Ana içeriğe atla
7 Ocak 2011 tarihinde ttayfunn tarafından gönderildi

İnsan Başlı Yılan

Sarı Saçları Bile Var...
internet dünyasını şoka sokan görüntüler geldi..!! Bir paylaşım sitesinde yayınlandıktan sonra Olay Oldu..
Yüzyıllardan beri anlatılagelen, Mezopotamya topraklarında doğmuş Şahmeran efsanesine benzer bir olayın Endonezya'da yaşandığı iddia ediliyor. Bir video paylaşım sitesinde yayınlanan bu görüntüye göre, Endonezya ile Malezya kültürü ve mitolojisinde rastlanan gizemli bir yaratık olan Jenglot, Endonezya'da görüntülendi.
Endonezya'nın güneydoğusundaki bir köyde görüntülendiği belirtilen ilginç yaratık, köylüler tarafından öldürüldü. Mitlerde insan, balık ve yılana benzetilen yaratığın, yaklaşık 15 cm uzunluğunda olduğu, yüzünün ve saçlarının insana benzediği görülüyor. Bu görüntünün kanada'dan bir kullanıcı tarafından yayına verildiği tespit edildi..
Video http://webtv.hurriyet.com.tr/category.aspx?cid=2&vid=12686

kaynak:Hurriyet

Yorumlar

Sn Jackall8888

 

 şahmeran yad onun ırkı değil bunu kesinlikle söylemek isterim. Her nakdar benzerlik olsada aralarında farklar vardır.

 yukarıdaki canlıda belden yukarı insan görünümünde aşağısı yılandır.

şahmeranda ise neredeyse dize yakın bir kısmına kadr  insandır. yani cinsel organlarını görebilirsiniz.

 

aradaki fark budur ve şahmeran halen yaşamaktadır.

 

saygılar.

paylaşım için teşekkürler

çok nadirde olsa bu tarz canlılar tesadüfen insan ırkı ile karşılaştığında başlarına gelecek şey kesinlikle ölüm malesef.

Buna ek olarak vermek istediğim bilgi şu ;

bu canlı  başlı başına ırkın üyesi.... herhangi bir genetik deney yada benzeri şeyin sonucu değildir.bu ve bunun gibi dünyamızda binlerce yada onbinlerce farklı ırk var...

 

ilave yapayım :  dünyadaki canlı tülerinini % 8 -  9 civarını keşfedebilmişiz . hala yabancı olduğumuz ve hiç bilmediğimiz canlılarn var olduğu bu bilim adamlarının verdiği bilgidende düşünebilirsiniz..

saygılar..

 

Sn. feray Şahmeran hayır efsane değil. videonun gerçekliği varmı yokmu anlaşılır yakında onu inceletemedim.

ancak o tür varlıkların var olduğunu söyleyebilirim.

 

ayrıca bu yaratık ile şahmeran farklı ırklara mensuplar.. benzerlik olsada aynı değiller..

 

saygılar..

:)) sitede paylaşıldımı bilmiyorum . çok eski resimlerde var. bir kısmı sahte belli ediyor kendini ama bir kaçtanesi gerçek.

ama genelde inanılmaz geldiği için pek rağbet olmadı sanırım. Herkes bir şeklde bunun bir aldatmaca olduğunu

düşündü. kısmende hak veriyorum.

 

güzel olmadıklarını söylemiştim :)))

 

saygılar..

Benim bildiğim insan formuna girme olayı sadece görüntü olarak kendini kamufle etme şeklinde hologram yani. Kollarındaki bir cihazla dış görüntüsünü insan gibi gösteriyorlar.hologram..

ama her uzaylı bu şekildemi yapıyor açıkçası sormadım.

bence burada yaşamaya gelmiyorlar. ancak kendi gezegenlerinde suda yaşayan varlıklarsa ozaman buradada suda yaşıyor ve saklanıyorlardır. Bu doğal..tabi suyun yapısının farklı olması yad uygun olması ayrı bir konu.

birde satürnde DDv olduğunu düşünmüyorum bana göre :)

 

saygılar..

