Ana içeriğe atla
25 Ocak 2011 tarihinde Stars tarafından gönderildi

Yeni web arayüzü hakkında her türlü mesaj buraya lütfen

Ufoloji.net'in 2011 yeni arayüzü hakkındaki her türlü mesajınızı buraya yorum olarak yazarsanız tarafımızdan takip edilecektir. Lütfen bu konuda başka bir forum başlığı oluşturmayın. Editör ve geliştiricilerimiz bu başlığı takip edecekler ve konuyla alakalı açılan diğer başlıklar silinecek.

Bu yeni sistem'de henüz tamamlanmamış bazı bölümler var ama sizi daha fazla bekletmek istemedik. Anlayışınız ve desteğinizi için şimdiden teşekkürler..

Yorumlar

Evet, sitede gerçekten çok hata var, üst üste binmiş başlıklar ve açılamayan linkler gibi...Ama bu henüz tamamlanmamışsa, evet daha modern olmuş diyebilirim.Ancak sitenin eski pratikliği kalmamış gibi.Açar açmaz güncel konuları ve yorumları görebiliyorduk ama artık seçmek zorunda kalıyoruz.Ve bu sitenin kendine çok yakışan bir arka planı vardı.Umarım yine ona kavuşuruz. :) Teşekkürler iyi çalışmalar.

Merhaba stars öncelikle size bizi bekletmediyiniz için teşekkür ederim ben düşünmüşdüm ki bu tadilat 1-2 hafta çeker ama kısa sürdü.konuya gelince

 daha hızlı giriyor siteye ama dizayn ve görünüş bakımından bence olmamış ne biliyim daha bi karanlık görünüyor önceki daha iyiydi bence  ama yine de teşekkürler.

 

Sn Stars:)yenilik için teşekkürler:)Hani yadırgamadım desem yalan olur...ama alışırım zamanla:)eski sisteme alıştığımdan mı nedir,yenilik bana soğuk geldi:(daha bir ciddi olmuş:))alışınca daha iyi gelecektir.umarım şimdi form açabilirim:)elinize sağlık:)saygılar...

bence site güzel olmuş. Zaten milletce alışkanlıklarımızdan zor vazgeçeriz. Bir buçuk senedir bu foruma giriyorum neredeyse hergün. Değişiklik iyidir. İnsan sıkılıyo bir süre sonra aynı ekranı görmekten. Ama bir önerim olcak. Çok karşıt renkler kullanmışsınız. Örneğin bütün site griyken yorum yazma yerleri ve bazı yerler bembeyaz olmuş. İnsanın gözünü alıyor nerdeyse. Bu önerimi dikkate alırsanız sevinirim. Zamanla bu forumada alışırız. Şimdiden hayırlı olsun yeni forum tasarımınız :)

beyler site hiç bir ufo meraklılarına uygun gitmemiş web tasarımcılığı hele bu kadar karışıksa kolay değildir. bilemiyorum eski arayüze çok alışmaktan ötürü heralde ama orada dünyayı o mavilimsiliği o mavinin ardındaki derin siyahlık beni çok etkiliyordu ve sırf o yüzden elimin uğrak yeri oldu bu site kolay değil ama bence eski tarzın upgrade hali olması daha iyi olurdu. saygılar 

site gorsel acıdan guzel ama kullanım acısından zayıf olmus ozellıkle son konular , son yorumlar ılk bakısta gozukmuyor aramak lazım ayrıca sıyah zemın bır resım sıtesı ıcın ıyı olabılır resımler one cıkar ama ınteraktıf bır forum ıcın cok goz yorucu olmus helekı yorum yazılarn yer bembeyaz dıger yerler sıyah tam anlamıyla kontrast oluyor gozlerı ıyıce yoruyor

 

saygılar

Sayın site yöneticileri,yeni tasarım için önce teşekkür ederim..

Yeni versiyonda, 

Beğendiklerim..

*  Son yorumlar hanesi daha geniş ve daha fazla yorum barındırdığı için güzel olmuş..

*  Kullanıcı bilgileri hanesi daha iyileştirilmiş buda güzel..

*  Gönderilerdeki resim boyları daha büyük olmuş buda güzel..

