Ana içeriğe atla
8 Ocak 2011 tarihinde rood tarafından gönderildi

Bob Lazar'dan İnanılmaz Bir İddia: "Uzaylılar 1979 yılından bu yana 51. bölgedeler ve 65 kez insan DNA'sı ile oynadılar!"

 

Bob Lazar! 51. Bölgede çalıştığını iddia ederek tüm dünyada büyük sansasyon yaratan kişi! İlginçtir Lazar'ın anlattığı bilgiler ışığında ortaya çıkan bir takım bulgular bugün 51. bölgede yaşanılanlarla ilgili her şeyi doğrular nitelikte. 

 

 

Videoda Bob Lazar, 51. Bölgenin güneyinde bulunan gizli bir sığınak ve  araştırma tesisi S4 olduğunu söylüyor.  Lazar, üste 9  uzay aracı olduğunu ve 1979 yabancılar (uzaylılar) bu üsse gelerek araştırmalara katkı sunduklarını iddia ediyor.

 

Soru 1 - Bob 1979 yılında 51. bölgeye yabancıların geldiğini söylüyor. O yıl neler olmuştu?

 

Lazar, UFO’ların tahrik sistemi üzerinde çalıştığını iddia ediyor. O zanaat anti Mater cihazların güç gravitasyonel dalga jeneratörleri tarafından desteklendiğini iddia ediyor. Bu jeneratörlerle uzayda yıldızlararası yolculuk yapmanın mümkün olduğunu, elde edilen güçlerle uzay zaman virajlarına giriş yapıldığını anlatıyor.

 

51. bölgede çalışan Lazar’ın bir iddiası da  uzaylıların klasik gri uzaylılar olduğunu söylemesi.

 

Videoyu dikkatlice izleyin. 34:00 dakikada  51.bölge çalışanları ile yabancılar hakkında bize inanılmaz durumlar anlatmaya başlıyor. Uzaylıların nereden geldiğini ve 36:00 dakikada ise  bu uzaylılar 65 kez insan genetiği değiştirmiş olduğunu detaylarıyla açıklıyor.

 

Yabancılar bizim DNA’larımızla oynayarak bizleri “uzay/zaman” boyutuna hazırladıklarını ve insanları istedikleri şekle doğru sürüklediklerini açıklıyor.

 

 

Belgesel 

[video:http://www.youtube.com/watch?v=IJolFbj8nc4&feature=player_embedded#!]

Yorumlar

Değerli Arkadaşlar. ;

Bence yalan bir haber altında başka gayesinin olduğunu düşünüyorum bu Bob Lazar ın..

 

şimdiye kadar ele geçen 3 gerçek ufo vakasında hiç bir DDV canlı ele geçirilmedi ve devlet boyutunda işbirliği içine

girmedi. yanılmıyorsam 3 vakanın 2 sindeki DDV ler ölü olarak bulundu. diğeri ise boştu.  bunu net ve kesin

söyleyebilrim. tabi katılan olur katılmayan olur.

 

 Diğer DDv oalyları bireysel boyutta ve hemen hemen hepsinde kişilerin hafızaları silinmiş yada ksımen  yada

kesik kesik anılar halinde hatırlıyorlar.

 

saygılar.

Sn. rood belgeseli sabırla izledim. paylaşım için teşekkür ederim emeğe saygı...

önceki yorumumda değişiklik yok aynen imzamı atıyorum.

 

ingilizce olmasından dolayı kaçırdığım noktalar olablir ama yazılı açıklamaya istinaden fikirlerimde hiç bir değişiklik yok şu an için. ilerisi için bişi diyemem.

 

videodan anladığım kadarıyla yıldızlar arasındaki yolculuk için bir cihazları var ve bununla zamandan tasarruf ederek yolculuk yapıyorlar tabiri caizse..

 

bunu startrek filminde 2009 yapımı ... görebilirsiniz. oradaki mühendis bunun teknik açıklamasını film senaryosuna göre yapıyor.

