımız da bu tarz birşey görmüş olabilir.

Ufo olmalı demeyelim anlattığına bakılırsa bu kesinlikle ufo.İçinizden gelen ses ise onları sesi olabilir.Bu aradalar rüyalarınıza dikkat edin.Önemli olay olursa bana mesaj atın.

 

Geçenlerde ben de ilginç bir olay yaşadım.Çok ilerlemediğim bir konu da olsa kapıyı ittirmeyi denedim beyin gücüyle.Kapı her denediğimde çok hafif ileri geri oynuyordu (ileri gidiyor ileri gittiğinde kendi kendine geri dönüyor her kapıda olacağı gibi).Sonra denemeyi braktım kapıyı açtığımda kapının yanında sepet duruyordu çok hafif sürttü ve açtım.Tekrar işimi bitirip kapıyı açarken sepet çok geriledi.Yani sepet ilerlemişti o arada bu nasıl olabilir ?