Ana içeriğe atla
11 Şubat 2011 tarihinde grandrock tarafından gönderildi

Dünya Dışı Varlıklar İçin İniş Pisti

Peru'nun Pampa sahilindeki 450 kilometrekarelik alan uzerine cizili motifler, M.O. 300 ile M.S. 600 arasindaki donemi kapsayan hayvan ve bitki sekillerini resmediyor. Nazca medeniyeti tarafindan yapildigi dusunulen bu garip motiflerin, uzaylilar icin bir inis pisti vazifesi gordugu one suruluyor.

Yorumlar

(-_-) Herşeyde gizemli birşeyler aramaya çalışıyoruz ama ben bu tikilinin uzaylı pisti olduğuna pek inanmıyorum belkide dini ayinlerin geçirilmesi için dikilmişdir,belkide askerlerin egzersiz yaptıkları yerdir,belkide devlet memurlarının toplanıp tartışdıkları yerdir ve s. ve s...

Tşk.

Herssyde bır gızem herseyde mıstık bır oge arayısımız tam gaz devam edıyor. Hayır o degıl korkuyorum yakında sultanahmet meydanı ıcınde aynı ıthamlarda bulunulacak dıye. Tıpkı 2012 hıkayesı gıbı. Herseyın altına bır bılımkurgu arayısımız suruyor. Hepımız bır jules verne, spielberg olmusuz :))) benım guzel memleketımde nasıl muhtesem bır potansıyel varmısta benım haberım yokmus :) ey yurdum ınsanları :)

Bırde aylar once o kadar ıkaz ettık, uyardık. Aynı tas aynı hamam. Konular ısıtılıp ıstılıp onumuze getırılmıs. Kımbılır su krıstal kafatası ıcın kac kısı kac baslık actı. Isın cılkını ıyıce cıkartmıs a dan z ye herkes.

Yunanistanda bir gün bir mağara bulunmuş. Kaya mezarmış ve 12 kat mezar olduğu için içinde çok ziyaret alacağı tahmin edilmiş. Bir sürü para harçayıp restoresi bittikten sonra turizme açılınca tam bir hayal kırıklığı yaşanmış ve hiç bekledikleri kadar ziyaret almamış. İşinde uzman biri tarafından gizli bir talimatla mağaraya TANRININ OLMADIĞI TEK YER (O mağaranın ait olduğu kültüre dair yazıyla) yazılmış ve milyonlarca turist gelmeye başlamış. Belki içinden bir şeyler çıkarırsınız diye anlatmak istedim :)