Ana içeriğe atla
4 Şubat 2011 tarihinde kuzey tarafından gönderildi

UFO görüntülerinin ardındaki büyük iddia!

Kudüs’te, kutsal tapınağın üzerinde görüntülenen ve UFO olduğu düşünülen bir cisim, tüm dünyada uzaylıların varlığı hakkında yeni bir tartışma başlattı. Dahası, görüntülenen cismin İsrail'e ait bir hava aracı olabileceği iddiası ortaya atıldı.

Hem Müslümanlar, hem de Yahudiler tarafından kutsal kabul edilen Kubbet-üs Sahra üzerinde uçan cisme ait görüntüler, dünyanın en büyük video paylaşım sitesi Youtube’a düşerken, dünya genelinde büyük merak ve heyecan uyandırdı.

Görüntülerde, Kubbet-üs Sahra’nın tepesinde parıldayan bir küre görülüyor. Küre, büyük bir süratle göğe yüsekliyor, ardından tekrar alçalıyor. Görüntülerin sonunda, çok büyük bir süratle yok oluyor.

Kudüs’te çekilen görüntülerin en büyük özelliği, farklı açılardan kaydedilmiş olması. Cumartesi'yi Pazar’a bağlayan gece, yerel saatle 01:00’de çekilen görüntüler, birkaç gün içinde internette yüzbinlerce insan tarafından izlendi.

'ÇEKİLEN EN ETKİLEYİCİ GÖRÜNTÜLER'
İngiltere Savunma Bakanlığı yapmış olan, UFO araştırmacısı Nick Pope, Kudüs’te çekilen görüntülerin “bugüne dek elde edilen en etkileyici görüntüler olduğunu” ifade etti.

Pope, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, “Eğer bu görüntüler gerçek değilse, gerçekten çok iyi planlanmış ve koordine edilmiş bir hile olduğunu söylemek gerekir. Böyle bir şeyi çekmek için sahte olduğunu fark ettirmeyecek unsurları ortadan kaldırmak kolay değil” dedi.

İSRAİL TEKNOLOJİSİ Mİ?

Pope, UFO olduğu düşünülen cismin aniden göğe sıçrarmış gibi müthiş bir süratle yükselmesini, aracın mürettebatsız olabileceğine bağladı: “İsrail ordusunun çok üstün teknolojiye sahip insansız hava araçları (UAV) olduğunu biliyoruz… Eğer bu bir UAV ise insanlar tarafından üretilmiş en gelişmiş teknolojiyi içerdiğini söyleyebilirim.”

Yorumlar

tüm dünya kudüs'te çekilen ufo'yu tartışılıyor, ama biz ufoloji sitesinin ana sayfasında konuyu göremiyoruz. sevgili stars konuyla ilgili çıkan haberi, çekilen videoları birçok arkadaş paylaşmış sitede. koyulsa şöyle ana sayfaya gündemdeki bir konuyu herkes tartışsa. fikirlerini beyan etse. ufo konulu siteyiz, ama ufo görüntüleri ve tartışmaları dışında tüm konular ana sayfaya yükseliyor =)) lütfen bu yazdığımı küçük bir eleştiri olarak kabul et. yanlış anlama. sonuçta ingiltere savunma bakanalığı ve the sun'da manşet olmuş bir haberden bahsediyoruz =))

şu ufoloji değişsin zaten ufolarla ilgili bir olay yok hiç gündemde olmuyor millet saçma sapan bir puan yükseltme yarışıyla ne bulduysa konu diye yapıştırıyor ve puanı götürüyor :) herkesi katmıyom tabiii onlar kendilerini bilirler... tmm tmm olayı kızıştırıyorum her bilgi önemlidir... :) ve kudüsteki görüntüler çok hoş bu ufo görüntüsü benim arkadaşımla gördüğüm olayı anımsattı oda bir anda gökyüzüne doğru hızla yükselmişti... olayda şöyle oldu çocukken gökte yıldızdan bol bir şey yoktu hepsi açık ve netti akşam olunca hep televizyon izlenmezdi 89-89 yıllarıydı... balkonda yıldızları sayma yarışı oynuyorduk evimiz adnan menderes hava limanına inen uçaklar bize çok yakın geçer şirinyerde oturuyoruz alışkın olduğumuz bir durumdu neyse sayarken bir uçağın geçtiğini gördüm ama saymaya devam ediyom sayarken birden uçak durdu... çocuk zekası ile hemen arkadaşa sorduğum ilk soru ayçin havada duran uçak varmı? hahahaha hala daha bunu düşünürken çok gülerim... anlamamış bir ifadesi vardı galiba tam ne nasıl dedi hatırlamıyom ama yok dedi ben ışığı yani duran uçağı gösterdim bak uçak bir anda durdu dedim dedemle babanneme seslendim heyecanla tabi bizi ipleyen olurmu babaanne güç bela geldi 5 dk sonra ama o çoktan galaxileri aşmıştı ve aynı kudüsteki gibi gökyüzüne önce aşağı sonra yukarı hızla yükseldi. muhteşem bir gösteriydi unutamam. ama ufo olduğunu lisede öğrendim o zamana kadar pek merak etmemiştim ama sonrasında :)