 

Beğenmediklerim ise..

*  Kullanıcıların çevrimiçi veya çevrimdışı olduklarının görünmesi..sebep ise bir kullanıcı siteyi açtığında bir çok kişinin çevrimiçi olduğunu gördüğünde onun da sitede kalmaya devam etmesi,veya bir kullanıcı sitede herkesin çevrimdışı olduğunu gördüğünde onunda nasıl olsa kimse yok mantığı ile siteden çıkması..

*  Ana temanın renginin siyah ağırlıklı olması sanki genel görünümü biraz boğuyor gibi..

*  Siyah zemin üzerinde beyaz karakter yazı göz yorgunluğuna sebep veriyor,ve okumada zorluk yaşayabiliyoruz..Beyaz zemin üzerinde siyah yazılı olsaydı sanırım daha hoş olabilirdi.

*  YAKIN GEÇMİŞTE ÖNE ÇIKAN İÇERİKLER bölümü ile ÖNE ÇIKAN İÇERİKLER bölümü zaten aynı kategori sayılır ve ikisinin birleştirilmesi sadelik bakımından daha uygun olabilir..

Ayrıca başlıktaki ufoloji.net yazısının daha büyük ve parlak metal görünümlü olması mümkünse olsun. (karizma olur) :)

Teşekkürler ve iyi çalışmalar dilerim ve daha başka takıldığım konularıda yazacağım..

siyah olan backround biraz transparan olursa ( tabi yorum ve  yazıları arka plana karşımayacak şekilde ve okunabilecek şekilde ) arka plandaki uzay görüntüsüne uyeler ve ziyeretçiler tarafında görülebilmesi , görsellik açısında güzel olacaktır diye düşünüyoum.

 

saygılar.

çok kötü, yarım saattir yeni konu açma butonunu aradım bulamadım. eski tasarım daha kolay ve anlaşılırdı. kesinlikle eski siteye dönülmesi gerekli! forum sitesine dönmüş, haberler ve paylaşımlar arka plana itilmiş. ayrıca koyu renkler beni iyice boğdu. her şey bir yerde, site anlaşılırlığını yitirmiş. paylaşım yapamadan çıkıyorum, herkese iyi akşamlar... 

Merhaba,

Siyah fon üzerine beyaz yazı göz yorucudur. Ayrıca bazı epileptik hastaların beyin dalgalarını etkileyerek nöbeti tetiklediği ıspatlanmıştır. Şahsi görüşüm önceki web arayüzü daha sade ve şıktı hemen hergün takip ediyordum. Bu yeni arayüz geldiğinden beri girmemle kapatmam bir oluyor. Çünkü bir yazıyı okuduğum zaman başka bir sayfayı açtığımda yada kapattığımda çok rahatsız oluyorum. Ayrıca güncel konulara yorumlara vs ulaşımda çok zor olmuş. Kısacası site böyle pek kullanışlı değil. Eski web arayüzü en azından sade ve kullanışlıydı. Yazılara veya yorumlara birkaç dakikadan fazla bakamıyor olmam ve menülerin karışık olması beni siteden oldukça uzaklaştırdı.

Uzun zamandır siteye giremiyordum anasayfada sabit uzaylılarla ilgili konular vardı ve foruma giriş için tıklıyabileceğim bir link tarzı birşey yokdu yaklaşık 1 ay giremedim artık girmemeye karar vermişdim ama son bi kez daha denediğimde siteye girdim iletişim için mesaj attım ama cevaplanmadı şu anda öyle bir sorun yok ama tekrar olmamasını rica ederim. Sitenin bu halini sevdim ancak yorumları cevaplerken konuyamı yorum yaptık yoksa yoruma mı cevap verdik anlıyamıyorum düzeltilirse daha güzel olur.

Saygılarımla.

Forum yazarlarının güncel takibi bir bakışta göze çarpacak şekilde olmalı,Bunun dışında sayfanız gittikçe daha ağırbaşlı ve kaliteli olma yoluna girmiş gibi sadece kullanış pratiğine yönelik çalışmalarınız hep ön planda olmalı.Şu aşamada benim gördüğüm bu,son haline kadar iyi şeyler olacak..