Ana içeriğe atla
18 Şubat 2011 tarihinde tetragrammaton tarafından gönderildi

Altin Cag'dayiz (Kova Burcu)

İçinde bulunduğumuz çağ Kova Burcu Çağı (Altınçağ) olarak adlandırılıyor. Bir çok uzman astrolog bu çağın aydınlanma çağı anlamına gelen Kova Burcu Çağı olacağını söylemişlerdir. Bu kişiler arasnda ünlü kahin Nostradamus da vardır. Eğer araştırılırsa Nostradamus’un Peygamber Efendimiz (SAV) ‘in hadislerinden birçok konuyu aktardığını görürsünüz. Hatta Maya takviminde dünyanın son zamanları için 2012 yılı geçiyor. Bu yıl için Mayalar kıyametin kopacağını iddia ediyorlardı. Bu iddia şu açıdan doğrudur, insanların manevi olarak ruhlarında bir kıyam oluşacak, akıllar kıyam edecek, ayağa kalkacaktır. Kıyam kelime anlamı olarak da ayağa kalkmak demektir. Yani 2012 de ki kıyamet, akılların kıyameti olacaktır, ruhlar kıyam edecek, yani insanların akılları açılacak, basiretleri açılacak, üstlerindeki gaflet perdesi gidecektir. Bunu hepbirlikte göreceğiz.

Bu çağda insanlar maddenin aslını kavrayacaklar, ve bu gerçek insanları çok açacak, ferahlatacak, heyecanlandıracak ve mutlu edecektir. Algılamış olduğu dünyanınn kapkaranlık beyninin içinde oluştuğunu tam olarak kavrayacaktır. Şu an insanlar maddenin aslını sathi, kısmen ve teknik olarak algılayabiliyorlar. Eğer insanlar bu gerçeğin özünü şu an anlamış olsalardı hiç kimse heyecandan yerinde duramazdı. İşte Kova Çağı olarak adlandırılan bu çağda gerçekleşecek olan güzelliklerden biri budur.

Diğer taraftan biliyoruz ki İslam’ın dünyaya hakim olması Nur Suresi’nin 55. ayetinde Allah’ın bizlere Hak olan vadidir. İslam’ın dünya hakimiyetinin başında olacak liderin ismi de Mehdi’dir, ve biz biliyoruz ki Hz. Mehdi zuhur etti. Zuhur ettiği şehir de İstanbul. Bundan nasıl emin oluyoruz, şöyle ki Peygamber Efendimiz (SAV)’in aktardığı sahih hadislerde, Hz. Mehdi’nin gelişinden önce gerçekleşeceğini söylediği 100 den fazla alametin tamamının gerçekleşmesinden anlıyoruz.

Bu kutlu şahsın dünyada İslam’ın hakim olmasına vesile olması ile birlikte, bolluk, bereket, refah, zenginlik de hakim olacaktır. Kova Burcu Çağı olarak adlandırılan Altın Çağ da tam da böyle bir zaman olacaktır. Hz. Mehdi (A.S)’in önderliğinde bir İslam Birliği kurulacak ve bu birlik bütün dünyada barış ve sevginin hakim olmasına vesile olacaktır.

Hikmetle bakan gözler için bu çağda olduğumuzu anlamak çok kolay olacaktır, inşaAllah. Bakın şu an içinde bulunduğumuz ve bütün dünyayı etkisi altına alan ekonomik krize bakıldığında da, bu durumun Peygamber Efendimiz (SAV) tarafından haber verilen, ve Hz. Mehdi’nin çıkmış olduğu ilk zamanlarda gerçekleşecek ve 7 yıl sürecek olan bir kriz olduğunu görürüz. Dileyen sahih hadisleri bulup araştırabilir. Doğru olduğunu görecektir. Ayrıca Mehdiyet ile ilgili olan her yazımın altına koyduğum linkten de ilgili hadislere ulaşılabilir. Bu kriz 2007 yılında başlamıştır, ve Peygamber Efendimiz (SAV)’in söylediği gibi Allah’ın İzniyle 2014 yılına kadar da devam edecektir. Bilenler bilir IMF’de bu krizin 2014 yılına kadar süreceğini söylemişti.

İçinde bulunduğumuz bu çağ, bu zamanda yaşayan, bu zamana şahid olan bizler için gerçekten çok kıymetli bir zaman. Şu an dünyada bulunan insanların çoğu Hz. Mehdi gibi kutlu bir şahsı görmekle kalmayacak, güzeller güzeli bir peygamberi de göreceklerdir. Hz. İsa yine sahih hadislere ve Kuran Ayetlerine göre şu an yeryüzünde ve faaliyetlerine başladı. Düşünsenize bir peygamber göreceğiz. Bu ne kadar muhteşem bir durum. Fakat çoğu insana sanki böyle birşey hiç olmayacakmış gibi geliyor. Halbuki Kuran ayetlerini okuyan ve Allah’ın vadinin hak olduğunu bilen her insan böyle bir ana şahit olmak için yalvara yalvara dua eder, ki Allah bize bunu vadediyor. Şu an yaşayan insanların büyük çoğunluğu Allah izin verirse bu kutlu şahısları görecek, ve Altın Çağ’a şahit olacaklar.

İşte bu sebeplerden bizler de elimizden geldiği kadar bu güzel çağı hakkıyla takdir edebilmek ve yaşayabilmek için İslam’ın dünyaya biran önce hakim olması için çalışanlardan olmalıyız. Allah eninde sonunda İslam’ı dünyaya hakim kılacak, bizim çalışma hevesimiz, vesile olma hevesimiz aciziyetimizi bildiğimizden, ve Allah’a daha çok yakın olmak istemekten olacaktır.