"bir yerden bir yere giderken ( filmde ışınlanma olarak geçiyor ) aslında hareket eden biz değil uzayın kendisidir. . teorisi var .."

bende bunu şuanki bilgilerime göre bu teoriyi destekliyorum .geçmiştende yaşanmış bireysel bazda örnekleri var..teknolojiye gerek kalmadan..hatta günümüzde bile yapıyor insanoğlu.neyse bu tarafını uzatmayayım..apayrı bir konu.

şuana kadar ele geçen ufolardan artak kalan cihazlar üzerinde yapılan araştırmalarla bunun sırrını çözmüş olablirler. ancak bunu dışardan bir DDV den yardım aldıkları konusu şu anki bilgilerime göre asılsız..

uzay zamanı eğerek hareket etmek....

bence mümkün...

DDV lerin DNA larımzda oynadıpı konusu ise ; bire bir kaçırmalar varsa burad deneye maruz kalan insanlar olmuş olabilir ama genel tüm dünya için konuşursak  yine şu anki bilgilerime göre buda asılsız.

 

bunda biraz 2012 foton kuşağı konusundaki insnalarda olarak değşimlerle( DNA sartmal yapısının değişmesi gibi) ilgili biraz gönderme yada ilinti varmış havası esti bende..

böyle birşey diyelimki olacak ama bunun DDv kaynaklı olamayacağını düşünüyorum..

 

en son olarak bazı gerçek bilgiler üzerine kurulmuş sahte senaryolar var...

saygılar.

 

 

 

 

 

 

 

sayın palındromık , bir sürü insanların kacırıldığı ve üzerlerinde deneyler yapıldığı ve bazılarınında cip takılarak dünyaya gönderildikleri söyleniyor bunların kim oldukları biliniyormu.? o kadar cok iddia varki hangisine inanacagımızı bilmiyoruz bazı kitaplardan da faydalanmaya calısıyorum aynı zanmanda sizlerinde bilgilerinizle bilgi sahibi oluyorum. ufoloji.net merkezine tarafıma gönderilmesi üzerine bir kitap talebinde bulundum ancak bir cevap alamadım. her ne kadar netten bilgileniyorsamda ben okuyarak detaylı bir sekilde ögrenmek istiyorum.bu konudada yardımcı olursanız sevinirim ayrıca, üyesi olduğumuz ufoloji.net merkezimizin bizlere bir tanıtma kartı vermesi mümkün degilmi bir sekilde kendimi insanlara ifade etmek istiyorum. bob lazarla ilgili yorumunuza da katılıyorum saygılar..

Sn Kadirogan

 

 Çiplerle ilgili düşüncem şudur ; çeşitli deneylere maruz kaldığını iddia eden insanlardan çıkan bu minik cihazlar kesinlikle dünya kaynaklı ve uygulanma mantığı ise 2 dünya savaşı sonrasındaki soğuk savaş döneminde kullanılan bir taktik ve teknoloji. DDV kaynaklı bir verici bu kadar eski bir teknoloji olamaz. materyal dünyad şimdiye kadar bilinmeyen bir yapıya sahip deniliyor. Zaten dünyad daha keşfedilmemiş çok materyal var bunlardna birini keşfedip kendi deneylerinde kullanmış olablir insanoğlu.

son olarakta onbinlerce yıldır dünyamızı ziyeret ettiği idda edilen DDv ler bukadar senede hala insanı anlayamadılar mı ,  bu kadar uzun süredir sürekli çip takma ve izleme gereği hissediyor ve inceliyor..ya bilim adamaları  salak yada bu haber yalan. bir canlı  incelemesi 10.binlerce yıl suremez.

kitap tavsiye diyorsunuz ancak ben zamanında sizler gibi kitaplrdan dergilerden yakın zamandada yani son 10 yıldan fazla bir süredir neten faydalanıyorum son 2 senedir de birebir ilim dersi almaktayım ( a dan z ye ) ders aralarında yukarıdaki konu gibi şeylerde geçmekte ve bilgilerimi o şekilde almaktayım. verildiği ölçüde.