 

 

Sn Feray evet unutmadım vediğim sözler konusunda hassasım. hatta  bugün konusu oldu.. en kısa sürede paylaşacağım.. geciktiğimin farkındayım.. çok üzgünüm..

 

sizi hiç bir şekilde kararlarınızı etkilemek istemem. paylaşmak istediğiniz konu tamamen sizinle alakalı. sadece tek

diyebileceğim önce mantığınzla düşününün eğer emin değilseniz kalbinizi dinleyin . 

ozaman  net bir karar vereceğinize eminim. olumlu yad olumsuz olması çok önemli değil. önemli olan sizin rahat 

kafanızın ve içinizin rahat olması.

 

saygılar..

Sence böyle karmaşık, düzenli, özenle tasarlanmış bir gezegende Şahmeran gibi zavallı bir mahlukun yaşaması sıradışı ve basit olmazmıydı.Bana kalırsa insanlar eskiden gördüklerini günlük hayatta benzetebilecekleri cisimlere benzetmişlerdir.Aslında daha komplike bir varlık olabilir ama bu denli basit değil.

tayfun paylaşımın için çok teşekkür ederim... görüntüler çok enteressan..AMA! gerçeklik payı ne kadar bilemeyiz tabbi ki;

bir ara bende buna benzer yarı insan-yarı hayvan bir görüntü gördükten sonra çok şaşırmıştım, hatta arka planda ilahi çalıyordu, ve bu yaratık önünde arapça bir şeyler yazmaktaydı... bayağı bir etkilenip, sağıma-soluma bu görüntünün reklamını yapmıştım:) taa'ki! bir arkadaşım bu yaratığın bir italyan sanatçı tarafından bal-mumu heykeli olarak yapıldığını bulduktan sonra!! bakalım bulursam linkinide verebilirim... Neyse dediğim üzere gerçekten enteressan bir varlık, bu tür görüntülerin hep gerçek olmasını dilemişimdir çünkü bu koskoca evren sadece insanlar ve hayvanlar için var olmamıştır... kimbilir daha nice ne ALEM ler vardır...

http://www.youtube.com/watch?v=ZI4BCrMyg60

 

http://www.tatliaskim.com/resimler-guzel-resimler/469902-18-fare-kizin-resmii.html

Sizin bunun gerçek olmadığını anlamanızı beklerdim.Baksanıza, belden yukarısı fosilleşmiş ama yılan olan kısmı hala pırıl pırıl.Fönlenmiş saçları ve yolunmuş kahkülleri de uyduramamışlar birbirine.Saçların arka kısmı Head & Shoulders la yıkanmış.Ama yüz kısmına yakın olanlar çalı gibi...Bence çok iyi hazırlanmış ama gerçek değil.

şahmeran gerçek, hikayesini bilmeyenler googlden bakabilir hatta ,yılanların insanlara düşman olma nedeni şahmeranın öldürülüşüdür ,ama bu resimdeki canlının gerçek olup olmadını elbette hepimiz tam olarak bilmemekle beraber gerçek olsa bile söylecek şey , çok değişik ve güzel bir canlı ne bu dünyada ne de diğer boyut ve galaxilerde bence sizlerinde onayladığı gibi trilyonlarca canlı olduğuna inanıyorum . bir ara türkan şoray bu filmi yaptılar ama konu tamamen farklı filmin sonunda türkan şoray çocuğa şahmeran hikayesini anlatıyor izlemelisiniz

Ben köpek besliyorum. Köpeğim beni ısırdı bir keresinde. O bana düşman mı yani? Saçmalamayın lütfen bu kadar cahilce bir düşünce olamaz. Hayvanlar iç güdülerine göre hareket eden masum canlılardir. Düşmanlık kin gibi duygular sizin ve benim gibi aciz canlilarda vardır sadece.hayvanların zekası düşmanlık besleyecek kadar gelişmiş degil.böyle düşünmenize çok şaşırdım doğrusu...100 yıllık bilimi hiçe saymak...