(-_-) Bak erhanpehlivan kardeşim bu siteye kimi merak için kimi puan için kimi de biligi almak için giriyor eyer bu konular,haberler olmazsa bu sitenin bi anlamı kalmaz.Ben bu siteyi büyük bi UFO haberleri kaynağı gibi görüyorum her an güncellenmezse siteye giren olmaz.Hem bu site yalnızca UFO-larla ilgili deyil burda hem teknoloji,arkeloji,antik uygarlıklar ,uzayla ilgili konular ,haberler açıp tartışmaya suna bilirsin.

Puan işin eylenceli kısmı ve de kimin ne kadar   bilgiye ve tecrübeye sahip olduğunu gösteren bi ölçü sistemi bilgi ve tecrübe içinse yarışmaya deyer

Yani burdakı insanlar senin söylediyin gibi saçma -sapan konular  açmak için ya da saçma-sapan puan yarışında deyiller .Ben senin söylediklerini üzerime götümedim ama eyer birini suçluyorsan ya o birinin ismini söyle ya da konuşma.

kardesim gecin artik bu isleri :)) ufo mufo yok. varsa bile siz biz gormemisizdir. Birakin bu isleri , gidin kariya kiza salin , eglenceye akin, gununuzu gun edin.. Bu seylerden kafayi bozacaksaniz, gevsemis balata sendromu yasaycaksiniz. Iyi degil boyle seyler. 3 - 5 yarim akilli insan planlanmis bir sekilde bir video yapiyor, herkes deli gibi inanmak istiyor. Bende arkadaslarla toplanip guzel efektli bir video hazirlaycagim. Gidin onada inanin :D :D apabauabahahgahahahahahha

ahah tutmayın beni bırakın leyn :) mehmetcim ben her zaman söylemişimdir görmeseydim bende belki inanmazdım, hatta inanmazdım, o yüzden görmediğine ne yok ne de var diyebilirsin, sen yazı yazana kadar senin olduğunu bilmiyordum.... ama bu senin var olmadığın anlamına da gelmiyor değilmi ? doğrular ve gerçekler arasında ki farkı tam anlatamasamda umarım hedefi tutturmuşumdur. 

erhan , evrenimiz cok buyuk , ve evrenin amaci hayat barindirmak... o yuzden kesinlikle bisey var. ama bazi insalarimiz herseye inanmaya programlanmis gibi. Bu cok yazik iste. Ufo haberi veya videosu ciktiginda hickimse elestirici gozle bakmiyor. Inanmak istedikleri icin hemen inaniyorlar. Ben olaya notr yaklasdim. Belki olabilir dedim. Ama insanlar dalga geciyor resmen. Cok yazik.

israil'in bu kadar yüksek teknolojiye sahip bir araç üretebileceğini düşünmüyorum. bu araçtan 200 tane üretip savaş uçağı olarak kullansanız zaten dünyayı ele geçirirsiniz. görüntüler ya bilgisayar teknolojisiyle üretilmiştir ya da gerçekten dünya dışı bir teknolojidir.

Değerli arkadaşlar ;

 

kabe deki melek  görüntüler, % 100 sahte... zaten ıspatlandı...

1. insan çıplak gözüyle melekleri göremez yad bir kamera

2. orjinal haliyle bir meleğin en küçüğünün boyu yaklaşık olarak bizim uydumzu Ay kadardır.

saygılar.