tek tavsiye edebileceğim interneti çok iyi kullanmak ve elde ettiğiniz dökümanları karşılaştırmanız arada gerçek ve doğruyu zorda olsa akıl süzgecinden geçirerek ayırt edebilirsiniz. dünyadaki bilimsel  ve tekonlojik gelişmelerle , özellikle belgeselleri takip ettiğinizde elde ettiğiniz bilgileri bir araya getirdiğinizde gerçek gözünüzün önüne gelecektir. Tabi bu herşey için böyle değil...

kitap olarak aklımda inanın şu yada bu diyebileceğim bir kitap yok.çünkü hemen hemen hepsinde gerçekler üzerinden kimisi hayallerle karıştırılmış kimide mitoloji ile harmalanmış bilgiler var. Bu konuda eminim üye arkadaşlardan bazıları daha fazla yardımcı olabilir.

ancak belgesel mantığında dergi yada kitaplara yoğunlaşmakta fayda var.

diğer talepleriniz ve istediğiniz bilgiler sanırım yönetimle alakalı bu konuda benim herhangi bir şey söyleme durumum yok.

saygılar..

 

Sn rood 

 konunun daha iyi anlaşılmasına yardımı olacağını düşündüğüm şu bilgiyi eklemek isterim.

"

bob lazar 51.bölgedeki ufoların fiziksel ve kimyasal yapısını inceleyen bir fizikçiydi yaptığı açıklamalarda ufoların

bir anti madde reaktörü sayesinde kendi güçlü çekim alanlarını oluşturarak başka bir boyuta ya da paralel bir

evrene demateryalize olduklarını belirtiyordu reaktörde kullanılan yüksek oktanlı element 115 zincirleme

çekirdek tepkimeleri sonucu 116.elemente dönüşerek yüzde yüz A enerjisi dediğimiz bu ışınlanma enerjisini

sağlıyordu .her çarşamba 51.bölgede yapılan ufoların test uçuşlarına arkadaşlarıyla gelerek sorguya çekilmişlerdi

ve kendisini 51.bölgede çalıştığına görevlileri ikna etmesi gerekiyordu bunun için ülkenin en önemli haber

kanallarında sesi elektronik olarak bozularak kendisini deşifre etti fakat olay kapanmadı kendisinin devlet için

çalışması istendiğinde reddetmesi üzerine otobanda ilerlerken vuruldu son itiraflarında ise ufoların tabandan

tavana sadece 1 kaç fit uzunlukta olduğunu sanki önce ısıtılıp sonra soğutulmuş bir kaplamayla donatıldıklarını

ve kesinlikle dünya dışı kaynaklı olduğunu söyledi..."

not : bob lazar ın akademik kariyeri ile ilgili çeşitli ve çelişkili bilgiler var hangisi doğru bilemiyorum...konuya odaklanmakta fayda var. kişiye değil bence..

saygılar..

konudaki yazı ile videodaki anlatılan farklı konular.

 

açılan konudaki yazıya istinaden bilgi ve düşüncelerimi yazdı zaten.

ancak videoda farklı bir konu var  onuda sonradan faydası olur diye ekledim onada farklı bir yorum getirdim.

 

tekrar etmeme gerek yok sanırım ...herkesin görüşüne saygı duymak gerek...

 

saygılar..

sayın palindromik bob lazarın ınanılmaz ıddası ılgimi cektiği için sizden bilgi almak istedim siz bu konularla cok ilgilisiniz diğer arkadaslarda aynı sekilde sizlerden aldığım bilgilerle cok mutlu oluyorum. bazı kaynakları okuyorum cok enterasan seyler görüyorum herkesin düşüncesi yorumu tahminleri farklı bazen öyle bir düşünceye dalıyorumki kendi kendime sorular soruyorum.belki yorumlarımda eksik anlatımlarım olabilir çünkü sizin kadar deneyimli degilim ömrüm vefa ederse ögrenmek istediğim cok sey var gecen gün van gölü ile bir düşüncem vardı sayenizde bir bilgi sahibi daha oldum.okumanın yası yok sizlerden aldığım bilglerden cok mutluyum eksik veya yalnışlık yapıyorsam lütfen kusuruma bakamayın gecmişte imkansızlıklardan ulaşamadığım bilgilere yeni yeni ulaşıyorum. sunu söylemek istiyorum iyiki varsınız siz ve diğer arkadaslarla birlikte cok güzel paylaşım var verdiğiniz bilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum saglıklı ve mutlu yasayın saygılarımla.