bak canım arkadşaım bunu bizler demiyoruz inanıp inanmamak sana kalmış şahmeranla ilgili hikayeyi oku önce bir dğer konu hayvanların iç güdüsel olarak ıssırdını biliyoruz benimd de kedim var konu o değil ama anlamıyorsun şahmeran yılanların başıydı yılanların tanrısı gibi onu çok severlerdi insalar onu yakalayıp vücudunu 3 parçaya bölüp padişaha hastalığı için içirmek istediler katlettiler o zamandan beridir de yılanlar insana düşmandır köpek iç güdüsel ıssırıyor ama öldürme amacı yok ama yılanlar sokunca ıssırınca panzehir yok ise bir kaç dakikada nalları dikiyorsun buda bilimsel bir durum bu senin bu rivayete inannıp inanmanla ilgili uzaylıları görmüyorsuın inanıuorsunda buna mı inanmıyorsun bence bu birebir gerçöek önce araştır aç bir bak filmini izle hikayesini büyüklerinde dinle hiç yok mu deden anneannen yaşlı anlatsılar dinle oda yetmez se eski kitaplar var cahilce yorumlar yapıp herkesi aynı anda aşşağılama lüksüne sahip değilsin önce araştır oku anla bil irdele yorumla açıklık getir kendince sonra eleştir bunları yazan çizen anlanat söyleyen bizler değiliz bir çok kişi ve şahsiyet yüzyıllardır da anlatıyor neden doktoalrın armalarında yılan var sanıyorsun şifa için nerden geliyor biliyormusun ??? araştır önce hadi canım

hayatında kaç defa yılanla yakın temasda bulundun CEVAP VERİYORUM seninle karşılaştım bak sen bir insan olduğunu iddea eden ama insanı sokan bir yılan gibisin mesela işde senin gibiler de şahmeranı katlettiği için yılanlarda insana düşman oldu varmı daha ötesi bilgisayar kullanmayı biliyorsunduır sanırım google aç yaz şahmeran efsanasi filmleri belgeselleri bile yapıldı kör cahil oku anla adamı sinirlendirmek için elinizden geleni ardınıza komuyorsunzu ya hala diyor yılan konu yılan değil hayvanlar değil sen de değil bende konu şahmeran o canlı şahmerean olabilir dedimn ne varki bunda beyin özürlü arkadaşım

sevgili sanal efe: şahmeranla ilgili çok şey biliyorum daha geçen gün onunla ilgili bir sunum yapıldı. ve efsane olduğunu kendi ağzınla söylüyosun. şahmeran diye bir şey yok bu sadece bi efsane. böyle şeylere inanıpta genelleme yapmak ne kadar cahilce bir davranış artık siz karar verin.  sayın ileri zekalı arkadaşım bide benim cevap verdiğim yere bakarsan daha sağlıklı bir cevap yazabilirdin. sadece yanlış bildiğine inandığım birşeye cevap vermek istedim. psikolojik problemlerin var sanırım verip veriştirmişsin ne insanlığım kalmış ne cahilliğim:)... eyvallah ya ne diyebilirim ki..  "insan olduğunu iddea eden ama insanı sokan bir yılan gibisin" ne kadar güzel bi cevap olmuş böyle... daha önce bu forumda böyle bi durumla karşılaşmamıştım...şunuda ekliyim benzetmene bişey demiyorum çünkü bende medusaya benzettim.

konukonuyu daha fazla uzatıp diğer üyeleri rahatsız etmenin bi anlamı yok. teşekkürler.

Arkadaşlar şimdi karşınıza dikilmek gibi olmasın ama yeryüzünde tarih öncesine ait çok basit bir kemik bulunduğunda dünyada kıyamet koparken ve yıllarca gündemden düşmezken böyle bir haberin ve görüntünün gerçek olması halinde acaba dünyada neler olur.burada barışın dediği gibi bir zamanlar fare kız olayı cahiliye araplarını öylesine etkilemişti ki nette bu görüntülerin yanında utanmadan birde kuran okutuyorlardı ve batının bunlar hakkında ne düşündüğünü düşünmek dahi istemiyorum..Şahmaran da sadece efsanevi bir hikayedir bunun yaşadığını söylemek veya dünyada buna benzer varlıkların olduğunu düşünmek...bilemiyorum artık biraz daha gerçeklerle meşgul olmamız gerek sanırım..