Önümüzde çok güzel günler var. Herkese ve bütün okuyanlara tavsiyem; en acilinden bu durumun farkına varsınlar, ve bu kutlu şahısların geleceği zamana layık insanlar olabilmek için niyetlerini tazelesinler. Bu duruma olmaz gözüyle bakmak, insanlara sadece umutsuzluk ve mutsuzluk getirecektir. Kabullenmek ise Allah’ın izniyle mutluluk ve huzur…

“Allah, içinizden iman edenlere ve salih amellerde bulunanlara va’detmiştir: Hiç şüphesiz onlardan öncekileri nasıl ‘güç ve iktidar sahibi’ kıldıysa, onları da yeryüzünde ‘güç ve iktidar sahibi’ kılacak, kendileri için seçip beğendiği dinlerini kendilerine yerleşik kılıp sağlamlaştıracak ve onları korkularından sonra güvenliğe çevirecektir. Onlar, yalnızca bana ibadet ederler ve bana hiç bir şeyi ortak koşmazlar. Kim bundan sonra inkar ederse, işte onlar fasıktır.”

Yorumlar

sayın üye  ;

 

güzel bir paylaşım ancak mehdi ile ilgili yapılan tahminlerin doğru olduğunu düşünmüyorum. Yani geldiği ve istanbulda olduğu şuan..

Altın çağ maya takvimi 2012 başlangıçı ile bağdaştırlıyor.. tmm kabul edelim. ancak bu çağ  26.000 yıllık bir süreci kapsıyor. ve ilk bir iki yılda

bunları beklemek mantıksız bana göre.

kaldıki büyük savaşlar yaşanaması bekleniyor.

1. su yüzünden çıkacak bir savaş.

2. nukleer bir savaş.

3. ayrıca peygamberimizin ve bursadaki ulu camideki 9 gezegen tasviri.

yani daha uzayda kolonişecek insanoğlu.  buda yuzyıllar alabilir. yine kuradan ve diğer tarihi kayıtlarda atlantisin yukseleceği bilgileri

geçiyor.

mehdi gelmesi için bu tür olayların olması lazım. bunun içinde sanırım bir kaç yüzyıllık bir süreç gerekiyor tahminim.  bazı doğru olması

muhtemel bilgilerin içine asılsız ve kendi fikrini empoze etmiş yazar bana göre.

 

 

mutlu günler.

guzel bır paylaşımda arkadaşlar mayalarlam dınler donemı arasında bayagı bır fark olan donem ayrıca kuranı kerımın ayetlerı açık degıl hadıslerden bılgıler onunda netlıgı garantı degıl ancak sıze şurda katılıyorum kıyamet sadece kıyam bılgıye dırılıştır,bu dogru ama bence dınsel bır yonlenmeden çok yaratıcının enerjısının insanlara açık olarak aktarılma donemı oldugunu duşunuyorum sarmal yapımızdan bılınç yapımızın degışmesıne kadar oluşacak olan donemlerın dınsel degıl ama rabsal bakışın degısecegı anlamına geldıgını duşunuyorum.ışık sızınle olsun

Merhaba güzel ruhlar :) Hz.mehdinin anlamini bile bilmeyenler var.

Hem tetragrammaton  kardesimiz söyle yazmis "İçinde bulunduğumuz bu çağ, bu zamanda yaşayan, bu zamana şahid olan bizler için gerçekten çok kıymetli bir zaman. Şu an dünyada bulunan insanların çoğu Hz. Mehdi gibi kutlu bir şahsı görmekle kalmayacak, güzeller güzeli bir peygamberi de göreceklerdir. Hz. İsa yine sahih hadislere ve Kuran Ayetlerine göre şu an yeryüzünde ve faaliyetlerine başladı. Düşünsenize bir peygamber göreceğiz. Bu ne kadar muhteşem bir durum"  malesef kardesler durum farkli.bildiginiz gibi degil.hz mehdiyi ve isayi peygamber olarak beklemiyorlar.normal sahis olarak bekleniyorlar.

Neden böyle beklendiklerini siteme yazdim.evet gelin arastirin kurtaricinizi :)

Yüce yaratan asla 2 kisi birden gönderipte hiristiyanlari hayal kirikligina ugratmaz(cünkü onlarin peygamberiydi) mesela hz muhammed s.a.v tekrar gelseydi ve müslümanlari  baska bir dine davet etseydi,insanlar ne olurdu?hep kendinizi düsünmeyin lütfen. 

hadisler sifrelidir.mesela isa mehdinin arkasindan namaz kilar anlami=isa sonradan gelecektir. cünkü yüce yaratan insanlari cok sever,sasirmalarini istemez.

insan insandirda bir türlü cebrail melegin yanima geldigini ve gittigini hickimse inanmiyor.neyse devlet beni korusun belli olur :)

hepinize anlamli güzel günler diliyorum.googleye king live yada sonmucize yada http://my.opera.com/omucize yazin.kimmis bu :) el sallar

 

Arkadaşlar bu konunun dini yönü de çok önemli ama her seferinde her şeye din,iman yönünden bakmasak..biraz da astrolojik açıdan bakalım.ben kova çağının büyük bi değişim getireceğine inanıyorum.çünkü kova burcunun astrolojik anlamı yenilikçi,orjinal ve sosyal değişimi sağlayandır.demek ki kova çağına girerken dünya üzerinde daha önce yaşanmamış yenilikler deneyimleyeceğiz