Sn kadirogan

 öncelikle tşk ederim. dediğiniz gibi öğrenmenin yaşı yok ..her verilen bilgiyi yinede imkan ölçüsünde bir kaç farklı yerden teyit almanızı tavsiye ederim sonuçta beşeriz şeşeriz. hatamız olur yanlışımız olur. Verilenleri elimizden geldiğince en doğru şekilde aktarmaya çalışıyoruz..

akıl akıldan üstündür hergün yeni şeyler ekleniyor bilgilerimize artık zamanlar yarışır hale geldik.

bilgiler paylaşıldıkça anlam kazanır.

sizlerde iyiki varsınız.. bizlerinde sizlerin tecrübelerinden öğreneceğimiz çok şey vardır eminim..herkonuda  bilgimiz yok. sizinde bizlerden daha iyi oldğunuz  konular vardır elbet.. sadece soru bile sormanız yeterli o sorunun cevabını araştırırken bilmediğimiz şeyleri öğrendiğimiz zamanlar olmuştur.  bundan dolayı iyiki sizlerde varsınız. hep beraberiz burada.sizler olmasanız belki bu bilgilerde çıkmayacak ortaya..

 

saygılar.

 

sayın palindromik bu düşüncenizden dolayı size cok teşekkür ediyorum yasım 58 emekliyim sizler gibi genc beyinlerden yararlandığım içinde kendimi cok sanslı görüyorum calışma hayatım da arastıtma konusunda pek vaktim olmadı, yasam mücadelesi emekli olduktan sonra bu cok ilgimi ceken konuyla ilgilenmeye basladım gecmişteki düşüncelerimin özlemi, simdiki gencler cok sanslı önlerine sunulan bu hizmetlerden yararlanırlarsa her acıdan cok mükemmel olacagını düşünüyorum.bazı kaynaklardan okudugum bir sey var,söylemeden gecemiyecegim örneğin tahmini (10-20) (15) (14) (13.7) milyar yıl büyük patlamadan sonra evrenin oluşumu bu yılların hangisi doğru, dünyamızın yasanır hale gelmesi 4.5 milyar yıl,insanoğlu yaratılmadan dünyadısı varlıkların olduğu söyleniyor ve dünyada yasadıkları yapılan arastırmalardan ve kazılardan örnegin 1938 de dropa disk tasları bir magarada bulunmus bunun gibi bir sürü sır kosta rikada dev toplar 2.5 metre yükseliğinde ve 16 ton her biri mükemmel bir sekilde yuvarlatılmıs nasıl yapıldığı bilinmiyor. dünyadısı varlıklar insanoğlu yaratıldıktan sonra neden ortadan kayboldular bu kadar zekaları yüksek olan bu canlılar insanoğluyla bir arada yasamayı niye denemdiler cok soru var tavsiyeniz üzerine arastırmaya devam, sizinde basınızı agrıttım cok özür diliyorum lütfen kusuruma bakmayın tekrar teşekkür ediyorum. saygılar.

sn. kadirogan  ;

 

bu bahsettiğniz konuların bazılarını bende araştırdım.bir kısmını belki cevaplayalbilirim ancak diğer konular özelllikle insan var olmadan önceki canlılar ve sebepleri ile konuyu bulabilirmiyim bilmiyorum. bakalım neler bulacağız. dediğiniz gibi çok soru var:)

 Ayrıca bir kısım sorularımında cevabını henüz zamanı gelmediği için verilmediğini biliyorum..

saygılar.