Bunun gibi daha nice benzer olaylar net ortamında ve dünya medyasında yıllardır yayınlanıp durur ve şimdiye kadar hani nerede böyle bir canlı kim görmüş kim biliyor hangi müzede...hilkat garibesi olan ve çılgın bilim adamlarının yapay olarak ortaya çıkardıkları çirkinliklerden bahsetmiyorum,doğanın üretimi olan canlılardan bahsediyorum hani nerede .Peşin fikirli olupta ben inanıyorum deyip sonradan eee ne bileyim aslında....şeklinde başlayan cevaplar vereceğimiz yazılar yerine yine diyorum ki bunun gibi konulara biraz gerçekçi araştırmacı inceleyici bir yaklaşımla yaklaşsak..

Ayrıca Annemin ve dayımın köylerindeki arazide böyle bir yaratık olduğunu anlattıkalrını bilirim ama hep bana

hikaye gibi gelirdi. Tabii şahmeran hikayerleride anlatırlırdı.. ancak dayımın ve büyük annemin bunlarla bizzat

karşılşatıklarını anlatmalarındna sonra ( ozamanlar için konuşuyorum ) inanmaya başladım . kaldıki büyük annem

asla yalan söylemez ve emin olmadığı bişi yi anlatmazdı )

 

sonra son iki yıldır  başladığım eğitim ders ve diğer şeylerle bilrlikte çoğu kişiye hatta neredeyse % 99 diyebilirim. bilinmeyen , uçuk gelen , olmayan ,yok denen.. hemen hemen herşey ve canlı hakkında soru sorup bilgi almaya başladım. ilk zamanlar meraktan olduğu için ve çok ilgimi çektiğ için ;

uaylıları sordum sonra , piramitleri , atlantisi , uzayi , boyutları , evrenler ve galaksiler i yaşam olan diğer yerler , dünyadaki bilinmeyn varlıkları , dinozorları , dünyanın başlangıcını  , şahmeran ve değişik yaratıkarı  vs .vs. vs..

kafamda binlerce olan ,bu soruların cevaplarını almak içni resmen başlarının etini yedim. Bir kısımını hemen açık ve net olarak tamamını ,bir kısmını  sadece bilmem gerektiği kadarını ,  bir kısmınıda sadece çok az bir bölümünü anlattılar. Zaman ve eğitimle  , akıl , kalp , beyin ,bilinç ,beden şuuru belli bir seviyeye geldikçe parça parça eksik olan bilgileride almaya başladım.

geçmişteki bu hatıralarla , aldığım bilgileri karşılaştırınca baızalrı şahmeran  örneğindeki gibi örtüşmeye başladı.

 

 ister kabul edilir ister edilmez  bir şeye kesin yoktur demek için kainatın tüm sırlarını biliyor olmak lazım ki buda sadece ve sadece  Yaratıcının bileceği bir  bilgidir.

onun kudretinde olan başka kimse varmı  ben tanımıyorum.

saygılar..

Bende çok tuhaf buluyorum bence dünya dışındakilerin bizim dünyamızda olan canlılar üzerindeki gen çalışmaları bunlar ortak bir tür yaratma cabası ve izlenimleri bunlar baksanıza son yıllarda nekadar çok değişik canlı türü çıktı ortaya bence ortak tür arayışındalar bunlar...

Sn.Justblue

düşüncenize saygı duyuyorum. ancak bu canlı ( şuan ölü tabi )  başlı başına bir ırkın bir üuyesi dünyada yaşayan.

genetik herhangi bir değişim yok..

dünyamızdaki yaşamın sadece % 8 -9 unu biliyoruz. Gerikalan  % 90 lık çok büyük bir bilinmezlik var. sizce bu kalan yüzdenin içinde olamaz mı ?

