Ana içeriğe atla
13 Şubat 2011 tarihinde yasam formu tarafından gönderildi

Kudüs’te UFO paniği

Kudüs’te UFO paniği

Kudüs’te Hz. Muhammed’in göğe yükseldiğine inanılan Kubbet-üs Sahra’nın üzerinde kameraların görüntülediği uçan cismin UFO olduğu iddia edildi

04 Şubat 2011 Cuma, 10:26:41
Kudüs’te UFO paniği

Kudüs’te Hz. Muhammed’in göğe yükseldiği yer olduğuna inanılan Kubbet-üs Sahra’nın üstünde hareket eden ışıklı yuvarlak cisim görüldü. Aşağı yukarı hareket eden ve bir görünüp bir kaybolan cismin UFO olduğu iddia edildi. Uzmanlar birçok açıdan videoya alınmış ve fotoğrafları çekilmiş bu cismin hareketlerinin hızı nedeniyle uçak ya da herhangi bir hava aracı olamayacağını belirtti. Görüntülerde, Kubbet-üs Sahra’nın tepesinde parıldayan bir küre görülüyor. Küre, büyük bir süratle göğe yüsekliyor, ardından tekrar alçalıyor.

Görüntülerin sonunda, çok büyük bir süratle yok oluyor. İngiltere Savunma Bakanlığı yapmış olan UFO araştırmacısı Nick Pope, Kudüs’te çekilen görüntüler için “Bugüne dek elde edilen en etkileyici görüntüler. Bu cisim UFO değilse ve insanlar tarafından üretilmiş bir şeyse, insanoğlu tarafından üretilmiş en gelişmiş düzenek ile karşı karşıyayız” dedi.

GAZETE HABERTÜRK

Yorumlar

görüntüden birşey anlaşılmıyor kesin birşey söylenemez  uçak olamayacağı söyleniyor hareketlerinin hızı nedeniyle belki bir helikopterde olabilir ışığını insanların yüzüne doğrultmuş, insanlarda karanlıkda ışığın helikopterden geldiğini görememişlerdir .ok az bir ihtimalde olsa olabilir dediğim gibi kesin bir şey söylenemez paylaşım için sağol...

yeryündeki  esrarengiz  cisim  ve  şekiller  için  çeşitli  görüşler  mevcuttur  kimisi  uzaylı  kimisi  melek  kimisi  de  hayalet  derken  bunların  hepsini  de  ya  kabul  ederiz  ya  da  spekülasyon  diyerek  red  ederiz  unutl mamalı  Peygamberimizin  Miraca  çıktığı  vakit  ki  göklerden  geri  döndüğünde  Kafirler  ona  inanmamıştı  ve  haber  verdiklerine  deli  saçmalığı diyecek  kadar  aşağılamışlardı  şimdik  benim  tahminime  göre  de  Kıyamet  denen  Diriliş  çok  yaklaştığından  her  insanın  farkına  varacağı  ve  iyiden  iyiye  konu  üzerinde  düşüneceği  Büyük  olaylar  zincirinin  Bazı  halkaları  gözükmektedir  bu  Kuranı  kerim  gelmesinden  itibaren  olan  süre  zarfinda  dünya  büyük  değişimler  yaşamış  ve  son  zaman  kadar  da  yaşayacaktır .