 

saygılar..

Benimde demek istediğim bunlar genetiğiyle oynanmış canlılar yani yeni bir tür bunlar gibi baklın intenette son yıllarda nekadar çok bu tür canlılar çıkmaya başladı bizim dünyamız onların arka bahçesi ve deniyorlar bakalım bunla şunu birleştirelim ne çıkacak ortaya diye:)

Yani doğada herdaim görebileceğimiz canlılar :) Öylemi:)şöyle düşünelim birde bunu birşeyin doğal yaşamda var olması bunun gibi canlıların bir değilde birden fazla olması gerektiğini ve türünün devamlılığının olması gerektiğini düşünüyorum bende dediğim gibi doğalsa bu canlı bu zamana kadar görmedik ve son yıllarda bu ve bunun gibi canlı türlerinde artış var ??

kesinlikle öyle ama şunuda söylemek lazım bunları çok az gördğümüze göre oda tesadüfen  ,onların habitatları

biraz farklı olsa gerek yaşam alanları yani.bu sadece bir tane örnek tesadüfen yakalanmış. zaten yarı yılan

olduğuna göre yer altında olsa gerek. sonuçta yeni bir ırk ve tür olduğu için incelenmesi gerek. ancak odan sonra

bilgiler elde edebilir bilimadamları

 

şuana kadr görmedik sorusu kısmen doğru bir soru kısmen hatalı ; bu şuna benziyor madem atmo bombası yapılabiliyoruz neden 500 yıl önce çıkarmadık uranyumu bombayı yapmadık gibi bişi.

yukarıdaki örnek teknoloj ile ilgili dğeil ama . deniz altında yapılan çalışmlarda bulunan yeni yüzlerce türün saha yeni yeni keşfedilebilmesinin en büyük nedeni teknolojik ilerlemedir.

burada ilk defa şunuda söyleyeyim .araştırın bakın yoktur ...

dünyamızı tanımıyoruz . alt katmanlarda daha ne canlılar olduğunu bilmiyoruz. 2008 yapımı dünyanın merkezine yolculuk filmindeki bazı kurgu mantıkları biraz farklı olsada tamamen doğru.. izlemeni tavsiye derim.

dünyamızın alt katmanları var orada kendine özgü canlılar var ve onlar sadece kendi yaşam alanlarında yaşarlar.dışarı çıkmazlar. oralara gidebilirsek ozaman oradada farklı yeni canlılar göreceğiz. bir kısmı çok tehlikeli bir kısmı harukulade güzel. örnek; filmdeki ışık gibi olan kuşların gerçekte var olduğunu söyleyebilirim.ama yeryüzünde yaşamıyorlar.

nezmanki geri kalan % 90 ı keşfetmeye başlarsak ( azar azar buda geçrekleşiyor ) bir çok yeni tür ve ırk bulacağımızdan edım gibi eminim.

 

saygılar.

 

 

 

yooo sokmuyorlar sen yaklaşta bir sokuyor mu sokmuyor mu gör , arkadaş konu hayvanlafrın insana zara verip vermemesi değil adamın asabını burda rezilce bozma şahmeran efsanesini bilmiyıorsan adam ol oku , bilgisiz cahil , sen hakaret ettikçe ben bin beter edicem haberinde ola

başlığı açan arkadaş yada editör arkadaş her kimse bir yazı yayınlayın birisi bir başlık açınca kimse birbirini rencide edecek derecede yorum yapmasın , daha diyorki sokmuyorlar muı yok sokuyorlar mı , yok kaç defa gördün , yok o yalan yok bu yalan , arkadaşım inanmıyorsan inanmak gayen yok ise yorum yapma o zaman yapma bu kadar basit ya yorum yapma sen binlerce kez şahmeran yok desende bak ben ne yazıyorum bak iyi bak ŞAHMERAN VAR senin gibilerde bu gibi şeykeri anlayıp kabullenecek kapasitesi yok nedeni de korkak oluşunuz korkaksın sadece sen